Találatok: 96 hír

League of Legends - megérkezett Aphelios

Újra felborul az alsó ösvény egyensúlya? Aphelios nem mindennapi lövész - egyszerre öt fegyverrel érkezik az Idézők Szurdokába, melyek közt a meccs folyamán szabadon váltogathat.

Fotómóddal bővült a Star Wars Jedi: Fallen Order

A tegnapi nap folyamán egy apró meglepetésre lehettek figyelmesek a Star Wars Jedi: Fallen order játékosai. A legújabb frissítésben megérkezett a fotómód és egy olyan opció, amellyel mégjobban személyre szabhatjuk Cal fénykardját.

Egy hétig ingyenes az Insurgency: Sandstorm

Gamekapocs
-
  Ma 09:00 Gaming

Az első születésnapját ünnepli a New World Interaktív taktikai FPS-e, az Insurgency: Sandstorm, ennek apropóján pedig egy teljes hétig ingyenesen játszhatjuk azt. Az akciót beharangozó előzetes izgalmas jövőt ígér 2020-ra is.

Friss képeken a Crimson Desert

Gamekapocs
-
  Ma 08:00 Gaming

Alig egy hónapja mutatkozott be a Black Desert Online alkotóinak következő MMORPG-je, máris új látnivalók érkeztek a projekt felől. Nézzük meg egy kisebb csokornyi képet a Crimson Desertből!

Limitált idejű demókkal erősít a The Game Awards

Nincs már messze az év utolsó nagy videojátékos showja, a The Game Awards, Geoff Keighley csapata pedig idén mégtöbb újdonsággal készült. Bemutatkozott a The Game Festival, amely több mint egy tucat játékdemóval kedveskedik nekünk.

Dátumot kapott a konzolos Two Point Hospital

Igaznak bizonyultak a korábbi szivárgások, valóban februárban jelenik meg konzolokra a Two Point Hospital. Nem kérdés, hogy a Theme Hospital rajongóinak be kell majd pótolniuk, ha még nem játszottak vele PC-n!

Ötmillió példánynál jár a Resident Evil 2 remake-je

Úgy tűnik, ma Resident Evil-napot tartunk: a Capcom bejelentette, hogy a második rész felújított változata újabb mérföldkőhöz érkezett, és mára több mint ötmillió darabot adtak el belőle világszerte.

Befutott a Detroit: Become Human gépigénye

Gamekapocs
-
  Tegnap 17:00 GamingDetroit

Holnaptól vásárolható meg a Detroit: Become Human PC-s változata, és bár a Quantic Dream nem kapkodta el a dolgot, még viszonylag időben közzétette a játék rendszerkövetelményeit.

A konzolos Doom is megkapja a Sigilt

Habár a klasszikus Doom-epizódok konzolos portjai nem sikerültek a legjobban, a Bethesda azóta is fejlesztgeti őket. Hamarosan újabb javítás várható, amivel néhány népszerűbb kiegészítés is elérhető lesz a játékokhoz.

Ingyenesen tölthető a Wasteland 2: Director's Cut

Gamekapocs
-
  Tegnap 16:00 GamingKönyvtár

Elindult a GOG téli akciósorozata, amit egy ingyenes játékkal is megfejeltek a szervezők: a következő két napban fizetés nélkül csaphatjátok hozzá a könyvtáratokhoz a Wasteland 2: Director's Cutot!

Újabb platformokat hódít meg az MLB: The Show

Gamekapocs
-
  Tegnap 15:00 Gaming

A Sony házon belül fejlesztett baseballsorozata, az MLB: The Show eddig kizárólag PlayStation-konzolokon volt játszható - nyilván. 2021-től azonban más platformokon, így a Nintendo és a Microsoft masináin is felbukkanhat a cím.

Tovább nő a magyar fejlesztésű WarriOrb

Gamekapocs
-
  Tegnap 14:14 Gaming

Emlékeztek még a 2018-ban bejelentett WarriOrbra? A Not Yet névre hallgató, többnyire magyarokból álló indie fejlesztőcsapat azóta is teljes erőbedobással dolgozik a projekten, melyet órákon belül mi is kipróbálhatunk.

Resident Evil 3 - ennyit fejlődött 20 év alatt a grafika

A Resident Evil 3 remake-je jócskán rálicitál az 1999-ben kiadott Resident Evil 3: Nemesis látványvilágára. Íme, néhány összehasonlító videó, melyen megcsodálhatjuk kedvenc iparágunk 20 év alatti fejlődését.

Az Xbox Lockhart lassabb lehet az Xbox One X-nél

Jelenleg megint úgy fest, hogy igaznak bizonyultak a korábbi hírek, és a következő generációban is két különböző konzolmodellel készül a Microsoft. Most kiderült, mire lehet számítani a lassabb gép kapcsán.

Pokémon Sword & Shield teszt

Gamekapocs
-
  Tegnap 11:12 Gaming

Befutott az első olyan fősodorbeli Pokémon-játék, amit már kifejezetten azzal a céllal készítettek el, hogy a nappaliban, egy tévé előtt is jó legyen vele játszani. Annak rendje és módja szerint le is tarolta a piacot.