Találatok: 227 hír

Vegyesen alakult a forint árfolyama

Vegyesen alakult a forint árfolyama a bankközi piacon a főbb devizákkal szemben hétfő este a reggeli szintekhez képest.

Felvetetnék Velencét a veszélyeztetett világörökség listájára

Kampányt kezdett Olaszország legjelentősebb műemlék- és környezetvédelmi szervezete annak érdekében, hogy az Unesco vegye fel a veszélyeztetett világörökség listájára a túlzott turizmus sújtotta Velencét.

Magyarországon is egyre több az erősen csapadékos nap

Magyarországon is több lett a szélsőségesen csapadékos napok száma, a heves időjárási események gyakoribbá váltak a térségben - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn a honlapján.

Téli olimpia 2026 - Milánó és Cortina d'Ampezzo a rendező

Milánó és Cortina d'Ampezzo rendezi a 2026-os téli olimpiát a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (Nob) hétfői lausanne-i döntése alapján.

Női kézilabda Bl - A címvédő Győr az első a kalapban a sorsoláson

A címvédő Győri Audi Eto Kc az első, a szabadkártyával induló Ftc-Rail Cargo Hungaria pedig a negyedik kalapból várhatja a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének csütörtöki sorsolását.

Győrbe látogatott az indonéz nagykövet

Győr Plusz
-
  Ma 17:30 Megyei

Abdurrachman Hudiono Dimas Wahab, Indonézia magyarországi nagykövete és delegációja hétfőn látogatott városunkba.

Szentmisével ünnepelték a 250 éves templomot

Győr Plusz
-
  Ma 17:00 Megyei

Különleges szentmisén vettek részt a hívek szombat délután Gyirmóton, amelyet a 250 éves Szent László-templom tiszteletére rendeztek.

Kibővítették az athéni Akropolisz Múzeumot

Kibővítették az athéni Akropolisz Múzeumot megnyitója 10. évfordulójára, kitárták a látogatók előtt a múzeum modern épülete alatti régészeti feltárást, ahol először lehet keresztül sétálni egy ókori athéni negyeden.

Két lakásban is jelzett a szén-monoxid-érzékelő Sopronban

A város hivatásos tűzoltói a lakásokban magas gázkoncentrációt mértek.

Monitort adományozott a Whb a gyermeksebészeti alapítványnak

Győr Plusz
-
  Ma 15:11 Megyei

Nagyfelbontású monitort és implantátumként használt urológiai gélt adományozott a győri kórház gyermeksebészeti alapítványának a West Hungária Bau Kft. (Whb)

Szerdán emelkedik az üzemanyagok ára

A Mol emeli 3 forinttal a benzin és 5 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán - értesült az Mti hétfőn piaci forrásból.

Újabb csontvázakat találtak a színháznál

A Győri Nemzeti Színház felújítási munkálatait megelőző, folyamatosan zajló régészeti feltárások során - melyek az úgynevezett császári-királyi nagykaszárnya (18. század első harmada) épületének kutatásához kapcsolódnak - újabb korszak emlékei jelentkeztek.

Minden eddiginél nagyobb területen irtják a szúnyogokat

Az országos szúnyoginvázió miatt folyamatosan dolgoznak a szakemberek. Április 30-a óta 570 település belterületén, összesen 251 ezer hektáron léptek fel a szakemberek a vérszívók ellen.

Rekordmennyiségű csapadék hullott vasárnap

Rekordmennyiségű csapadék hullott vasárnap, több helyen villámárvizek is kialakultak - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn Facebook-oldalán.

Százszor tekertek az apátságig Pannonhalmán

Győr Plusz
-
  Ma 13:07 Sport

Saját határaikat feszegették és küzdötték le azok a kerékpárosok, akik június 22-én, szombaton nekivágtak az I. Everest Challenge teljesítésének Pannonhalmán.