Találatok: 5 hír

Almás zabkása - gyors sütiélmény egészségesen, reggelire

Cookta
-
 Ma 09:30Recept

A reggeli a nap legfontosabb étkezése, a nap indítása, nagyban befolyásolja kedélyünket és teljesítményünket is, de időhiány miatt gyakran kimarad. Pedig egy gyors zabkása tényleg pár perc alatt megvan, nagyon jó energialöketet ad a nap első felére, ráadásul nagyon jól alakítható a legegyszerűbb hozzávalókkal is.

Francia briós, a legfoszlósabb péksütemény

Cookta
-
 Tegnap 08:30Recept

Nálunk a briós egy csigaformává feltekert édes kalácsos péksüteményt jelent, a franciáknál viszont nem a formát, hanem a sok vajjal készített tésztát értik brioche alatt, és sokféle formában készítik. Igazi ünnepi kalácsféle, fantasztikusan puha és foszlós, és nem nehéz elkészíteni, de csak ráérős napon álljunk neki.

Kezdők konyhája egyszerű receptekkel, egészségesen

Cookta
-
 21.04.13 09:30Recept

Kaland az élet, különösen azoknak, akik épp kiröppennek, elhagyják a szülői házat, és barátkoznak a független élettel. Ahhoz, hogy a konyhában is kellemes legyen a kaland, összegyűjtöttünk néhány tippet és receptet.

Tavaszi sajtos batyu – ellenállhatatlan és egyszerű

Cookta
-
 21.04.12 07:00Recept

A tavasz egyik legjobb ajándéka az illatos medvehagyma, amivel nagyon egyszerűen megbolondíthatunk mindenféle receptet. Most egy leveles tésztával és krémsajttal készült sós süteménybe került – amilyen egyszerű, legalább annyira finom is lett a végeredmény!

Töltött zsemle nagymama módra – egyszerű és olcsó finomság

Cookta
-
 21.04.11 09:00Recept

Mint észrevehettétek már, elég sok receptet „örököltem” a nagymamámtól, bár ez így elég hülyén hangzik, hiszen szerencsére még életben van. 79 éves, és tökéletes szellemi frissességnek örvend, sajnos fizikailag már nincs a topon, de ezt az ő korában megengedheti magának.