Találatok: 145 hír

Kosárlabda: 62 pontos csabai siker a Gyula Color Ke ellen

Behír
-
 Ma 19:01Sport

A Békéscsabai KK újfent legyőzte a Gyulai Color KE együttesét a férfi kosárlabda NB II Keleti Csoportjában vasárnap este. A megyeszékhely együttese sikerével a tabella 5. helyét foglalja el, míg a vendégek továbbra is nyeretlenek a 2020/2021-es bajnoki kiírásban.

Elhunyt dr. Prekop Ottó, a Trezor társalapítója, vezérigazgatója

Behír
-
 Ma 18:46Belföld

A Trezor Liktor Zrt. a közösségi oldalán tette közzé, hogy a cég vezérigazgatója, dr. Prekop Ottó életének 65. évében végleg megpihent.

Karate szemináriumot tartottak Bátaszéken

Behír
-
 Ma 18:15Sport

A karate sportolók a járványtól függetlenül készülnek az új versenyidényre. A WKF karate legnagyobb ez évi megmérettetése a Tokiói Olimpia lesz, amelynek programjában szerepel majd a karatésok versenye. Van esély arra, hogy magyar versenyzők is indulhatnak, így a versenyekre felkészítő szemináriumokat szerveznek.

Glokális sarok: A csabai fölhasználat története

Behír
-
 Ma 17:15Belföld

Milyen hatással van gyorsan változó világunk Békéscsabára és csabaiként tudjuk-e ezeket a változásokat befolyásolni?

Anno 1921 – Békéscsaba és a világ 1921. január közepén

Behír
-
 Ma 15:25Belföld

Alig kezdődött el az év, de nem maradtak híján fontos híreknek a Körösvidék olvasói. Íme a főbb hírek röviden: „Nondum finis Hungáriáé” és a csabai piacon felmerülő problémák. Csabai hős úrilány és végezetül egy hűséges lengyel katona.

Békéscsaba anno: Száznegyven éve így léptek át 1881-be

Behír
-
 Ma 14:11Belföld

B.-Csaba – így írták száznegyven éve, 1880-ban, az ó- és újév határán településünk nevét. Az akkor lezárult esztendő főbb csabai történéseit elevenítjük fel, dióhéjban.

Ezek a szabályok és tarifák vonatkoznak a horgászatra 2021-ben!

Behír
-
 Ma 13:12Belföld

Nem olcsó hobbi a pecázás, de hogyan alakulnak az idei szabályok és árak? Hol lehet Békés megyében pecázni? Ezt gyűjtöttük össze!

Érdemes mielőbb nyilatkozni az adókedvezményekről

Célszerű már az első bérszámfejtés előtt nyilatkozni az adókedvezményekről, így a munkáltatók már a januári fizetésben is figyelembe veszik a munkavállalóknak járó adókedvezményeket - tájékoztatta az MTI-t Izer Norbert.

Meghalt Sas József színészművész, rendező, színházigazgató

Elhunyt 82 éves korában Sas József Jászai Mari-díjas színészművész, rendező, színházigazgató - közölte vasárnap felesége az MTI-vel.

Két edzőmérkőzéssel zárta a felkészülés második hetét a Békéscsaba 1912 Előre

A csabai labdarúgók szombaton a Békéscsaba Labdarúgó Akadémián az NB III. Közép csoportjának listavezetőjét, a Kecskeméti TE együttesét fogadták, majd a DEAC gárdáját.

Kosárlabda: tizenegy pontos békési siker a Sopron ellen

Behír
-
 Ma 11:25Sport

85-74-es sikert aratott a Békési SZKSZ az SMAFC együttese ellen szombat este a Békéscsabai Evangélikus Sportcsarnokban. A férfi kosárlabda NB I/B Zöld csoportjában szereplő házigazda sikerével továbbra is a hatodik helyet foglalja el a tabellán, míg a vendégek visszacsúsztak a tizenegyedik pozícióra.

Mezőberényben már a Moderna-vakcinával oltanak az idős otthonban

Behír
-
 Ma 10:53Egészség

A mezőberényi otthonban több mint ötvenen kapják meg vasárnap a koronavírus-elleni készítményt – itt már a Moderna-vakcinával oltanak.

Ma déltől életbe lép a "vörös kód"

Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) vezetője a várható nagy hidegre tekintettel elrendelte a hajléktalan emberek életét védő úgynevezett vörös kód kiadását - jelentette be a tárca szociális ügyekért felelős államtitkára.

Országos tisztifőorvos: nem változik a magyarországi oltási terv

Semmiképpen nem szeretnének változtatni a hazai koronavírus-oltási terven - emelte ki az országos tisztifőorvos a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorának adott interjúban.