Találatok: 115 hír

Háromból három - Az Újpestet is legyőzte a Brse (galéria)

Behír
-
  Tegnap 20:54 Sport

A tavalyi bronzérmes csabai együttes 3-0-ra verte hazai pályán fővárosi ellenfelét.

Az égből nézett szét az első látogató a kolbászfesztiválon

Már hagyomány, hogy Horváth László az első, légi látogatója a Csabai Kolbászfesztiválnak. Így volt ez most is, a békési villanyszerelő mester, sárkányrepülő pilóta és amatőr légi fotós sok mindent látott, amit a nagyközönség csütörtökön reggel 9 órától, a rendezvény kezdetétől láthat.

Mitől függ a nyugdíj összege?

Behír
-
  Tegnap 17:48 Belföld

Az öregségi nyugdíj összegét az elismert szolgálati idő, és a figyelembe vehető havi átlagkereset alapján kell megállapítani.

Molcsányi Rita: A minőségi munka mellett fontos, hogy jól érzem magam a klubnál

Behír
-
  Tegnap 17:07 Belföld

A Békéscsabai Röplabda Sportegyesület szezonnyitó sajtótájékoztatóján hosszabbította meg további két évvel Molcsányi Rita szerződését, aki ezek alapján 2022. május végéig biztosan a BRSE sportolója marad. Ennek apropóján készült interjú a Kicsi becenévre hallgató játékossal.

Ingyenesen maradhat csütörtökön este is a kolbászfesztiválon, aki kettőig belép

Behír
-
  Tegnap 16:03 Belföld

Csütörtökön megéri minél hamarabb belépni a Csabai Kolbászfesztiválra, és ott maradni akár hajnalig, mert nem kell belépőt fizetni 14 óráig.

Az '56-os eseményekre emlékeztek Békéscsabán

Behír
-
  Tegnap 14:57 Belföld

Az 1956-os forradalom és szabadságharcra emlékeztek szerdán Békéscsabán.

Átadták a Lőkösháza térségében elfogott három határsértőt a román hatóságoknak

A három külföldi illegálisan lépte át az államhatárt Békés megyében.

Volt egyszer egy Sigma zenekar

Behír
-
  Tegnap 13:08 Kultúra

A közelmúltban a békéscsabai Balassi Bálint Magyar Művészetek Háza Irányi utcai oldalán helyezték el az 1963 és 2015 között működő, legendás Sigma együttes emléktábláját. Az ünnepély megálmodójával, Kaposvári Lászlóval (Laci) beszélgettem, aki 1972 óta tüzetesen követi/te a csapat mozgását.

Megérkeztek Kardoskútra a telelő szürkemarhák

Behír
-
  Tegnap 12:20 Belföld

Az ősz beköszöntével a Körös-Maros Nemzeti Park különböző pusztáit járó magyar szürkemarhákat visszaszállították a kardoskúti Sóstói - telepre.

Harminckilenc holttestet találtak egy bolgár kamionban, Angliában

Behír
-
  Tegnap 11:33 Baleset-bűnügy

Harminckilenc holttestet találtak egy bolgár kamionban a délkelet-angliai Essex megyében - közölte szerdán a helyi rendőrség.

Az Lmp, Mszp, Mlp szövetség közleménye a kolbászfesztiválról

Behír
-
  Tegnap 11:05 Belföld

Az LMP, az MSZP és az MLP politikusai egy közleményt juttattak el a szerkesztőségünkbe. A közleményt az alábbiakban olvashatják.

Balesetek és ittas vezetés miatt intézkedtek a Békés megyei rendőrök

Orosházán és Szeghalmon balesetnél helyszíneltek, Gyomaendrődön ittas járművezetés gyanúja miatt, Gyulán pedig körözés alapján intézkedtek a rendőrök.

A városhoz közelítő szovjet csapatok vezetőivel Fekete Pál tárgyalt 1956-ban

Behír
-
  Tegnap 08:44 Belföld

1956 őszén nemcsak Budapesten, hanem az egész országban kifejezték az emberek az akkori rendszerrel szemben az elégedetlenségüket. A tüntetéseken Kossuth-nótákat énekeltek, eltávolították a kommunista jelképeket. A felvonulásokat követően, másnap nagygyűléseken választottak új hatalmi testületeket.

A gyermekek internetes kiszolgáltatottsága ellen jött létre együttműködés

 Közösen lép fel a gyermekek internetes kiszolgáltatottsága ellen a Belügyminisztérium, az Országos Rendőr-főkapitányság és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat.

Lélektől lélekig – A kormányhivatal dolgozói mutatkoztak be

Lélektől lélekig címmel nyílt kiállítás a Békés Megyei Kormányhivatal földszintjén kedden délután. A tárlat huszonhárom, a kormányhivatalban dolgozó munkatárs alkotásait mutatja be.