Találatok: 8 hír

A rapper, Flo Rida okos otthona

Happy Home
-
 Ma 05:13Otthon

A Floridában született, művésznevét az államról kölcsönző Flo Rida (valódi nevén: Tremar Dillard) kereken 1 millió dollárért jutott hozzá Miamiban lévő okos otthonához.

Szárnyaló házak… A pillangóházak nyomában

Happy Home
-
 Tegnap 05:13Otthon

A tető minden épület meghatározó eleme. De miben más a „pillangós tetőfedés”? És vajon tudjuk hogy nem is olyan újkeletű, mint azt gondolnánk?

Zölden a zöldben – kertészkedés környezettudatosan

Happy Home
-
 21.05.07 05:13Otthon

A kertészkedés gyógyítja a lelket, erősíti a testet, pihenteti az elmét – de munka is van vele bőven. Ez utóbbit végezhetjük így is, úgy is – környezettudatosan is!

Hidegburkolat-választási 1×1

Happy Home
-
 21.05.06 14:44Otthon

Túl nagy választék? Megannyi trend és funkcionalitás, így nem meglepő ha elveszünk a burkolatok útvesztőjében. De akkor hogyan válasszunk hidegburkolatot?

Elegáns mediterrán bútorcsodák nem várt helyről

Happy Home
-
 21.05.05 05:13Otthon

Elegáns stílus, merész vonalak, sztárdizájnerek, kimagasló minőség… nem, ez nem a milánói divathét legújabb haute couture kollekciója. Na, de akkor mit jellemezhetnek ezek a fogalmak?

Szalma, az elfeledett csodaalapanyag

Happy Home
-
 21.05.04 05:13Otthon

Elsőre mezőgazdasági hulladéknak tűnhet, holott a szalma egy igazán sokrétű környezetbarát alapanyag. Lássuk hát, mi mindenre használhatjuk?

Benjamin Moore, a festékek koronázatlan királynője

Happy Home
-
 21.05.03 05:38Otthon

Miben más a Benjamin and Moore festék? Ismerkedj meg a festékek koronázatlan királynőjével és tudd meg hogyan lehet otthonod egészségesebb.

Anyák napja a szeretet erejével

Happy Home
-
 21.05.02 05:33Otthon

Legszebb ünnepeink egyike anyák napja, melyre nincs az az ajándék, amivel meghálálhatnánk az anyai szeretet csodáját, de egy-két aprósággal mégis készülhetünk – akár környezettudatosan is!