Találatok: 5 hír

Nem épül körforgalom

Délmagyar
-
 21.04.17 18:12Belföld

Jelzőlámpával oldják meg az egyik forgalmas közlekedési csomópont helyzetét Csongrádon. Az eredeti elképzelések szerint körforgalom épült volna a Fő utca és a Vég utca találkozásánál, de a szükséges közműkiváltások olyan sokba kerültek volna, hogy erről inkább lemondtak. A Fő utcán a gyalogosok biztonságát is növeli szeretnék: több…

Kissné Kocsis Marianna azt adná a diákjainak, amit ő is kapott

Délmagyar
-
 21.04.16 20:33Kultúra

A MOL Alapítvány oklevéllel ismerete el a csongrádi Batsányi János Gimnázium pedagógusának munkáját. Azokat az áldozatkész tanárokat, edzőket díjazták, akik ösztönzik a tehetséges gyerekeket a sport, a művészet és a tudomány területén, ezzel egy időben szakmailag, emberileg is tanítványaik példaképei.

A diákok inspirálják

Délmagyar
-
 21.04.16 15:57Belföld

Ugyanolyan fontosnak tartja mindennapi pedagógiai munkájában a nevelést, mint az oktatást Kissné Kocsis Marianna, a csongrádi Batsányi János Gimnázium magyarnyelv- és irodalomtanára.

Komfortosabb lett a szolgálati lakás Csanyteleken

Délmagyar
-
 21.04.15 20:45Gazdaság

Pályázati forrásból újította fel a csanyteleki önkormányzat az egyik orvosi szolgálati lakását. A fejlesztéssel nemcsak kényelmesebb, de energiatakarékosabb is lett az épület. A ház további felújítását is tervezik, ehhez egy újabb pályázati lehetőséget keresnek.

Bemutatta jelöljét a Mi Hazánk

A Mi Hazánk Mozgalom bemutatta Csongrád-Csanád megye 3. számú egyéni választókerületének országgyűlési képviselőjelöltjét, a szervezet Laczkó Zsoltot indítja a jövő évi választáson.