Találatok: 500 hír

Szenzációs elismerés! Egy magyar cég EU-s díjat kapott

Lokál
-
  Ma 18:21 Külföld

Az Európai Unió Szakképzési Kiválósági Díj vállalatok és tanulók kategóriájában egy magyar cég, a Hot and Cold Therm Kft. is a díjazottak közé került a szakképzés népszerűsítésében és megszervezésében elért kiemelkedő teljesítményéért - közölte az Európai Bizottság pénteken.

Tipp: olcsóbb napok a termálfürdőkben

Termal Online
-
  Ma 18:21 Utazás

Egyes fürdők hétköznaponként a belépőjegyekre vonatkozó kedvezményekkel várják a vendégeket. Ez érintheti a hét egy adott napját, de arra is akad példa, hogy hétfőtől péntekig minden egyes napra érvényes valamilyen akció. A nyári főszezonon kívül sok termálfürdő előáll valamilyen forgalomélénkítő akcióval. Ilyenek lehetnek a gyógyászati…

Nem lehet ezután bírósághoz fordulni helyszíni bírság miatt

A törvény nem teszi lehetővé, ezért egy nála alacsonyabb rangú rendelet sem engedheti meg, hogy a helyszíni közlekedési bírsággal szemben 30 napon belül bírósági felülvizsgálatot lehessen kérni, ezért ezt a rendeletet megsemmisítette az Alkotmánybíróság. Az eljárást egy bíróság kezdeményezte, amely egy szabálytalan kanyarodás miatt…

Zola az egyedüli, akit születésnapján állítottak ki Világbajnokságon

Keresztlabda
-
  Ma 18:20 Foci

A Chelsea és Parma legenda, Gianfranco Zola szerencsés játékos. Az olasz focista az 1994-es Világbajnokságon Nigéria ellen játszott először, akkor is mint csere. Aznap volt a születésnapja, és a bíró meglepte – egy piros lappal. Várjunk! Akkor lehet nem is szerencsés? A legszebb az egészben, hogy a szabálytalansága még csak sárga lapot sem…

Zimány Linda rövidre vágatta a haját – Így néz ki hosszú tincsei nélkül

Femina
-
  Ma 18:20 Bulvár

Zimány Linda új külsővel vezeti a FEM3 Café délelőtti adásait.

Nem sikerült megállapodni a bővítésről az EU-csúcson

Nem volt egyetértés Észak-Macedónia és Albánia csatlakozási tárgyalásainak megnyitásáról az EU-csúcson. 2020-ban folytatják.

Jókora a felfordulás Budapesten – tájékozódjon, mielőtt elindul

Részleges sávlezárás kell készülni Budapesten, a Kossuth Lajos utcában a hétvégén, közölte a BKK, miközben a Nemzeti vágta és egy hídmosás miatt egyébként is nehézkesnek ígérkezik a közlekedés a fővárosban.

Megállapodtak a magyar pártok, közös listán indulnak a szlovák választáson

A szövetség hatékonyabb, mint a koalíció, hiszen így csak az 5 százalékos parlamenti küszöböt kell átlépniük.

Erdoğan mindent elért, amit akart Észak-Szíriában

Index
-
  Ma 18:19 Külföld

A Kibeszélő legújabb adásában arról beszélünk, milyen hatása van a Közel-Keletre, a világpolitikára és a kurdok pár éves államkezdeményére Észak-Kelet-Szíria török megszállásának.

A felsőjét is levette a szlovák szépség

Nuus
-
  Ma 18:18 Szex

Vékony derék, kerek cicik, feszes fenék... Lucia Javorcekova viszont nem csak modellként DJ-ként is népszerű hazájában, Szlovákiában.

Radioaktív anyagok szivárognak az antarktiszi jégből

A korábbi kísérletek és mérések után még mindig megtalálni a klór-36-os izotópot.

104 menedékkérőt mentett ki egy hajó Olaszországnál egy gumicsónakból

Terhes nőket, kisgyerekeket is mentett egy, az olasz partoktól 90 km-re talált gumicsónakból egy olasz hajó, amely összesen 176 emberrel megérkezett Tarantóba.

Pécs új polgármestere elindította az önkormányzati cégek átvilágítását

Pénteken már három, jövő kedden újabb négy pécsi önkormányzati többségű gazdálkodó szervezetnél kezdődik meg az ellenőrzés.

Szereted, pedig gyűlölnöd kéne!

Ridikül
-
  Ma 18:18 Életmód

A kapcsolatokban nem létezhet tökéletes egyenlőség, az egyik fél mindig valamivel irányítóbb karakter, míg a másik fél ezt kiegészítve valamivel megengedőbb személyiség. De vannak olyan kapcsolatok, ahol ez az arány túlságosan eltérő, és az irányító típusból uralkodó válik, a megengedőből pedig áldozat.

Tőkeemelés is a napirendre került az Enefinél

Portfolio
-
  Ma 18:17 Pénzügy

A Budapesti Értéktőzsdén jegyzett Enefi közgyűlési meghívót tett közzé, mely november 18-án 10 órára szól a részvényeseknek.