Találatok: 500 hír

Borics Ádám edzésen vett revansot élete egyetlen vereségéért

TotalDamage
-
 Ma 22:30Boksz

Pár napja Darrion Caldwell csatlakozott Borics Ádám (16-1) csapatához. A két bunyós 2020. januárjában…...

Mennyire van eladósodva Románia?

Tavaly november végén a GDP 44,4 százalékára nőtt a román államadósság a 2019 végén jegyzett 35,3 százalékról - közölte csütörtökön a román pénzügyminisztérium.

Kizuhant az ablakon és halálra fagyott a hároméves, mert nem tudott visszamenni a házba

Halálra fagyott egy hároméves illinoisi kislány, miután kiesett lakásuk ablakán, ám vissza már nem tudott menni a házba.

Megkezdik az új balatoni kompok és katamaránok gyártását

Felvidéki, komáromi székhelyű cég nyerte a Balatoni Hajózási Zrt. kompjainak és hajóinak gyártására kiírt közbeszerzést. A négy vízi jármű várhatóan 2022 tavaszán készül el.

Hatvan köbméter illegálisan lerakott szemetet gyűjtöttek az Ipoly Erdő Zrt. munkatársai

Nógrád és Pest megyei erdőkből 60 köbméter illegálisan lerakott szemetet gyűjtöttek és szállíttattak el az Ipoly Erdő Zrt. munkatársai decemberben, a munka ebben az évben is folytatódik - közölte az MTI-vel a balassagyarmati székhelyű társaság.

Szétlövés után hazai jégen vesztettek a DEAC hokisai

Dehir
-
 Ma 22:28Megyei

Debrecen - Az utolsó percig úgy tűnt, egyetlen góllal is megszülethet a debreceniek sikere. Ám a brassóiak nem adták fel.

Szerbia bekapcsolódna a vakcinagyártásba

1470 polgár a második adag vakcinát is megkapta.

Újabb Trónok harca-előzménysorozat készül, amelynek egyik főhőse az őrült király apja lesz

IGN
-
 Ma 22:24Film

Nem a House of the Dragon lesz az egyetlen Trónok harca-előzménysorozat, bár a másik fejlesztés alatt álló széria jóval korábban fog játszódni.

A kormányfő tanácsadója berekeszti az együttműködést a kormányhivatallal

„Szeretnék megelőzni minden spekulációt, melyeket el is utasítok. Nem akarom, hogy politikai csatározásra használjanak ki egy jó gondolatot, visszaéljenek a projektek közhasznú voltával, ezért megszüntetek minden együttműködést a kormányhivatallal” – közölte Kalinský. A Hospodárske noviny csütörtökön arról tájékoztatott, hogy a…

A spanyolok nyerték a németek elleni rangadót

Az Európa-bajnok spanyol válogatott 32-28-ra legyőzte Németország csapatát.

Egy egész fegyverarzenált birtokolt a magyar nyugdíjas: golyószóró, géppisztoly…

Liner
-
 Ma 22:22Életmód

A rendőrség jelentése szerint időközben a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrse befejezte az ügy vizsgálatát a fegyverekkel kapcsolatban.

Válságban is nőtt az amerikai építkezések száma

Napi.hu
-
 Ma 22:22Külföld

Elemzők által várt csökkenés helyett nőtt a megkezdett családiház-építések és a kiadott építési engedélyek száma decemberben az Egyesült Államokban, jelezve, hogy az ingatlanpiac erős maradt annak ellenére, hogy a szélesebb gazdaságban lassul a növekedés a koronavírus-járvány miatt - írja az MTI.

Gyorsult a feldolgozóipar teljesítménynövekedése a philadelphiai körzetben januárban

Elemzők által vártnál lényegesen nagyobb mértékben gyorsult a feldolgozóipar teljesítménybővülése az Egyesült Államok közép-atlanti térségében januárban. Az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve (Fed) philadelphiai részlege csütörtökön azt közölte, hogy a feldolgozóipar teljesítményét tükröző mutató 26,5 pontra ugrott a…