Találatok: 20 hír

A Papp Elek Optika sikerszériája folytatódik

CeglédInfó
-
  20.07.03 15:14 Gazdaság

2020 júniusában a Papp Elek Optika újabb kitüntetést kapott. Immár sokadik alkalommal első helyezést értek el a Zeiss individuális prémium kategóriás szemüveglencsék forgalmazásában, a 28 országból álló kelet-európai régióban.

Tájékoztató a ceglédi hulladékudvar nyitva-tartásáról

CeglédInfó
-
  20.07.03 10:15 Belföld

A DTkH Nonprofit Kft. szolgáltatási területéhez tartozó települések lakosai számára 2020. július 6. napjától a ceglédi hulladékudvar az alábbi nyitva-tartással üzemel:

Mesekert I. - "Vendégeink az állatok, essen le az állatok"

CeglédInfó
-
  20.07.03 10:15 Zene

Tegnap délután a Csörömpölők Együttes fergeteges koncertjével kezdetét vette az idei Mesekert sorozat a Kossuth Művelődési Központban.

Polgármesteri beszámoló és fórum

CeglédInfó
-
  20.07.02 18:15 Belföld

Az elmúlt időszakról szóló beszámolóra és fórumra várta az érdeklődőket Dr. Csáky András. A polgármester beszélt a veszélyhelyzet alatt meghozott intézkedésekről, azok hatásairól és a testületi legutóbbi ülésének döntéseiről is. A polgármester elmondta: kiírták a közbeszerzési pályázatot a Jászberényi úti kerékpárút létesítésére és ígéretet…

Urnafalat állítottak az evangélikus temetőben

CeglédInfó
-
  20.07.02 18:15 Belföld

Urnafalat állítottak az Evangélikus temetőben, a Mező utcában. A gyülekezet állta a költségeket és saját munkával is segítettek, hogy minél méltóbb környezetben lehessen utolsó útjukra kísérni az elhunytakat. A ceglédi evangélikus közösség nagyon összetartó és országos viszonylatban is sok a fiatal tag. Az urnafalat Kendeh Péter, evangélikus…

Két emberen vágta át magát, hogy megtartsa a zsákmányt

CeglédInfó
-
  20.07.02 12:15 Baleset-bűnügy

A Ceglédi Járási Ügyészség indítványozta egy nő letartóztatását, aki miután lefülelték egy üzletben, hogy több kozmetikai terméket fizetés nélkül eltett. A bolt két alkalmazottjával dulakodásba keveredett azért, hogy a megszerzett áruval elmeneküljön.

Új mentőállomás vezető

CeglédInfó
-
  20.07.02 12:15 Belföld

Megvan az új mentőállomás vezető. Szalisznyó Ferenc mentőtiszt irányítja ezután az állomás munkáját. A vezető ápoló Balga Lóránt lesz, a garázsmester pedig Szunyog László.

Újra Utcazene Fesztivál

CeglédInfó
-
  20.07.02 12:15 Belföld

A korábbiaknál rendhagyóbb módon, de idén is elkezdődött az utcazene fesztivál. A hagyományosan április végén tartott esemény a járványhelyzet miatt elmaradt. Most azonban három szerda délutánon át újra zenétől lesz hangos a város. (Fotó: Kisfaludi István)  « A képtár megtekintéséhez kattintson a kisképre! 

Optimizmus a hosszú élet titka

CeglédInfó
-
  20.07.02 12:15 Belföld

A munka, az újabb és újabb célok és persze a szerető család a hosszú élet titka a 90 esztendős Mester Gyuláné szerint. A szépkorú asszonyt a város nevében az alpolgármester, Hegedűs Ágota is felköszöntötte.   Forrás: ctv.hu Fotó: Szokolai

Hamarosan átadják az M4 gyorsforgalmi út Cegléd-Abony közötti szakaszát

CeglédInfó
-
  20.07.02 12:15 Belföld

Július második felében átadhatják az M4 gyorsforgalmi út Cegléd-Abony közötti szakaszát - közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF Zrt.) az MTI-vel.

Jelentősen megnőtt a menetidő a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest között

CeglédInfó
-
  20.07.02 12:15 Belföld

Jelentősen megnőtt a menetidő a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest közötti szakaszon műszaki hiba miatt - tájékoztatta a Mávinform csütörtökön az MTI-t.

Lakossági tájékoztató szúnyoggyérítésről

CeglédInfó
-
  20.07.02 10:15 Belföld

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy 2020. július 3-án rendkívüli földi biológiai és földi kémiai szúnyoggyérítés lesz, továbbá 2020. július 7-én földi kémiai szúnyoggyérítés lesz Cegléd város közigazgatási területén belül. A gyérítési munkákat a Rovért Kft. végzi. A munkát a tervek szerint a késő esti órákban, rossz idő esetén egy-két napos eltéréssel

Köszönet és hála!

CeglédInfó
-
  20.07.01 10:15 Belföld

202 évvel ezelőtt született az anyák megmentője Semmelweis Ignác. Ehhez a naphoz kötődően szerte az országban köszöntik az egészségügyben dolgozókat, az arra érdemesek kitüntetésben, előléptetésben részesülnek. Városunkban évek óta a kórházzal együtt rendezzük meg az ünnepséget. Tekintettel arra, hogy idén - a veszélyhelyzet…

Rablás egy drogériában

CeglédInfó
-
  20.06.30 18:15 Baleset-bűnügy

A ceglédi rendőrök rövid időn belül elfogták és őrizetbe vették a 23 éves nőt. A budapesti nőt egy ceglédi üzletben 2020. június 29-én 10 óra 29 perckor érte tetten a biztonsági őr. A szokatlan vásárló a rúzst, arckrémet és a különféle szépségápolási termékeket nem a kosárba, hanem táskájába pakolta. A szajré egy részével a melltartóját is kitömte,

Ülésezett a társulás is

CeglédInfó
-
  20.06.30 18:15 Belföld

A veszélyhelyzet után összeült most már a Többcélú Kistérségi Társulás is. A településvezetők illetve képviselőik beszámolókról, a társulási megállapodás felülvizsgálatáról és a közös tulajdonú bogácsi üdülőben elvégzendő munkálatokról is tárgyaltak. (Fotó: Szokolai Attila)  « A képtár megtekintéséhez kattintson a kisképre!