Találatok: 10 hír

Induló applikáció, ami időt spórol a szülőknek

Társadalmunk és kultúránk jövőjének zálogai a gyermekek. A gyerekek boldogságának és jövőbeni sikerességének záloga pedig a harmonikus szülő-gyermek kapcsolat, és a szülőktől érkező megfelelő támogatás. Az 1990-es évektől kezdve a gyermeknevelés kifejezetten gyermek-központúvá vált, a gyerekkel töltött minőségi és mennyiségi idő…

Kreatív transzformációért felelős vezetőt nevezett ki a MediaCom

Digital Hungary
-
  Tegnap 10:11 Média

A pozícióba Stef Calcraft, a Mother társalapítója érkezett, és a nem hagyományos médiaügynökségi tevékenységekért felel globális szinten.

„A magyar podcastforradalom java még hátravan”

Digital Hungary
-
  Tegnap 09:00 Média

Egy sportos és egy közéleti podcast műsorvezetővel jártuk körbe, hol tart jelenleg az új típusú netes rádiózás. Miért nyomhatja le hamarosan a klasszikus rádiós műfajt, mitől népszerűbb, mint más audiós tartalmak? Az ugyanis kristálytisztán látszik, hogy a podcast felívelése egyelőre megállíthatatlan a médiapiacon.

A digitális könyvtáraké a jövő: hol tartunk most?

Digital Hungary
-
  19.10.13 09:00 Gazdaság

A technológia rohamos fejlődése folyamatos „készenléti állapotra” inti az analóg világ eszközhasználati kultúráját. Ebből kifolyólag nem meglepő, hogy a könyvtárhasználat is a digitalitás pólusai felé tolódik, hiszen ha a mai fiatal generációk számára nincs biztosítva a megfelelő eszköz, akkor az olvasás szeretete egyre inkább a háttérbe szorul.

5 tuti tipp, hogy összeszedd a tőkét vállalkozásodhoz

Digital Hungary
-
  19.10.12 09:00 Gazdaság

Ha egy vállalkozás indításán töröd a fejed, bizonyára sok mindent végiggondoltál már. Sok minden kell a sikerhez; például pénz is.

A szolgáltatás eladásához több kreativitásra van szükség

Digital Hungary
-
  19.10.11 10:20 Gazdaság

Az Internet Hungary konferencia második napjának Brand Hungary szekciójának összefoglalójában nem csak nagy nemzetközi márkák játékos és ötletes márkaépítési stratégiát mutatták be előadóink, hanem több olyan hazai példát is hoztak.

Influencer kampányok: sok az elégedetlen hang, elkezdett ereszteni a lufi

Digital Hungary
-
  19.10.10 08:00 Média

Magyarországon a cégek 80 százaléka nem elégedett az influencer kampányokkal – derült ki a siófoki Internet Hungary második napján.

Effie 2019: 42 alkotás a döntőben

Digital Hungary
-
  19.10.09 15:00 Gazdaság

Az egyedülálló szakmai versenyen hatékony marketingkommunikációs aktivitásokkal neveztek idén is a versenyzők, közülük a leghatékonyabbak jutottak a döntőbe. Ezzel a teljesítménnyel már biztos pontszerzők a nemzetközi Effie Index világranglistán.

Ne csak építsd a márkádat, merjél vele játszani is!

Digital Hungary
-
  19.10.09 07:13 Gazdaság

Az Internet Hungary konferencia Brand Hungary szekciójában arra keresték az előadók a választ, hogyan tudjuk a márkánkat kreatívabban, okosabban és jobban használni. Sokan félnek az újszerű márkakommunikációs ötletektől, pedig a gyakorlat azokat igazolja, akik akár szokatlan lépésekre is el tudják szánni magukat.

Miért nem tudsz megszabadulni a rossz szokásoktól?

Digital Hungary
-
  19.10.08 08:00 Gazdaság

Egyes a „szakértők” szerint 21 nap kell ahhoz, hogy leépíts egy rossz szokást. Nos, ez még éppen igaz is lehet, de nagyban függ a szokás komplexitásától és még egy csomó mindentől. Kovács Roland cikke.