Találatok: 74 hír

Destiny 2 - megérkezett a PC-s launch trailer

Noha még egy hetet várnunk kell a PC-s Destiny 2-re, a Bungie már most segít ráhangolódni a premierre. Biztosan állíthatjuk, megérte a böjtölés, lévén ez lesz a legjobb verzió mind közül, az fps is az egekbe szökhet.

Már 35 millió játékost vonz az Overwatch

Gamekapocs
-
  Ma 10:00 Gaming 

A Bllizzard Entertainment shootere új mérföldkövet ért, elvégre már 35 millió játékost állított maga mögé az Overwatch. Töretlenül menetel előre a játék, lévén április óta 5 millióval bővült a felhasználói bázis.

Elszabadult a South Park: The Fractured But Whole

Gamekapocs
-
  Ma 09:00 Gaming  South Park

Az új South Park-játék olyan, mint a szellentés: nem lehet a végtelenségig visszatartani. És most, végre elszabadult a The Fractured But Whole, és ennek örömére két launch trailerrel jelentkezett a Ubisoft.

20 év után új logót kapott az E3

Gamekapocs
-
  Ma 08:00 Gaming 

A következő évben az E3 logója kicsit máshogy fog kinézni. A váltásra már szükség volt, lévén a régi már 20 éve áll hadrendben, és a kilencvenes évek designjára emlékeztet. A modern külső azonban változatlan tartalmat takar.

Élőszereplős traileren az Assassin's Creed: Origins

Rendíthetetlenül közeleg az Assassin's Creed: Origins premierje, így a Ubisoft marketinggépezete is következő fokozatra kapcsolt. Ezúttal egy élőszereplős trailer mutatja be hősünket, Bayeket. A talpalávalót a Moonlight zeneszerzője adja.

Resident Evil 7 - részletek a DLC-kről

Decemberben két új DLC - egy ingyenes és egy fizetős csomag - érkezik a Resident Evil 7-hez. A Capcom ma újabb részleteket árult el a kiegészítőkről, s mindezt megfejelte egy friss előzetessel is!

Nincs veszélyben a Cyberpunk 2077

Gamekapocs
-
  Tegnap 18:00 Gaming  3 hír a témában

Elég régen hallottunk már a CD Projekt RED készülő játékáról, a Cyberpunk 2077-ről, és akkor sem túl pozitív dolgokat. Most a fejlesztők bejelentették, hogy jó úton halad a fejlesztés és minden a legnagyobb rendben.

Megérkezett az ELEX utolsó előzetese

Gamekapocs
-
  Tegnap 17:00 Gaming 

A holnapi nap folyamán érkezik meg a boltokba a Piranha Bytes új játéka az ELEX. Nagyon sok mindent tudunk már a nyitott világú szerepjátékról, így nagyjából összeállhatott a róla alkotott képünk. Az utolsó előzetes ezt teheti teljessé.

Kiderült, mikor érkezik Switchre a Doom

Gamekapocs
-
  Tegnap 16:00 Gaming  Nintendo

Azt már tudhattuk eddig is, hogy érkezik a Doom Nintendo Switchre, most viszont a pontos megjelenési dátumról is lehullt a lepel. Eszerint november 10-től vihetjük magunkkal bárhova a véres lövöldét.

South Park: The Fractured but Whole - nagyot szólt

Gamekapocs
-
  Tegnap 15:00 Gaming  South Park

Holnap mindenki számára elérhetővé válik a Ubisoft új South Park-játéka, így természetesen már be is futottak az első értékelések és gameplay felvételek a játékból. Hírünkben mindet megtaláljátok!

Ruiner teszt

Gamekapocs
-
  Tegnap 14:30 Gaming 

A helyszín Rengkok, 2091-et írunk. Főhősünk egy olyan szociopata, aki fivére elrablása után egy ismeretlen parancsára a helyi bűnbandák felszámolásával igyekszik megváltani testvére életét.

Készülőben a Skyrim Together

Gamekapocs
-
  Tegnap 14:00 Gaming 

Gőzerővel készül a Skyrim Together, ezt bizonyítja az is, hogy a co-op móka mögött álló fejlesztőcsapat egy új videót is közzétett a mod jelenlegi állapotáról. Ebben a verzióban barátunkkal karöltve tudunk nekivágni a kalandnak.

Ütős traileren a Black Panther

Gamekapocs
-
  Tegnap 13:42 Gaming  Mozi

Az Amerikai Kapitány: Polgárháborúban bemutatkozó Black Panther jövő év elején megkapja első különálló moziját. Végre részletesebben megismerkedhetünk a Fekete Párduccal és annak hátterével is.

Szexuális zaklatás történhetett a Naughty Dognál

Gamekapocs
-
  Tegnap 13:00 Gaming  Harvey Weinstein

David Ballard, a Naughty Dog egykori pályatervező művésze azt állítja, hogy szexuális zaklatás érte a cégnél pár évvel ezelőtt. Ballard 2016-ban, hét év után hagyta ott a stúdiót, és most kitálalt.

PUBG - tovább pörög a banhenger

Gamekapocs
-
  Tegnap 12:00 Gaming 

Nem is olyan régen ért el újabb csúcsot a PlayerUnknown's Battlegrounds a játékosszám terén, ami egyrészt nagyon szép eredmény, másrészt viszont azt is jelenti, hogy egyre nagyobb eséllyel kell számolniuk a fejlesztőknek a csalókkal.