Találatok: 83 hír

Jön a Kettesfogathajtó Világbajnokság: ezek a tervezett programok!

HelloVidék
-
  Tegnap 18:31 Utazás

A világbajnokságnak Drebkau ad otthont, a szeptember 12-15-ig megrendezésre kerülő vb-n több mint 80 fogat fog indulni. Nemzetenként öt hajtó biztosan rajthoz állhat, a hatodik versenyző indulási lehetőségéről a szervezők augusztus 26-án fognak dönteni - írja a fogathirek.hu.

Nem áll meg az élet az ünnep után: itt a hétvégi programajánló!

HelloVidék
-
  Tegnap 17:01 Utazás

Az utóbbi napokban rengeteg színes és érdekes programot, fesztivált fedeztünk fel, most pedig összegyűjtöttük őket egy csokorba. Ha még nem tudod merre indulj el, hogy szórakozz és feltöltődj, akkor böngészd át listánkat, biztosan találsz kedvedre való eseményt.

Közeleg az ünnepi tűzijáték: így vigyázz házi kedvencedre!

HelloVidék
-
  Tegnap 15:30 Életmód

A tűzijáték miatti óvintézkedésekre figyelmezteti a kutyatartókat a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Ezek a tünetek, ha kutyád nem jut elég vitaminhoz: mutatjuk, mire figyelj!

HelloVidék
-
  Tegnap 14:00 Életmód

Rengeteg fajta kutyaeledel megtalálható a boltok polcain, ha nem csak az árakat nézzük, hanem fontos számunkra, hogy kutyánk hozzájusson minden szükséges tápanyaghoz, sokszor igen nehéz választani közülük. Sok esetben nem szabad hinnünk a kutyatápok csomagolásain feltüntetett reklámszövegeknek, jobb, ha mi magunk nézünk utána,…

Kiderült az igazság: tényleg nincs cukor a cukormentes Országtortában?

HelloVidék
-
  Tegnap 12:31 Recept

A nyolcadik alkalommal megrendezett Magyarország Cukormentes Tortája verseny díjnyertes alkotását ezúttal is egy független laboratóriumban, a WESSLING Hungary Kft-nél ellenőrizték. Mi mindent vizsgáltak a Kicsi Gesztenyében? A Laboratorium.hu legfrissebb összeállításából kiderül.

Súlyos veszély fenyegeti magyarok millióit: az egészségük a tét

HelloVidék
-
  Tegnap 11:05 Életmód

A véltnél legalább kétszer jobban növeli a rák kockázatát a túlsúly és az elhízás egy nemzetközi kutatócsoport új eredményei szerint.

Halad a korral a Debreceni Állatkert: ezek az újítások várnak

HelloVidék
-
  Tegnap 09:31 Utazás

A Debreceni Állatkert és Vidámpark augusztus 10-től az országban elsőként kínál előzetes bejelentkezés nélküli, angol nyelvű állatkerti szakvezetést az idegennyelvű vendégeik számára. Most arról számolhatunk be, hogy az intézmény további bővítette a látogatóinak nyújtott kényelmi szolgáltatásait, így a felhasználói igényekkel lépést tartva, mától d

Tömegével veszik a magyar tervező táskáit: elárulta sikerének titkát

HelloVidék
-
  Tegnap 07:52 Gazdaság

Még csak három éve tervez dizájner táskákat, de máris havonta több mint százötvenen-kétszáz vásárolnak nála. Bánkúti Szabina egész életét végigkísérte a tervezés és a precizitás, de álmában sem gondolta volna, hogy ilyen viharos gyorsasággal válik a Dél-Dunántúl egyik vezető dizájner tervezőjévé, aki már a fővárost is meghódította. A…

Összefog a Kárpát-medence: megalakult a Vállalkozásfejlesztési Kamara

HelloVidék
-
  19.08.19 18:31 Gazdaság

A Kárpát-medencei térség gazdasági egységének megteremtésére, erősítésére tizennégy magyar magánszemély a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával (MKIK) közösen megalapította a Kárpát-medencei Vállalkozásfejlesztési Kamarát - jelentette be Parragh László, az MKIK elnöke az alapító ülést követő sajtótájékoztatón Budapesten, ahol az…

Nem tudod, hova menj holnap? Mutatjuk, milyen programokkal ünnepelnek vidéken

HelloVidék
-
  19.08.19 17:01 Utazás

Nem csak Budapesten lesz nagy felhajtás az augusztus 20-ai ünnep miatt: mutatjuk, milyen programok lesznek vidéken és hova lesz érdemes elmenni!

Ez a baranyai kisváros csodafegyvere: így tartják otthon a fiatal munkaerőt

HelloVidék
-
  19.08.19 15:31 Gazdaság

Elkészült a bólyi ipari park új üzemcsarnoka, valamint az ipari parkhoz vezető elkerülő út összesen mintegy 800 millió forintos fejlesztési forrás felhasználásával - közölte a Baranya Megyei Önkormányzat.

Ezeket a dolgokat soha ne vedd meg használtan: csúnyán megbetegedhetsz!

HelloVidék
-
  19.08.19 14:00 Életmód

Bár számos előnye van annak, ha használt termékeket vásárolsz, ennek az olcsó és környezetkímélő megoldásnak is megvannak az árnyoldalai. Összegyűjtöttük azokat a legfontosabb szabályokat, amiket nem árt észben tartani akkor, ha használtan vásárolnál, így elkerülheted a kockázatokat és a kellemetlenségeket.

Van értelme a PET Kupának: évről-évre kevesebb szemetet szednek össze a versenyzők

HelloVidék
-
  19.08.19 12:35 Életmód

A Tisza Tivadar és Záhony közötti szakaszán, csaknem 80 folyamkilométeres távon, 16 hajó és 320 fős legénység bevonásával, a Természetfilm.hu Egyesület szervezésében valósult meg a 7. Tiszai PET Kupa. A saját készítésű pillepalack hajókkal evező csapatok és a lelkes önkéntesek ezúttal 8-10 tonna hulladéktól mentesítették a folyót. A…

Jó évet zárhatnak a Zala megyei gazdák: több búza és repce termett

HelloVidék
-
  19.08.19 11:01 Gazdaság

Zala megyében búzából és repcéből is több termett idén, mint az elmúlt évben, a búza hektáronkénti átlaghozama egy tonnával haladja meg a tavalyi mennyiséget - közölte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) megyei elnöke.

Dél-koreaiak nyitnak gyárat Salgótarjánban: több száz új munkahely jön létre

HelloVidék
-
  19.08.19 09:29 Gazdaság

Kétszáz embernek ad munkát épülő salgótarjáni üzemében a dél-koreai Bumchun Precision nevű cég, a beruházás értéke 41 millió euró, mintegy 13,3 milliárd forint - jelentették be a nógrádi megyeszékhelyen tartott sajtótájékoztatón.