Találatok: 77 hír

Fotópályázatot hirdet a MediaMarkt

Digital Hungary
-
 Tegnap 15:42Bulvár

Idén hatodik alkalommal hirdeti meg fotópályázatát a MediaMarkt, amire szeptember 30-ig várják a szervezők a pályaműveket, amatőr és profi fotósok egyaránt megmutathatják munkáikat.

Betámadták Majkát a kommentelők

Majoros Péter, azaz Majka nemrég megosztotta a követőivel, hogy végre elvitte az egész családot moziba, ami egészen olyan érzés volt nekik, mintha nyaralnának.

Százezer dominót állított fel egy robot rekordidő alatt - videó

Ha valaki nézte a Futurama című sorozatot, Bender Bending Rodrigueztől már megtanulta, hogy a robotok jobbak az embernél. Mindenben.

Új médiacsatornát teremt az e-sport? A Reboot Hungary összefoglaló írása és a videó!

Digital Hungary
-
 Tegnap 07:24Média

Az Reboot Hungary 52. adásában olyan vállalati szakértők mutatták be tapasztalataikat, akik már élen járnak az e-sport médiacsatornaként történő használatában a kommunikációs gyakorlatukban. Az adás videója az írás után található.

Ennek a Snapchat funkciónak te is örülni fogsz!

A Snap Map, azaz a Snapchat térképe új funkciót kap, és megjelennek a “Saját helyek”, amik a helyi vállalkozásokat segítik. A lényege, hogy kiemelik a népszerű, és a korábban meglátogatott helyeket a térképen.

Váratlan fordulat jöhet a digitalizációban

A koronavírus-járvány és a távoli munkavégzés óriási lökést adott az üzleti folyamatok digitalizációjának. Bár az alkalmazott technológiák számos üzleti előnyt hoztak, az Iron Mountain friss kutatása szerint a gyors digitális transzformáció a pandémiás időszak után hasonló tempóban szorulhat vissza, és a piaci szereplők visszatérhetnek a korában…

Házasodna a gazda: Zolit elhagyták

Zoli gazdát elhagyták, Pista gazda viszont nem hagyta, hogy egyik választottja távozzon.

Rekordbírságot kapott az Amazon

GDPR törvények megsértése miatt szabott ki rekord összegű bírságot a luxemburgi adatvédelmi hatóság az Amazonnal szemben.

Ha Forma-1 rajongó vagy, ezt a filmet látnod kell!

Digital Hungary
-
 21.07.31 14:57Film

A Forma-1 leganda életét és pályáját bemutató dokumentumfilm szeptember 15-től lesz elérhető a Netflixen.

Te már láttad Fluor Tomiék új, bevállalós klipjét?

Digital Hungary
-
 21.07.31 10:20Bulvár

A szerzemény az Apuveddmeg című gigasláger folytatása, a klipben pedig ezúttal jól látható, hogy „apu megvette”.

Az időjárás alapján javasol útvonalat ez a térkép!

Az Apple folyamatosan okosítja térképszoftverét, amely az iOS következő, 15-ös változatában egy több mint előnyös funkciót kap.

Ray-Ban okosszemüveggel áll elő a Facebook

A Facebook egyre nagyobb lehetőséget lát a metaverzumban, illetve a kiterjesztett valóságban és a VR-ben, és bár a fő bevételi forrása továbbra is a digitális hirdetések maradnak, úgy érzik, itt az ideje, hogy előálljanak egy újabb termékkel. Ez pedig az okosszemüveg lesz, de a divatos fajtából, ezért a Ray-Bannel álltak össze.

Csatlakozik az űrversenyhez a Porsche

Digital Hungary
-
 21.07.31 07:06Infotech

A Porsche az Isar Aerospace-be való befektetéssel csatlakozott az űrversenyhez – írja az IFLScience. A német startup rakétákkal foglalkozik, első űreszközét jövőre bocsáthatja fel.

A jövőben még távolabb utazhatunk GreenGo-val

Idén új elektromos Škoda Citigo e iV modellekkel bővült a flotta, így szolgáltatási területet is bővít Budapesten a GreenGo.

Tízezreket is spórolhatnánk, mégsem ellenőrizzük a mobilhasználatunkat

A magyarok kevesebb mint harmada ellenőrzi legalább havi rendszerességgel mobilhasználatát, minden ötödik megkérdezett pedig csak akkor foglalkozik vele, amikor túl magas a telefonszámla, illetve az egyenlege vagy az adatkerete kimerült – derült ki a mobilcsomagok transzparens összehasonlításával foglalkozó BillKiller friss…