Találatok: 32 hír

Halálod kiszámítható?! Neked mikor következik be?

Lehetséges megjövendölni a halál idejét az asztrológia tudományával? Mire van szükség ehhez? De a legfőbb kérdés: szabad-e ilyen determinációkat ültetni a páciens tudatalattijába?

Gyümölcsökkel álmodsz? Mit jeleznek?

Sokan álmodnak színekről és bizonyos gyümölcsökről. Ezek - a fekete-fehér színű álmokkal ellentétben - mélyebb jelentéssel bírnak. Ismerd meg a 6 leggyakoribb gyümölcsálmot!

Mikor születtél? Így lehet sikerszériád márciusban!

Bizonyára Te is gyakran találod magad szembe ellenszéllel, s bármit teszel, csak kudarc követ kudarcot! Inkább kérd a támogató hátszelek segítségét iránymutatásunkkal! Mi a sorsszámod?

Heti Horoszkóp: Merkúr - Nap együttállás

Ahogy fenn, úgy lenn. Vajon mi történik az égen ezen a héten? Mennyiben befolyásolja életünket a heti bolygóállás? Olvasd el és tervezz ennek megfelel?en!

Márciusi babonák, bolondos szokások

Julius Caesar óta Március az év 3. hónapja. Marsnak szentelték, s róla is nevezték el. Márciussal kezdődik a tavasz. A Nap a Kos jegyébe és az egyenlítőbe lép, amivel egyidejűleg áll be a tavaszi napéjegyenlőség is.

Heti Horoszkóp február 24-t?l

Ahány jegy, annyi féle hatás. Neked mit rejteget ez a hét? Bika, Rák, Oroszlán... netán Kos vagy? Mi a jegyed? Bánat vagy jókedv környékezi a következő napokat? Megtudhatod, ha elolvasod heti el?rejelzésünket most!

Napi horoszkóp - február 24

Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?

Amit megszerzel a férfitól, olyan vagy! Melyik tipus vagy 9 közül?

Ezoterikus
-
  20.02.23 10:00 Ezotéria-horoszkóp

Miért van az, hogy egyes nők autót kapnak szerelmüktől, míg más társaik legfeljebb egy kulcstartót? Az ajándékod ára, milyensége, tartalma... nemcsak a férfi pénztárcáját minősíti...

Napi horoszkóp - február 23

Ezoterikus
-
  20.02.23 00:00 Ezotéria-horoszkóp

Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?

Titkos Holdrituálék - otthoni varázslások

Ezoterikus
-
  20.02.22 11:30 Ezotéria-horoszkóp

Az Újhold a Hold első periódusát jelenti, mely egyben a legjobb alkalom arra is, hogy terveket szőjünk a jövőnkre nézve. A holdrituálék a vágyak teljesülését ígérik, még a napfelkelte előtt!

Te melyik időben élsz? Tegnap, ma, holnap?

Ezoterikus
-
  20.02.22 11:00 Ezotéria-horoszkóp

Jaj, de sok filmet is csináltak már erről a dilemmáról! "Ilyen bizonyosság csak egyszer van az életben." - mondja Clint Eastwood a Szív hídjai című filmben.

Napi horoszkóp - február 22

Ezoterikus
-
  20.02.22 00:00 Ezotéria-horoszkóp

Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?

Melyek a Feng Shui legkedveltebb virágai?

Ezoterikus
-
  20.02.21 13:30 Ezotéria-horoszkóp

Számos lakásban és munkahelyen, - ahol már jártam Feng Shui elemzés céljából -, meglepve tapasztaltam, hogy az emberek nem osztják meg környezetüket más élőlényekkel - ez baj...

7+1 kérdés az imádságról, melyet sokan nem mernek feltenni

Ezoterikus
-
  20.02.21 11:30 Ezotéria-horoszkóp

Vajon az imáink azért találnak meghallgatásra, mert a megfogalmazott vágyaink így kimondásra kerülnek és fókuszt kapnak, vagy sokkal inkább azért, mert létezik egy tökéletes és teljes Személy, Teremtő, aki – ha kérjük - beteljesíti azokat? Az imádság valódi céljára és módjára keressük a választ.

El?znéd a szerencsétlenséget? Így kell - egy apró trükkel!

Ezoterikus
-
  20.02.21 08:30 Ezotéria-horoszkóp

Valami nem stimmel a lakásodban? Vannak jó pillanatok, de többször ér baj, mint szerencse? Nos, a keleti kultúra egyik remek találmánya ez a kis tárgy, amit egy adott helyre téve megoldódhatnak a problémáid...