Találatok: 27 hír

Már javában tart a lekvárfőzés Székesfehérváron is

fmc
-
  Tegnap 18:56 Életmód

Már egy ideje Fehérváron is beindult a sárgabarackszezon, ennek köszönhetően sokaknál a lekvárfőzés vette át a szabad percekben a főszerepet. Ehhez gyűjtöttünk néhány házi praktikát.

Saját óriásplakáttal hív bulizni a Fezen-re a Wellhello

fmc
-
  Tegnap 17:03 Megyei

Pénteken tali a Fezen-en Jó bulit! - áll a Wellhello néhány napja Székesfehérváron megjelent két óriásplakátján. Fluorék ezzel egyszerre szeretnék üdvözölni a fesztivál közönségét és fehérvári barátaikat is.

Ezért egészséges a dinnye

fmc
-
  Tegnap 13:08 Életmód

A gyümölcsöket leginkább abban a szezonban érdemes fogyasztani, amikor teremnek, főleg azokat, amelyeket nem szoktuk tartósítani, fagyasztani. Ilyen a görögdinnye, melyben rengeteg értékes tápanyag és vitamin van, de a sárgadinnye sem marad el az egészséges gyümölcsök sorában. Összeszedtük azokat az érveket, amelyek miatt…

Tanácsok pollenallergiásoknak

fmc
-
  Tegnap 12:11 Életmód

Javában tart a tüsszögős, levegő-kapkodós időszak, amikor az allergiások és az asztmások fuldokolnak a virágporok miatt. Magyarországon kétmillióan szenvednek allergiás megbetegedésekben – a legtöbben a parlagfűre érzékenyek -, s számuk folyamatosan nő. – Nekik szól most ez a cikk.

Ma is áramszünet lesz Székesfehérvár több utcájában

fmc
-
  Tegnap 09:09 Megyei

Elektromoshálózat-felújítás miatt szünetel a szolgáltatás.

Kerékpárral a hírekért

fmc
-
  19.07.15 15:41 Megyei

A Fehérvár Médiacentrum is csatlakozott a kerékpárosok táborához. A környezetbarát közlekedés jegyében az fmc.hu és a székesfehérvár.hu munkatársai ezentúl kerékpárral látogatnak el egy-egy eseményre.

Mediterrán receptek fehérvári módra - három elronthatatlan nyári étel

fmc
-
  19.07.15 12:45 Életmód

Nyáron itt a friss zöldségekből készült könnyű ételek szezonja, a frissítő leveseké és persze egy kis édesség azért most is belefér. Hoztunk pár egészséges, könnyen elkészíthető alternatívát, melyekkel kellemes meglepetést okozhatsz a családodnak vagy a vendégeidnek.

Látványos videón a Fehérvár Félmaraton

fmc
-
  19.07.15 10:43 Színes

Közel 800 induló teljesítette idén a Cerbona Fehérvár Félmaratont, a versenyről és Székesfehérvárról látványos kisfilm készült.

Lezárás lesz hétfőtől jövő péntekig a Rákóczi út egy szakaszán

fmc
-
  19.07.15 08:53 Megyei

Hétfő reggeltől várhatóan jövő péntek délig lezárják a Rákóczi út Várkörút – Watthay utca közötti szakaszát a Várkörút irányába tartó oldalon, hibaelhárítási és útfenntartási munkálatok miatt. A forgalomkorlátozás érinti több helyi autóbuszjárat közlekedését.

Érdemes lesz újra elővenni a fürdőruhát a jövő héten

fmc
-
  19.07.14 16:11 Megyei

Az őszies napoknak szerencsére lassan búcsút inthetünk így a nyár közepén: visszatér a napsütés, a meleg, újra lehet tervezni a strandolást!

Győzelmek, izmok és mosolyok – a hét 10 legjobb Instagram posztja Fehérvárról

fmc
-
  19.07.14 14:57 Színes

A mögöttünk hagyott hetet egyértelműen leuralta a sport, de azért jutott néhány pillanat a kikapcsolódásra is. Íme, heti válogatásunk az Instagramról, avagy így láttátok ti Székesfehérvárt.

Öreg Stallone sajnos már vén Stallone - Szupercella 3: Az Ördögverem kritika

fmc
-
  19.07.14 09:50 Film

Egyáltalán nem volt tiszta, hogy miért került ennyire a háttérbe a Szupercella 3: Az Ördögverem marketingje, ugyanis Sylvester Stallone - bár már rég túl van a zenitjén - még mindig húzónévnek számít Hollywoodban. Aztán meglestem az újabb megszökős alkotást, ám nem volt abban köszönet, amiket első ízben mondtam róla. Maradjunk…

Milyen hatással van a hőingadozás a szervezetünkre?

fmc
-
  19.07.14 09:08 Életmód

Verőfényes napsütés, kánikula, majd egy hirtelen lehűlés. Milyen hatása van a hőingadozásnak a szervezetünkre és mit tegyünk, hogy ne legyünk betegek a nyári szabadságunk alatt? Stábunk utánajárt.

Készülnek az Auchan-körforgalom tervei

fmc
-
  19.07.13 14:07 Megyei

Készülnek az Auchan-körfogalom kapacitásbővítésének tervei. A Magyar Közút Nonprofit Kft. által megbízott szakemberek bemutatták annak a csomópont-hálózatnak az elképzelését, amely megoldást jelenthetne az óriási forgalom elvezetésére, illetve a torlódás miatti állandó balesetveszélyes helyzetekre is.

Az Alba új francia játékosai már most imádják Fehérvárt

fmc
-
  19.07.13 12:56 Sport

Átalakult kerettel vágott neki a felkészülésnek az Alba Fehérvár KC női kézilabdacsapata, amely a nemzetközi szereplést jelentő helyeket célozza meg a 2019/2020-as szezonban.