Találatok: 33 hír

Nagyot fejlődik a Windows 10 biztonsága

Computerworld
-
  Ma 15:49 Infotech

Az újonnan fejlesztett Kernel Data Protection funkció megakadályozza, hogy rosszindulatú behatolók férjenek hozzá az operációs rendszer memóriájához.

Létezik közös nyelv orvos és mérnök között

Computerworld
-
  Ma 13:38 Infotech

A biomedical engineering az orvosi és mérnöki területek közös keresztmetszetének fejlesztéséről, alkalmazásáról szól. Ehhez egyre több, mindkét tudományágban eligazodó, tehát egészségügyi és műszaki tudással is rendelkező szakemberre van szükség.

Az USA két éve ledobta a kiber-bombát Oroszországra

Computerworld
-
  Ma 08:12 Infotech

Donald Trump büszkélkedett el a történettel egy interjúban, szerinte zseniális húzás és nagy siker volt a 2018-as akció.

A járvány után is óvatosabbak maradnak a vásárlók

Computerworld
-
  Tegnap 14:26 Gazdaság

Nem csak a koronavírus aktív időszakában változtak meg a vásárlói szokások: Kínában az élet újraindulása után is megmaradt az óvatosabb viselkedés.

Az Ericsson tovább javított az 5G-n

Computerworld
-
  Tegnap 11:58 Infotech

A 4G hálózatoktól független 5G berendezéseket üzemeltető szoftver tovább szélesíti az újgenerációs mobilhálózat lehetőségeinek körét.

Többé nem verhetnek át álcázott emelt díjas hívásokkal

Pontosabban megtehetik, de nem mi viseljük majd az anyagi következményeit annak, ha egy csaló így próbál megkopasztani - segít a törvény.

Digitális képességek segíthetnek a munkanélküliség ellen

Elsőre furcsán hangozhat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Microsoft Magyarország együttműködése, pedig fontos feladattal fogtak össze.

Az Ariadne tanúsága, avagy túlélők home office-ban

Computerworld
-
  20.07.11 11:45 Vélemény

Messziről induló gondolatmenettel fogom fárasztani olvasóimat, hogy eljussak a toleranciától a krízishelyzetből eredő stresszig és nyomásig, majd vissza a toleranciához.

Elon Musk szerint már majdnem teljesen kész az önvezető Tesla

Computerworld
-
  20.07.11 09:05 Infotech

Míg a legtöbb önvezető autót gyártó cég óvatos becsléseket mer csak közölni, addig a Tesla fejese már az idei évre jósolja a vezetést forradalmasító technológia elkészültét.

A járvány miatt nőttek a PC-eladások

Computerworld
-
  20.07.10 15:55 Gazdaság

Jó ideje csökken a PC-k forgalma világszerte, de a koronavírus beavatkozott - igaz, ebben a ritka esetben jófelé tolta el a számokat. Már látható, ki hogy áll a rangsorban, és az is, folytatódik-e a biztató trend.

Csak év végén indul a Facebook legfelsőbb bírósága

Computerworld
-
  20.07.10 14:22 Infotech

A késlekedés viszont azt jelenti, hogy az amerikai választások alatt még nem ellenőrzi a bizottság az álhíreket terjesztő oldalakat, melyek négy évvel ezelőtt is komoly problémát okoztak.

A koronavírus-konteó oldalak megkopasztják a Google-t és az Amazont

Computerworld
-
  20.07.10 12:02 Gazdaság

A hirdetéskezelő oldalak megpróbálják korlátozni, hogy milyen weblapoknak biztosítanak reklámbevételt, de egy kifejezetten ezt vizsgáló szervezet szerint jócskán akad még tennivaló.

Vezető konténerfelügyeleti vállalatot vásárol fel a SUSE

Computerworld
-
  20.07.10 11:02 Karrier

A lépéssel a SUSE piacvezetővé válik a vállalati Kubernetes-felügyeleti megoldások terén, és létrejön a világ legnagyobb olyan független szervezete, amely kizárólag arra fókuszál, hogy nyílt forráskódú és felhőnatív megoldásokkal támogassa a digitális átalakulást

Óriási büntetést kapott az Alza.hu

A webáruzház és cseh anyavállalata 892 millió forintot fizethet a Black Friday akciók tisztességtelen reklámozása miatt.

Egyszerű, de nagyszerű újítást kap a LinkedIn

Computerworld
-
  20.07.09 14:32 Karrier

Mindkét fél számára megkönnyítheti az állásinterjúkat az a funkció, amivel mostantól könnyedén mellékelhetjük önéletrajzunkhoz, hogyan kell kiejteni a nevünket.