Találatok: 56 hír

A szerdai BL-meccsek összes gólja! (videó)

A szerdai BL-meccsek összes gólja! (videó). BAJNOKOK LIGÁJA Csoportkör, 3.

Parádés futball és hat gól a Chelsea-Román! (videó)

Parádés futball és hat gól a Chelsea-Román! (videó). Nyílt sisakos küzdelem volt (fotó: Facebook)   A Bajnokok Ligája-csoportkör 3.

BL: Botlott az Atlético Azerbajdzsánban (videó)

FourFourTwo
-
  Tegnap 18:31 Foci  Liverpool

BL: Botlott az Atlético Azerbajdzsánban (videó). Gól nélkül zárult az Atlético azeri kirándulása    A többi meccsnél korábban, szerdán 18 órai kezdettel lejátszották a Bajnokok Ligája C-csoportjában az azeri Qarabag és az Atlético Madrid egymás elleni mérkőzését.   Diego Simeone csapata a találkozó…

Pérez: Mbappé a Realban csak csere lenne

FourFourTwo
-
  Tegnap 16:47 Foci  Katalónia

Pérez: Mbappé a Realban csak csere lenne. Mbappé inkább Párizst választotta (fotó: AFP)   Az El Espanolnak adott interjút Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke.   A presidente nagyon illedelmesen beszélt, de minden szava csípett.

Fotógaléria a Haladás új stadionjáról!

FourFourTwo
-
  Tegnap 15:56 Foci  2 hír a témában

Fotógaléria a Haladás új stadionjáról!. Kicsit hasonlít az MTK stadionjára (fotó: NSO/Tumbász Hédi)   A Nemzeti Sport fotógalériát készített a Haladás újonnan épült stadionjáról, a sajtóbejáráson Illés Béla is zsonglőrködött a labdával. Az új stadiont november 8-án adják át.

Dzsudzsák Balázs is megszólalt a kapitányváltás kapcsán

FourFourTwo
-
  Tegnap 11:00 Foci 

Dzsudzsák Balázs is megszólalt a kapitányváltás kapcsán.   "Meglátja Mester, menni fog! " (Fotó: mno.

Ezért kellett távoznia Bernd Storcknak!

FourFourTwo
-
  Tegnap 10:50 Foci 

Ezért kellett távoznia Bernd Storcknak!.   Ekkor még minden szép volt... (Fotó: mlsz.

Orbán Viktor ezt üzente Bernd Storcknak!

Orbán Viktor ezt üzente Bernd Storcknak!.   Elbúcsúztak... (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)   Orbán Viktor hivatalos Facebook-oldalán búcsúztatta el a német szakembert, és megköszönte a munkáját.

BL: itt a folytatás!

FourFourTwo
-
  17.10.17 22:04 Foci 

BL: itt a folytatás!.       A teljes program: BL-CSOPORTKÖR, 3. FORDULÓ   A-CSOPORT 20.

Ikszelt a Real, de CR betalált - az összes keddi BL-videó

Ikszelt a Real, de CR betalált - az összes keddi BL-videó. Cristiano Ronaldo vs. Harry Kane: döntetlen Bajnokok Ligája, csoportkör, 3.

Storck búcsúja: a jövő már elkezdődött!

FourFourTwo
-
  17.10.17 19:11 Foci  Magyar foci Bernd Storck

Storck búcsúja: a jövő már elkezdődött!. Bernd Storck A német szakember a magyar szövetség (MLSZ) honlapján olvasható nyilatkozatában megköszönte a támogatást, amelyet kapott, és amelynek köszönhetően több mint két éven át dolgozhatott az ország futballjának sikeréért, és részt vehetett a tavalyi Európa-bajnokságon.…

Storck körül elfogyott a levegő

FourFourTwo
-
  17.10.17 18:42 Foci  Magyar foci Dánia

Storck körül elfogyott a levegő. Bernd Storck és Csányi Sándor "Elveszett a sikerek előfeltételének tekinthető hit, ezért nincs értelme a folytatásnak. Ezt az érvelést ma az elnökség is elfogadta" - jelentette ki a szövetség honlapján a sportvezető.

Ennyi volt: Storcknak megköszönték

FourFourTwo
-
  17.10.17 16:52 Foci  Magyar foci Bernd Storck

Ennyi volt: Storcknak megköszönték. Sipos Jenő szóvivő közölte, az elnökség kedden felkérte Csányi Sándor elnököt, hogy tárgyaljon a szövetségi kapitányi jelöltekkel. Hozzátette, a szoros határidőre tekintettel az is elképzelhető, hogy a magyar válogatottat ideiglenes szakvezető irányítja november 10-én Luxemburgban, majd négy…

Balhéba torkolt a hollandok elleni zárás (videó)

FourFourTwo
-
  17.10.17 14:31 Foci  Hollandia

Balhéba torkolt a hollandok elleni zárás (videó). Ünnepelni gyűlt össze a publikum 1985. május 14-én a Népstadionban, ahol a magyar válogatott már vb-résztvevőként fogadta Hollandiát a selejtezősorozat utolsó meccsén.

Már meg is van a Mezőkövesd új edzője

FourFourTwo
-
  17.10.17 12:16 Foci  Mezőkövesd NB1

Már meg is van a Mezőkövesd új edzője. Kuttor Attila A klub honlapjának keddi beszámolója szerint 2019. június 30-ig szóló szerződést írt alá a 47 éves szakember, aki ideiglenes trénerként már bemutatkozott a magyar élvonalban, 2015-ben a Haladást irányította egy idegenbeli, Lombard Pápa elleni mérkőzésen.