Találatok: 9 hír

Ha a kiskutya füle lekonyul, hogyan állítsuk fel?

Háziállat
-
  Tegnap 13:07 Állatvilág

A fülporc fiatal kutyáknál még erősödhet. Ahhoz, hogy ismét felálljon a kiskutya füle ajánlatos megfelelő Ca/P kiegészítőket adagolni... 

Szemkápráztató az őszi daruvonulás - Több mint 150 ezren a Hortobágyon

Háziállat
-
  Tegnap 12:46 Állatvilág

Egyik legszebb őszi látványosság a daruk vonulása a lemenő nap fényében. Idén is már több mint 150 000 daru gyüleketik a sekély vizes éjszakázóhelyen.

Kutyás critical mass képekben

Háziállat
-
  Tegnap 11:04 Állatvilág

Rendben lezajlott a hétvégi közös kutyás felvonulás Budapesten. Fotók a nagy falkáról.

Garnéla, mint háziállat

Háziállat
-
  19.10.11 15:06 Állatvilág

Garnélát tartani viszonylag egyszerű, így kezdő akvaristák is nyugodtan belevághatnak. Viszonylag kis akváriumban is megél, apró termete miatt.

Papagájkolóniák veszélyeztetik Madrid őshonos madarait

Az őshonos madárfajok védelmében a madridi önkormányzat leszámolna a közparkokban élő népes papagájkolóniákkal. A jelenleg mintegy 12 ezres populációt 500-ra csökkentenék befogással és sterilizálással.

A kutyatartás csökkenti a gazdi elhalálozásának kockázatát

Háziállat
-
  19.10.09 18:44 ÁllatvilágUSAKutya

A kutyatartás csaknem negyedével csökkenti a bármely okból bekövetkező halálozás kockázatát - derült ki egy új metaanalízisből, amelyet az Amerikai Szív Társaság folyóiratában publikáltak a kutatók.

A legkisebb vakvezető kutyák - cuki fotók

Háziállat
-
  19.10.09 05:33 Állatvilág

A Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola legkisebb és legcukibb tanulói felpróbálták a hámot, amivel később dolgozni fognak, kiakadt a cukiságmérő. Nátán és Noé már most tudják milyen fontos feladatuk lesz, mikor felnőnek.

Hogyan védjük meg a kölyök macskát az élősködőktől?

Háziállat
-
  19.10.08 11:51 Állatvilág

A cicáknak rendszeres belső és külső élősködő elleni kezelésekre van szükségük. Leggyakoribb külső parazita a bolha, a fülrühatka és a kullancs, belső pedig a féreg. Legjobb, ha ezektől inkább megóvni próbáljuk őket.

Gyíkok a terráriumban - lakberendezési tippek terraristáknak

Háziállat
-
  19.10.08 06:13 Állatvilág

Az otthon tartott gyíkok elhelyezésre különösen nagy gondot kell fordítani, hiszen nem domesztikált állatokról van szó: gyakran vad befogásból származó gyíkot vásárolunk az állatkereskedésben. Ezért a terrárium berendezésekor a lehető legélethűbben kell utánozni az eredeti élőhelyüket.