Találatok: 68 hír

Még nem jött el az igazi? Van 5 őszi programtippünk, ami akár életed párjával is összehozhat

Éva Magazin
-
 Tegnap 18:00Életmód

Nem talált rád a szerelem a nyáron? Már lélekben készülődsz a magányos őszre? Ne tedd! Most mutatunk 5 olyan programot, mely nem enged elveszni az egyedüllétben, sőt még megtalálhatod életed párját is.

10 dolog, amit felejts el, ha gyaloglással akarsz fogyni

Éva Magazin
-
 Tegnap 16:00Életmód

Ha a sétát, a gyaloglást szemelted ki arra, hogy segítsen megszabadulni pár pluszkilótól, akkor azon felül, hogy megteszel legalább napi 10.000 lépést, a következő dolgokra is nagyon kellene figyelned!

A csodálatos petrezselyem - miért edd minél többször?

Éva Magazin
-
 Tegnap 14:00Életmód

A petrezselyem az egyik legnépszerűbb fűszernövény itthon, ám még így is sokkal kevesebbet használjuk, mint kellene - pedig rengeteg szuper hatása van, amiket érdemes kiaknázni!

A te gyereked is utálja a brokkolit? Egy kutatás szerint tényleg nem tehet róla!

Éva Magazin
-
 Tegnap 12:00Életmód

Egészen kevés kivételtől eltekintve, szerintem magabiztosan kijelenthetem, hogy ha egy gyerek tányérjára brokkolit teszünk, tuti, hogy szemforgatás, fujjogás, rosszabb esetben öklendezés lesz a vége. Ellenben, ha egy felnőttnek tálaljuk, szó nélkül (sőt mi több, élvezettel) fogyasztja el. Ha eddig azt gondoltad, hogy a gyermeked megjátszásból undor

Váratlanul sok pénzünk lett – majdnem ráment a házasságunk

Éva Magazin
-
 Tegnap 11:00Életmód

Egy utcában laktunk, gyerekkorunk óta ismertük egymást. Sok közös ismerős, barátok, hasonló családi háttér, senkit nem lepett meg, hogy összejöttünk. Én éppen elvégeztem az óvónőképzőt, Csaba már néhány éve autószerelőként dolgozott,

Az esküvő, amin a pár gyakorlatilag már elvált

Éva Magazin
-
 Tegnap 09:00Életmód

Anita gyanútlanul elment egy esküvőre, ahol valóságos pszichohorror fogadta. Mi történt?

Napi horoszkóp szeptember 28.: a Szüzek váratlanul jött lehetőséggel élhetnek, a Skorpiók körül beindulhatnak az esem…

Ma sem érdemes a horoszkópodról megfeledkezned, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

7 jel, ami a gyerekedről elárulja, hogy elég jó szülője vagy

Nincs szülő, akit ne kerítene hatalmába az önmarcangolás azzal kapcsolatban, hogy jól végzi-e szülői feladatait. Gyerekünk viselkedését látva, minimum egyszer mindegyikünk felteszi magának azt a bizonyos kérdést: én rontottam el?

Nem kell unalmasnak lennie - így dobd föl a salátádat!

A saláták mindig mentőötletek lehetnek, mégha unjuk is őket. De miért kellene unalmasnak lenni egy salátának? Megmutatjuk, mit tehetsz ellene!

Nő a sikeres férfi mögött - Corinna számára már a legelején kiderült: Michael Schumacher nem egy hétköznapi férfi és fé…

Éva Magazin
-
 21.09.27 20:00Életmód

2013. december 29-e óta nem lehet biztosat tudni a hétszeres világbajnok, volt Forma-1-es pilóta állapotáról. Tragédiájában is - ahogyan élete összes pillanatában - egy ember biztosította számára a szilárd hátországot, Corinna, a felesége.

„Bármilyen kicsi, vagy nagy is volt, a kisbabád létezett, a kisbabád számít” – átsuhanó gyermekeiknek üzenhetnek a ve…

Idén is várja a gyermeküket születésük előtt, vagy az azt követő egy évben belül kisbabáikat elveszített szülők alkotásait a Babagenetika Egyesület, mely a beérkezett művekből kiállítást szervez Üzenet az Átsuhanó Babáknak címmel. Mert - ahogyan egy érintett édesanya megfogalmazta - „mindenki számít, akit vártunk, és aki mégsem maradt velünk.”

Immunrendszer erősítése? 3 mítosz, amit nem szabad elhinned ezzel kapcsolatban

Éva Magazin
-
 21.09.27 16:00Életmód

Hogyan lehet az immunrendszert megerősíteni? Mindenekelőtt tudnod kell, mi az, amit nem szabad többé elhinned ezzel kapcsolatban!

Két szó, amit tilos kimondanod, ha a pároddal vitázol

Soha nem figyelsz rám. Soha nem pakolod ki a mosogatógépet! Soha nem veszed észre, ha szomorú vagyok! Mindig olyan idegesítő vagy! Mindig elfelejted, amit öt perccel azelőtt mondtam! Mindig kiabálsz!

Simó Klára: „Olyasmit szerettem volna létrehozni, amit mi, erdélyi magyarok otthon hagytunk, de bárhová vetett bennü…

Éva Magazin
-
 21.09.27 12:00Életmód

Simó Klárában három ember szenvedélye és elhivatottsága találkozott: egy művészé, aki zongorázik, táncol és énekel; egy teremtő erejű hívőé, aki létrehozott egy fantasztikus alapítványt és egy optometristáé, akihez hazánk legnevesebb művészei járnak szemüvegért.

Csak biciklizni indultam a férjemmel, de belekerekeztem a halál torkába

Éva Magazin
-
 21.09.27 11:00Életmód

Nem lehet úgy élni, hogy folyton arra gondolsz, talán ez az utolsó napod. A halál az mindig csak mással történik, nem? És mégis, elég egyetlen apró baleset, hogy megértsd, ennek az egésznek tényleg bármelyik pillanatban vége szakadhat...