Találatok: 92 hír

Tokió 2020: Nem változik az eredeti program

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) jövőre is azt a versenyprogramot próbálja majd követni, amely idén érvényes lett volna a tokiói olimpián, és Szapporó is versenyhelyszín marad.

Tűzoltók segítettek a felborult kocsin Kulcson

Dunaújváros
-
  Ma 11:07 Megyei

Dunaújvárosi tűzoltók avatkoztak be annál a balesetnél, amely során felborult egy autó Kulcson: a keddi esemény nyomán egy családi ház kerítése is megrongálódott, értesült a DO.

Körülbelül 46 ezer esküvőt kell átszervezni a koronavírus miatt

Dunaújváros
-
  Ma 11:00 Megyei

Az esküvői szolgáltatói piacon pedig ezzel egy időben megindult a verseny a párokért, az idei évre 138 milliárd forintra becsült piacon.  

Az MLSZ várja a visszatérítési igényeket

Dunaújváros
-
  Ma 08:14 Megyei

Azok a szurkolók, akik jegyre váltható vouchert vásároltak a Bulgária-Magyarország Európa-bajnoki pótselejtezőre, április 30-ig jelezhetik visszatérítési igényüket, vagy megtarthatják azt a mérkőzés későbbi időpontjára.

Nosztalgiakifli, ahogyan a nagymamánk készítette – recept

Dunaújváros
-
  Ma 07:57 Megyei

Nosztalgiakifli, békebeli kifli, ki hogy emlékszik a nevére? A lényeg azonban nem ez, hanem az íze. Az ugyanis elég jó, és az állagára sem volt panasz. Az önkéntes karanténban sokan megtanultak sütni-főzni, ez a kiflirecept pedig olyan könnyű, hogy bárki el tudja készíteni, ráadásul óriási sikere lesz. Nálunk seperc alatt elfogy, mindig újabb adago

Vírus: már 623 fő az azonosított fertőzöttek száma – és 5 beteg hunyt el

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 623 főre nőtt a hazánkban azonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 5 idős krónikus beteg, emellett 43 főre emelkedett a gyógyultak száma is.

Csak előre: Péntek Esti Örömzene és Hálataps – csatlakozzon mindenki!

Dunaújváros
-
  Tegnap 20:28 Megyei

Az ötletet a Városvédők Újtelepért Egyesület adta, a Római városrész már beszállt, rajta, mindenki: péntek este nyolctól a hálataps előtt hadd szóljon a Most élsz című dal a Maradjotthon Fesztiválról, Rúzsa Magditól!

Lefújták az összes bulit, most mit csináljak hétvégén?

Dunaújváros
-
  Tegnap 18:30 Megyei

Egyesek hatalmas tragédiaként élik meg a koncertek és események elmaradását, mint a koronavírus terjedését. Pedig „házi őrizetben” is rengeteg dologgal elfoglalhatjuk magunkat

Csak előre: a Bartók gárdája is segít, ha kell

Dunaújváros
-
  Tegnap 18:15 Megyei

Első körben az intézmény két kisbuszát a szállítási feladatokra, de ha kell, 25 dolgozó "élő erejét" is felajánlotta  Bartók Kamaraszínház az önkormányzat támogató programjának. Világ az egész színház a hajtás után a hajtás után.

Újabb felajánlás!

Dunaújváros
-
  Tegnap 16:20 Megyei

Egy nemes felajánlásnak köszönhetően összesen kétezer joghurtot kaptak ma a dunaújvárosi intézmények, valamint a mentők, a rendőrök és a tűzoltók.

DVCSH: üzemszünet pénteken

Dunaújváros
-
  Tegnap 15:30 Megyei

Csőtörés miatt több helyen is szünetel a fűtés és melegvíz szolgáltatás pénteken.

A koronavírus és a háziállatok: tudnivalók gazdiknak

Dunaújváros
-
  Tegnap 15:30 Megyei

Az új típusú koronavírussal kapcsolatban nem sok jót lehet olvasni, az azonban legalább megnyugtató, hogy házi kedvenceinket nem fenyegeti veszély. 

A nehézségek ellenére is alakul az új keret

Dunaújváros
-
  Tegnap 14:11 Megyei

Női kézilabdázóinkat is megviseli a koronavírus-járvány okozta bizonytalanság, s bár sok még a kérdőjel, a DKKA vezetése már a jövőt is tervezi.

Kiderült, mit csinálnak otthon a magyarok: teljesen mást, mint tavaly ilyenkor

Dunaújváros
-
  Tegnap 13:00 Megyei

Megvizsgálták, hogyan változtatta meg a karantén a magyar emberek szokásait, hobbijait.  

A kereskedelmi dolgozók munkáját méltatta a polgármester

Dunaújváros
-
  Tegnap 11:23 Megyei

Sokszoros nyomás nehezedik a kereskedelmi dolgozók vállára a nehéz napokban, helytállásukért pedig mindannyian hálásak lehetünk, hangsúlyozta az INTERSPAR áruházban tett látogatásán Pintér Tamás.