Találatok: 120 hír

5 dolog, amivel a fideszeseknek el kell számolniuk Pécsett

Ez a lényeg
-
  Ma 10:59 Belföld

Péterffy Attilát hatalmas többséggel választották meg a pécsi választók a város polgármesterének. Ennek köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy a pécsi Fidesz-bábok elmúlt 9 évben elkövetett bűntetteit bizonyító adatok napvilágot fognak látni. 

Nyirati: Más a pozícióm, de ugyanaz az ember vagyok!

Ez a lényeg
-
  Ma 10:59 Belföld

Nyirati Klára, Baja új, ellenzéki polgármestere Facebook-oldalán szólt néhány szót arról, hogy a választások után jelenleg hol tartanak. 

Megtalálták Páva Zsolt hírhedt 'Pécs' feliratát

Ez a lényeg
-
  Ma 09:53 Belföld

Meglett a Páva Zsolt által szánalmasan átadott 'Pécs' felirat, amit azért rejtettek el a felavatás után egyből, mert kiderült, balesetveszélyes.

Hoppá! Orbán máris becsicskult Karácsonynak!

Ez a lényeg
-
  Ma 09:28 Belföld

Karácsony Gergely Budapest új főpolgármestere hivatalosan még át sem vette a város vezetését, Orbán Viktor máris becsicskult neki. Garantáltan így fog kinézni Karácsony elkövetkező öt éves irányítása. 

5 bűn, amivel a Fidesznek el kell számolnia Terézvárosban

Ez a lényeg
-
  Ma 05:33 Belföld

Most, hogy számos városban, kerületben, sőt a fővárosban is végre le lettek váltva a korrupt Fidesz-bábok, lehull a lepel az összes rejtélyes mocskukról. 

Lemond mandátumáról Tóbiás József

November elsejével családi okból lemond mandátumáról Tóbiás József, az Mszp országgyűlési képviselője, volt elnöke - közölte Tóth Bertalan, az Mszp elnöke szerdán a Facebook-oldalán.

Baranyi Krisztina eldobta a kezdőt!

Ez a lényeg
-
  Tegnap 17:41 Belföld

Baranyi Krisztina, az új ferencvárosi polgármester élő adásban közvetítette, ahogy egy nőikézilabda-mérkőzés kezdődobását elhajítja. 

Évi 400000 életet követel a légszennyezettség az EU-ban

Mintegy 400 ezer ember idő előtti halálát okozta a légszennyezettség 2016-ban az Európai Unió tagállamaiban - közölte szerdán az Európai Környezetvédelmi Ügynökség (EEA).

Karácsony remek tervekkel készül Budapest vezetésére!

Karácsony Gergely vasárnapi megválasztása után szerdán már a nemzetközi sajtó rendelkezésére állt és elmondta, milyen tervei vannak a fővárossal. Az új főpolgármester hangsúlyozta, hogy Budapestet egy élhetőbb, zöldebb, szabadabb város lesz vezetésével. Ennek érdekében pedig készen áll a partneri viszonyra a kormánnyal. 

Verena Dunst is gratulált Nemény Andrásnak!

Ez a lényeg
-
  Tegnap 15:41 Belföld

Dr. Nemény András Facebook-oldalán osztotta meg azt a fotót, amivel maga Verena Dunst, a Burgenlandi Tartományi Parlament elnöke gratulált a polgármesternek. 

Megkezdte az átláthatóságért folytatott harcát Péterffy

Ez a lényeg
-
  Tegnap 15:34 Belföld

Péterffy Attila megválasztása után rögtön munkához látott. Pécs új polgármestereként nem hagyja, hogy az előző városvezetés rejtett iratai eltűnjenek!

Veres Pál Instagramon is megtalálható!

Ez a lényeg
-
  Tegnap 14:58 Belföld

Miskolc új polgármestere, Veres Pál Facebook-oldalán tette közzé, hogy Instagramon is megtalálható.

Kortárs tánc produkciók láthatók a záróhétvégén

A kortárs tánc nyelvén mesélnek túlélésről, kapcsolatokról, bosszúról és megbékélésről a 28. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál koreográfusai és táncművészei a rendezvény záróhétvégéjén.

Nemény a tetteivel hálálja majd meg a szavazatokat

Ez a lényeg
-
  19.10.15 14:17 Belföld

Szombathely új polgármestere a SavariaForum-nak adott interjújában elmondta, azért választhatták őket a szavazók, mert valós alternatívát nyújtottak a kormánypárttal szemben. 

Borkai kilép a Fideszből

Ez a lényeg
-
  19.10.15 14:00 Belföld

Kilép a Fideszből Borkai Zsolt, tervei szerint függetlenként irányítja a következő öt évben a megyeszékhelyet.