Találatok: 76 hír

Folytatást kapott a Celeste elődje

Gamekapocs
-
 Ma 13:00Gaming

Mielőtt a Matt Makes Games 2016-ban kiadta gyönyörű és iszonyatosan nehéz platformerjátékát, a Celeste-et, ennek az alkotásnak az alapja böngészős játékként is létezett. Ez az alap kapott most egy hasonlóan erőt próbáló folytatást.

Harry Potter-sorozatot szeretne a Warner

A WarnerMedia egyik legsikeresebb franchise a Harry Potter- és a Legendás állatok-filmekből álló varázslóvilág, így nem csoda, hogy a Warner és az HBO Max fejesei azon gondolkoznak, miként lehetne sorozattal is bővíteni.

Jól jött a SW: Battlefront II-nek az Epic akciója

A Star Wars: Battlefront II támogatása tavaly tavasszal ért véget, ám az Epic Games Store nem is olyan régi akciója megmutatta, hogy van még érdeklődés iránta. Az EA hatalmas játékosszám-növekedésről számolt be.

Új rendezőt talált a Tomb Raider 2

A Crystal Dynamics-féle Lara Croft mozis változatát három évvel ezelőtt láthattuk, és az is hamar kiderült, hogy lesz folytatása is. Az eredeti rendező azóta távozott a projekt éléről, az új az HBO egyik népszerű sorozatától jön.

Werewolf: The Apocalypse - a farkas három alakja

Gamekapocs
-
 Ma 08:00Gaming

A Földanya veszélyben van, az őt pusztító emberek és a gonosz Wyrm útjában pedig kizárólag Cahal áll. Cahal azonban vérfarkas, ami azt jelenti, három különböző alak is rendelkezésére áll, hogy szétcsapjon az ellenségei között.

Megvan, hol játszódik a Dragon Age 4

A Dragon Age legnagyobb rajongói eddig is sejthették, hogy merre vezetnek majd bennünket a készülőben lévő epizód kalandjai Thedas földjén, a BioWare azonban gyakorlatilag már ősszel lerántotta a leplet az úti célról.

Nem lesz rövid a The Witcher-anime

Kétféle előzménysztori is készül a Netflixnél a The Witcher világából, és mindkét oldalról érkeztek új híreink. Megtudtuk, hogy milyen hosszú lesz a Nightmare of the Wolf, és azt is, hogy kivel bővülhet a Blood Origin szereplőgárdája.

Felújított kiadást kap az Elasto Mania

A 2000-es évek számtechóráinak nagy sztárja, az Elasto Mania tavaly újult erővel tért vissza, a magyar fejlesztőcsapatnak azonban vannak még tervei a játékkal. Az idén érkező remaster meghódítja az összes nagyobb konzolt is.

Újabb közösségi pályával bővül a Skater XL

Gamekapocs
-
 Tegnap 16:00Gaming

A Skater XL-t fejlesztő Easy Day Studios eddig is nagy becsben tartotta a rajongói hozzájárulást, ez pedig most sincs másképp, hiszen a gördeszkás játék legújabb hivatalos pályája is a közösségtől érkezik.

Rengeteg karakterrel érkezik az új LEGO Star Wars

A kilenc mozifilmet felölelő LEGO Star Wars: The Skywalker Saga elképesztően tartalmasnak ígérkezik. A több mint 300 játszható karakterrel és 23 helyszínnel biztos, hogy minden Star Wars-rajongó megtalálja majd a kedvencét.

System Shock - jön az új demó, indul az előrendelés

Kezd egyre határozottabban kikörvonalazódni a Nightdive Studios boszorkánykonyháján készülő System Shock remake. A fejlesztők legutóbbi helyzetjelentése nemsokára indul az előrendelés, vele együtt pedig az új demó.

Készül az új KOTOR, de nem az EA-nél?

A 2000-es években megjelent Knights of the Old Republic-játékok múlhatatlan rajongás övezi, és sokan szívesen viszont látnák őket valamilyen formában. Lehet, hogy egy új KOTOR már közelebb van, mint gondolnánk?

Videón a Guilty Gear: Strive játékmódjai

A Guilty Gear-sorozat több mint húszéves története tetőpontjához ér a tavasszal megjelenő Guilty Gear: Strive-ban. A sztorimód mellett persze még egy maroknyi játékmód vár minket az új játékban, ezekből kaptunk egy kiadós ízelítőt.

Megérkezett a Godzilla vs. Kong előzetese

Egy ideje várjuk már, hogy ez a két legendás monstrum egymásnak essen, és végre befutott az előzetes. A Godzilla vs. Kong a Warner Bros. stratégiájának hála az HBO Maxre is felkerül, így nem kell már olyan sokat aludnunk a filmig sem.

Brit toplista: a Hitman 3 az új trónbitorló

Gamekapocs
-
 Tegnap 09:00Gaming

A 47-es ügynök nemcsak a Hitman 3 dubaji küldetésén jár a világ tetején, de a brit dobozos játékeladások toplistájának csúcsára is felküzdötte magát, túlszárnyalva az előző játéka eladásait is.