Találatok: 71 hír

Ezeket láttuk a Nintendo Indie World Showcase-én

Újabb, független fejlesztésű játékokat bemutató műsort rendezett a Nintendo. Már ismert vagy most bejelentett indie alkotásokat láthattunk, és az biztos, hogy a változatosságra nem lehet panaszunk.

A túlélés és a városépítés is fontos a Gordban

Gamekapocs
-
 Tegnap 19:00Gaming

A Hajnal Törzsének küzdelmeit követhetjük nyomon a Gordban, ami egy, a szláv mondakörből merítő dark fantasy játék lesz. Miközben településünket építgetjük, időnként a falakon túlra is kell merészkednünk, ott viszont sok veszedelem vár.

Ellenük küzdünk a Returnalban

Gamekapocs
-
 Tegnap 18:00Gaming

Egy fél hónap választ már csak el minket attól, hogy kipróbálhassuk a Housemarque roguelike shooterét. A Returnal folyton változó bolygója tele van veszélyes ellenfelekkel, közülük ismerhetünk meg most néhányat.

Paradise Lost teszt

Gamekapocs
-
 Tegnap 17:44Gaming

Az alternatív történelemmel játszadozó Paradise Lost ígéretesnek tűnt a képek és az előzetes információk alapján, a végső produktumon azonban erősen érződik, hogy egy kezdő csapat munkájával van dolgunk.

Új megjelenési dátumot kapott a King of Seas

A 3DClouds kalózos akció-szerepjátéka eredetileg még februárban megjelent volna, ám az utolsó pillanatban elhalasztották. Most újabb megjelenési dátumot kaptunk, amit remélhetőleg már tudnak is tartani.

Microsoft Flight Simulator - irány Európa!

Gamekapocs
-
 Tegnap 16:00Gaming

Japán, Észak-Amerika és Nagy-Britannia után tovább megyünk keletre, ezúttal az európai kontinens néhány országa élvezheti, hogy az Asobo Studio fáradhatatlanul dolgozik a Microsoft Flight Simulator tájainak egyre szebbé tételén.

Két játékkal bővült a Blizzard Arcade Collection

A legutóbbi, online tartott BlizzCon egyik bejelentése volt, hogy a stúdió klasszikus játékait újra kiadják egy csomagban, néhány modernebb funkcióval felvértezve. A Blizzard Arcade Collection most tovább bővült.

Friss képek érkeztek Resident Evil: Village-ből

Gamekapocs
-
 Tegnap 13:00Gaming

Rengeteg új látványtervet és képet kaptunk a Resident Evil: Village-ből, amiken többek között betekintést kapunk Lady Dimitrescu és lányainak a koncepciós rajzaiba, de a játék térképe is felbukkan a fotók között.

Lekapcsolja régi játékainak a szervereit a Ubisoft

Egyelőre ismeretlen időpontban, de még az idén több régi játékának is kihúzza a szerverét a Ubisoft. Habár nem mindegyik érintett cím rendelkezik multiplayerrel, a felnyitható tartalmak az összes játékban elérhetetlenek lesznek majd.

NieR: Automata - frissül a steames verzió is

Gamekapocs
-
 Tegnap 11:00Gaming

Négy évvel a NieR: Automata megjelenése után hamarosan érkezik az első PC-s patch, ami a játék sokat kritizált technikai állapotát hivatott helyre rakni. A javítás egyéb részleteit egyelőre még nem kommentálták a fejlesztők.

Warhammer: Vermintide 2 - traileren az új DLC

Gamekapocs
-
 Tegnap 10:00Gaming

Jövő héten érkezik a legújabb expanzió a Warhammer: Vermintide 2-höz, a Chaos Wastes, amiben az übersreiki ötös - szokásához híven - egy újabb öngyilkos küldetésre vállalkozik, hogy megállítsa a Káosz-erőit.

Hangulatos előzetesen a Subnautica: Below Zero

Gamekapocs
-
 Tegnap 09:00Gaming

Vadonatúj trailerrel jelentkezett a Subnautica folytatása, amiben szemügyre vehetjük, hogy a fagyos sarkkörön sem lesz egyszerű mutatvány az életben maradás, hiszen a környezet utolsó négyzetmétere is vacsoraként tekint ránk.

PlayStationre is megjelenik a Call of the Sea

Az Out of the Blue Games legújabb logikai játéka, a Call of the Sea idáig csak PC-n és modern Xbox-konzolokon volt elérhető, ez azonban hamarosan megváltozik, ugyanis a Sony gépeire is ellátogat a lovecrafti kaland.

Ennyit szépült a Mass Effect-trilógia

Bő egy hónap, és boltokba kerül a Mass Effect: Legendary Edition. A játékmenetet ért változtatásokról már volt szó korábban, a legfrissebb előzetes a látvány feljavításának állít emléket.

Még több pénzt fektetett a Sony az Epic Gamesbe

Gamekapocs
-
 21.04.13 19:00Gaming

Az Epic Games bejelentette, hogy a minap újabb egymilliárd dollár tőkét vont be, a befektetés ötödét pedig a Sony adta, amelynek már volt egy maréknyi részesedése a fejlesztőcégben.