Találatok: 76 hír

Steam Chat - új mobilappal jelentkezik a Valve

Gamekapocs
-
  Tegnap 16:00 Gaming

Az eredeti Steam applikációban is felvehettük a kapcsolatot a barátainkkal, de ha valóban gyakran használjuk itt a chatet, akkor a Valve legújabb mobilos alkalmazása nagyban leegyszerűsítheti a dolgunkat.

Bloodlines 2 - bemutatkozott a Ventrue klán

Gamekapocs
-
  Tegnap 15:00 Gaming

Ventrue - a királyok klánja. Seattle modern városában még ma is ők állnak a tápláléklánc csúcsán. Ha igazi arisztokrataként szeretnél uralkodni az alattvalóid felett, akkor neked is köztük a helyed!

Rage 2 teszt

Gamekapocs
-
  Tegnap 14:17 Gaming

Nyolc év után érkezett folytatás a Rage-hez, melyet az id Software a Mad Max és Just Cause játékokról elhíresült Avalanche Studios segítségével rakott össze. A motorcsere mellett dizájnváltáson is átesett a játék, de sikerült felülmúlni az elődöt?

Remekül fest Unreal Engine-ben a Rogue Squadron

Csak a nyálunkat tudjuk csorgatni a klasszikus Star Wars-játékok rajongói remake-jei után, ez pedig nincs másképp az Unreal Engine-be ültetett Rogue Squadron 3D esetében sem. Készüljetek a nosztalgiabombára!

E3 2019: Nem lesz játszható a Cyberpunk 2077

A CD Projekt elnöke szerint az idei E3-as bemutató igazán hatalmas lesz számukra. Izgalmas demóval készülnek az expóra, amelyet mindannyian megcsodálhatunk majd, de a mancsunkat egyelőre sajnos nem tehetjük rá a produktumra.

Playdate - kézikonzol a Firewatch kiadójától

Gamekapocs
-
  Tegnap 12:00 Gaming

A Panic leginkább a Firewatch kiadójaként lehetett ismerős számunkra, a vállalat most azonban egy teljesen váratlan húzással rukkolt elő. Bejelentettek egy handheld konzolt, amin még egy fura tekerőkar is helyet kapott.

Már most jól menő üzlet a cloud gaming

Gamekapocs
-
  Tegnap 11:00 Gaming

Nem véletlen, hogy a legnagyobbak figyelme a cloud gaming irányába terelődött, ugyanis az IHS Markit legfrissebb felmérése szerint 2023-ra 2,5 milliárd dolláros üzletté növi ki magát a játékipar ezen szegmense.

Epic Games Store-exkluzív lesz az új Rune

Ismét új nevet kapott a Human Head Studio két éve fejlesztett Rune-játéka. A Rune II most nyáron jelenik meg, kizárólag PC-re, és nem meglepő módon első körben csak az Epic Games Store kínálatában lesz megtalálható.

A Razer bezárja az Ouya játékboltját

Hiába dobott 2015-ben mentőövet az Ouyának a Razer, az androidos konzolok végül zsákutcának bizonyultak, így a cég úgy döntött kihúzza a szőnyeget az Ouya és saját megoldása, a Forge TV alól.

Készül a League of Legends mobilos változata

Gamekapocs
-
  Tegnap 08:00 Gaming

A Reuters értesülései szerint beadta a derekát a Riot Games vezetősége, és a céget birtokló Tencenttel közösen már több mint egy éve azon dolgoznak, hogy mobilos változatot kapjon a League of Legends.

Először akcióban a Nioh 2

A Koei Tecmo és a Team Ninja a Twitteren jelentette be, hogy a holnap kezdetét veszi a Nioh tavalyi E3-on bejelentett folytatásának meghívásos alapon működő zárt alfatesztje. Ennek örömére egy játékmenet-trailert is kaptunk.

HWSW: Az ARM is beintett a Huawei-nek

Gamekapocs
-
  Tegnap 06:00 GamingKínaHuawei

A Google és a különböző chipgyártók lépését talán még kiheverte volna a Huawei, de kereskedelmi szankciókra hivatkozva az ARM is úgy döntött, szakít a kínai gyártóval - írja nagytestvérünk, a HWSW.

GRID - megérkezett a játékmenet is

Gamekapocs
-
  19.05.22 18:00 Gaming

Tegnap teljesen váratlanul ért minket a GRID bejelentése. Úgy tűnik, hogy jogosan hívhatjuk rebootnak az új játékot, ugyanis megérkezett az első vágatlan játékmenet, a látottak pedig kellemesen ismerősnek hatnak.

Super Dragon Ball Heroes: World Mission teszt

Gamekapocs
-
  19.05.22 17:14 Gaming

Goku, társai, ellenségei és egészen ismeretlen arcok ezerféle változata esik egymásnak a japán játéktermek után immár a nyugati gépeken is. A küzdelmeknek azonban egy gyűjtögetős-harcolós kártyajáték ad terepet ezúttal.

Hamarosan indul a The Surge 2 zárt bétája

Megindult a feliratkozás a The Surge 2 zárt bétatesztjére. A Focus Home Interactive és a Deck13 azonban elég közel tartják magukhoz a kártyákat, ugyanis csakis PC-n, és csupán néhány ember előtt nyitják ki a kapukat.