Találatok: 10 hír

Kenyai győzelmek az olaszországi Hsziamen Maratonon

Hétvégén rendezték Kínában, Hsziamenben a szokásos éves maratont. A járványügyi előírások miatt a versenyen a külföldi elit futók nem vehettek részt idén. Így a 34 éves kínai Yang Dinghong nyerte a férfiak versenyét 2:15:25-tel, Jiao Anjing a hölgyekét 2:35:30-cal. A kínai verseny másnapján Olaszországban, a sienai repülőtér sík útjain, egy 5…

Debreceni ezüstérem a hegyifutó félmaratoni ob-n

A debreceni születésű Ménes Anita remek futással ezüstérmet szerzett a félmaratoni hegyifutó országos bajnokságon Szentgálon.

Fuss szabadon! – Kampány indul a biztonságos szabadtéri futásért

Biztonságos szabadtéri futást népszerűsítő kampány indul, amely a parazitológiai és ortopédiai kockázatokra hívja fel a figyelmet.

Kora reggeli futás és egy tragikus baleset

Az atlétikában, triatlonban és bobban is remeklő fiatal brit sportoló egy reggeli futóedzés közben szenvedett tragikus balesetet.

Két év után ismét együtt edzett a két legjobb magyar gátfutónő

Magyar atléták népes csapata edzőtáborozik az olaszországi Formiában, itt készül együtt Kozák Luca és Kerekes Gréta, a két kiváló gátfutónő.

Tiricz Irén és Tugyi Levente a félmaratoni hegyifutó magyar bajnokság győztesei (eredmények)

Futás világa
-
 21.04.11 22:57Sport

A VEDAC a Veszprém megyei Szentgálon és a környékbeli erdőkben népes mezőnnyel rendezte a félmaratoni hegyifutó magyar bajnokságot.

100 km-es és 24 órás OB 2021 Balatonalmádi – eredmények

Futás világa
-
 21.04.11 21:12Sport

Balatonalmádi adott otthont a 100 km-es és 24 órás országos bajnokságnak. A korlátozások miatt nyílt verseny nem, csak bajnoki futamok zajlottak.

Nagy László: örömfutásra mindig van időm!

Nagy László, egykori kézilabdázó az októberi maraton teljesítése után jelenleg csak kedvtelésből, de így is rendszeresen fut.

Halász Bence vajon meddig tudja tartani Baji Balázs tempóját?

Futás világa
-
 21.04.10 16:46Sport

Mennyire gyors egy kalapácsvető? Halász Bence és Baji Balázs pontot tehet a kérdés végére, írja a nemzetisport.hu. „Ne tűnjön nagyképűségnek, de harminc méterig bármelyik vágtázóval tartani tudom a lépést” – ezt Halász Bence vb-bronzérmes kalapácsvető mondta márciusban, de 2020 decemberében, lapunknak adott interjújában is célzott rá.…

Negyven év dohányzás után lett az ország egyik legjobb ultrafutója

Futás világa
-
 21.04.10 15:47Sport

Nagykéri György 1600 méterrel kezdte 2012-ben, most már 200 kilométer fölötti 24 órás eredménye is van a 64 éves ultrafutónak.