Találatok: 15 hír

A toner kiválasztása – egyszerű megoldás, vagy igényes „művelet“? Ha tudja, hogyan fogjon hozzá, nincs mitől tartani…

Filter
-
  19.12.10 14:42 Színes

Ha már legalább egyszer kicserélte a tonert a nyomtatójában, akkor talán ez a művelet már rutinfeladattá vált Önnek és mindig automatikusan elvégzi. Vannak azonban olyanok is, akik még soha nem álltak ilyen feladat előtt, vagy a toner cseréjét másvalaki - a munkában egy kolléga, otthon a férje, stb. - végezte helyette. Tudni kell erről, hogy ez egy

Tabuk, hiedelmek és misztériumok a vályog körül

Filter
-
  19.12.10 09:24 Otthon

A vályog évszázadokig a lakóházak elsődleges anyaga volt. A vályog ideális anyagnak számított: könnyen és olcsón elő lehetett állítani, remek tulajdonságokkal rendelkezett, ráadásul a használaton kívüli ház egy idő után egyszerűen eltűnt a föld színéről, átadva magát a természetnek. Később a tégla, a beton és az új szerkezetek kiszorították az épít

Legyen a főzés közös időtöltés!

Filter
-
  19.12.10 09:19 Életmód

Sokszor igazán nagy kihívást jelent az anyukák számára, hogy elkészítsék az ebédet egy örökmozgó mellett. De ha a korának megfelelően bevonjuk a gyermeket a főzésbe, az akár még öröm és kellemes közös időtöltés is lehet.

Mire valók a kiképzőboxok?

Filter
-
  19.12.10 09:13 Életmód

Kutyakennel és kiképzőbox - hasznos felszerelések kutyakiképzők, állatorvosok, állatklinikák számára. A SINB több mint 25 éve hozta a köztudatba a kennel kifejezést. A boxok a kennelek egy speciális fajtája, beszélhetünk elletőboxról, autóboxról és kiképzőboxról, tehát a használatuk is alapvetően speciális szegmenst érint.

A WC és a WC tartály kiválasztása

Filter
-
  19.12.10 09:10 Otthon

Vannak olyan dolgok a háztartásban, melyek meglétét annyira alapnak tartjuk, hogy jóformán tudomást sem veszünk róla. Viszont amikor tönkremegy, és oda a komfort, rögtön elkezdünk kapkodni, hogy mielőbb kijavítsuk a hibát, vagy pótoljuk a tönkrement darabot. Ilyen eszköz a WC csésze és a WC tartály.

Ne álljunk meg ott, ahol véget ér az aszfalt! - 4x4-es gumik

Filter
-
  19.12.10 09:04 Autó-motor

Valószínűleg minden jogosítvány-tulajdonos életében volt egy olyan időszak, amikor arról álmodozott, milyen jó lenne egy összkerékhajtású autót vezetni. Aki pedig meg is tudta valósítani ezt az álmot, gyakran érzi magát úgy, mint a gyerekek a gumicsizmában. Egy megbízható autóval szívesen “ugrálunk bele a pocsolyába”. Lássuk, mit lehet tenni…

Hó és fagy – az alufelnigyilkos kombináció?

Filter
-
  19.12.10 08:59 Autó-motor

A könnyűfém felni az autó igaz dísze és az autótulajdonosok büszkesége, azonban csak akkor, ha az ápolására és a karbantartására kellő figyelmet fordít a gazdája. Igazán lehangoló tud lenni egy ütött-kopott alufelni, ezért érdemes gondoskodni róla, főleg akkor, ha kint már repkednek a mínuszok és esik a hó.

Beszéljünk a redőnyautomatáról!

Filter
-
  19.12.10 08:54 Otthon

A redőnyautomata elnevezés elsőre egy kicsit futurisztikusan hangzik, pedig akinek redőnye van, annak jó eséllyel egy ilyen apró kis szerkezet is szolgálatot teljesít az ablakkeret oldalánál. Ez a kis szerkezet felel a gurtni adagolásáért és azért, hogy a redőny kényelmesen és rugalmasan használható legyen. Lássuk, mit érdemes tudni erről az elmés

Egyedi pólók ajándékba

Filter
-
  19.12.10 08:50 Divat

Biztosan Te is kerültél már olyan helyzetbe, hogy valami frappáns, személyes, mégsem drága ajándékot kerestél a barátaidnak vagy családtagjaidnak.

Ajándékok gazdiknak és kedvenceknek

Filter
-
  19.12.10 08:40 Otthon

Kutyásnak, macskásnak, halasnak, hörcsögösnek, de még tengeri malacosnak lenni is életforma, ha valaki komolyan gondolja az állattartást. A felelős gazdik pedig gyakran a saját ajándékuknál is jobban örülnek annak, ha a kedvenceik is kapnak valamit. Lássunk néhány olyan kisállatos kiegészítőt, amelyeket a kedvencek és tulajdonosaik is…

Ne vágj bele a lakásfelújításba, amíg ezeket nem gondoltad át!

Filter
-
  19.12.06 12:44 Otthon

Lakásfelújításba vágsz? Apró, vagy éppen nagyobb renoválás előtt állsz? És azt tudod, hogy mindehhez mire lesz szükséged?

Kényelem és design – bárszék újragondolva

Filter
-
  19.12.06 12:34 Otthon

Designosak, jól néznek ki, megnyerőek, de a komfortosságuk bizony hagy némi kívánnivalót maga után – így látjuk mi a bárszékeket. Vagy csak nem találkoztunk még az igazival?

Lakásfelújítás - amiért mindig jó ötlet

Filter
-
  19.12.06 12:29 Otthon

Ha költséget jelent is egy korszerűsítés, előnyei egyértelműek. Főleg az energetikai célú átalakítások térülnek meg, ezeket a szakemberek számszerűen is ki tudják mutatni. És az sem baj, ha pillanatnyilag nincs rá elegendő pénzünk.

Mi lesz a magyar szinkronhangokkal?

Filter
-
  19.12.06 12:23 Film

Sokan mondják, a magyar szinkronnak párja nincs, mégis nehéz helyzetbe kerülhet a szakma. Változnak a fogyasztói szokások! Vajon kell nekünk Havas Jon vagy a Terminátor magyar hanggal?

A kreatívkodás következő lépcsőfoka: a falra ragasztás

Filter
-
  19.12.06 12:15 Otthon

Az az embertípus vagy, aki módszeresen bejár egy-egy papír- vagy rövidáru boltba, és miközben következetesen végigmustrálja a polcok árukészletét, elveszti az időérzékét? Óriási hírünk van számodra: találtunk egy újabb felfedezésre váró témát!