Találatok: 11 hír

Akár 3 milliárd forintért is elkelhet a legnagyobb skót whisky gyűjtemény

Elárverezik a világ legnagyobbjának tartott, magánkézben lévő skótwhisky-gyűjteményét, a több mint 3900 üvegért 7-8 millió fontot (2,7 - 3,1 milliárd forint) várnak. Az italok korábbi tulajdonosa Richard Gooding, több mint 20 éven át gyűjtötte a whiskyket.

Egy sörös ajándék, amely egy életre megváltoztatja azt, aki kapja

BeerPorn
-
  Tegnap 06:05 Életmód

Egyszerű sörkedvelőből igazi sörgourmet lesz mindenki, aki karácsonyra a HUBA - Hungarian Beer Academy ünnepi utalványát kapja, hiszen az exkluzív dobozban nem csak három király magyar kisüzemi sör, hanem egy június végéig felhasználható sörtanfolyam voucher is van!

Miért visznek árpát az űrbe?

BeerPorn
-
  19.12.07 06:44 Életmód

Csütörtök este elstartolt a SpaceX Falcon 9-es hordozórakétája, ami egy csomó érdekes dolgot szállít a Nemzetközi Űrállomásra. Többek között egy adag árpát is, és a terv az, hogy kipróbálják, hogyan készíthető belőle maláta odafent.

Whisky kisokos: hordók és az érlelés

BeerPorn
-
  19.12.06 09:41 Életmód

Whisky sorozatunk következő részében az ital készítésének leginkább időigényes részével, a whisky érlelésével foglalkozunk. Megnézzük, hogyan lesz a new spiritből whisky, mit tudnak az egyes hordók, milyen hatást gyakorol az italra az érlelés helyszíne, és kiderül az is, mennyi az angyalok jussa.

Nézd, milyen különleges idén a Stella Artois ünnepi doboza!

BeerPorn
-
  19.12.05 10:31 Életmód

Tudtad, hogy a Stella Artois eredetileg az ünnepekre készült? Az idei, ünnepi doboz pedig tele van olyan cuki, téli jelenetekkel, amelyek emlékezetessé teszik ezt az időszakot. Most ráadásul a tiéd lehet az öt tálca karácsonyi dobozos Stella Artois egyike!

Ezek voltak a november legizgalmasabb új sörei

BeerPorn
-
  19.12.05 06:36 Életmód

Sour, toast ale, őszibarackos fekete IPA, bodzás saison és kakaós-csokis stout van a novemberi kedvenceink között. Kóstoltad te is valamelyiket?

Teljesen újra értelmezi magát és a kisüzemi sört a megújuló Csupor Craft Beer

BeerPorn
-
  19.12.04 10:43 Életmód

Kizárólag a lehető legfrissebb sörökkel tér vissza a Csupor Craft Beer. Csupor Marciék korábbi, jobbára még a Főzdefeszteken megismert főzeteit, mint a Tántorgó ParIPA, a Bunny Hop vagy a Thermo STOUT, egyelőre ne keressük.

Elindult a nevezés a Central European Beer Awards 2020 sörversenyre

A Gyulai Kézműves Sörfesztivál 2020-ban is megrendezi a Central European Beer Awards nemzetközi sörversenyt, ahol Magyarország legjobb kisüzemi sörét és a legeredményesebb kisüzemi főzdéjét is megnevezik majd.

2900-ből jöjjön ki – ennyit költünk étteremre?

Az idén egy éttermi étkezésre átlagosan 2900 forintot szánnak a magyar vendégek fejenként, a hely kiválasztása előtt 72 százalékuk az interneten is tájékozódik, 60 százalékuk azonban ismerősei ajánlását tartja döntőnek.

Ezekkel a sörcsomagokkal tankolj fel az ünnepekre 4. rész: Etyeki Sörmanufaktúra

BeerPorn
-
  19.12.03 11:40 Életmód

Többféle, szuper kisüzemi sör válogatással készült az ünnepekre az Etyeki Sörmanufaktúra! A főzdében ráadásul összeállítottak kifejezetten hölgyeknek szóló csomagot, olyat, amit meccsnézéshez, síeléshez vagy épp a karácsonyi lakomákhoz ajánlanak!

Szent Jakab kagyló és argentin rákfarok: itt az új karácsonyi sör-kaja trend

Szuper kis sör-étel bemutatót rittyentett a Magyar Sörgyártók Szövetsége az idei adventi sörestején. A hagyományosan színvonalas gasztrofelhozatalt ezúttal Czinege Tamásék Green Eggben készült ételei képviselték. És persze mindhez járt egy-egy magyar sör is!