Találatok: 12 hír

Használt autók piaca: jó vétel a Ford használtan is?

A használt autók piaca egy örökké virágzó platform, ahol márkától, állapottól, felszereltségtől és ártól függően gépjárművek tonnái cserélnek gazdát.

Hogyan vágjunk neki a tetőfedésnek?

Filter
-
  20.01.15 11:48 Otthon

A tetőfedés olyan probléma, amellyel mindenki, aki kertes házban vagy a társasház felső szintjén lakik, előbb vagy utóbb szembesülni fog. Egyik tető sem szól örökre, a felújítás pedig elkerülhetetlen. Lássuk, mit tehetünk, ha már nem lehet tovább halasztani a cserét!

Már csak néhány napig érvényesek a 2019-es autópálya matricák

Filter
-
  20.01.15 11:43 Autó-motor

Fontos tudnunk, hogy bármikor is vesszük az év során az éves autópálya matricát, az mindig a következő év január 31-ig lesz érvényes. Éppen ezért a 2019. évi matricák érvényessége hamarosan lejár. A legtöbben januárban veszik meg az éves autópálya matricát. Ha sorbanállás nélkül szeretnénk ezt megtenni, legegyszerűbb, ha online…

Vállalkozásod így teljesíthet jobban 2020-ban

Filter
-
  20.01.15 11:38 Cégvilág

Jó hatással vannak az újévi fogadalmak, akár magánemberként, akár cégként tesszük ezeket! Sőt, vállalkozóként kifejezetten nyereséges lépés lehet egy-egy stratégiai fogadalom!

Mi az az Std, és kit érinthet?

Filter
-
  20.01.15 11:34 Egészség

Sokan egészen addig nem veszik komolyan egy betegség lehetőségét, amíg nem szembesülnek vele, hogy őket is utolérte a probléma. Nincs ez másként a nemi betegségekkel kapcsolatban sem.

Hogyan válasszunk jegygyűrűt?

Filter
-
  20.01.15 11:30 Divat

A jegygyűrű kiválasztására legalább akkora (ha nem nagyobb) hangsúlyt kell fektetni, mint az esküvő egyéb kellékeire. Hiszen míg az esküvő csak egy rövid, de annál csodálatosabb szertartás és mulatság, addig a karikagyűrűt örökre viselni fogjuk az ujjunkon.

Gasztro titkok a 11. kerületből: házias ízek, magyar borkülönlegességek

Filter
-
  20.01.15 11:25 Kultúra

Igen. Van olyan étterem a 11. kerületben, ahol mindez, sőt ennél még sokkal több is megtalálható. A Mimama Konyhája étterem ötvözi a hungarikumnak számító, minőségi alapanyagokat, a páratlan magyar borokat, pálinkákat az otthonosság érzésével és a modernitás kényelmével. Az unikális fogások mellett kérhetünk házhozszállítást,…

A croissantok minden étkezés során elsőrangú választások

Filter
-
  20.01.15 11:19 Recept

A croissantok bármelyik étkezést képesek feldobni, és a jellegzetes ízüknek köszönhetően a gasztronómia minden szegletében közkedvelt ételeknek számítanak. Ismerje meg a croissantok legfontosabb előnyeit, és a finom ízük, illetve a krémességük titkát.

A kutyáknak köszönhetjük azt, hogy ma itt vagyunk?

Filter
-
  20.01.15 11:14 Tudomány

Rengeteg találgatás övezte az emberi fejlődés útját, és számos teória alakult ki fajunk fennmaradása kapcsán. Sok embert foglalkoztat az a tény, hogy míg a neandervölgyi emberek kihaltak, a mai ember ősei, azaz a homo sapiens sapiens fennmaradt, hogy életet adjanak őseinknek. De mi köze van a kutyáknak mindehhez?

Mi kell a reformkonyhához?

Filter
-
  20.01.15 11:09 Egészség

Sokan szeretnének átállni reformkonyhára, azonban számos alkalommal ez csak amolyan kezdeti felindulásból történik, és nem keresnek elég kitartóan. Mert azt tudnod kell, hogy a reformkonyha speciális alapanyagokat kíván, és egyáltalán nem mindegy, miből készítjük azokat az ételeket.

Alkohol kalkulátor a mielőbbi józanságért

Filter
-
  20.01.15 11:04 Autó-motor

Magyarországon az alkoholfogyasztás rendkívül népszerű, bár egész Európában századokon átívelő hagyománya van. Már az ókori rómaiak is fogyasztottak alkoholt, aminek gyakori eredménye volt a lerészegedés.

Amit a rendezvény színpadáról tudni kell

Filter
-
  20.01.15 10:46 Kultúra

Rendezvényszervezőként bizonyára már számos eseményen megfordultál. Biztos akadt olyan is, ahol nem minden sikerült úgy, ahogy azt a szervező elképzelte. Vagy épp a te rendezvényed nem lett olyan tökéletes, mint ahogy szeretted volna. Egy rossz világítás vagy a színpad rosszul megválasztott mérete mind befolyásolja a rendezvény…