Találatok: 49 hír

Aranyfedezetű stabilcoinnal jön a Tether

BitcoinBázis
-
  Ma 19:07 Gazdaság

A tether (USDT) kibocsátója aranyfedezetű stabilcoint bocsát ki. A tether gold “egy uncia fizikai arany tulajdonjogát reprezentálja egy aranyrúdban,” áll Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Lagarde Európának: Nyomtass, nyomtass, nyomtass!!!

BitcoinBázis
-
  Ma 16:18 Gazdaság

Christine Madeleine Odette Lagarde, az Európai Központi Bank (EKB) új vezetőjének egyértelmű az üzenete: a pénznyomtatás nem áll le, sőt Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

A kriptovaluta tőzsdék a szektor legnagyobb munkaadói

BitcoinBázis
-
  Ma 15:26 Gazdaság

A kriptográfiai szektor munkavállalóinak 85%-át a váltók, fejlesztőcégek és bányászok foglalkoztatják. 48 vállalat foglalkoztat 100+ munkavállalót a kriptoszektorban. A legnagyobb Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Elon Musk podcastjában a bitcoinról és a kriptovalutákról is beszélt

BitcoinBázis
-
  Tegnap 18:27 Gazdaság

A SpaceX és a Tesla vezérigazgatója, Elon Musk január 20-án megjelent podcastjában nyíltan beszélt a bitcoinról és általánosságban véve a Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Csak ennyi? Több százmillió dolláros csalás miatt élete végéig eltiltottak egy bankárt a bankszférától

BitcoinBázis
-
  Tegnap 17:07 Gazdaság

John Stumpfot, a Wells Fargo egykori vezérigazgatóját örökre eltiltották a bankszektortól egy precedens nélküli ítéletben, amit egy szövetségi ügynökség, az Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Revolut ügyfelek hetekig, néha hónapokig nem tudnak hozzáférni saját pénzükhöz

BitcoinBázis
-
  Tegnap 15:46 Gazdaság

A Revolut több tucatnyi ügyfele panaszkodott arra, hogy nem tud hozzáférni a saját számlájához, és ezzel a  saját pénzéhez. Egyes Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Kiadták Franciaországnak a pénzmosással vádolt BTC-e vezért

BitcoinBázis
-
  Tegnap 08:13 Gazdaság

Az orosz Alexander Vinniket, a BTC-e kriptopénz tőzsde korábbi tulajdonosát kiadták Franciaországnak, hogy ott döntsenek a büntetéséről. A kiadatást Vinnik Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Névtelen bitcoin hősöket keresnek a bitcoin közösségi fórumon

BitcoinBázis
-
  20.01.24 19:13 Gazdaság

Egy új projekt keretében azok előtt az emberek előtt szeretnének tisztelegni, akik a bitcoin kezdeteinél jelen voltak.   A BitcoinTalkon Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

3 éven belül több mint 1 milliárd ember használhat kriptovalutákat

BitcoinBázis
-
  20.01.24 18:37 Gazdaság

A Nemzetközi Fizetések Bankjának (BIS) legfrissebb felmérése szerint 7 meg nem nevezett központi bank, melyek a világ népességének 20%-át képviselik, Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Komoly számítógépes vírus veszélyezteti az amerikai hadsereg rendszereit

BitcoinBázis
-
  20.01.24 18:27 Gazdaság

A kiberbiztonsági kutatók egy erőteljes e-mailben érkező kártevő programra figyelmeztettek, amely kormányzati és katonai rendszereket céloz meg. Az Emotet rosszindulatú Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Hoppá! Pénzautomata helyett bitcoin automata kirablása az új trendi (Videó)

BitcoinBázis
-
  20.01.24 17:41 Gazdaság

Egy amerikai üzletvezető rökönyödve állt egy e heti eset után, mikor két tolvaj egy forgalmat alig generáló bitcoin automatára vetett Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Kriptopénz tolvajokat kaptak el Japánban, 700.000$ értékben loptak BTC-t

BitcoinBázis
-
  20.01.24 17:06 Gazdaság

Japánban a rendőrség két gyanúsítottat tartóztatott le bitcoin lopás miatt. Az elkövetők egy kisebb piaci szereplő, a CoinExchange pénztárából tulajdonították el Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Hawaiiban a bankok hamarosan kriptovaluta számlákat is vezethetnek

BitcoinBázis
-
  20.01.24 16:03 Gazdaság

A Hawaii Állami Szenátus elfogadta azon törvényjavaslat első olvasatát, amely felhatalmazza a bankokat kriptovaluták letétbe helyezésére. A törvényjavaslat meghatározza azon Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

A TOR segítségével lesz újra anonim a bitcoin

BitcoinBázis
-
  20.01.24 08:01 Infotech

Egyre több az anonim bitcoin csomópont a TOR hálózatának köszönhetően. A Bitnodes adatai alapján január első két hetében az anonim Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Hisztis Schiff esete a Blockchain tárcával

BitcoinBázis
-
  20.01.24 07:01 Gazdaság

Peter Schiff bevallotta, hogyan is vesztette el a bitcoinjait. A milliárdos aranybefektető, Peter Schiff a napokban borult ki a Twitteren, Megjelent a BitcoinBázis oldalon.