Találatok: 500 hír

Friss számok: ekkorára nőtt a fertőzöttek és az elhunytak száma

A világon 117 148 365 ember fertőződött meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 2 600 073, a gyógyultaké 66 359 050 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint kedd reggeli adatai szerint.

Vizsgálat indul a hétvégi oltási káosz miatt

MFor
-
 Ma 08:30Gazdaság

A 74 ezer fős oltási kampány a hétvégén kudarcba fulladt, ezért a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság vizsgálatot indít, miután panaszt nyújtottak be a hivatalba.

A fertőzöttek száma 117,1 millió, a halálos áldozatoké 2,6 millió, a meggyógyultaké 66,3 millió a világon

  Egy nappal korábban 116 849 611 fertőzöttet tartottak nyilván, a halálos áldozatok száma 2 593 222, a gyógyultaké 66 132 420 volt.     A fertőzés 192 országban és régióban van jelen.     Szakértők szerint a diagnosztizált esetek száma nem tükrözi pontosan a valóságot, mert az egyes országokban többé-kevésbé korlátozott a…

Új Fpv modell a Dji-tól, egykezes vezérlési opcióval

go2fly
-
 Ma 08:30Cégvilág

A legnépszerűbb dróngyártók közé tartozó, Magyarországon is stabil jelenléttel rendelkező DJI egy nagy ugrással FPV versenydrónnal bővítette drón-palettáját. Az új, hibridnek mondható modell ötvözi a hagyományos és a versenygépek képességeit, ugyanis FPV (first-person-view) és nagy sebesség mellett elérhetővé teszi a hagyományos drónok…

A Hiventures idén is kiemelten támogatja a női vállalkozókat a StartupHER programmal

A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) csoporthoz tartozó Hiventures tőkebefektető társaság az idén harmadik alkalommal hirdette meg a StartupHER programot, amelynek célja a női vállalkozók, startupperek támogatása - közölte a Hiventures hétfőn az MTI-vel.

Silány minőségű hamisítványokat árult

Az 51 éves külföldi férfi az olcsó utánzatok kereskedelmével jogot sértett és vagyoni hátrányt is okozott.

Így teljesítettek az ázsiai tőzsdék

Erősödéssel zártak a vezető ázsiai tőzsdék kedden, de a még nyitva tartó börzék irányadó mutatói vegyesen mozogtak.

Kérdések és válaszok: miért baj, ha a termékben egyszerre van műanyag és bambusz?

A közelmúltban a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) felhívta a forgalmazók figyelmét, hogy az Európai Unió tagállamaiban tilos azoknak az élelmiszerekkel érintkező termékeknek a forgalmazása, amelyeket műanyag és más nem engedélyezett (például növényi) alapanyagok együttes használatával állítanak elő. A témával…

Ilyen az egészséges méz (1.)

A méz a legegészségesebb táplálékaink egyike. A benne található enzimeknek és egyéb összetevőknek köszönhetően a cukortartalma sokkal kíméletesebben szívódik fel, mint a kristálycukor illetve ugyanezeknek az összetevőknek köszönhető gyógyhatása is. De mire kell ügyelnünk, hogy a méz valóban egészséges táplálék legyen?

Kettős állampolgárság: Fellángolt a befagyott konfliktus

Biztonsági kockázat lett Szlovákiában a magyar kisebbség a kettős állampolgárság miatt, és Ukrajna is szigorításra készül. Budapest tiltakozása kevés a helyzet normalizálásához.

Szerelmi horoszkóp március 9-15.

Mit rejt a most következő hét nap számodra? Megérkezik a szerelem vagy továbbra is magány lesz a társad? Heti szerelmi horoszkópunk kapaszkodót nyújt szingliknek és párban élőknek egyaránt.

Március 10-én kerül piacra a Xiaomi legújabb csúcsmobilja

Liner
-
 Ma 08:29Mobiltech

A kínai gyártó Mi 10 modellsorozatáról midezidáig csak kiszivárgott fotókat és specifikációkat lehetett felfedezni, ma azonban bejelentették a mobilok hivatalos megjelenési dátumát.

A fertőzöttek száma 117,1 millió, a halálos áldozatoké 2,6 millió, a meggyógyultaké 66,3 millió a világon

Promenad
-
 Ma 08:29Megyei

A világon 117 148 365 ember fertőződött meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 2 600 073, a gyógyultaké 66 359 050 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint kedd reggeli adatai szerint.