Találatok: 7 hír

Új kenyér: tényleg ezt ették Egyiptomban?

BeerPorn
-
  Ma 06:25 Életmód

Egy amerikai kutatócsoportnak sikerült életre kelteni múzeumban őrzött ókori egyiptomi leletekből kivont kovászt, amellyel lehet, hogy megsütötték az egykori piramisépítők kenyerét.

Majdnem 24 Big Mac-kel ér fel a legdurvább angliai burger

BeerPorn
-
  19.08.17 06:36 Életmód

10 hatalmas húspogácsa, sajt, és 25 szelet bacon, egy összesen másfél kilós hamburgerben. Ezt tudja a Big Ben Number 10, amely azt jelzi, még mindig nem járt le a divatja a tökéletesen fantáziátlan óriás kajáknak.

Jöhet egy csokis-kávés sörfagyi?

BeerPorn
-
  19.08.16 06:21 Életmód

Íme egy brutális sörös fagyirecept, amelyet, hogyha egyszer elkészítesz (és kipihented a vele járó melót), tuti, hogy még jó párszor nekiállsz majd! Elsősorban szülinapra ajánljuk!

Beer before bread

BeerPorn
-
  19.08.15 09:22 Recept

Létezik egy tudományos elmélet, amely szerint az ókor kezdetén, a mezőgazdaság megszületéséhez a sörkészítés legalább olyan mértékben hozzájárult, mint az, hogy a gabonából kenyeret süssenek.

Ezt olvasd el steak sütés előtt!

BeerPorn
-
  19.08.15 06:11 Életmód

Írtunk már róla korábban, hogy igazán rákaptak a magyarok a grillezésre: mintegy három és fél milliárd forintot költünk el május és augusztus között grilleznivalóra. Ha pedig a sima hússütés már jól megy, ideje megpróbálkozni valami komolyabbal is! Íme a steak sütés íratlan szabályai!

Saját pincészetet alapít a legnagyobb coloradói sörfőzde

BeerPorn
-
  19.08.14 06:46 Életmód

A Denvertől északra található Fort Collinsban működő Odell Brewing egészen újszerűen fogja meg a borkészítést. Döntésük mögött az áll, hogy az államban a legjobb komlók ugyanarra nőnek, ahol a legjobb szőlőskertek is találhatók.

Kánikula: így tárold helyesen az ételt és a sört

BeerPorn
-
  19.08.13 09:14 Életmód

Nyáron fokozottan törekedni kell a higiénés konyhai alapszabályok betartására, mivel a friss táplálékokat a baktériumok is kedvelik, így az élelmiszer eredetű megbetegedések is gyakoribbak – figyelmeztet a Nébih. De nem csak a friss élelmiszerek helyes tárolására kell fokozottan ügyelni ilyenkor!