Találatok: 50 hír

Játék: megtalálod a félénk fiúcskát a lányok között?

fmc
-
  Ma 12:59 Kultúra

Hogy kicsit megtornáztassam agytekervényeiteket, olyan rejtvénnyel készültem nektek, amely felett garantáltan hosszú percekig időztök majd. Ti megtaláljátok az egyetlen fiút a lányok ölelő karjaiban?

Így készítsünk konyhakertet az erkélyen vagy a négy fal között

fmc
-
  Ma 11:00 Kultúra

Néhány palánta, kesztyű, locsolókanna és némi kreativitás kell csupán hozzá, ugyanis a kertészkedésnek az nem lehet akadálya, hogy nem tudjuk a szabadban művelni. Friss zöldséget, de még gyümölcsöt is termeszthetünk balkonon és ablakpárkányon egyaránt.

Tanár néni home office-ban, palotavárosi alakzatok – a hét 10 legjobb Instagram posztja Fehérvárról

fmc
-
  Ma 09:01 Színes

A kijárási korlátozás idején sem áll meg az élet, csak lelassul és áttevődnek a hangsúlyok - mindez jól látható az Instagramra feltöltött képeken. Íme a kedvencek Székesfehérvárról.

Koronavírus: 6 újabb halott, példamutató összefogás Fehérváron, 1345 milliárd forint a gazdaságmentésre - 32. nap

Újabb 6 halott, 678 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma, 4 millió maszk és több mint 400 ezer védőruházat Kínából, Érintésmentes küldeménykézbesítést vezet be a Magyar Posta, és Járványügyi és a gazdaságvédelmi alapot is létrehoz a kormány.

Lassan időcsapdába kerül a fehérvári foci és kézilabda

fmc
-
  Tegnap 17:02 Sport

Önhibáján kívül, tegyük hozzá gyorsan. A játékosok otthon edzenek, a szövetségek egyenlőre nem fújják le a koronavírus miatt félbeszakadt bajnokságokat. Kérdés, meddig lehet, meddig érdemes várni ezzel?

Hogyan hat a szteroidhasználat a Covid-19-re?

fmc
-
  Tegnap 15:06 Életmód

Semmiképp se hagyják abba az asztmások az inhalációs szteroidos kezelést! – figyelmeztetnek a szakemberek. Sokan ugyanis azt gondolják, hogy gyógyszereik miatt legyengül az immunrendszerük, s nagyobb eséllyel kaphatják el az új koronavírust.

Gulyás Gergely: 85 egészségügyi dolgozó fertőződött meg, 1345 milliárd forint a gazdaság újraindítására

Gulyás Gergely kormányzati koordinációért felelős miniszter bemutatta a járványügyi alapot. Mutatjuk a szombati Kormányinfón elhangzott legfontosabb információkat.

ITM: közel 70 fertőtlenítő közül csak kettő teljesen hatástalan

fmc
-
  Tegnap 10:40 Megyei

Majdnem 70 fertőtlenítő hatásúként kínált termék közül csak kettő bizonyult teljesen hatástalannak - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) szombaton az MTI-vel.

Ingyenes nézhető filmeket tettek közzé a Barátság Mozi honlapján

fmc
-
  Tegnap 08:38 Film

Három magyar készítésű, varázslatos természetfilmet tettek elérhetővé díjmentesen az alkotók.

Koronavírus: Újabb öt idős ember hunyt el, 500 ezer forint plusz juttatást kapnak az egészségügyi dolgozók - 31. nap

fmc
-
  20.04.03 19:24 Megyei

110 kollégiumot foglalt le a kormány, mától nyilvánosak a hatósági házi karantén adatok is. A világon már több mint egymillióan fertőződtek meg a koronavírussal. - Pénteki összefoglaló.

A Valhalla gyilkosságok (The Valhalla Murders) sorozatkritika: sablonos skandináv krimielemek ide vagy oda, rég láttam i…

fmc
-
  20.04.03 16:52 Film

Végre sikerült rávetnem magam a Netflix nemrég debütált krimisorozatára, a hangzatos című A Valhalla gyilkosságokra, amely az előzetesek és a vélemények alapján nem tűnt valami ígéretesnek sorozatnak, ám kitartottam a nyomozós alkotások iránti imádatom mellett, és miután meglestem az első epizódot, egyszerűen nem tudtam abbahagyni,…

Hétfőtől részlegesen újraindul a termelés a Densóban

fmc
-
  20.04.03 13:09 Megyei

A Denso 4600 munkavállalójának csak 15-20 százaléka kezd újra dolgozni április 6-tól. A többiek pihenőnapon lesznek, és később kapcsolódnak be a termelésbe.

Komplex mozgásprogram mindenkinek - Lendüljünk formába 10. rész

fmc
-
  20.04.03 11:51 Sport

Ezen a héten se feledkezzetek meg a tornáról! Napi tíz perc az egészségért - újabb gyakorlatsorral segítünk.

Online programok a hétvégére: Pinokkió, Fonogram-nap, online kézműves műhely és könyvtár Fehérváron

fmc
-
  20.04.03 08:52 Könyv

Bár a hétvégén végre igazi napsütéses, tavaszi időjárás van kilátásban, azért továbbra se nagyon mozduljatok ki a biztonságot jelentő kuckóból - csak, ha nagyon muszáj. Hogy el tudjátok terelni a gondolataitokat a szabadban való krúzolásról, összeszedtünk néhány online programot, amelyek könnyen feldobhatják unalmas perceiteket: vegyetek részt…