Találatok: 82 hír

A NieR: Automata is bekerül az Xbox Game Passbe

Gamekapocs
-
  Ma 08:00 GamingXbox

A héten újabb nagyágyúval bővül a konzolos Xbox Game Pass kínálata, a Square Enix ugyanis bejelentette, hogy csütörtöktől a NieR: Automata minden jóval megpakolt kiadása is elérhető lesz az előfizetők számára.

Folytatódik a Sniper: Ghost Warrior Contracts

A CI Games elnöke egy interjúban erősítette meg, hogy már készül a Sniper: Ghost Warrior Contracts folytatása. Túl sok konkrétumot persze nem tudott elárulni a második részről, de az biztos, hogy idén nem fog megjelenni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Gamekapocs
-
  Ma 06:04 Gaming

Ha a játékkiadókon és -fejlesztőkön múlik, nem fogunk unatkozni ezen a héten sem, többek között Raccoon Citybe is visszatérhetünk egy kicsit, hogy Jill Valentine oldalán kutakodjunk az Umbrella Corporation után.

Hunt: Showdown teszt

Gamekapocs
-
  Tegnap 16:04 Gaming

Hosszas huzavonát követően végre minden célplatformján megjelent a Hunt: Showdown, így hát tettünk vele egy próbát. A Crytek egy iszonyatosan izgalmas koncepcióval rukkolt elő, de a problémáit bő két év után sem tudták kigyomlálni.

A zene szabadsága a tét a No Straight Roadsban

Gamekapocs
-
  Tegnap 14:30 Gaming

A zenék egyediségét kell megvédenünk egy rockerpárost irányítva a No Straight Roadsban. Ez a színes, zizzent, funky világ számtalan fülbemászó dallamot ígér, miközben gitárunkkal rendet vágunk az elvetemült lemezlovasok között.

Felújított változatot kap a NieR Replicant

Gamekapocs
-
  Tegnap 12:30 Gaming

Tíz év után hozzánk is eltalál a NieR Replicant, amely eredetileg csak PlayStation 3-ra, és csak Japánban jelent meg. A felújított változatot hivatalosan nem remasterként kezelik, de számos javított funkcióval érkezik meg.

Könnyebb lesz beletanulni a Crusader Kings III-ba

Gamekapocs
-
  Tegnap 10:30 Gaming

A Paradox Interactive játékait az összetett játékélményért szokták szeretni, ám ugyanez ijesztően hathat az új játékosokra. Hogy a tanulást könnyebbé tegyék, a fejlesztők egy átláthatóbb oktatórendszert terveznek a Crusader Kings III-ba.

Warface - máris egymillió játékos a Switchen

Gamekapocs
-
  Tegnap 08:30 Gaming

A már hétéves, co-op akcióra kihegyezett Warface egy hónapja jelent meg Nintendo Switchen, azóta pedig elérte az egymillió játékost. A népszerűségének az is kedvez, hogy a Switch nem bővelkedik FPS-ekben.

Hangulatos horrornak tűnik a Quantum Error

Gamekapocs
-
  Tegnap 06:30 Gaming

A Quantum Error is azon a vonalon indul el, miszerint az űrben senki sem hallja a sikolyod. A belsőnézetes horrorjáték bemutatkozóvideójában elhagyatott űrállomást, hullákat, sok vért és bogárszerű idegeneket látunk.

Jövő héten jön PlayStationre a My Friend Pedro

Napra pontos megjelenési dátumot kapott az elmúlt hónapok egyik legnagyobb indie sikerjátéka, a My Friend Pedro PlayStation 4-re szánt változata. Az új kiadás a Code Yellow-tartalmakat már alapból felvonultatja.

Most a Dragon's Lairt szemelte ki a Netflix

Élőszereplős filmet készít a kultklasszikussá vált Dragon's Lair alapján a Netflix, amelyben Ryan Reynolds alakíthatja majd a főszereplőt. Ha minden jól megy, a színész producerként is részt vesz a munkálatokban.

Ingyenesen tölthető a Monument Valley 2

Újabb két ingyenes játékot ajánlunk a bezárkózás mellé, ezúttal viszont mobilokra. A méltán népszerű Monument Valley második része és a Lara Croft GO is fizetés nélkül tölthető le az alkalmazásboltokból.

Gears Tactics - továbbra is tervben az Xbox-verzió

Gamekapocs
-
  20.03.28 13:00 GamingXbox

Noha a The Coalition csapatának egykori fejese már megerősítette, hogy Xbox One-verziót is szeretnének készíteni a Gears Tacticsből, formálisan még mindig nem jelentették be a konzolos átiratot.

Resident Evil: Resistance - problémák a bétával

Gamekapocs
-
  20.03.28 11:00 GamingXbox

Tegnap vette kezdetét a Resident Evil: Resistance nyílt bétatesztelése, a próbakör azonban csak Xbox One-on tudott problémamentesen elrajtolni. A PC-s és a PS4-es bétát elhalasztották.

Berendelték a Castlevania negyedik évadát

Gamekapocs
-
  20.03.28 09:00 GamingNetflix

Miután a harmadik évad remek fogadtatásra lelt, meglepő lett volna, ha a Netflix nem folytatja a Castlevania alapján készült anime-sorozatot. A negyedik szezon már garantált, a részletekre viszont még várnunk kell.