Találatok: 40 hír

Már Magyarországon is kapható a Coinbase Visa kártyája

A Coinbase Visa bankkártyája már Magyarországon is elérhető és mellé még újabb 5 kriptovalutát támogat. Ezzel kilencre nőtt a támogatott Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Kínai Népi Felszabadító Hadsereg katonái hamarosan kriptopénzben részesülhetnek hűségükért

BitcoinBázis
-
  Tegnap 20:33 Gazdaság

Mióta Hszi Csin-ping elnök két héttel korábban stratégiai fontosságú innovációnak nyilvánította a kriptovaluták technológiáját, a blokkláncot, Kínában nincs megállás. Most Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

A Celsius Network 4,25 milliárd dollár kriptohitelt bocsátott ki

BitcoinBázis
-
  Tegnap 17:06 Gazdaság

A Celsius Network kripto-hitelező társaság tegnap azt jelentette, hogy már több mint 4,25 milliárd dollárnyi kriptovaluta alapú hitelt bocsátott ki. Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Letiltotta a Pornhub modellek fizetését a PayPal

BitcoinBázis
-
  Tegnap 16:04 Gazdaság

A felnőtt szórakoztatóipar jól ismert oldala ismét egy kisebb válságban találta magát miután november 14-én bejelentette, a PayPal leállította az Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

650 légitársaság járataira lehet kriptovalutákkal jegyet venni

BitcoinBázis
-
  Tegnap 12:34 Gazdaság

Az Alternative Airlines angol utazási társaság partnerségre lépett az Utrust kriptovaluta szolgáltatóval, hogy megkönnyítsék ügyfeleiknek a kriptovalutákkal történő fizetéseket. November Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

A MoneyGram a feltörekvő országokban már használja a Ripple utalási megoldását

BitcoinBázis
-
  19.11.13 21:41 Gazdaság

A Ripple globális banki igazgatója, Marjan Delatinne egy szingapúri konferencián betekintést nyújtott a MoneyGram által használt Ripple termék, az On-Demand Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

A big tech a bankok tortájára pályázik? Jövő évtől folyószámlát kínál a Google

BitcoinBázis
-
  19.11.13 20:42 Gazdaság

A big tech úgy tűnik elszánta magát, hogy a betegye a lábát a banki territóriumnak számító pénzügyi világba. A Facebook Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Brave böngésző alapító: a big tech cégek a megfigyelő kapitalizmus rabszolgái

BitcoinBázis
-
  19.11.13 19:43 Gazdaság

A Brave böngésző alapító Brendan Eich a múlt héten megrendezett lisszaboni webes csúcstalálkozón szólalt fel, ahol elmagyarázta hogyan tervezik forradalmasítani Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

65 000 svájci kereskedő válhat kriptovaluta elfogadóhellyé

BitcoinBázis
-
  19.11.13 18:43 Gazdaság

A svájci kriptovaluta bróker Bitcoin Suisse partnerséget kötött a Worldline európai utalási és tranzakciós szolgáltatóval, a kriptovaluta elfogadóhelyek számának növelése Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

A bitcoin határidősök okozták 2017-ben a kriptovaluta lufi kipukkanását? Itt a válasz

BitcoinBázis
-
  19.11.13 17:41 Gazdaság

A bitcoin határidősök okozták 2017-ben a kriptovaluta lufi kipukkanását? A CME részvényindex vezetője szerint ki van zárva. Már jóval a Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Libra ide, Libra oda, jön a Facebook Pay

BitcoinBázis
-
  19.11.13 16:34 Gazdaság

A Facebook tegnap jelentette be a Facebook Pay szolgáltatásának indítását, amelyet elérhetővé tesz a big tech óriás összes platformján: Facebookon, Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

John McAfee ismét kiverte a biztosítékot kormányellenes véleményével

BitcoinBázis
-
  19.11.13 15:37 Gazdaság

John McAfee újra beszólt. Szerinte nem a kriptovaluta és blokklánc vállalatok felelőssége a kriptovalutákkal kapcsolatos bűncselekmények megelőzése. McAfee november 11-én Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Hackathon nyertese Ethereum pénztárcát kínál a Google Sheets-en

BitcoinBázis
-
  19.11.13 06:22 Gazdaság

Az idei Ethereum Hackathon nyertese, a Sheetcoin lett. A projektje keretében a Google Sheets-et Ethereum pénztárcává alakították át, mely lehetővé Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Technikai elemzés: ETH – hard fork előtt, BTC – Kína újra felfedezte a Bitcoint

BitcoinBázis
-
  19.11.13 06:07 Gazdaság

Szilágyi Péter, az Ethereum Alapítvány meghatározó tagja bejelentette az Ethereum hálózat hard forkjára, az ‘Isztambulra’ december 4-én kerül sor. Kína Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

A polgári engedetlenség mozgatórugójává kezd válni a high-tech

BitcoinBázis
-
  19.11.12 22:34 Gazdaság

A világ különböző pontjain emberek milliói kreatív és diszruptív módokon fejezik ki engedetlenségüket és tiltakozásukat. Az elmúlt évben tanúi lehettünk, Megjelent a BitcoinBázis oldalon.