Találatok: 229 hír

Hat érmet lapátoltak

Feol
-
  Tegnap 22:20 Sport

Rekordnagyságú volt a győri maraton kajak-kenu országos bajnokság mezőnye. A több korosztályt versenyeztető viadalon összesen hat medált zsebeltek be a Dunaferr SE versenyzői.

Veretlenül lett bajnok és jutott fel a Cunder

Feol
-
  Tegnap 22:17 Sport

A 20192020-as NB II-es férfi kézilabda bajnokságban két fehérvári csapat is szerepel majd, miután a Cunder Kézisuli a megyei pontvadászat aranyérmeseként feljutott a honi harmadosztályba.

Lefordult a dobogóról

Feol
-
  Tegnap 21:26 Sport

A döntő futamban ütközött, így csak a negyedik helyen végzett a felnőttek között a fiatal Fuksz Bence a ralikrossz országos bajnokság harmadik állomásán.

Stadionrandevú

Feol
-
  Tegnap 21:14 Sport

Ezúttal Fejérben találkoztak az MLSZ megyei igazgatóságainak vezetői.

A Vidi eddig egyszer járt sikerrel a fináléban, most újra ünnepelne

Feol
-
  Tegnap 21:04 SportMOLMagyar foci

Május 25-e. Méltó zárása a 2018–19-es labdarúgószezonnak. Az Európa-liga csoportkörében szerepelt, majd bajnoki ezüstérmet szerzett MOL Vidi FC a Magyar Kupáért száll harcba a Budapest Honvéddal.

Híresek és Képek: nagyszerű tárlat nyílt a Csók Képtárban

Újra érdemes fölkeresni a Csók István Képtárat, mert csütörtökön délután megnyílt a nagyszabású, Híresek és Képek című kiállítás.

Fókuszban az arany- és az ezüstérmek

Feol
-
  Tegnap 17:59 Sport

A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában Északon a Vál és a Bodajk versenyfutása folytatódik az ezüstéremért, míg Délen hasonló a helyzet, ám itt továbbra is a Vajta és a Perkáta küzd az elsőségért.

A dobogó lesz a tét Sárosdon

Feol
-
  Tegnap 17:51 SportHétvégeKörmend

A 29., utolsó előtti fordulóra készülődnek a csapatok a Fejér megye I. osztályú labdarúgó-bajnokságában. A hétvégi párosítások vendéglátó csapatainak trénereit, és vezetőit kértük egy kis esélylatolgatásra. FEJÉR MEGYE A 29., utolsó előtti fordulóra készülődnek a csapatok a Fejér megye I. osztályú labdarúgó-bajnokságában. A hétvégi…

Szegeden döntőzik az abai Magocska a gyermekszínjátszó fesztiválon

Feol
-
  Tegnap 17:30 Megyei

Fejér megyét egyes-egyedül az abai Magocska társulat képviseli a 28. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Fesztivál június 7-8-i, szegedi döntőjében.

Bemászott és kutakodott egy kulcsi vendéglátóhelyen a dunaújvárosi férfi

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 42 éves helyi lakossal szemben.

Banksy is ellátogatott idén a városba (videó)

A rövid videóban egy arcát eltakaró ember látható, amint Velence egyik szegletében összeállítja a kilenc különböző méretű festményből álló installációt.

A civil életet is hajtják a sárkeresztúri lovasok

Feol
-
  Tegnap 15:30 Megyei

Szombaton rendezik meg a XV. Sárkeresztúri Kettesfogathajtó Versenyt. A szervező Lovas Vihar Egyesület elnökével, Csuti Péterrel beszélgettünk.

Délelőtt Kormos Katával – Miért fontos a bábozás?

Feol
-
  Tegnap 15:00 Megyei

Igazán jó kis délelőttjük volt szerdán a Tulipános oviba járó gyerekeknek, akik a Meseerdő Bábszínház előadását látták. Ennek apropóján újra szó esett a bábozás jelentőségéről.

Elképesztő a látvány: vörösen vibrálnak a vértesi lankák

Feol
-
  Tegnap 14:45 Gazdaság

Ez a vibrálás nem a pipacs vagy a tulipán élénk pirosa. Ez valami mélyebb, bordóbb – bíborosabb. Varázslatos bíborheremezőn jártunk, ahol Nobilis Ágoston fiatal gazdától azt is megtudtuk, látványán túl miért olyan csodálatos ez a növény.

A szemünk előtt lesz újra tiszta a víz Ráckeresztúron

Feol
-
  Tegnap 14:30 Megyei

Bővítették a helyi szennyvíztelepet, mely négy település vizéből varázsol olyan tiszta vizet, ami visszakerülhet a természet örök körforgásába.