Találatok: 28 hír

Génjeinktől is függ, lesz-e kutyánk!

Az ember genetikai összetétele jelentős mértékben befolyásolja, hogy az illető kutyatulajdonossá válik-e vagy sem - derült ki svéd és brit kutatók tanulmányából.

Nyelvtanuláshoz is igényelhető lesz a diákhitel

A jövőben a diploma megszerzését segítendő a nyelvtanuláshoz is igényelhető lesz a diákhitel - közölte Bartos Mónika, a magyar diákok külföldi nyelvi kurzusainak szervezéséért felelős miniszteri biztos hétfőn Budapesten újságírók előtt.

Apasebek – az apa méltóságot ad – VIDEÓ

Családháló
-
  Tegnap 06:00 Életmód

Lépések az önállóságom felé. A sebek meggyőző jelei annak, hogy életben maradtam. Ha csak nevelési hibák maradnak, akkor nem a beavatásom felé vezetnek. Zöldy Pál - Férfisátor

Bedő Imre: fel kell kelteni a férfiak vágyát az apaságra!

Családháló
-
  19.05.20 17:06 Életmód

A Család nemzetközi napja alkalmából tartottak konferenciát „Választhatunk! Lehetőségek a családtámogatásban" címmel pénteken az Országházban. Az izgalmas előadásokon hallhattunk a kenguru módszer jelentőségéről a koraszülött-ellátásban, a magyar családtámogatási rendszer előnyeiről és bepillantást nyerhettünk a férfiak…

Novodomszky Éva és fiai a Családvarázsban

Családháló
-
  19.05.20 08:24 Életmód

A műsorvezető fiait ritkán látni, most azonban hobbijukról és álommunkájukról is mesélnek. De hogy függ össze a focilabda és a hegedű? Ez is kiderül a Családvarázs legújabb epizódjából!

Veszélyes játékjárműveket és gyermekgondozási cikkeket vontak ki a forgalomból

Veszélyes játékjárműveket és gyermekgondozási cikkeket vont ki a forgalomból a fogyasztóvédelmi hatóság - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) hétfőn az MTI-vel.

Missouri államban a képviselőház is megszavazta a szigorított abortusztörvényt

Családháló
-
  19.05.20 07:53 ÉletmódUSA

Az Egyesült Államok közép-nyugati tagállamában, Missouriban pénteken a képviselőház is megszavazta a szigorított abortusztörvényt.

Trump nem ért egyet az új abortusztörvények minden részletével

Donald Trump amerikai elnök megtörte a hallgatást az abortusztörvények megszigorításának ügyében: több Twitter-bejegyzésben az élet védelme mellett állt ki, de jelezte, hogy nem ért egyet minden részlettel.

Fülöp Attila: a családközpontúságról kell szólnia a gyermekvédelemnek

A családközpontúságról kell szólnia a gyermekvédelemnek, hiszen a gyermekeknek a családban van a legjobb helyük - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szociális ügyekért felelős államtitkára vasárnap, a Befogadlak nevű nevelőszülői program országjárásának záróhelyszínén, a budapesti Várkert Bazárban.

Novák Katalin: a sport is együtt töltött minőségi idő

Családháló
-
  19.05.20 07:11 ÉletmódAldi

Minél több segítséget tud adni a kormány a családoknak, annál több lehetőségük lesz arra, hogy a családtagok együtt töltött idejének minősége javuljon - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára vasárnap Budapesten, a 24. Aldi Női Futógála családi futása előtt az MTI-nek.

Magánkórházban született Harry és Meghan gyermeke

Az egyik londoni magánkórházban született Harry herceg és Meghan hercegnő kisfia. A brit uralkodó múlt hétfőn világra jött nyolcadik dédunokájának születési helye csak pénteken, a kisfiú születési anyakönyvi kivonatának kiállítása és közzététele után derült ki.

Rétvári: fontos célja az államnak, hogy a fiatalok élete minél tartalmasabb legyen

Fontos célja az államnak, hogy a fiatalok élete minél tartalmasabb legyen - hangoztatta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára pénteken Pannonhalmán sajtótájékoztatón.

Novák: az emelt összegű jelzáloghitel-elengedés a július elseje után születendő gyermekek után jár

A megemelt összegű jelzáloghitel-elengedés és a babaváró támogatás a 2019. július elseje után születendő gyermekek után vehető majd igénybe - hívta fel a figyelmet az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára az MTI-nek nyilatkozva pénteken.

Családi nappal népszerűsítik a nevelőszülői programot a Várkert Bazárban

Családháló
-
  19.05.17 06:00 Életmód

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) zenei gálával egybekötött családi nappal népszerűsíti Befogadlak nevű nevelőszülői programját május 19-én, vasárnap a Várkert Bazárban - jelentette be a szociális ügyekért felelős államtitkár.

Új családjóléti központot alakítottak ki Esztergomban

Az esztergomi önkormányzat beruházásában, 550 millió forintból elkészült a Híd Szociális-, Család- és Gyermekjóléti Központ új székhelye - tájékoztatta az intézmény igazgatója az MTI-t.