Találatok: 37 hír

Több millió dollárt érhetnek a halott kriptovaluta projektek

BitcoinBázis
-
  Tegnap 20:06 Gazdaság

A CoinCodeCap blogja szerint több mint 600 olyan token van, amelyeket a fejlesztőik magukra hagytak vagy több éve nincs programozói Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Hogyan változtatja meg a technológia a dollár szerepét

BitcoinBázis
-
  Tegnap 18:07 Gazdaság

Az amerikai dollár a pénzek királya. Az elmúlt évtizedekben a nemzetközi elszámolások de facto standardjává vált. Ahogy a történelemben eddig Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Kosárlabda profi forradalmasíthatja az NBA bennfentes ügyleteit

BitcoinBázis
-
  Tegnap 17:04 Gazdaság

A Brooklyn Nets játékosa, Spencer Dinwiddie szokatlan terven töri a fejét, amely potenciálisan megváltoztathatja az NBA világát. A játékos most Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

The Sims és Fifa játékok készítője: “fektess Kriptóba”

BitcoinBázis
-
  Tegnap 16:01 Gazdaság

Trollkodni támadt kedve a The Sims, FIFA, NHL, Gyűrűk Ura játékok készítőjének, az Electronic Arts-nak (EA). A fejlesztőcég Twitter fiókjára Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Indul a tokengyár a Coinbasen: 17 új kriptót tervez listázni

BitcoinBázis
-
  Tegnap 13:03 Gazdaság

Az amerikai székhelyű kriptováltó Coinbase 17 kriptovalutával tervezi bővíteni a kereskedhető eszközeinek számát. Érdekesen olyan kriptókat is listázni kíván a Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Futtass egy Bitcoin node-ot egy új Raspberry Pi-n

BitcoinBázis
-
  19.09.19 20:41 Infotech

A Raspberry Pi az egyik legnépszerűbb mini-computer a piacon. A kisméretű, költséghatékony számítógép olyan teljesítményre képes, mint az átlagos asztali Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Hogyan lehet véget vetni a Bitcoinnak?

BitcoinBázis
-
  19.09.19 19:34 Gazdaság

Saifedean Ammous a múlt hétvégén megtartott rigai bitcoin konferencián a monetáris politika és a bitcoin elterjedése közötti korrelációról beszélt.  A Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

A Deloitte kantinjában bitcoinnal fizethetnek a dolgozók

BitcoinBázis
-
  19.09.19 18:11 Gazdaság

A “négy nagy” könyvvizsgáló egyike, a Deloitte mostantól engedi luxemburgi munkavállalóinak, hogy Bitcoinnal (BTC) fizessenek a kantinjában és kávézójában. A Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

6000+ üzletben lehet Bitcoint vásárolni a Fülöp-szigeteken

BitcoinBázis
-
  19.09.19 17:07 Gazdaság

Az Abra kriptopénz tárca és befektetési platform tegnap jelentette be, hogy a 6000+ fülöp-szigeteki 7-Eleven boltban már bitcoint és altcoinokat Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Az Ethereum számokban – 2019. szeptemberi adatok

BitcoinBázis
-
  19.09.19 16:03 Infotech

Szemügyre vettünk néhány vájt fülűeknek és a mezei olvasóknak is érthető Ethereum statisztikát. Az adatokból látszik, érdemes elfelejteni az árfolyamot Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Saját bitcoint akar az észak-koreai rezsim

BitcoinBázis
-
  19.09.19 12:05 Gazdaság

Az észak-koreai rezsim, Iránhoz és Venezuelához hasonlóan, saját nemzeti kriptovalutát fejleszt. A rezsim állítólag így kívánja megkerülni a szankciókat. Egy Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Lassan befellegzik a Windows 7-nek, érdemes még időben frissíteni

BitcoinBázis
-
  19.09.19 09:30 Infotech

Vége a Windows 7 pályafutásának: A Windows 10 először érte el az 50% -os piaci részesedést! Készülj fel Te is, Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Kriptovaluta csaláson kaptak egy volt orosz jégkorongozót

BitcoinBázis
-
  19.09.18 22:05 Gazdaság

800 000 dolláros kriptovaluta csalás elkövetésével vádolnak Oroszországban egy korábbi jégkorongozót. A vádlott, Igor Musatov (borítóképen), az egykori profi oroszországi Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Legjobb kriptós Telegram csoportok és hírfolyamok 2019-ben

BitcoinBázis
-
  19.09.18 21:02 Gazdaság

Nagyon sok hírfolyam található a Telegram közösségi hálózaton kriptó, blokklánc és ehhez kapcsolódó témákban, azonban csak néhányat lehet kiemelni ezek Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Elszaladtak az Ethereum hálózati díjak, jobban keresnek vele a bányászok, mint a Bitcoinnal

BitcoinBázis
-
  19.09.18 19:42 Gazdaság

Az Ethereum hálózat indulása óta először, a megnövekedett kereslet hatására magasabbak a bányászok által beszedett hálózati díjak, mint a Bitcoin Megjelent a BitcoinBázis oldalon.