Találatok: 63 hír

Újabb bizonyítékok: életveszélyesen keveset költ Orbán a kórházakra

Ez a lényeg
-
  Ma 17:03 Belföld

Ha Orbán nem a stadionjaira és a strómanjaira szórná el a magyar emberek pénzét, nem kéne a legalapvetőbb eszközöket is adományokból beszereznie a kórházaknak - ez bizonyosodott be számunkra az IME szaklap egészségügyi konferenciáján.

Felavatták a záportározót, többé nem folyik a szennyvíz a Ráckevei Dunába

Szerdán avatták fel a dél-pesti szennyvíztiszítóban a frissen elkészült záportározót. 

Szombathelyen hosszú idő után végre összeült a Civil Fórum

Ez a lényeg
-
  Ma 16:30 Belföld

Dr. Nemény András, Szombathely polgármestere úgy gondolja, a civilek értéket adnak a városnak, éppen ezért tartotta fontosnak összehívni a szervezeteket. 

Az olasz Vogue-ban szerepel Uhrik Teodóra

A Pécsi Balett egyik alapítója, Uhrik Teodóra képeire bukkant a 24.hu. A Liszt Ferenc-díjas táncművész az olasz Vogue-ban szerepel, s egy magyar divatmárka ruháit mutatja be. 

A Rádió1 is ünnepi hangulatba jött a miskolci villamos láttán

Ez a lényeg
-
  Ma 15:49 Belföld

Ennyire durván karácsonyi villamost még nem látott a világ! A miskolci önkormányzat kitett magáért, egészen elképesztő lett a mézeskalács jármű.

Karácsony Gergely kirúgta az FKF vezérét

Ez a lényeg
-
  Ma 12:05 Belföld

Karácsony Gergely kirúgta az FKF vezérigazgatóját, mivel elfogadhatatlan módon kezelte a decemberi első havazást, ráadásul Orbán és Mészáros pénztárcáját tömte a budapestiek pénzéből.  

A palóc kézműves kultúrát bemutató kiállítás látható Budapesten

Barkók földjén címmel a palóc kézműves kultúrát bemutató kiállítás látható péntektől a Hagyományok Háza szervezésében Budapesten, a Magyar Népi Iparművészeti Múzeumban.

Fürjes: Nyilvánosak lesznek az Atlétikai Stadion szerződései

Azt még egyelőre nem árulta el Fürjes Balázs államtitkár, hogy mégis mennyibe fog kerülni a beruházás, de az a 444.hu-val készített interjújából kiderült, hogy a szerződések valóban nyilvánosak lesznek. 

Módosítják a törvényt, hogy kinevezhessék a 22 éves fideszest

Novák Katalin a mai napon jelentette be, hogy a 22 éves Rácz Zsófia lesz az új Emmi ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkára. Mivel a pozíció feltételeinek nem felel meg, átírják a törvényt, hogy kinevezhessék az új fideszes üdvöskét.

Soproni a Nane együttműködését kérte a nők elleni erőszak megfékezése érdekében 

Ez a lényeg
-
  Ma 10:02 Belföld

Soproni Tamás a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület (Nane) szakértői segítségét kérte annak érdekében, hogy a kerületben hatékonyan léphessenek fel a nők elleni erőszak ellen. 

Dr. Nemény András pályaválasztás előtt álló fiataloknak adott jótanácsokat 

Ez a lényeg
-
  Ma 09:45 Belföld

Dr. Nemény András gimnazista éveiről mesélt a Nagy Lajos Gimnázium diákjainak, valamint pályaválasztási tanácsokkal is elláta őket Szombathely polgármestere.

Veres Pál Miskolc energiaellátását is fejleszti

Ez a lényeg
-
  Ma 09:29 Belföld

Az ELMŰ-Émász igazgatósági elnökével tárgyalt Veres Pál a város energiaellátásának fejlesztése érdekében. 

Mit ad nekünk, budapestieknek Karácsony Gergely?

Remek intézkedések sorát hozta Karácsony Gergely főpolgármesterré választása óta, mégis bőven vár még rá munka. Összeszedtük a 9+1 kedvenc tervünket, amit Budapest főpolgármestere a közeljövőben teljesíthet. 

Szánalmasan próbál bosszút állni Baranyin a korrupt parkolási cég

Nevetséges módszerrel próbálhat bosszút állni Baranyi Krisztinán az a ferencvárosi parkolási cég, amelyik a kerület új polgármesterének köszönhetően nem tudja többé milliárdokkal megkárosítani a budapestieket. 

Újpest is tenni akar a fogyatékkal élőkért

A Fogyatékos Emberek Világnapja alkalmából többen is együttérzésüket és tenniakarásukat fejezték ki a politikusok közül.