Találatok: 207 hír

Ha nem lesz orgazmusod, elhagylak!

HáziPatika
-
  Ma 19:03 Szex

Furcsán hangzik? Pedig létező jelenség, hogy a férfiak egy része számon kéri: a partnerének mennyire volt jó. Ha a nőnek nincs elég látványos, jó esetben hüvelyi orgazmusa, akkor képesek lecserélni egy olyanra, akinek van, aki hangosabban...

Megcsaltam, elmondjam neki?

HáziPatika
-
  Ma 18:03 Szex

Vannak villámcsapásszerű érzések. Hogy ezek a bolygóállással vagy szimplán a kémiával függnek-e össze, azt senki se tudja, de amikor el kell számolni a tettekkel, akkor ez már nem is érdekel senkit.

A párom nem akar gyereket

HáziPatika
-
  Ma 17:03 Egészség

Papp Enikő coach egy gyermekvállalás előtt álló pár problémájára segített megoldást keresni a Nők Lapja Psziché hasábjain.

Hirtelen melegedés jön

HáziPatika
-
  Ma 16:11 Egészség

Vasárnap nem érkezik fölénk front. Az erőteljes nappali felmelegedés és a megerősödő szél fokozza a fejfájósok panaszait.

Hogy csajoznak a férfiak a neten?

HáziPatika
-
  Ma 16:03 Egészség

A férfiak az internetes társkeresőkön sokkal többet bókolnak a kiszemelt nőknek, mint a való életben, de rosszabbul is reagálnak arra, ha egy nő nem alél el a szép szavaktól, hanem válaszaiból sugárzik a magabiztosság.

A merevedési zavar fokozatai

HáziPatika
-
  Ma 15:03 Egészség

Alkalmanként jelentkező problémáktól az erekció teljes hiányáig több fokozatban is jelentkezhetnek merevedési zavarok. Kialakulása szervi és lelki okokra is visszavezethető.

Mik a cinkhiány tünetei?

HáziPatika
-
  Ma 14:33 Egészség

A cink a szervezetünkben második legnagyobb koncentrációban jelen lévő ásványi anyag, mely nagyon fontos szerepet játszik az immunrendszerünk megfelelő működésének biztosításában, de a sejtosztódáshoz és sejtnövekedéshez is szükséges.

Ezt jelzi a halszagú hüvely

HáziPatika
-
  Ma 14:03 Egészség

Furcsa folyás, rendszertelen menstruációs ciklus? A hüvely állapotának változásai sok mindent elárulhatnak a nők egészségéről.

Ezekre a vitaminokra van szükségünk

HáziPatika
-
  Ma 13:33 Recept

Ásványi anyag és vitaminszükségletünket, számos tényező befolyásolja, korunk, nemünk, fizikai aktivitásunk, táplálkozási szokásaink, de a táplálékok egyéni felhasználásán is múlik, mennyi vitamint igénylünk.

Ezért együnk minden nap gombát

HáziPatika
-
  Ma 13:03 Recept

A gomba valójában nem növény, de nem is állat, mert tulajdonságai alapján mindkettőtől különbözik. Valódi sejtmagvas, klorofill nélküli, szerves anyagokkal táplálkozó élőlény.

Hogyan javítsuk az anyagcserénket?

HáziPatika
-
  Ma 12:33 Recept

Számos módon tudunk beavatkozni anyagcserénk működésébe anélkül, hogy tudnánk róla - most ezek közül részletezünk néhányat, és egyúttal tanácsokat is adunk a helyzetek feloldására.

Így néz ki a májunk, ha sokat iszunk

HáziPatika
-
  Ma 12:03 Egészség

Ijesztő és látványos a különbség egy egészséges életmódot élő ember, illetve egy alkoholista mája között.

Ezeket a zöldségeket kell enni ősszel

HáziPatika
-
  Ma 11:33 Recept

A színek szerinti táplálkozás azt vallja, egészségünk érdekében akkor tesszük a legtöbbet, ha egy-egy étkezés alkalmával mindegyik szín szerepel a tányéron. Így sokféle tápanyaghoz jutunk, és könnyen elkerülhetjük a betegségeket. Ősszel ezeket...

Ennyi gyereket ütöttek el a zebrán

HáziPatika
-
  Ma 11:02 Egészség

Évente nagyjából ezer embert ütnek el a kijelölt gyalogos-átkelőhelyeken, de ami még megdöbbentőbb, hogy idén már 69 gyereket gázoltak el a zebrán. Erről az ORFK osztályvezetője, Jámbor András beszélt, aki azt is elmondta, hogy hétvégén akciózik a...

Hova tűnnek a fél pár zoknik?

HáziPatika
-
  Ma 10:33 Egészség

A mosás a mindennapok része, amit szeretnénk minél gyorsabban és hatékonyabban elvégezni. Emiatt számtalan mítosz, trükk és praktika terjedt el. De vajon mindegyik igaz?