Találatok: 44 hír

FRISS! Több baleset történt az M6-os autópályán a város határában! FRISS!

Előbb egy autó sodródott a szalagkorlátnak, majd a mögötte haladó négy kocsi ütközött az M6-os út 66-os kilométerszelvényében a főváros felé vezető oldalon 7 óra után. Itt az alaphír, amint friss infót kapunk, frissítjük az állományt!

Nyitrai siker a jégcsarnokban

A Dunaújvárosi Acélbikák erősebbik csapata a második helyen végzett a Santa Claus Cup A elnevezésű utánpótlás jégkorong tornán.

Útfejújítások: több helyszínen is megújul a burkolat

Dunaújváros
-
  Ma 07:39 Megyei

A Rév út és a Ruhagyári út mellett a Budai Nagy Antal út, a Kandó Kálmán tér, valamint a nagyvenyimi bekötő út megújítását is tervezi Dunaújváros önkormányzata. A közútfelújítási program forrását uniós pályázatok biztosítják, a beruházások össz-értéke több mint 1,5 milliárd forint.

ICA-D: "Helyi érték" – szombaton Alföldi Róberttel!

Dunaújváros
-
  Tegnap 13:23 Megyei

Már most garantált az izgalmas program és a teltház: Alföldi Róbert rendező, színházcsináló várja rendhagyó tárlatvezetésre az érdeklődőket a Kortárs Művészeti Intézetben (ICA-D) szombaton délután. A fókuszban továbbra is Nemes Csaba Helyi érték című tárlata!

Nagy lehetőség előtt!

Dunaújváros
-
  Tegnap 12:19 Megyei

A holland első osztályban szereplő Twente korosztályos csapatánál szerepel próbajátékon a Dunaújváros PASE labdarúgóinak fiatal tehetsége, Kovács Barnabás.

Birkózással emlékeztek

Dunaújváros
-
  Tegnap 08:23 Megyei

A Gurics György BDSE birkózóinak végső sikerét hozta Mezőfalván megrendezett Majosházi István Emlékgála.

DS Híradó: DUE fotókiállítástól Santa Claus Kupáig

Dunaújváros
-
  Tegnap 07:32 Megyei

Az adventi időszak hírei mellett a Dunaújvárosi Egyetem fotópályázatának anyagából nyílt kiállítás, valamint a jégcsarnokban rendezett utánpótlástorna szerepel a DSTV Híradójának keddi kínálatában. Katt a hangképes összeállításért!

Győzelem a fővárosban

Dunaújváros
-
  19.12.10 18:34 Megyei

Hullámzó játékkal aratott négygólos sikert a junior válogatott elleni fővárosi mérkőzésen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapata.

Mesemondók a könyvtárban: nemes csata, jeles eredmények

Dunaújváros
-
  19.12.10 17:08 Megyei

Nagyszerű élményt ígért kicsiknek és nagyoknak, és az ígéretet maximálisan be is váltotta a József Attila Könyvtárban rendezett Mikulás napi mesemondó verseny. A szó elszállt, viszont az összes fontos eredmény itt!

Baleset: gyalogosgázolás a Béke körúton

Dunaújváros
-
  19.12.10 16:15 Megyei

Gyalogosgázolás helyszíne volt a Béke körút hétfőn reggel: egy 36 éves sofőr figyelmetlensége vezetett a balesethez, amely során egy 18 éves lány sérült meg.

Könyvbemutató: a meggypiros mez súlya a Campusban

Dunaújváros
-
  19.12.10 15:42 Megyei

1001 játékos, az összes válogatott meccs és közel 70 miniesszé – a megújult Puskás Stadion avatására időzítve páratlanul nagyszabású és ennek megfelelő méretű futball-lexikon jelent meg a közelmúltban: a Meggypiros mezben című összegzés szerzőivel találkozhatnak a sportbarátok a kötet dunaújvárosi bemutatóján a Campus…

Szép eredmények Seregélyesen

Dunaújváros
-
  19.12.10 13:05 Megyei

Több dobogós helyezésnek is örülhettek a Danubius KSE tollaslabdázói a Seregélyesen megrendezett országos ranglista versenyen.

Dunaújvárosi asszony lett rablógyilkosság áldozata Nigériában

Dunaújváros
-
  19.12.10 10:23 Baleset-bűnügy

Döbbenetes bűncselekmény a messzi távolban – sajnos szomorú dunaújvárosi szállal: egy városunkból elszármazott asszony, K. Bernadett lett brutális gyilkosság áldozata a nigériai Lagoszban, adta hírül a 112 Emergency Press.

DS Híradó: Mikulás-parti, parkolás, adventi csokor

Dunaújváros
-
  19.12.10 09:23 Megyei

Sok téma terítékre került a DSTV összeállításában - a Híradót terveink szerint továbbra is rendszeresen a böngészők a DO-ról! Mutatom!

Négy dunaújvárosi a válogatottban

Dunaújváros
-
  19.12.10 07:46 Megyei

Garda Krisztina, Gurisatti Gréta, Horváth Brigitta és Vályi Vanda is bekerült a magyar női vízilabda válogatott Európa-bajnokságra készülő bő keretébe.