Találatok: 32 hír

Huszonöt éve mutatták be a Jóbarátokat - Teszteld le, mennyire ismered a sorozatot!

fmc
-
  Tegnap 18:15 Kultúra

1994. szeptember 22-e, bár akkor még nem sejtették, fordulópontot jelentett a világ televíziózásának történetében. Ekkor mutatták be ugyanis a Jóbarátok első epizódját. A negyed évszázados évforduló alkalmából egy kvízzel készültünk a rajongóknak!

Fehérvári programok a hétvégére: Lecsófőző Vigasság, Total Chrono Classic, Honeybeast és Rambo V.

fmc
-
  Tegnap 13:40 Kultúra

Szerencsére az őszi időjárás eddig csak az éjszakai hőmérsékletben mutatta meg magát, így nappal, ezzel együtt pedig hétvégén is ragyogó napsütésben élvezhetjük a fehérvári (és túli) programokat, amelyek ezúttal sem okoznak csalódást: kapásból szombaton bonyolítják le a Lecsófőző Vigasságot, de az elkövetkezendő napokban rajtol a…

Milyen legyen a Virágóra jövőre?

fmc
-
  Tegnap 11:55 Megyei

Ismét online lehet megszavazni, hogy milyen legyen a székesfehérvári Virágóra a következő nyáron. Ezúttal nem három, hanem eggyel több variáció közül lehet választani október 6-án éjfélig.

Nyaralásuk közben mentette meg a fehérvári mentős házaspár egy férfi életét

fmc
-
  Tegnap 09:05 Megyei

Egy hatvan év körüli férfit élesztett újjá szeptember 19-én a székesfehérvári mentőtiszt házaspár, Pápai Imre és felesége, Kitti Mallorcán.

Kelemen István színpadi ecsetvonásai

fmc
-
  19.09.19 18:40 Kultúra

Orvosnak készült, autószerelő lett, ma pedig a Vörösmarty Színház színművésze. Kelemen István nemrégiben a Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetését is megkapta az ország fejlődésének elősegítésében, a haza érdekeinek előmozdításában és az egyetemes emberi értékek gyarapításában végzett tevékenysége…

Milyen az ideális randi a fehérvári nők szerint?

fmc
-
  19.09.19 15:02 Kultúra

Most, hogy beköszöntött az ősz és egyre inkább visszaszorul a meleg, olyan körülményeket biztosít az időjárás, amelynél - a tavasszal karöltve - tökéletesebbet el sem tudnék képzelni meghitt randevúhoz. Igen ám, de korántsem elég, ha megvannak a fejetekben az idilli placcok, tudni kell, hogyan is rakjátok össze a találkozót, ugyanis minden…

Forgalmirend-változások lesznek a Lecsófőző Vigasság és a hétvégi programok kapcsán

fmc
-
  19.09.19 11:56 Életmód

Igazi programkavalkád várható a hétvégén, és az utakon lezárásokra is kell készülnünk. Szombaton a Fehérvári Lecsófőző Vigasság környékén, vasárnap pedig a Rákóczi úton, Várkörúton tartott kerékpáros piknik és elektromos járművek találkozójához kapcsolódóan lesznek forgalmirend- változások Székesfehérváron.

Szelektíven gyűjthetjük idén is a szemetet a Lecsófőző Vigasságokon

fmc
-
  19.09.19 10:24 Életmód

Minden résztevevő csapat két darab 120 literes sárga szelektív hulladékgyűjtő zsákot kap a Depónia Nonprofit Kft.-től. Éljen a környezetvédelem!

Mit tegyünk a férfiak fejbőr problémái ellen? - 1. rész

fmc
-
  19.09.19 09:05 Életmód

A férfiaknál sokkal elfogadottabb a kopaszodás, mint a nők esetében. Pedig lehet tenni ellene! Hajgyógyászattal kapcsolatos cikksorozatunkban ebben a hónapban ennek részleteire térünk ki Álland Tünde hajgyógyász, fodrásszal.

Videó: így vágták ki a tűzoltók és a mentők a sérültet a kocsiból Zámolynál

Súlyos baleset történt kedden Zámoly és Székesfehérvár között. A sofőr az összeroncsolódott járműbe szorult, a tűzoltók és a mentők közösen szabadították ki. Az akcióról videó is készült.

Szerencsés balkezesek? (X)

fmc
-
  19.09.18 17:13 Életmód

Az, hogy egy kisgyermek bal- vagy jobbkezes, már egészen kis korban feltűnő lehet. Ösztönösen az egyik kezével nyúl a tárgyakért, azzal használja a kanalat, majd a ceruzát. Nagyjából minden hetedik ember balkezes, és bár ma már teljesen elfogadott, sokáig kapcsolódtak negatív képzetek a bal kéz dominánsként való használatához, sőt,…

Tagfelvételt hirdet a Prospero Színkör

fmc
-
  19.09.18 14:49 Kultúra

A Prospero Színkör azokat a felnőtteket szólítja meg, akik szívesen kipróbálnák színpadi képességeiket, és részt vennének színházi előadások létrehozásában. A tagfelvételek szeptember 23-án és 30-án, hétfői napokon lesznek, a színpadi tapasztalat nem feltétel, de játszóruhát vigyen mindenki!

Továbbra is a feldolgozóiparból hiányzik a legtöbb ember

fmc
-
  19.09.18 12:36 Életmód

Valamelyest csökkent, és összetételében is némileg módosult az üres álláshelyek száma egy év alatt.

Halálos vonatgázolás történt Gárdonyban

fmc
-
  19.09.17 16:38 Baleset-bűnügy

Gyalogost sodort el egy vonat.