Találatok: 500 hír

Kezdjünk el félni! Orbán eltörli a választásokat?

OLKT
-
  Ma 11:24 Belföld

Bármi, bármikor megtörténhet. A Fidesz-Kdnp a kétharmad birtokában már többször is átalakította a választási rendszert, hogy az a lehető legjobban kedvezzen neki. A kétharmad most is megvan, ha ennyire nem tetszik a rendszer, a rinyálás helyett egyszerűen csak el kellene törölniük a választást, és kinevezni központilag a…

Sosem látott képeket osztott meg Beyoncé

Cosmopolitan
-
  Ma 11:23 Bulvár

Egy családi fotóról van szó…

Itt a Breaking Bad spinoff film, az El Camino előzetese

Habár a filmet titokban forgatta le Vince Giligan, annyit megtudunk az előzetesből, hogy a sorozat történetének vége után kezdődik és Jesse Pinkman-t követi. Azt, hogy Bryan Cranston megjelenik-e a filmben nehéz megjósolni, de nélküle nehéz lenne elképzelni egy Breaking Bad mozit még akkor is, ha az utolsó szezonban Walter meghalt.   A film…

Razziát tartottak Budapest belvárosában

A rendőrség és az összes többi hatóság a turisták és a helyiek által kedvelt terézvárosi és erzsébetvárosi szórakozó- illetve vendéglátóhelyeket ellenőrzött, továbbá vendégeket igazoltattak, taxisokat és autósokat szondáztattak.

Nagyorrúra, barna bőrűre és bandzsára photoshopolta a bajai önkormányzati lap az ellenzéki képviselők arcát

444
-
  Ma 11:22 Belföld

"A több tízezer példányban a postaládákba került Bácskai Napló aljasul groteszkké torzította az arcunkat!" - írta a példátlan manipuláció egyik áldozata.

Több tucat halálos áldozata van az afgán kormányerők egyik tálibellenes műveletének

Sajtóinformációk szerint a civil áldozatok között sok a nő és a gyerek.

Földön fekvő beteget rugdosott egy miskolci betegszállító

10/10
-
  Ma 11:22 Életmód

Egy földre borult, félig a kerekesszékben ülő, teljesen magatehetetlen beteget rugdosott egy betegszállító a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház udvarán.

Zentét ez a gyógyszer gyógyíthatná meg

Összefogott az internet a súlyos beteg Zente gyógyulása érdekében. A másfél éves kisfiú gerincvelői izomsorvadásban szenved, kezeléséhez több száz millió forintra lenne szükség.

Megfordult már a fejedben, hogy sikerülhet valakinek szembe menni a forgalommal autópályán? – Mutatunk egy példát

Sajnos mi is több olyan itthon készült felvételt tettünk már közzé, ahol egy-egy autósnak valahogy sikerült a forgalommal szembe felhajtani például egy autópályára,...

Késhet a csíkszeredai elkerülő út megnyitása a forgalom előtt

Székelyhon
-
  Ma 11:21 Határtalan

Nem lehet tudni, hogy idén megnyitják vagy sem a forgalom előtt az új, észak-déli irányú csíkszeredai elkerülő utat. A vasúti felüljáró felőli útszakaszon továbbra sem dolgozhat az építéssel megbízott cég.

Érmek a sírolleres biatlonbajnokságról

Székelyhon
-
  Ma 11:21 Sport

Négy dobogós helyezéssel tértek haza Barcarozsnyóról, az U15-ös és az U13-as korosztály sírolleres biatlonbajnokságról a Csíkszeredai ISK képviselői.