Találatok: 82 hír

Guilty Gear - bemutatkozik Axl Low

Gamekapocs
-
  Tegnap 16:00 Gaming

A 2020-ra tervezett Guilty Gear újabb előzetest kapott, melyen ezúttal Axl Low kapta meg a maga kis egyperces előzetesét. Az eddigiek alapján egészen ígéretesnek tűnik az Unreal Engine hajtotta alkotás.

GTA: San Andreas - 25 perc az új rekord

Végigjátszási rekordot döntöttek a héten; eddigi 3 óra 52 percet vett igénybe a legügyesebb játékos számára, hogy végigvigye a GTA: San Andreast, ám egy bonyolult új módszerrel ezt most brutális mértékben sikerült túlszárnyalni.

Sugárkövetéses stúdiót alapít az Nvidia

Úgy néz ki, hogy beváltotta a hozzá fűzött reményeket a Quake II RTX-szel, olyannyira, hogy az egyik friss álláshirdetés szerint az Nvidia egy külön stúdiót szentel a régebbi játékok valós idejű sugárkövetéses feljavítására.

LGBTQ+ akcióval erősít a Steam

A USA október 11-re kinevezett National Coming Out Day előtt tisztelegve a Steam egy különleges akciót indított el, mely során az LGBTQ+ karaktereket felvonultató játékokat zsebelhetjük be jókra kedvezményekkel.

Stalker: Legacy of Times - irány ismét Csernobil!

Gamekapocs
-
  Tegnap 08:00 Gaming

Úgy tűnik, hogy STALKER-játékokból sosem elég, a napokban ugyanis egy újabb, Stalker ihlette rajongói alkotás ütötte fel a fejét, mely a CryEngine 2-nek hála egészen ígéretesen is néz ki.

Januárban jön hozzánk az új Brain Training

Gamekapocs
-
  19.10.12 16:00 Gaming

Európában is elrajtol a szeptember végén bejelentett, Switch-exkluzív Brain Training-játék, a matematikai, logikai és memóriafeladatokat tartalmazó gyűjteményre egy héttel kell többet várnunk, mint a japánoknak.

Az év marketingkampánya véletlenül jött össze

Gamekapocs
-
  19.10.12 14:00 Gaming

A Day of Dragons egy független fejlesztőcsapat munkája, amelyhez a Kickstarteren kezdtek el pénzt kalapozni. A kért összegnek végül a negyvenegyszeresét szedték össze, mindezt pedig a Harry Potter: Wizards Unite-nak köszönhették.

Trine 4: The Nightmare Prince teszt

Gamekapocs
-
  19.10.12 13:27 GamingFranchise

Amadeus, a bölcs varázsló, Pontius, a lovag és Zoya, a tolvaj trióját ezúttal azzal bízzák meg, hogy kutassák fel és hozzák haza a Rémálom Hercegként is ismert Seliust. Az elvállalt küldetés azonban komoly kihívás elé állítja hőseinket.

Interaktív musical lesz a Chorus

Gamekapocs
-
  19.10.12 12:00 Gaming

A BioWare veteránjaiból álló Summerfall Studios bemutatta első játékát, amely egy kalandjátékos alapokkal érkező interaktív musical lesz. A Chorusra a Figen gyűjtenek, 600 ezer dollárt kérnek a játékosoktól a készítők.

Új fejezet kezdődik a Fortnite történetében?

Gamekapocs
-
  19.10.12 10:00 Gaming

A szivárgások és az Epic készülődése azt sejtetik, hogy új fejezet kezdődik a Fortnite történetében, amely egyebek mellett egy új (de legalábbis megújult) pályát is magával hozhat.

10 millió játékosnál jár a FIFA 20

Gamekapocs
-
  19.10.12 08:00 Gaming

Az Electronic Arts általában a pénzügyi helyzetjelentéseiben szokott elbüszkélkedni az aktuális FIFA teljesítményével, most azonban közzétettek egy infógrafikát, amely elárul ezt-azt az új rész fogadtatásáról.

Jövő héten is Alan Wake-játékot kapunk az Epictől

Gamekapocs
-
  19.10.12 06:00 GamingMars

A héten ugyan be kell érnünk egyetlen ingyenes játékkal az Epic Gamestől, a Surviving Mars nyújt annyira tartalmas szórakozást, hogy nem igazán lesz okunk panaszra. Jövő héten pedig újra két ajándékot kapunk.

Winter Ember - a Thief szellemi örököse?

Bemutatkozott a Blowfish Studios Games legújabb játéka, a Winter Ember, ami egy viktoriánus stílusú világban játszódik, ahol a családját elveszítő Arthur Artorias a visszatérése után megkezdi bosszúhadjáratát.

Datálva a konzolos Cat Quest II

Gamekapocs
-
  19.10.11 15:00 GamingMars

Napra pontos megjelenési dátumot és friss előzetest kapott a Cat Quest PC-n és az Apple Arcade kínálatában már egy ideje elérhető folytatása. A szingapúri The Gentlebros fejlesztésében egy teljesen új cicabirodalmat kell felfedeznünk.

Nintendo Switch - Európában is 10 millió felett

Gamekapocs
-
  19.10.11 14:00 Gaming

A Nintendo európai részlegének jelentése szerint komoly mérföldkövet ért el Európában a Switch, hiszen az az alapmodellt és a nemrég megjelent Lite-ot is magába foglaló összeladásokat tekintve átlépte a tízmilliós álomhatárt.