Találatok: 31 hír

Újabb rangadót nyertek a Cápák

CeglédInfó
-
 Tegnap 18:15Sport

Óriási csata dúl a női kézilabda NB II dobogós helyeiért. Öt csapat küzd az ezüst és a bronzérmekért, akik között csupán 1-2 pont jelenleg a különbség a bajnoki tabellán. A Ceglédi Kék Cápák ebből az "ötösből" hétvégén legyőzték a Szigetszentmiklóst Abonyban, csütörtökön pedig a Gárdony-Pázmándot, fontos pontokat szerezve a bajnoki érem…

"Nagyon jó csapatban dolgozom!"

CeglédInfó
-
 Tegnap 18:15Belföld

Kollégáim, a csodálatos kollektíva nélkül nem kaphattam volna meg az elismerést- így fogalmazott a Toldy Ferenc kórház ápolónője, Jancsovicsné Matalin Zsuzsanna, aki miniszteri oklevelet vehetett át a közelmúltban. A díjazott a Ceglédi Városi Televízió stábjának beszélt pályaválasztásáról és az egészségügyi munka szépségeiről is.

Lángolt egy kisbusz Cegléden

Kigyulladt egy kisbusz Cegléden, a Páva utcában. A motortér és a műszerfal égett. A város hivatásos tűzoltói elfojtották a lángokat, majd megkezdték az utómunkálatokat. A tűz következtében két másik gépkocsi is megrongálódott. (Fotó: Kisfaludi István)(forrás)

A Holokauszt magyarországi áldozataira emlékezve

CeglédInfó
-
 Tegnap 18:15Belföld

A felejtés, a tagadás, a nem tudás a legnagyobb bűnök egyike - fogalmazott a holokauszt magyar áldozatainak emléknapján mondott beszédében a polgármester. Dr. Csáky András emlékeztetett: a ceglédi zsidó hitközség 670 tagjából 540-en nem tértek haza az 1944-es gettósítás, majd elhurcolás után. (Fotó: Szokolai Attila)

Éjszakai sportprogramok

CeglédInfó
-
 Tegnap 14:15Sport

Rendhagyó online sportprogram várja a mozogni vágyókat április 24-én. Ráadásul éjszaka. A Pest Megyei Szabadidősport Szövetség és az Önkormányzat együttműködésében 10 ingyenes, egyenként 25-30 perces edzésen vehet részt bárki a Sportolj Velünk Cegléd Facebook oldalon.

Fejlesztésekről egyeztettek

CeglédInfó
-
 Tegnap 14:15Belföld

Dr. Csáky András, Cegléd Város polgármesterével beszéltük meg a településen folyamatban lévő, és a leendő fejlesztéseket - számolt be róla Földi László országgyűlési képviselő. A tájékoztatás szerint az alábbi beruházások várhatók:

Megemlékezés a Holokauszt áldozatairól

CeglédInfó
-
 Tegnap 14:15Belföld

A Holokauszt áldozatainak emléknapja alkalmából online műsort készítettünk, melyet ezúton ajánlunk szíves figyelmükbe. Dr. Csáky András polgármester köszöntője után a Ceglédi Közgazdasági és Informatikai Technikum 10. B osztályának műsorát láthatják, majd Pál Zsófia és Banai Szilárd zenei összeállításával zárjuk az online…

Biztonságosak a fogászati kezelések a vírusok időszakában?

CeglédInfó
-
 Tegnap 13:17Gazdaság

Az előírt szabályok betartásával egyértelműen IGEN! A környező országokban semmi sem zajlik a szokványos, nyugodt mederben és minket, magyarokat is súlyosan érint a járvány által kialakult helyzet.No, de mi van akkor, ha fogorvoshoz kell mennünk? Vajon biztonságban érezhetjük-e magunkat a kezelések során?

Lakossági tájékoztatás

CeglédInfó
-
 Tegnap 10:15Belföld

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Jászberényi úti felüljáró felújításának kivitelezési munkái 2021. április 22-én (csütörtök) folytatódnak. A Jászberényi úti felüljáró kerékpárútjához kapcsolódó munkálatok végzésének idejére a gépjármű- és kerékpáros forgalom számára ideiglenes forgalomelterelés kerül bevezetésre, várhatóan 2021.…

Egy napon belül elfogták

A ceglédi nyomozók elfogták azt a két férfit, akik a gyanú szerint elloptak egy magára hagyott autót. A kocsira alig lehetett ráismerni.

Meghívó Képviselő-testületi ülésre - 2021.04.22. 10:00

CeglédInfó
-
 21.04.16 16:15Kultúra

Cegléd Város Polgármesterétől2700 Cegléd, Kossuth tér 1. Cegléd Város Önkormányzat Képviselő-testülete2021. április 22-én (csütörtök) 10 órai kezdettelülést tart, melyre tisztelettel meghívom.‌Helyszín: Dr. Csáky AndráspolgármesterNapirend (részletes meghívó) »Nyilvános elóterjesztések és tájékoztatók »

Tuningolt autókat szűrtek ki a forgalomból

A Ceglédi Rendőrkapitányság munkatársai 2021. április 13-án összehangolt közúti ellenőrzést tartottak a Pest Megyei Kormányhivatal Közlekedési Főosztályával, amely leginkább az engedély nélkül átalakított járművek kiszűrésére irányult. Az intézkedések során több gépkocsi fennakadt a rostán, melyek tulajdonosai úgy gondolták, hogy…

Új oktató táblák a KRESZ-parkban

CeglédInfó
-
 21.04.16 16:15Belföld

Közlekedéssel kapcsolatos oktató táblákat helyeztek ki ma a Vörösmarty téren a Kresz Parkba. Szeretnék, hogy a gyerekek így még több információhoz jussanak és elsajátítsák a helyes közlekedést, illetve használjanak például láthatósági mellényt, térdvédőt, bukósisakot.

Tájékoztató a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának második fokozatáról

CeglédInfó
-
 21.04.16 12:15Belföld

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Magyarország Kormánya kihirdette a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának második fokozatára tekintettel a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket szabályozó kormányrendeletek módosításáról szóló 175/2021. (IV. 15.) kormányrendeletet.

Férfi kosár: Újabb lépéssel a cél felé

A hazai pályán nagy különbséggel megvert Bonyhádhoz látogattunk. Mindenképp győzni szerettünk volna, hogy ne kelljen harmadik meccset játszani, így több időt tudtunk volna a regenerálódásra és a következő ellenfelünkre való felkészüléssel tölteni. - a CKE Facebook oldalának beszámolója