Találatok: 167 hír

A megyei labdarúgásért végzett kimagasló munka díja

Heol
-
 Tegnap 20:51Sport

Május 15-ig várják az ajánlásokat a „Heves Megye Labdarúgásáért” díjra a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Heves megyei igazgatóságán.

Amiért a Domoszló ment, azt elérte

A megyei II. osztályú bajnokság 18. fordulójából elhalasztott, ám szerdán délután pótolt mérkőzésén dobogósok csatáztak egymással. A párharcon egy gól döntött.

Az FC Hatvan számára termett babér és három pont

Az FC Hatvan csapata Tállyáról három ponttal tért haza, miközben az Eger SE hazai pályán, a Gyöngyösi AK pedig Szabolcsban szenvedett vereséget az NB III. Keleti csoportjának 29 fordulójában.

Felértékelődött mára a távmunkások szerepe Heves megyében is

Jó egy éve nagyon sokan dolgozunk távmunkában. A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint tavaly májusban a foglalkoztatottak csaknem ötöde dolgozhatott otthonról. Ha így is megy, kérdés, mihez kell az iroda?

Vegyszermentes, környezetkímélő módszerrel is tisztává tehető lakásunk

Heol
-
 Tegnap 17:30Belföld

Ha tavasz, akkor nagytakarítás. Már dédanyáink is tartották a hagyományt, hogy húsvét közeledtével, tavasz elején az egész házat felfrissítették. Ez ma sincs másként, legfeljebb a módszerek változtak.

Késsel támadt rokonaira egy 19 éves gyöngyösi férfi

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás és életveszélyt okozó testi sértés bűncselekmények elkövetése miatt vett őrizetbe egy gyöngyösi lakost.

Közösségi álom vált valóra az új lőrinci piactér átadásával

Heol
-
 Tegnap 16:29Belföld

Csaknem 350 millió forintból elkészült a közösségi tér és a piac, amiket szerdán adtak át. Szabó Zsolt országgyűlési képviselő új fejlesztésekről is tájékoztatott.

Álomrajt az Egertől a Pécs ellen

Heol
-
 Tegnap 15:54Sport

A koronavírus-fertőzésből felépült vezetőedző, Petrovai Márton és a szakmai igazgató, Biros Péter közösen vezette győzelemre a Tigra-ZF-Eger férficsapatát szerdán kora délután.

Tűz ütött ki egy káli ház szobájában

A tűzoltók az utómunkálatokat végzik a helyszínen.

Ebéddel kedveskedtek az átányiak a hevesi mentőállomás dolgozóinak

A falu önkormányzata is csatlakozott ahhoz a kezdeményezéshez, mely során igyekeznek felajánlásokkal megköszönni a mentősök munkáját a vendéglátóhelyek, magánszemélyek.

Elképesztő: évente 200 millió is elmehet szemétszedésre Heves megyében

Heol
-
 Tegnap 15:30Belföld

Heves megyében sem restek a Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai, ha a környezet megóvásáról van szó, ugyanis több helyszínen is gyűjtik a héten az illegálisan lerakott hulladékot az utak mentén.

Erdőtűzoltó járműveket és szakfelszereléseket kapott megyénk két önkéntes szervezete

A Heves megyei Kékes Kutató-mentő Alapítvány és az Agria Speciális Mentő- és Tűzoltó Csoport is átvett egy-egy korszerű erdőtűzoltó járművet a mai napon.

Fenyegette, szexuálisan zaklatta a 9 éves értelmi fogyatékos kislányt szomszédja

Heol
-
 Tegnap 14:58Baleset-bűnügy

Az Egri Törvényszék folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt 10 év fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte a vádlottat, aki a sértettet – a vele egy községben élő kisleányt – ismétlődően és erőszakosan szexuálisan zaklatott. 

Egri futballista az elmúlt tíz év legjobb csatára Auszriában

Heol
-
 Tegnap 14:45Sport

Megtisztelő címben részesült Kasza Gábor Alsó-Ausztria (Niederösterreich) tartomány napilapjának értékelésében.

Jogosulatlan játék miatt pontlevonás a Lokitól

Heol
-
 Tegnap 14:38Sport

Kettővel csökkent a Hatvani Lokomotív SE megyei leány U20-as korosztályú csapatának összpontszáma a Magyar Labdarúgó-szövetség Heves megyei Versenybizottságának (VB) határozatait követően.