Találatok: 252 hír

Mélyről jöttek fel, de vesztettek a fehérváriak

Feol
-
 Tegnap 23:01Sport

Jól kezdett, de komoly hátrányba került a Hydro Fehérvár Av19 a helyzeteit jobban kihasználó Innsbruck ellen. Aztán jött a feltámadás, ami egy pontra volt elég.

Nem adták olcsón magukat az Acélbikák

Feol
-
 Tegnap 22:58Sport

Két győzelem után a vártnál sokkal nehezebben, de behúzta a harmadikat is a Deac csapata az Erste Liga pénteki játéknapján a Dunaújvárosi Acélbikák ellen.

Kigyulladt egy autó az 1-es főúton Bicskénél

Az egységek egy vízsugárral eloltották a tüzet.

Otthon, de mégis idegenben a fehérvári röpisek

A Máv Előre-Bericap női és férfi röplabda csapatai egyaránt pályára lépnek a hétvégén. A sorsolás szerint ugyan ők a pályaválasztók, de mégsem saját csarnokukban játszanak.

„Év fogása”: Szép gesztussal zárult le a díjátadó

Feol
-
 Tegnap 20:53Megyei

Befejeződött, vagyis teljesen véget ért horgászmagazinunk külön versenye, a „Hónap fogása” játékunk, s ezzel együtt eldőlt az „Év fogása” díj versenye is, így szerkesztőségünkben átadtuk a nyereményeket.

Nagy csata várható idén utoljára

Feol
-
 Tegnap 20:40Sport

Az Nb Iii 21. fordulója egyben az őszi idény utolsó játéknapját is jelenti a csapatok számára, melyet pikánssá tesz a két megyei Nb I-es tartalékcsapat összecsapása.

Otthon játszik a harmadik helyért a Puskás

Feol
-
 Tegnap 20:32Sport

Bár felmerült a halasztás gondolata a labdarúgó Nb I-ben szereplő Kisvárdánál a koronavírus- esetek miatt, de a gárdánál úgy döntöttek, nem kérnek halasztást, és kiállnak a Puskás Akadémia elleni bajnokin szombat este.

Dédapja nyomdokaiban járt a kitüntetett igazgatónő

Feol
-
 Tegnap 20:00Megyei

Gyuriczáné Sótér Éva dédapja, Tankó Károly községi bíró és az elöljárók döntöttek iskolaalapítás és -építés mellett 1903-ban.

A győzelemért ugranak a vízbe

Feol
-
 Tegnap 19:55Sport

A véghajrához közeledik a vízilabda Ob I/B-ben szereplő Fehérvár Vízilabda Se őszi szezonja.

Pályafelújítási munkálatok miatt módosul a Budapest-Székesfehérvár-Tapolca vonal menetrendje

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

Utazási korlátozások lépnek életbe december 19-től Ausztriában

Aki az ünnepekre valamelyik külföldi rizikóövezetbe utazik, Ausztriába visszatérve 10 napra köteles lesz karanténba vonulni – közölte a belügyminisztérium.

Félresiklott a buszok ügye – Nem a székesfehérvári cég adja bérbe őket

Feol
-
 Tegnap 17:30Megyei

Egy éven át kívánt a budapesti közlekedési vállalat hat buszt bérelni, ám sajnos nem a szintén pályázó, érvényes dokumentációt leadó, évtizedek óta buszokkal is foglalkozó fehérvári vállalat nyerte a tendert.

Nem elég, hogy 29 szírt csempészett át a határon, még a jogsija is hamis volt

A Székesfehérvári Járási Ügyészség embercsempészés bűntette miatt indítványozta annak a férfinak a letartóztatását, aki 2020. december 1 – jén 29 külföldinek nyújtott segítséget az államhatár jogellenes átlépéséhez.

Az online vásárlás előnyeiről és buktatóiról szóltak a Fejér megyei fogyasztóvédők

Feol
-
 Tegnap 14:00Gazdaság

A karácsony előtti utolsó hajrá pillanatában, a vírusveszélyt is elkerülendő, meredeken emelkedik az online vásárlások száma.

Focipályát avattak Seregélyesen

Feol
-
 Tegnap 13:35Sport

A pandémia miatt nem volt nagy felhajtás, szűk körben adták át a település ovifoci pályáját, amit persze nem csak a kicsik használhatnak.