Találatok: 177 hír

Az anális szex legfontosabb szabálya

HáziPatika
-
  Ma 22:03 Szex

Az anális szex a szexuális együttlétek olyan formája, amelynek megítélése igencsak szélsőséges eltéréseket mutat. Van, aki izgatónak tartja, és szívesen kipróbálná, mások meg hallani sem akarnak róla. A pornó világa előszeretettel teszi témájává.

Szexuális élet mellek nélkül?

HáziPatika
-
  Ma 21:02 Szex

Ha egy nő rádöbben, hogy mellrákja van, akkor valószínűleg a szexuális élete az utolsó, amire gondol. De, amint a műtét és a kezelések engedik, érdemes elgondolkodni azon, hogyan őrizze meg szexualitását.

Megfázott? Ezeket azonnal hagyja abba!

HáziPatika
-
  Ma 20:08 Egészség

Rengeteg jó tanácsot olvashatunk azzal kapcsolatban, mit tegyünk a minél gyorsabb gyógyulás érdekében. Azonban vannak olyan hétköznapi dolgok is, melyek lassíthatják, akadályozhatják a gyógyulásunkat - hacsak abba nem hagyjuk őket!

Ezért szenved jobban a beteg férfi, mint a nő

HáziPatika
-
  Ma 19:03 Egészség

A férfiak azért szenvednek jobban a köhögéstől és a náthától, mert több hőmérséklet-receptor van az agyukban, így kellemetlenebb tüneteket tapasztalnak - állapította meg egy kutatás.

Mit tegyen a náthás beteg?

HáziPatika
-
  Ma 18:02 Egészség

Az összes légúti fertőzésre igaz, hogy érdemes ágyban maradni, pihenni, főleg, ha lázasak is vagyunk. Ha erre nincs mód, akkor is kerülni kell a megerőltető munkát, így a szervezet könnyebben meg tud birkózni a kórokozókkal.

Amit senki sem mondott el az influenzáról

HáziPatika
-
  Ma 17:03 Egészség

A lázzal, izomfájdalommal, levertséggel jelentkező vírusfertőzés azért veszélyes, mert megnyitja az utat a többi kórokozó előtt. Nemcsak az embereket, hanem az állatokat is megbetegítheti.

A vitamin semmit sem ér influenza ellen

HáziPatika
-
  Ma 16:05 Egészség

A 60 évnél idősebbeknek, a két évesnél fiatalabb gyermekeknek, a krónikus betegségben szenvedőknek és a várandós nőknek különösen ajánlott az influenza elleni védőoltás - mondta Szlávik János infektológus főorvos.

A lappangási időszakban is fertőz az új vírus

Egyre gyorsabb ütemben terjed az országban az új koronavírus, amely már a lappangási időszakban is fertőző - jelentette ki a kínai Nemzeti Egészségügyi Bizottság vasárnap.

Humánmeteo: fejfájós lesz a hétfő

HáziPatika
-
  Ma 15:18 Időjárás

Holnap lassan javul a humánmeteorológiai helyzet, erősebb fronthatásra már nem számíthatunk. Ám a fejfájástól nem könnyű megszabadulni!

Így lesz halálos a tüdőgyulladás

HáziPatika
-
  Ma 14:03 Egészség

Bár öt magyarból három tudja, hogy a tüdőgyulladás halálos kimenetelű is lehet, mindössze 5 százalékuk tervezi a védőoltás beadatását. Az egyébként könnyedén megelőzhető fertőző betegség a mai napig a tíz vezető halálok egyike maradt.

Ezért veszélyes az orrcsepp

HáziPatika
-
  Ma 13:03 Egészség

Kevés dolog zavar jobban mindennapi életvitelünkben, mint az orrdugulás. Nem tudunk enni, beszélni, aludni, a közérzetünk pocsék. Nem csoda, hogy minél hamarabb szeretnénk úrrá lenni ezen a kellemetlen tüneten. A gyorsaságnak azonban gyakran ára van.

Mérgező mosószereket használunk otthon

HáziPatika
-
  Ma 12:03 Egészség

A mosó- és fehérítőszerek egyes alkotói bőrirritáló hatásúak vagy mérgezőek lehetnek, illetve károsak az élővizekre, az öblítők pedig gyakran allergiát kiváltó illatanyagokat tartalmaznak. A Tudatos Vásárló néhány környezetbarát alternatívát ajánl.

Eltűnnek a gleccserek

HáziPatika
-
  Ma 11:03 Egészség

A globális felmelegedés miatt harminc éven belül eltűnhetnek a Spanyolország és Franciaország között magasodó Pireneusok gleccserei - figyelmeztetnek szakértők. Úgy vélik, a mozgó jégtakarók eltűnése felforgatná a helyi ökoszisztémákat, és súlyos...

Nagy baj lehet a szánkózásból

HáziPatika
-
  Ma 10:01 Egészség

Évente több ezer szánkóbaleset végződik a kórházban Ausztriában. Ennek oka főként az, hogy a legtöbben nem viselnek fejvédőt, illetve nem tartják be az alapvető biztonsági szabályokat.

Gyorsan nő a koronavírus áldozatainak száma

Kínában vasárnapra 56-ra emelkedett a tüdőgyulladást okozó koronavírus halálos áldozatainak a száma, összesen 1975 fertőzéses esetet jegyeznek - jelentették be az ottani egészségügyi hatóságok.