Találatok: 12 hír

Vezetői riport a Bix segítségével

Filter
-
  19.08.15 16:40 Karrier

A BIX vezetői riport létjogosultságát a vevők elégedettségének kiemelt fontossága adja. Merthogy amire fokozott figyelmet fordítunk, az előbb vagy utóbb növekedésnek indul.

Mit kell tudni a kések helyes élezéséről?

Filter
-
  19.08.15 16:31 Otthon

Ha választásunk egy hagyományos pengéjű késre esett, akkor sajnos előbb vagy utóbb az éle elmegy, ezt viszont orvosolni kell. Gondoljunk csak bele, mi lehet annál rosszabb, mint egy életlen vágóeszközzel dolgozni?

A minőséget jelentő Rubi szerszámok

Filter
-
  19.08.15 16:26 Otthon

A Rubi egyértelműen minőségi munkaeszközöket biztosít a különféle munkaterületekhez. A kínálatukban elérhető csempevágók, vizesvágók, illetve burkoló szerszámok egyaránt garanciát jelentenek a megbízhatóságra.

Az elektromos autó számára megfelelő töltőállomás kiválasztása

Filter
-
  19.08.15 16:21 Autó-motor

A megvásárolt elektromos autó rendszeres töltéséről bizony gondoskodni kell, ehhez pedig célszerű beszerezni egy töltőállomást. Persze mielőtt egyszerűen letennénk a voksunkat bármelyik megoldás mellett, fontos néhány szempontot átgondolni.

Bőrápolási hiedelmek, amikkel le kell számolnod

Filter
-
  19.08.15 16:16 Divat

Akiket érdekel a szépségápolás, és szívesen olvasgatnak ilyen témájú blogokat vagy fórumokat, azok biztosan belefutottak már egymásnak teljesen ellentmondó tippekbe, tanácsokba. Azután persze jön a fejvakargatás, hogy vajon melyik igaz, és melyiket kell messzire elkerülni.

Hasznos tanácsok gipszkarton kapcsán

Filter
-
  19.08.15 16:11 Otthon

A jól hasznosítható gipszkarton tanácsok bármikor jól jönnek, akár építkezés, akár átalakítás előtt is. A környezetbarát, költséghatékony és az időjárási viszonyokhoz remekül idomuló anyag tulajdonságait és a vele való munkavégzés kívánalmait ugyanis nem árt közelebbről is megismerni.

Az injektorokról haladóknak

Filter
-
  19.08.15 16:07 Autó-motor

Túl van már több sikeres autójavítási feladaton. Megszerelte magának ügyesen és olcsón. A következő ilyen feladatra készül, amely során gépjárművének injektora lesz a soros. Nem szeretnénk a kedvét szegni, de jobb, ha bele sem kezd. Ez egy jóval összetettebb feladat, amelyhez a kezdő autószerelési ismeretek, és alap szerszámok meglehetősen…

Ősi játék a labda

Filter
-
  19.08.15 16:02 Életmód

Ha van olyan, hogy ősi játék vagy “A” játék, az mindenképpen a labda, vagyis inkább először a formával, mint gömbbel foglalkoznék, ugyanis a legelső labdajátékok leginkább a formázott kőgolyók dobálására épült, amivel a vadászathoz szükséges dobóerőt és pontosságot szerezték meg a fiatalok. De az ókorban a legtöbb civilizációban…

Hozza egyensúlyba az életét!

Filter
-
  19.08.15 15:53 Autó-motor

Életünk minden területén igyekszünk az egyensúly kialakítására. A harmónia eléréshez a nyolc óra munka, nyolc óra pihenés, nyolc óra szórakozás aranyszabály betartandó. A kardántengellyel működő gépjárművéről se felejtkezzen meg az élete kiegyensúlyozása alatt.

Mekkora kisállat ketrecet vegyek?

Filter
-
  19.08.15 15:48 Otthon

Mikor valaki kisállat tartására adja a fejét, rengeteg kérdés merül fel benne. Mai cikkünkben a kisállat ketrec kérdéskörét járjuk körül, hogy legalább ezt a terhet levegyük a vállukról.

Az ideális fűtési módozat porallergiával küzdők számára

Filter
-
  19.08.15 15:21 Otthon

A porallergiával küzdők számára a fűtési szezon csak olajat jelent a tűzre, és fokozza a kellemetlen tüneteket. Ilyenkor gyakorta tapasztalható az egyes helyiségekben tartózkodva a nehezebb levegővétel, szélsőségesebb esetekben egyfajta szorító érzés a mellkas környékén.

Hogyan dobjuk fel a lakásbelsőt fali világítással?

Filter
-
  19.08.14 10:32 Otthon

A lakás beltéri világításának kialakítását gondos tervezés kell, hogy megelőzze. Ha erre nem volt lehetőség, akkor utólag is sokat korrigálhatunk a hibákon, stílusbakikon és felfrissíthetjük a teret.