Találatok: 7 hír

A finoman állítható szerszámok szakértői

CNC
-
 Tegnap 06:30Infotech

A teljesen automatikus reamCheck univerzális szerszámbeállító, -mérő és -tesztelő eszközként is használható

Egyedülálló átláthatóság a szerszámgépgyártásban

CNC
-
 21.04.15 06:30Infotech

Az Ön által gyártott alkatrészekhez szükséges szerszámgép vagy az azt kiegészítő eszköz megtalálása lehet akár egyszerű is

Az új etalon minden műhely számára

CNC
-
 21.04.14 06:00Infotech

Kimagasló marási teljesítmény és nagy merevség versenyképes áron – az új M1 lényege, hogy: “Az Ön profitjáért terveztük!”

A Creaform bemutatja a HandySCAN 3D | Silver családot

CNC
-
 21.04.14 06:00Infotech

A SILVER család a neves, kézi 3D szkennerek termékpalettáját bővíti, amely magasabb szintű termékfejlesztést biztosít a szakemberek és kisvállalkozások számára, emellett felgyorsítja a piacra lépést, és csökkenti a fejlesztési költségeket.

Hogyan szerezhetnek új ügyfeleket az ipari tech cégek az új BIM tervvel

CNC
-
 21.04.13 06:30Infotech

Az ABB Electrification Smart Building részlegének globális menedzsere, Emanuele Tosatti, 2016-ban megálmodott egy BIM tervezési módszeren alapuló kivitelezési folyamatot. Az ABB Electrification teljes termékportfoliójának digitalizálását és felhőben való elraktározását képzelte el annak érdekében, hogy az ABB ügyfelei egyszerűbben…

Tapasztalja meg az additív gyártási technológiák jövőjét a Stratasys virtuális eseményén

CNC
-
 21.04.13 06:00Infotech

A Stratasys összeállította az iparágvezető additív gyártási technológiák valaha látott legtökéletesebb sorozatát. 2021. április 28-án felfedik ezeket a legújabb megoldásokat, amelyek példátlan sebességet, költségmegtakarítást és termelékenységet biztosítanak a termelési folyamatok számára.

Dynamic Thinking: A “Post and Go” stratégiai integrálása

CNC
-
 21.04.12 06:00Infotech

Az optimalizált poszt-processzor azt jelenti, hogy a szoftverben létrehozott kód pontosan az a kód, amely a CNC vezérlőn futni fog. A programozók gyakran túl elfoglaltak ahhoz, hogy optimalizálják a poszt-processzorokat, de ez garantálja az idő és a pénz megtakarítását.