Találatok: 56 hír

Így készülnek a legendás karácsonyfadíszek Tárnokon

fmc
-
 Tegnap 19:27Megyei

Már csak három hét van karácsonyig, így véghajrában vannak az ünnepi díszek készítői is. Megnéztük, hogyan készülnek a legendás üveggömbök a Szabó család manufaktúrájában, Tárnokon.

Juhász Roland: Nem a tehetség a legfontosabb a sikeres pályafutáshoz!

fmc
-
 Tegnap 18:09Sport

A kilencvenötszörös válogatott Juhász Roland az elmúlt két évtized meghatározó magyar játékosa volt. Szinte mindent elért, amit kitűzött maga elé. Immár a fehérvári klubot tanácsadóként, vagy ha éppen úgy hozza az élet, edzőként segítve dolgozik.

Tudhattad volna (The Undoing) kritika: Nicole Kidman és Hugh Grant újra a csúcson - így hullik darabjaira egy tökéletes …

fmc
-
 Tegnap 16:07Film

Amikor meghallottam, hogy Nicole Kidman és Hugh Grant közös sorozatban (Tudhattad volna) csillogtatják meg tehetségüket, ráadásul az HBO felügyeletében, egyszerűen nem akartam hinni a fülemnek, ugyanis régóta ácsingózom olyan szériára, amelyben két ekkora filmes nagyágyú is tiszteletét teszi. Úgy is fogalmazhatom, hogy…

Véget érhet az e-kereskedelem sikertörténete?

Noha a teljes kiskereskedelem jó esetben is pozitív nullán zárja az idei évet, a webáruházak rendkívüli növekedést tudtak felmutatni. Az utolsó negyedév eredményeit ma még csak találgatni tudjuk, de az már most bátran kijelenthető, hogy a 2020-as év eredményei messze túlszárnyalják a várakozásokat.

Nesze neked december: a hétvégén újra beköszönt a tavasz

A hét elejéhez képest mérséklődik a hideg a hétvégére. Egyes helyeken 10 Celsius-fok feletti maximumok is lehetnek. Borús és napsütéses idő egyaránt lesz, számottevő csapadék vasárnap estig nem várható - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzésében, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Soha nem haltak meg még ennyien egy nap alatt koronavírusban Magyarországon

Tegnap óta 6212 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, közülük 239-en Fejér megyeiek. Elhunyt 189 többségében idős, krónikus beteg, ami negatív rekord.

Jó hír a bolti dolgozóknak: pihenésképpen levehetik a maszkot

Olyan helyiségben, ahol vásárló nem tartózkodik és árut sem tárolnak, pihenésképpen levehetik a maszkot a bolti dolgozók ezentúl.

Kétszáztizenhatmillió marad a Fejérvíznél

fmc
-
 20.12.03 19:26Megyei

Változik a víziközmű-vezeték adójának struktúrája: sávossá válik attól függően, hogy a szolgáltató a megelőző évben egy kilométernyi vezetékre vetítve hány köbméter vizet értékesített. Figyelembe veszik az ágazat szereplőinek valós terheit és az ellátásbiztonság javítását is. A Fejérvíz számára ez a változás komoly segítséget jelent!

Fehérvári covidnapló: visszatérés a hétköznapokba a koronavírus után

fmc
-
 20.12.03 18:07Vélemény

A covidos élet jó esetben baromi eseménymentes. Ha így esel át te is a betegségen, akkor boldog lehetsz, mert hozzám hasonlóan megúszod a néhány hetes kellemetlenséget enyhe tünetekkel. Akkor van baj, ha a koronavírussal egy testben töltött napok mozgalmasra sikerülnek. Ennek ellenére én végig azért szurkoltam, hogy ha…

Felborult egy autó Bodajk és Fehérvárcsurgó között

A balesetnél forgalmi akadály alakult ki, a mentés idejére az utat lezárták.

Így ajándékozhatod meg a karácsonykor is dolgozó fehérvári mentőket, tűzoltókat, rendőröket

fmc
-
 20.12.03 16:50Megyei

Mentősök, rendőrok, tűzoltók, ők azok, akik sokszor azért nincsenek az ünnepeken a családjukkal, hogy ránk vigyázzanak. Most mi is tehetünk értük valamit.

Nem kötelező az autizmus spektrum zavarral élők számára a maszk viselése

fmc
-
 20.12.03 14:56Megyei

A maszkviselési kötelezettség alóli felmentésre az Autisták Országos Szövetsége által kibocsátott nevére szóló kártya, vagy igazolás, valamint a diagnózis tényét egyértelműen igazoló dokumentummal van lehetőség.

A fehérvári Freya Szalon 29 masszázst ajánlott fel a kórház orvosainak és ápolóinak

fmc
-
 20.12.03 13:20Megyei

A székesfehérvári Freya Szalon 29 masszázzsal segítené a fehérvári kórház orvosait és ápolóit, akik nap mint nap hősiesen helytállnak a koronavírus-járvány elleni küzdelemben.