Találatok: 108 hír

A szoros küzdelem fejlesztési háborút indíthat el a Red Bull és a Mercedes között

A Red Bull motorsport-tanácsadója, Helmut Marko attól tart, nekik és a Mercedesnek nem lesz más választásuk, mint továbbra is gőzerővel fejleszteni 2021-es versenyautóikon, amennyiben az idei bajnokság továbbra is ilyen kiélezett marad – ez pedig akár hátrányt is jelenthet majd a következő érában.

Russell nem tart attól, hogy megromlik kapcsolata a Mercedesszel

A Williams versenyzője, George Russell biztos benne, a múlt vasárnapi Emilia-Romagna Nagydíjon történtek nem lesznek hatással jövőbeli kapcsolatára a Mercedesszel.

Alonso: Ennél jobbnak kell lennem!

A Forma-1-be idén visszatért kétszeres világbajnok, Fernando Alonso elismerte, egyelőre még nem nyújt olyan teljesítményt csapatánál, az Alpine-nál, mint amilyet szeretne.

Hamilton újra pályán: A 18 colos gumikat teszteli Imolában

F1világ
-
 Tegnap 12:00Forma1Börtön

A hétvégi Emilia-Romagna Nagydíj után ma újra pályára gurult Imolában a Forma-1 hétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton.

Vetteléket meglepte, hogy nem állórajttal folytatták a félbeszakított versenyt

Az Aston Martin versenyzője, Sebastian Vettel elárulta, a vasárnapi, imolai versenyen nem számítottak arra, hogy a versenyirányítás gördülőrajttal indítja majd újra a baleset miatt félbeszakított versenyt.

Vettel: Az FIA nem volt túl profi Imolában

„Nem volt túl profi” a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) a múlt vasárnapi Emilia-Romagna Nagydíjon akkor, amikor jelentős késlekedés után szabta ki büntetését Sebastian Vettelre – erről a német versenyző beszélt a verseny után.

Brawn: Bottas nem hagyott helyet Russellnek

A Forma-1 sportigazgatója, Ross Brawn szerint Valtteri Bottas okolható azért a balesetért, amit ő és a williamses George Russell szenvedett el a vasárnapi Emilia-Romagna Nagydíjon.

Binotto: A csalódottságunk a bizonyíték, hogy jó irányba haladunk!

F1világ
-
 Tegnap 08:45Forma1

A Ferrari Forma-1-es csapatát irányító Mattia Binotto azt mondja, rendkívül biztatóan indult számukra a 2021-es idény, és bízik abban, hogy a bajnokság következő versenyein további javulást tudnak elérni.

Russell hosszú üzenetben kér bocsánatot – többek között Bottastól

Közösségi oldalain kért bocsánatot a vasárnapi Emilia-Romagna Nagydíjon történtekért George Russell. A Williams brit versenyzője azt mondja, vállalja a felelősséget az imolai balesetért.

Miért volt szabályos Hamilton tolatása?

Nagy szerencséje volt Lewis Hamiltonnak azzal, hogy a vasárnapi verseny 31. körében a kavicságyból vissza tudott evickélni a pályára. Az viszont, ahogy ezt tette, sokakban kérdéseket vetett fel. Vajon szabályos volt a címvédő tolatása?

McLaren: Erőből szereztünk dobogós eredményt Imolában!

F1világ
-
 21.04.19 18:00Forma1McLaren

Lando Norris erőből szerzett dobogós eredményt a Forma-1-es Emilia-Romagna Nagydíjon – mondja határozottan a McLaren csapatát irányító Andreas Seidl.

Így áll az F1-es pontverseny 2 futam után

Vasárnapi győzelmének köszönhetően 1 pontra megközelítette a világbajnoki összetettben élen álló Lewis Hamiltont a Red Bull ifjú titánja, Max Verstappen.

Perez elnézést kér a Red Bull csapatától

Bocsánatot kért csapatától, a Red Bull Racingtől a vasárnapi imolai versenyen kiábrándító eredményt elérő Sergio Perez.

Fotókon Bottas rommá tört Mercedese

Rendkívül komoly károkat szenvedett Valtteri Bottas versenyautója a múlt vasárnapi Emilia-Romagna Nagydíjon. A német istálló néhány fotót is közzétett a rommá tört autóról.

Két újabb koronavírusos eset a Forma-1-ben

F1világ
-
 21.04.19 13:03Forma1

Két újabb koronavírusos esetet jelentett hétfőn a Forma-1, illetve a sportág irányító testülete, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA).