Találatok: 266 hír

Mammográfiai szűréseket szerveznek Fejér megyében

Feol
-
  Ma 15:39 Megyei

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház mammográfiai szakrendelésre, emlőszűrésre várja Gárdonyban, Agárdon, Dinnyésen és Bodajkon élő hölgyeket.

Nem vezethetett volna, nem is jutott messzire a dunaújvárosi férfi

Feol
-
  Ma 15:00 Baleset-bűnügy

A járőrök Dunaújvárosban, a Szent István utcában ellenőriztek 2020. július 6-án délután egy Mercedes típusú személygépkocsit és 26 éves helyi vezetőjét.

Pótolhatják még a hiányosságokat

Feol
-
  Ma 15:00 Sport

Lassan körvonalazódik a megyei labdarúgó bajnokságok mezőnye, így a megyei I. osztály a tavalyi létszámához képest tizenöt csapattal indulhat.

Összevertek egy enyingi férfit egy kislángi vendéglátóhelyen

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 19 éves, valamint egy 18 éves kislángi férfival szemben.

Meglepetéskoncert lesz szombaton a Csónakázó-tónál

Szombaton este fél nyolctól a Csónakázó-tó szigetén csendül fel Händel Vízizenéje az Alba Regia Szimfonikus Zenekar, Kiss Diána Magdolna és az Alba Regia Vegyeskar közreműködésével.

Intelligens üzemet fejlesztenek Ercsiben és Kecskeméten

Feol
-
  Ma 14:27 GazdaságErcsi

Az olaj- és vegyipar, valamint az energetikai ágazat részére technológiai cső-, acélszerkezet- és gépszerelési szolgáltatást nyújtó Eszo Szerelő és Kereskedelmi Kft. vezette konzorcium intelligens üzem fejlesztését kezdte el a Fejér megyei Ercsiben, valamint Kecskeméten.

Fontos parancsnokság települhet Fehérvárra

Feol
-
  Ma 14:15 Megyei

Rövidesen az Alba Regia laktanyában kialakított létesítményekben kezdi meg működését a Közép-európai Többnemzeti Hadosztály-parancsnokság.

Magyar filmek hónapja van a Barátság moziban – támogatásból

Feol
-
  Ma 14:15 Kultúra

Több mint egymillió forintot nyert a Barátság mozi egy, a magyar film népszerűsítését és a filmszínházak támogatását célzó pályázaton.

Táborbontással kezdenek Velencén

Feol
-
  Ma 14:00 Megyei

Nagyszabású felújítás kezdődik a Velencei Gyermek- és Ifjúsági Táborban, ezért Székesfehérvár vezetői és a kivitelező cég képviselői bejárást tartottak hétfőn a helyszínen.

Felváltva lesznek zárva a Vörösmarty Mihály Könyvtár tagkönyvtárai

Feol
-
  Ma 13:00 Könyv

Nyáron is várják olvasóikat a Vörösmarty Mihály Könyvtár tagkönyvtárai, ám az intézmények felváltva, kéthetes perió­dusokra zárnak be júliusban és augusztusban.

Tehergépjármű és személyautó ütközött az M7-esen Martonvásárnál

Martonvásár közelében egy tehergépjármű és egy személyautó ütközött össze a Budapest irányába vezető oldalon.

Figyeljünk oda a közutasokra!

Feol
-
  Ma 11:30 Megyei

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tavaly országos figyelemfelhívó kampányt indított Biztonságunk az Ön kezében van! címmel, amely során számos óriásplakátot és molinót helyeztek ki az utak mentén.

Rágyújtotta a házát a gondozásra szoruló élettársára egy mányi nő

Egy 54 éves nő felgyújtotta mányi lakóingatlanát, benne a gondozásra szoruló élettársával. Az idős férfit a szomszédok mentették ki az égő házból. Az eseményt követően órákkal később a nő tettéről értesítette a rendőrséget.