Találatok: 28 hír

Kirk Douglas szinte teljes vagyonát jótékony célokra ajánlotta fel

Az idén február 5-én, 103 évesen elhunyt Kirk Douglas már életében is rengeteget jótékonykodott, végrendeletében pedig szinte teljes vagyonát jótékony célokra ajánlotta fel.

Hivatalos: új Jóbarátok-epizód készül a régi sztárokkal!

Egy epizód erejéig újra összeáll a Jóbarátok régi sztárszereposztása. A 15 éve befejeződött népszerű sorozat új részét a májusban induló HBO Max streamingszolgáltató rendelte meg.

PESTI ESTek: Jetlag lemezbemutató, Hello Panda - A38, március 21., 20:00

est.hu
-
  Tegnap 12:05 Zene

Hajóra száll a Jetlag legénysége, hogy a védjegyükévé vált lírikus elektropoppal rezgessék meg az A38 imbolygó deszkáit. A fesztiválokat és klubokat rendre megszállják, de a rádiós frekvenciákon is sűrűn elcsíphetjük az új anyaggal érkező csapatot.

A Berlinale átalakult, mégis a régi

est.hu
-
  Tegnap 11:17 Film

2020-tól új vezetés alatt dolgozik a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál, változnak a helyszínek, kicsit megváltozott a programstruktúra, de a hangulat és a filmek minősége még mindig a régi. Az utóbbi nem annyira jó hír.

Most már tényleg elkezdik forgatni az Uncharted-filmet!

est.hu
-
  20.02.21 15:17 Film

Az Uncharted című film elkészülésének története legalább olyan kalandos, mint maga a játék, amelyen a film története alapul. Szerencsére, Tom Holland (aka Pókember) nagy rajongója a forgatókönyvnek, és nagyon régóta küzd azért, hogy eljátszhassa a film főszerepét.

Elkezdődött a 70. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál

est.hu
-
  20.02.21 14:18 Film

A Berlinale-palotában tartott nyitógála és a My Salinger Year című film világpremierjével kezdődött el csütörtök este a 70. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál, ahonnan a következő napokban helyszíni tudósítónk rendszeresen jelentkezik majd.

Jeremy Irons magyarázkodó szavaival indult az idei Berlinale

Csütörtök reggel elkezdődött a 70. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál, amelynek csütörtöki sajtótájékoztatóján az Oscar-díjas Jeremy Irons, az idei Berlinale nemzetközi zsűrijének elnöke reagált az elmúlt hetekben felemlegetett - a szexuális abúzussal, meleg párok házasságával és abortusszal kapcsolatos - korábbi megosztó megjegyzéseire.

Donald Trump kritizálta az Élősködők Oscarját

est.hu
-
  20.02.21 09:05 Film

Az Élősködőket természetesen nem látta, de nem tetszik neki, hogy a Filmakadémia nem egy amerikai alkotásnak adta a legjobb film díját.

Myrath (TN) - The Magical Tour 2020 - Dürer Kert, március 1. 19h

est.hu
-
  20.02.20 15:50 Zene

Bevalljuk töredelmesen: a tunéziai metálszínérrel kapcsolatos műveltségünk nem kevés kívánnivalót hagy maga után, a Myrath neve azonban annak ellenére is fogalom, hogy a zenekar nem tekinthet vissza több évtizedes múltra.

Papa Roach (USA), Hollywood Undead (USA), Ice Nine Kills (USA) - Papp László Sportaréna, március 4. 18h

est.hu
-
  20.02.20 15:42 Zene

Egyes szakvélemények szerint a csótányok még egy atomháborút is képesek lennének átvészelni, nemhogy egy zenei irányzat kimúlását.

Vidnyánszky Attila Törőcsik Marinál járt

Törőcsik Marit meglátogatta az ő igazgatója. Vidnyánszky Attila Velemben járt, és különleges meglepetéssel készült a Nemzet Színésznőjének.

Orlando Bloom magyar tetoválóművésze kijavította a színész elrontott tetkóját

est.hu
-
  20.02.20 11:04 Film

"Hogy lehet ilyet hibázni?" - tette fel viccesen a kérdést Orlando Bloom, miután kiderült, új tetoválásán hibásan írták le a fia nevét.

Otthonában ölték meg Pop Smoke-ot

est.hu
-
  20.02.20 10:55 Zene

Szerdán éjjel betörtek a húszéves Pop Smoke két és fél millió dolláros Hollywood Hillsen lévő otthonába és halálosan megsebesítették az egyre népszerűbb rappert.

F*ck Plastic Waste Karnevál: PASO, Kaukázus - Barba Negra Music Club, február 28., 19:30

F*ck Plastic Waste Karnevál néven télűző-tavaszcsalogató jelmezbált rendez két hazai fesztiválkedvenc. Az est témája az egyszer használatos műanyagok betiltása, melyek ugyanúgy a bögyében vannak a Pannonia Allstars Ska Orchestrának, mint Janóéknak.

Először díjaztak magyar forgatókönyvírót Amerika legrangosabb versenyén

est.hu
-
  20.02.20 09:57 Film

Akár hollywoodi szuperprodukció is készülhet Peter Noel forgatókönyvéből. A magyar filmes két műve is előkelő helyezéssel végzett az amerikai versenyen: az Artilia több ezer közül került a top 50-be, míg A szekrény a döntőbe jutva a dobogóra is esélyes lehet.