Találatok: 7 hír

Egy európai szervezet szerint a sörözők szinte teljesen vírusbiztosak

BeerPorn
-
  20.10.29 06:32 Életmód

Az éttermek és sörözők biztonságosak, bezárásuk pedig többet árt, mint használ. A vendéglátóipari szektor egész Európában csak a fertőzések nagyon csekély hányadáért tehető felelőssé, illetve sokkal biztonságosabb mondjuk kocsmába menni, mint egymásnál vendégeskedni - áll egy elemzésben.

Szomorú hírek a Sörszövetségtől

BeerPorn
-
  20.10.28 08:16 Életmód

Az öt legnagyobb magyar sörgyártó idei együttes forgalma 5,5 százalékkal, 4,9 millió hektoliterre csökkent a harmadik negyedév végére az előző év azonos időszakához képest. Különösen a csapolt sör értékesítése zuhant, csaknem 40 százalékkal.

Levante Budapest – Közel-Kelet, de közel vagy

BeerPorn
-
  20.10.27 06:54 Életmód

„Távol-Kelet, de távol vagy, Közel-Kelet, de közel vagy” énekelte Müller Péter Sziámi kényelmetlenül sok évvel ezelőtt, és bizonyos értelemben igaza is van, ami ott történik, az mintha a szomszédban történne. Sokan már nyaralni is úgy járnak oda, mintha a Balatonra, vagy a horvát tengerpartra ugranának le. De mit látunk itthon a régió gasztrójából,

Nem erre számítottál!? – ilyen a Madhouse Budapest

BeerPorn
-
  20.10.27 06:27 Életmód

Nem csak azzal húzott (megint) meglepőt a Mad Scientist októberben, hogy megnyitotta a Madhouse-t az egykori BrewDog Budapest helyén, hanem bizony azzal is, hogy milyen lett a hely. Mert nem biztos, hogy pont olyan, amit elsőre várnál!

Durván többet isznak a nőknél a magyar férfiak

BeerPorn
-
  20.10.26 12:57 Életmód

A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint tízből egy férfi minden nap alkoholizál Magyarországon. A lakosságnak több mint 5 százaléka nagyivó.

Ma jelenik meg az alkoholmentes Guinness

BeerPorn
-
  20.10.26 11:39 Életmód

Több hónapja megy a találgatás, hogy tényleg lesz-e alkoholmentes Guinness. A pletykák beigazolódtak: mától már kapható az Egyesült Királyság boltjaiban a Guinness alkoholmentes változata, külföldi piacokra viszont csak később kezdik el szállítani.

Kóstoltad már a Soproni Óvatos Duhaj Búzát? – nyerj most belőle egy tálcával!

BeerPorn
-
  20.10.26 06:19 Életmód

Belga típusú búzasörrel rukkolt elő a Soproni idén ősszel. Az újdonság egy könnyű, fűszeres és gyümölcsös ízű sör, amelyből most egy egész tálcával nyerhetsz, ha velünk játszol!