Találatok: 6 hír

3 viselkedési probléma és kezelésük

A gyerekek főként kisebb korukban, gyakran küzdenek különféle viselkedési problémákkal. A szülő feladata az, hogy valahogy segítő kezet nyújtson a gyermekének, hogy ezek a viselkedési gondok, minél hamarabb a múlté legyenek.

Beszélgetésindító vacsora közben

Családi magazin
-
 21.04.12 11:00Életmód

A kommunikációnak fontos szerepe van a családi kapcsolatokban. Néhány tippel segítünk, hogyan kezdeményezzünk beszélgetést a gyerekkel.

4 dolog, amit a gyermek érzelmi biztonsága érdekében tehetünk

Családi magazin
-
 21.04.12 07:00Életmód

Az a gyermek válik leginkább szorongóvá, akinek a szülei szintén sokat szoronganak, és a félelem uralja az életüket. A gyermek érzelmi biztonságát a szülőknek kell megteremteni, de ehhez a gyermek érzelmi intelligenciáját is szükséges fejleszteni.

5 benti tevékenység kisebb gyerekekkel

Családi magazin
-
 21.04.09 15:00Életmód

Amikor odakint esik az eső, akkor a gyerekek sokat nyűgösködnek. A kreatív játékokkal azonban nagyon hasznosan telik az idő és még csak nem is kerülnek sokba, viszont a családtagokat nagyon jól össze tudják kovácsolni.

Játékos mozgásformák az egész családnak

Családi magazin
-
 21.04.09 13:22Életmód

Ötleteinkkel segítünk, hogy az aktív kikapcsolódás ne csak elméletben létezzen.

A család és az időbeosztás

Családi magazin
-
 21.04.07 11:00Életmód

A családokban nagy szerepe van a tervezésnek és a szervezésnek. Ebben segítségükre lehet a digitális naptár, vagy a falra rögzíthető fali naptár, amelyen mindig kihúzhatjuk a már nem aktuális információkat, illetve új programokat is könnyedén a naptárra í