Találatok: 8 hír

Kaszáltak az appboltok a járvány alatt

FinTechRadar
-
  Ma 05:33 Mobiltech

Több olyan szektor is volt, amik sokkal több pénzt kerestek a járvány időszakában. Ezek egy részéről már láttunk is számokat, az appok forgalmát azonban eddig nem mérték fel.

Fintech terminál lesz minden BMW

Nem biztos, hogy a vásárlók örülni fognak annak, ha nem csak az autóhitel után kell részleteket fizetni, hanem az extrák miatt is.

Szorulnak a brit fintechek a Wirecard miatt, az FCA nem nyugtat meg senkit

FinTechRadar
-
  20.07.01 05:33 Gazdaság

Nem minden piacon teljesen reménytelen az amúgy csődben lévő Wirecard helyzete. A britek szerint lassan újra működhet a helyi leányvállalat.

Büntetéssel zárul a Telegram tokenes kísérlete

FinTechRadar
-
  20.06.30 05:33 Gazdaság

A szabályozó szerint nem ártott volna, ha a Telegram bejelenti, hogy értékpapírokat szeretne kibocsátani. A Telegram úgy látja, ők a szabadságharcosok.

QR-kódos utalást fejlesztett az OTP

FinTechRadar
-
  20.06.29 11:43 Mobiltech

A QR-kódos csekkfizetés után jön a webbolti fizetés is az OTP Smartbank appba. A funkciót az OTP Mobil fejlesztette ki, és mától már működik is néhány webboltban.

Ostoba módon lőtte magát lábon a Goldman Sachs

FinTechRadar
-
  20.06.28 07:59 Gazdaság

A Goldman Sanst csak arra szabad használni, hogy szépeket írjanak vele a bankról. Ki gondolta volna, hogy ez visszaüthet. (Mindenki.)

Csődbe ment a legnagyobb német fintech

FinTechRadar
-
  20.06.27 16:33 Gazdaság

Megnyugodhat, aki eddig aggódott a Wirecardért. A múlt héten világnagy botrányba keveredő német fintech sztorija lezáródni látszik: a cég csődben van.

Gyorsulnak a revolutos átutalások

FinTechRadar
-
  20.06.27 14:39 Gazdaság

A fintech szerint villámgyors lesz az új rendszere, de a belföldön működő azonnali utalási rendszerhez képet legfeljebb a tempós szót lehet rá használni. A várakozásnak így is, úgy is vége.