Találatok: 140 hír

GC 2019: Friss előzetesen a Destiny 2 újdonságai

Két vadonatúj kedvcsinálóval jelentkezett a Destiny második felvonása. Az egyik a folytatás következő nagy kiegészítőjére, a Shadowkeepre koncentrál, míg a második a játék következő szezonját, a Season of the Undyingot mutatja be.

GC 2019: Darksiders Genesis - rettegj Diablo!

Gamekapocs
-
  Ma 13:30 Gaming

Nagyon látványos és tartalmas játékmenet előzetessel jelentkezett a Diablo-sorozat kihívójának is tekinthető Darksiders Genesis, amiben mind a négy lovas tiszteltét teszi majd, úgyhogy kaszabolásban nem lesz hiány.

GC 2019: DOOM Eternal - hosszú lesz a kampány

A tegnapi Stadia Connecten biztossá vált, hogy a DOOM Eternal is elérhető lesz majd a Google cloud gaming szolgáltatásán keresztül, de közben arra is fény derült, hogy milyen tartalmas élményt ígér majd a játék kampánya.

GC 2019: Disintegration - a Halo és XCOM-hibrid

Gamekapocs
-
  Ma 12:30 GamingXbox

Játékmenet pillanatokat is tartalmazó előzetessel jelentkezett a Marcus Lehto, a Halo társalkotójának legújabb játéka, a Disintegration, ami így első ránézésre a Halo-sorozatból, a Titanfallból és az XCOM-sorozatból is kölcsönzött elemeket.

GC 2019: Stadiára is megjelenik a Cyberpunk 2077

Gamekapocs
-
  Ma 12:00 GamingGoogle

A tegnap esti konferencia-cunamit a Google Stadia Connect eseménye zárta, ahol kiderült, hogy a következő esztendő egyik legjobban várt játéka, a Cyberpunk 2077 is csatlakozik a Google cloud gaming szolgáltatásához.

GC 2019: Stranger Thins x Dead by Daylight

Gamekapocs
-
  Ma 11:35 GamingTrend

Amikor 2016-ban napvilágot látott az indie fejlesztésű, aszimmetrikus horrorjáték, vagyis a Dead by Daylight, kevesen gondolták, hogy egyszer még a YouTube #1 trending videója is lehet. Pedig ma az lett.

GC 2019: Bannerlord - vágta az Early Acces-be

Valami hihetetlen módon elnyúlt a Mount & Blade II: Bannerlord fejlesztése, de most végre eljött a nap, melyben sokan már reménykedni is alig mertek. Újabb infókat kaptunk a játék megjelenéséről, és még egy vadonatúj trailert is!

GC 2019: Gyorstalpaló a Borderlands 3-hoz

Gamekapocs
-
  Ma 11:06 Gaming

Ha eddig elkerült volna a minden gyanútlanul bámészkodót magával sodró hypevonat, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy alig több mint 6 perc leforgása alatt megértsd, miért is vannak úgy oda az emberek a Borderlands 3-at illetően.

GC 2019: Port Royale 4 - vissza a bizniszbe!

Gamekapocs
-
  Ma 10:58 Gaming

A Kalypso Media és a Gaming Minds Studios közös gondozásában közel egy évtized kihagyás után ismét visszatér a legendás kereskedős, városépítős és tengericsatás játék, jön a Port Royale 4!

GC 2019: Folytatást kap a Kerbal Space Program

Méghozzá nem is akármilyet! A Gamescom egyik leghangulatosabb előzetesével robbant be a kolonizációval, alaposan továbbfejlesztett látvánnyal és vadonatúj bolygókkal a Kerbal Space Program 2.

GC 2019: 2020-ra halasztották a The Settlers rajtját

Gamekapocs
-
  Ma 10:23 Gaming

A rossz hír, hogy az eredetileg 2019 őszére belőtt megjelenést 2020-ra halasztották el, konkrét dátum nélkül. A jó hír viszont, hogy érkezett egy új trailer, amely alapján egy roppant hangulatos RTS alkotást kapunk majd.

GC 2019: Bevetésen a Predator: Hunting Grounds

Az IllFonic fejlesztőcsapata ismét megmutatta egy roppant hangulatos trailer erejéig a jövőre esedékes, aszimmetrikus felállású, 1v4-es, egyszerre co-op és kompetitív Predator-játékát, ami még mindig izgalmasnak tűnik.

GC 2019: Archív előzetesen az Iron Harvest

Gamekapocs
-
  Ma 09:36 Gaming

Az idei évben a Depp Silverhez került világháborús RTS újabb történeti előzetessel jelentkezett Kölnben, melyhez még a megjelenés napra pontos idejét is megkaptuk; 2020-tól zárhatjuk le a Nagy Háborút.

GC 2019: Folytatódik a Life is Strange 2

Lassan tovább folytatódik a Diaz-testvérek eszeveszett menekülése Mexikóba, így nem is csoda, hogy a Gamescom alkalmával befutott a Life is Strange 2 Episode 4 baljós hangvételű, megjelenés előtti előzetese.

GC 2019: Freestyle-ban rúgja ránk a kaput a FIFA 20

Gamekapocs
-
  Ma 09:02 Gaming

Azt már eddig is tudtuk, hogy a következő FIFA vissza fogja hozni az utcai focimeccsek hangulatát, és most a Gamescom alkalmával a spéci játékmódhoz még egy történeti előzetesen is megtekinthetjük, hogy miként születnek a csillagok.