Találatok: 79 hír

Hogyan kezeld a covid utáni fejfájást?

A COVID-19 után jelentkező neurológiai tünetek közt sokaknál vezet a fejfájás. Van, akinél csak néhány hétig, van, akinél hónapokig szinte folyamatosan jelentkezik a kínzó fájdalom, ami ellen házi módszerekkel is lehet tenni, de dr. Vida Zsuzsanna, a Neurológiai Központ neurológus főorvosa, szomnológus arra figyelmeztet, hogy bizonyos…

Örülnöm kellene az újranyitásnak, mégis rettegek. A jelenség neve: újranyitási szorongás

Te is azt érzed, hogy hiába kaptad meg az oltást, nyitottak ki a teraszok, edzőtermek, mozik, a covid-félelem mégis ott ragadt benned? Már arra is rémülten felkapod a fejed, ha tőled pár méterre valaki tüsszent egyet? Attól meg egyenesen elfog a pánik, ha valaki túl közel megy hozzád? Akkor téged is utolért az újranyitási szorongás.

Jól teszed-e, ha melltartóban alszol vagy inkább ártasz vele magadnak?

Éva Magazin
-
 Tegnap 23:00Életmód

Örök kérdés, hogy szabad-e, ajánlott-e melltartóban aludni. Tényleg kevésbé lesznek-e lógóak a mellek ennek hatására vagy pont, hogy ártunk vele? Utánajártunk!

Lépj túl a Covidon! Itt a mentális védőoltás

Éva Magazin
-
 Tegnap 20:00Életmód

Lelki immunerősítő programsorozattal, konkrét megoldásokkal próbál segíteni a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom abban, hogyan tegyük túl magunkat a testet-lelket megviselő Covid-korszakon.

Maraton az erkélyen, úszás a konyhapulton – Ez vár ránk a jövőben?

Éva Magazin
-
 Tegnap 18:00Életmód

Maraton az erkélyen, úszás a konyhapulton, kardio edzés a nappaliban. A koronavírus milliárdokat kényszerített új sportolási szokások kialakítására, több mint egy évvel ezelőtt a nagy többségnek még mást jelentett a fizikai aktivitás. Mit hoz a jövő? Hogyan és milyen segítséggel hozhatjuk majd ki magunkból a következő években a maximumot?

Dolgok, amikről nem hitted volna, hogy szárazzá és törékennyé teszik a körmöd

Éva Magazin
-
 Tegnap 16:00Divat

Nemcsak a vashiány meg a klaviatúra-püfölés lehet a ludas.

8 megfizethető lakberendezési trükk a tavaszi lakásfrissítéshez

Éva Magazin
-
 Tegnap 14:00Életmód

Nem kell ahhoz sok pénz, hogy egy szobát, magazinokat meghazudtoló stílusban rendezz be. Egy kis játék a fénnyel, a tükrökkel, a színekkel és máris egy üdébb helységet kapsz. Jöjjön 8 lakberendezési tipp, amit most a tavaszra várva ki is próbálhatsz.

Hogyan változott meg az otthonunk, mióta gyerekeink vannak?

Éva Magazin
-
 Tegnap 12:00Életmód

A Mesélj, Anyukám! podcastunk legújabb részében a négy műsorvezető édesanya arról mesélt, hogy milyen változások történtek az otthonaikban - mióta férjhez mentek, majd miután gyerekeik születtek.

Napi horoszkóp május 10.: az Ikrek segítőkészségüket mutathatják meg, a Szüzekre magasabb akadályok várnak

A hét első napjára is üzentek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kötelező lustálkodás és még 5 szokás, amitől kellemesen lelassul és élvezetessé válik minden reggelem (igen, még a hét…

Éva Magazin
-
 Tegnap 09:00Életmód

Minden reggel lustálkodom legalább öt percet, és/vagy csinálok valamit, amihez kedvem van. Ebből nem engedek. És még...

6 ruhadarab, ami idén nyáron nem hiányozhat egy ÉVA (nő) ruhatárából sem!

Éva Magazin
-
 Tegnap 07:00Divat

Szeretnéd idén tavasszal megújítani a ruhatáradat és néhány új trendi darabot beszerezni? Mindezt a közelgő JOY-Napokon szenzációs kedvezményekkel teheted meg!

Jóni-tojásokkal tanítja a nőknek, hogy az erotikus kisugárzás nem mocskos dolog - Oláh Barbara interjú

Éva Magazin
-
 Tegnap 06:00Életmód

Manapság – talán úgy, hogy észre sem vesszük – számtalan helyről influálnak minket az élet legkülönbözőbb témaköreiben: egészséges életmód, táplálkozás, sport, szépségápolás, divat, lakberendezés, növénygondozás, szexuális energiák kézbentartása. Igen, jól olvastad. Oláh Barbara többezer nőre hat saját erotikus lényének…

Beszív, kifúj, ellazul – a Mélylevegő Projekttel neked is menni fog

Éva Magazin
-
 Tegnap 05:00Életmód

Tízezrekhez szól nap mint nap tabu témákról a közösségi médiában a Mélylevegő Projekt. A Covid járvány kezdetén, 2020 tavaszán indultak; feltett céljuk elsősorban a fiatalok edukációja olyan pszichés problémákkal kapcsolatban, mint a depresszió, szorongásos hangulatzavar, vagy a pánikbetegség. Amikről sokak a mai napig úgy érzik, ciki…

Randikrónikák: A fiú, aki elszaladt

Éva Magazin
-
 21.05.09 23:00Életmód

Így (ne) pasizz be manapság: sokat látott, hallott és tapasztalt barátnőnk elképesztő fiúzós kalandjairól mesél. 25. rész.

Hogyan jöttem össze 49 évesen az egyetemi szerelmemmel

Éva Magazin
-
 21.05.09 20:00Életmód

Minden úgy alakult, mint a mesékben, pedig nyomasztó történetnek indult. Egy szép szerelmi história a 20.-21. század fordulóján – két részben.