Találatok: 33 hír

Legyetek résen! - Az E.ON nevében küldenek fizetési felszólítást a csalók

fmc
-
  Tegnap 17:37 Életmód

Megint akcióba lendültek a csalók: az E.ON nevében küldenek e-mailt, amelyben fizetésre szólítják fel az ügyfeleket.

Tíz fehérvári közlekedési helyzet, amiből csodával határos módon nem lett nagyobb baj

fmc
-
  Tegnap 13:20 Színes

Centik vagy másodpercek - néha csupán ennyin múlik egy-egy komolyabb baleset. A fedélzeti kamerák és a Facebook korában a legtöbb ilyen pengeélen táncoló szituációt rögzíti az egyik fél, és sokat közülük fel is töltenek például a Fehérvári gyökerekre. Végignéztük az oldal összes videóját, és kiválogattuk a tíz legdurvábbat az elmúlt évek…

Miért érdemes elektromos kerékpárra pattanni?

fmc
-
  Tegnap 10:56 Kultúra

Manapság ismét egyre inkább előtérbe kerül a biciklizés. Egyrészt végre itt a jó idő (khm), másrészt a füstölgő négykerekűek szobrozó tömegét megunva sokan kaparják elő a sufniból régen elfelejtett bicajukat, hogy egészségesebben szeljék az országutakat. Emellett újra hódít az elektromos kerékpár is, amelynek köszönhetően könnyebben…

Áramszünet lesz csütörtökön a Berényi úton és környékén

fmc
-
  Tegnap 07:27 Megyei

Május 23-án, csütörtökön reggel 8 és délután 16 óra között kell áramkimaradásra számítani a Berényi úton és néhány környező utcában, mivel az E.ON karbantartási munkálatokat végez a környéken.

Te fizettél már mobillal? - Bankkártya helyett mobiltelefon

fmc
-
  19.05.21 15:43 Infotech

Az okostelefon annyira elterjedt dolog már, hogy lassan közel azonos számú mobilt használunk, mint bankkártyát. Ha innen közelítjük meg a dolgot, akkor abszolút nem meglepő, hogy a technika és a pénzügyi szektor találkozása révén telefonunk képes teljesen kiváltani a bankkártyánkat is.

Fehérvári versenyző az Ultra MMA-ban – adománygyűjtés a rákkutatásra

fmc
-
  19.05.21 14:45 Életmód

Angliában, az Ultra jótékonysági rendezvényén lépett ketrecbe a székesfehérvári születésű Keresztes Ádám. A fiatalember a második menet második percében Guillotine-fojtással kopogtatásra kényszerítette ellenfelét.

Tíz éve segítenek Fehérváron is a terápiás kutyák

fmc
-
  19.05.21 13:01 Életmód

Négylábú tanársegédek címmel tartott szakmai konferenciát a Pata és Mancs Terápiás és Oktatási Egyesület. A tízéves fennállását ünneplő fehérvári szervezet széles körben végez segítő kutyák bevonásával gyógypedagógiai terápiákat, elsősorban a gyermekek körében.

Ez most a legcukibb plakát Fehérváron: megható módon köszönték meg a zentais diákok a tanító nénik szeretetét

fmc
-
  19.05.21 10:54 Életmód

Különleges és megható ajándékkal köszönték meg a Zentai Úti Általános Iskola 4/b-s diákjai és a szülők Csilla néninek és Andi néninek az elmúlt négy évet.

Lovak vágtattak az M7-esen - videó!

Több ló vágtatott végig kedden reggel az M7-es autópályán Letenye felé, Martonvásárnál a 34-es km-nél, ráadásul forgalommal szemben.

Milyen üzletekre lenne szükség szerinted a megújuló Alba Plazában?

fmc
-
  19.05.20 19:07 Életmód

Apple, Vapiano, Helly Hansen, Lush, Zara, MAC - csak néhány (világ)márka azok közül, melyek egyelőre nincsenek jelen Székesfehérváron. A tervek szerint azonban hamarosan bővülhet az Alba Plaza. Szerinted milyen üzletekre lenne szükség leginkább a megújuló bevásárlóközpontban?

A hétfői kilogramm már más mint a vasárnapi volt

fmc
-
  19.05.20 12:55 Életmód

Lehet különbség egy kilogramm és egy kilogramm között? Nos, lehet hogy van, az egyik legtöbbet használt mértékegységünket ugyanis május 20-tól már nem egy természeti állandó határozza meg.

Tényleg nem lesz Gmail, Youtube és semmilyen Google-termék a Huawei telefonokon?

fmc
-
  19.05.20 11:41 MegyeiHuaweiGoogle

Nagyjából 1,3 millió magyar Huawei mobiltelefon-tulajdonos pánikol vasárnap este óta: a Google megszakíthatja az együttműködést a Huaweijel. A Reuters értesülését még nem követte hivatalos bejelentés. Mi történt eddig és miért? És főleg: mi lesz ezután?

Díjat nyert Cannes-ban a Székesfehérváron is forgatott film, a Napszállta

Nemes Jeles László Napszállta című filmje nyerte el a France Culture francia kulturális közrádió diákzsűrijének díját, amelyet a 72. cannes-i fesztiválon adtak át vasárnap.

A jövő héten is folytatódik a csapadékos időjárás

fmc
-
  19.05.19 17:08 Megyei

Nem tudom, mi van ezzel a májussal, de egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy évszakot tévesztett, ugyanis nem nagyon emlékszem olyan tavaszra, ahol június elejéhez közeledve még hozzá se szagoltam a rövidebb cuccaimhoz. Komolyan, nyáron meg esni fog a hó?

Neonfényes vérfürdő Keanu Reeves-módra - John Wick: 3. felvonás - Parabellum kritika

fmc
-
  19.05.19 15:04 FilmKeanu Reeves

Ha a John Wick harmadik etapja az indokolatlanul összetákolt címek versenyén indulna, akkor biztos vagyok benne, hogy minimum dobogós lenne. De most komoly, mi ez? Tudom, szőrszálhasogatásnak tűnhet, de van egy jó hírem is: kb. ez az egyetlen, amibe bele lehet kötni, ugyanis az új lövölde kétséget kizáróan a széria legjobb darabja lett.…