Találatok: 196 hír

Miyazaki Jun: Maratoni testületi ülésen ötvennél is több előterjesztést tárgyaltunk

Többek között civil szervezetek támogatásáról, a térfigyelő rendszer fejlesztéséről, kedvezményes parkolási lehetőségekről döntöttek a terézvárosi képviselők a 7 és fél órás testületi ülésen. Mutatjuk a legfontosabb pontokat!

Magyar űrhajóst lőne fel Szijjártó, pedig inkább neki kéne repülnie

A magyar kormány 2024-25-ben magyar űrhajóst küld az űrbe - jelentette be Szijjártó Péter. Inkább azt kellene bejelentenie, hogy a kémbotrány miatt lemond.

Karácsony: amikor a 99 megunja a gőgöt, akkor az 1 nem sokáig marad 1

Támogasd te is a jövővédő népszavazást - kéri a magyarokat Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd-LMP kormányfőjelöltje.

Bomba Gábor: vége a totojázásnak Szekszárdon

A jövő héten tárgyaljuk az új, több éves uniós ciklusra a város fejlesztését és lehetőségeit meghatározó Területfejlesztési programot - számolt be az ÉSZ frakciójának vezetője, Szekszárd valódi képviselője.

Olvasóink írtak: ez lehet Orbán szájfoltjának titka

Korábbi cikkünkben arra kerestük a választ, mi lehet a baja Orbán Viktornak, ami miatt egy feltűnő folt éktelenkedik az ajkán. Rengeteg tippet kaptunk e-mailen. Mutatjuk a leggyakoribbakat.

Élni és élni hagyni: Orbánnak üzent Sebastian Vettel

A Forma-1 két nagynevű versenyzője is nehezményezi, ahogy Orbánék uszítanak és törvénykeznek a melegek ellen. 

Márki-Zay Péterrel közös utcafórumot tart Bősz Anett szombaton

A Fidesz 11 éves uralkodása után a magyar választópolgár már szinte csodálkozik, ha egy politikus válaszol az újságírók kérdéseire, nemhogy önként menne az emberek közé. Pedig az ellenzéki összefogás politikusinál ez alap.

Nagyobb jachtot vesz a fideszes a Lady Milliárd helyett

Az új luxushajó ára olyan 10 milliárd forint körül lesz, az előző 6 milliárdba lehetett. A magyarok többsége a motorcsónakot sem tudná megvenni róla.

A fügébe belepusztul egy darázs és azt esszük meg?

Fél füllel ismertem egyes fügék és darazsak közös dolgát, és az is megvolt a másik fülemmel, hogy a füge ezért nem vegán, ami persze nem az igazság, hanem egy hangzatos féligazság, ezért mutatjuk mi is történik valójában. 

Cseh László olimpiai életműdíjat érdemelne

Ez a lényeg
-
 Tegnap 19:42Életmód

Kőbánya díszpolgára, a Szpari egykori úszója valószínűleg most úszott utoljára olimpián.

Kispest két közösségi kertje is országos díjat nyert

Ez a lényeg
-
 Tegnap 19:06Életmód

Kispesten már hagyománya van a közösségi kerteknek, kettő is van belőlük a kerületben. Most országos szinten is elismerést kaptak munkájukért a kispesti kertészkedők.

Kispesti önkormányzati rendészek végeztek hatósági ellenőrzést a KöKin

Ez a lényeg
-
 Tegnap 18:51Vélemény

Ugyan volt, aki a hírhedt vasút- és metróállomással megegyező nevű pláza megépítésétől csodát várt, ám a csoda elmaradt, a KöKi lényegében ugyanolyan maradt. Ezen igyekszik változtatni a XIX. kerületi városvezetés.

Nyár végéig le lesz zárva a Postás strand és a Dera-híd közötti bicikliút

Ez a lényeg
-
 Tegnap 18:00Vélemény

A nyár végéig lezárva maradhat az Eurovelo 6 nemzetközi kerékpárút szentendrei szakaszának egy része, a vízszolgáltató DMRV-nek a kerékpárút alatt húzódó regionális szennyvíz nyomóvezetéken végzett hibaelhárítási munkálatai miatt - közölte a Szentendrei Önkormányzat.

500 kilós bomba miatt kellett elhagyniuk otthonaikat az angyalföldieknek

Második világháborús légibombát találtak egy Reitter Ferenc utcai építkezésen, ezért a Tahi utca, a Béke utca, a Kámfor utca és a Tatai út által határolt területet kiürítették. Az ideiglenes „kilakoltatás” több ezer embert érintett.