Találatok: 24 hír

Tehervonatokat fosztogattak

A Ceglédi Járási Ügyészség indítványozta két férfi letartóztatását, akik állomásokon veszteglő tehervonatok rakományait lopták el. A két férfi és társai a Budapest-Cegléd vasútvonalon közlekedő tehervonatokra vadásztak. Kihasználták, hogy a vonatok hosszabb időt töltenek el esetenként az állomásokon.

Adomány a kórháznak

CeglédInfó
-
 20.12.03 16:15Belföld

10 millió forint támogatást ad az önkormányzat a Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézetnek, kiemelten a járványhelyzetben közvetlen betegellátást végző személyzet erőfeszítéseinek elismeréseként. « A képtár megtekintéséhez kattintson a kisképre!

Ünnepi Íz-lelő sorozat I.

CeglédInfó
-
 20.12.02 18:15Belföld

A Kossuth Művelődési Központ Ünnepi Íz-lelő sorozatának első vendége Hegedűs Ágota alpolgármester, aki kedvenc ünnepi édességét, és annak elkészítését mutatja be. A ma induló Ünnepi Íz-Lelő olyan sorozat, melyben városunk közéleti szereplői készítik el kedvenc receptjeiket. Minden szerdán 19 órától látható a mai naptól fogva, december…

Házhoz megyünk program Cegléden

A Ceglédi Rendőrkapitányság munkatársai a Házhoz megyünk program keretén belül a város három forgalmasabb részére - piacra, buszmegállóba, vasútállomásra - helyeztek ki különböző, vagyonvédelemmel kapcsolatos plakátokat. A rendőrök célja, hogy felhívják a lakosság figyelmét értékeinek megóvására, valamint az év végi ünnepekkel…

Cipősdoboz akció 2020

CeglédInfó
-
 20.12.02 18:15Kultúra

A Kossuth Művelődési Központ ismét meghirdeti "Cipősdoboz akcióját." Csatlakozzon Ön is a kezdeményezéshez, hogy a karácsony valóban ünnep lehessen minden gyermek számára!

Búcsú a mentőtiszttől

Végső búcsút vett ma családja, barátai és persze bajtársai Holánszki Imre mentőtiszttől. Szűk családi körben, a budajenői temetőben kísérték utolsó útjára. A mentőállomásokon azonban ma országszerte érte szóltak a szirénák temetésének időpontján, 10 óra 30 perckor. (Fotó: OMSZ - Cegléd)

Újabb döntés

A kormány megtiltja az önkormányzatoknak, hogy 2021-ben megemeljék a helyi és a települési adókat, új adót vezessenek be, illetve eltöröljék az eddigi adókedvezményeket - derül ki a kedd esti Magyar Közlönyben megjelent kormányrendeletből. (A kép illusztráció! Képviselő-testületi ülés októberben/Fotó: Kisfaludi István)

Pályázat Cegléd városban működő, ceglédi székhelyű, szociális támogatást nyújtó, illetve ellátó intézmények járványhely…

CeglédInfó
-
 20.12.02 14:15Belföld

A "Ceglédiek - a Ceglédiekért" Közalapítvány(2700 Cegléd, Kossuth tér 1.)PályázatothirdetCegléd városban működő, ceglédi székhelyű, szociális támogatást nyújtó, illetve ellátó intézmények járványhelyzetben történő támogatására A pályázati feltételek: a pályázaton csak ceglédi székhelyű, szociális támogatást nyújtó, illetve ellátó intézmények…

Női kosár NB I: a Cegléd legyőzte és megelőzte a PINKK-et

Hiába szerzett 25 pontot Leslie Vorpahl egymaga, csapata a PINKK-Pécsi 424 kikapott a Cegléd otthonában. A házigazda 68-59-es sikerével ráadásul megelőzte a tabellán mai ellenfelét. Az nso.hu tudósítása.

Ma 18 órakor átadják a forgalomnak a megújult felüljárót

CeglédInfó
-
 20.12.01 18:15Belföld

Hamarabb elkészült a kivitelező a Jászberényi úti felüljáró útfelújítási munkálataival, aminek köszönhetően az utat ma este 6 órakor átadják a forgalomnak. « A képtár megtekintéséhez kattintson a kisképre!

Lakossági tájékoztatás útlezárásról

CeglédInfó
-
 20.12.01 12:15Belföld

Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot és egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a városban zajló fasori munkálatok kapcsán 2020. december 2-án szerdán a Cegléd, Ady Endre utca Rákóczi út és Köztársaság út közötti szakaszán gallyazási munkálatokat végeztetünk, így szerda 8-12 óra közötti időszakban az említett utcaszakasz lezárásra kerül. A…

Felemás U14 hétvége

Az elmaradt kézilabda bajnoki mérkőzésekkel tarkított hétvégén csak az U14 korosztály tudott meccset játszani a Ceglédi Kék Cápák hét csapata közül. A Gyermek Bajnokság ceglédi érdekeltségű fordulójának Tiszaföldvár adott otthont, ahol a Cápa lányok először a Törökszentmiklóssal játszottak és nyertek, majd egy órával később a Lajosmizse…

Eltiltás hatálya alatt vezetett - őrizetbe vették

A nagykőrösi egyenruhások az egyik hiányzó irányjelzője miatt állították meg a sofőrt. Kiderült, hogy nem is ülhetett volna volán mögé. Két hatóság, több alkalommal is eltiltotta őt a járművezetéstől.

Ceglédi advent

CeglédInfó
-
 20.11.30 18:15Belföld

Képriport - Az idei rendhagyó év adventje városunkban Kisfaludi István képeivel. « A képtár megtekintéséhez kattintson a kisképre!

Advent első gyertyája

A Református templomban gyújtották meg az adventi koszorú első gyertyáját. A Kossuth Művelődési Központ szervezésében a karácsonyvárás négy hétvégéjén a ceglédi egyházak képviselői mondják el ünnepi gondolatukat és gyerekek adnak műsort. Mindezt idén online közvetítik a facebookon.