Találatok: 195 hír

Tudtad milyen jó a hidegen sajtolt napraforgóolaj?

Ez a lényeg
-
 Tegnap 19:35Recept

Talán több, mint egy évtizede használok rendszeresen hidegen sajtolt napraforgóolajat és a szerelem azóta se múlt el. Mindig van itthon, és az elmúlt évek alatt alaposan feltérképeztem a benne rejlő lehetőségeket. 

LényegRajz: Mehet a nyitás, Főnök? képregény

Ez a lényeg
-
 Tegnap 16:36Könyv

Nekik bohózat, nekünk viszont tragédia!

Orbánék soron kívül oltják be a papokat, megérte az ima

Ez a lényeg
-
 Tegnap 14:09Vélemény

Kifizetődött a nagy egyházaknak, hogy évek óta a Fidesz mellett kampányolnak, Orbánért tartanak szentmisét és elmondják a híveknek, kit kell gyűlölni.

Horoszkóp: Mit ígérnek a csillagok ezen a héten?

Ez a lényeg
-
 Tegnap 13:42Életmód

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.

Mutatjuk hogyan szabadulj meg a ruhás foteltől!

Ez a lényeg
-
 Tegnap 09:18Életmód

A legtöbb háztartásban napi problémát jelentenek a csak több használat után mosott ruhák, amik nem cipők vagy kabátok. Játszós, kutyás, szerelős, grillezős, kertészkedős, ki mit rosszalkodik rendszeresen, és ott is van egy halom holmi, amit a szekrénybe már nem rakunk vissza, de mosni se akarunk egy menet után. 

A Fidesz veszélybe sodorja, a Főváros megvédi a tanárokat

Ez a lényeg
-
 21.04.17 22:36Vélemény

A járvány rekordszintje idején visszaküldeni több ezer be nem oltott diákot és tanárt a tömött iskolai termekbe. Orbánék döntése katasztrofális következményekkel járhat, és ez ellen tennünk kell.

Béres András: a Balaton „neresítése” után sem áll le a kormány

Ez a lényeg
-
 21.04.17 16:30Vélemény

A Balaton „neresítése” után sem áll le a kormány, egy újabb alapítványba teszik a vagyonelemeket – így Annavölgyet és a Lajos-forrás környékét - nyilatkozta Béres András a KlikkTV-nek.

Lemaradtak a 200 milliárdos HÉV-tenderről az oroszok, de most új esélyt kapnak

Ez a lényeg
-
 21.04.17 16:12Vélemény

Ha az oroszok egyszer már átverték a kormányt a 3-as metróval, miért akarják - a MÁV-HÉV szakembereinek az egyöntetű szakvéleményével ellentétesen - az új HÉV-kocsikat is tőlük megvenni?

Kutyások, mutatjuk hogyan működik a ló!

A héten egy felelőtlen kutyatulajdonos póráz nélkül sétáltatott kutyái megtámadtak lovasokat, az egyik lovat a kutyák a Balatoni útra üldözték, ahol egy autó elütötte. A ló elpusztult, a lovas megsérült. Az ilyen esetek megelőzésére felvázoljuk, hogy neked se éri meg lóra, lovasra kutyát engedni.

DK: Pesterzsébet kifosztása nem kormányzás!

Ez a lényeg
-
 21.04.17 15:12Vélemény

A Demokratikus Koalíció XX. kerületi alapszervezete felszólalt az ellen, hogy a Fidesz-kormány több mint egy éve a koronavírus-járványra hivatkozva sanyargatja Pesterzsébetet.

Dorosz Dávid: Orbán verhető

Ez a lényeg
-
 21.04.17 14:38Vélemény

Hosszú idő után először Orbán verhető. Erről szól az előttünk álló egy év - írta a hvg360-on megjelent véleménycikkében a zöldpárti politikus.

Lukoczki Károly: Magyarország Kína hűbérese?

Ez a lényeg
-
 21.04.17 14:24Belföld

Rákosmente MSZP-s önkormányzati képviselője, az ellen emelt szót, hogy a Fidesz 500 milliárdos hitelt vesz fel a nevünkben, hogy megépülhessen a Kínai Kommunista Párt elitképzőjének budapesti egyeteme.  

Dr. Varga Zoltánt indítja Gödöllő körzetében az előválasztáson a Momentum

Ez a lényeg
-
 21.04.17 13:09Vélemény

Vajon a Momentum jelöltje lesz Vécsey László köztársaságpárti kihívója 2022-ben? A döntés az előválasztáson szavazók kezében van.

Szilágyi György: Szomorú, hogy Rákosmentén még mindig nincsenek 21. századi állapotok

Ez a lényeg
-
 21.04.17 13:00Vélemény

A Jobbik országgyűlési képviselője szerint ez azért van, mert a Fidesz mindig talál olyat, amire elszórhatja a pénzt fejlesztések helyett.

Titkos tervek szerint épülhet az új gödi akkumulátorgyár?

Ez a lényeg
-
 21.04.17 12:57Vélemény

Kiadták az építési engedélyt a Samsung SDI második gödi gyárára, csakhogy a most engedélyezett létesítmények nincsenek felsorolva a környezetvédelmi vizsgáló határozatban.