Találatok: 13 hír

Érdemes körülnézni igénylés előtt: most több tízezer forint is ütheti a markod

Az év eleji visszaesés után a februári hitelfolyósítási adatok növekvő érdeklődést mutattak a lakosság körében - bár az egy évvel ezelőtti eredményeket még nem sikerült megközelíteni. A hitelkihelyezés élénkítését a hitelintézetek is megcélozták, a lakáshitelek esetében főként jóváírási akciókkal. Ezeket foglaltuk össze az alábbi cikkben.

Mennyivel drágul a hitelem, ha júniusig moratóriumban maradok?

Bank360 blog
-
 Tegnap 06:05Gazdaság

Jelentős, akár több millió forintos plusz költséget is okozhat, ha hitelünk törlesztését a teljes moratóriumi időszak alatt felfüggesztettük. Ennek oka, hogy a hitelek törlesztője nem emelkedhet, ami a megnövekedett futamidő miatt további kamatköltséget jelent még úgy is, hogy a moratórium alatt kamatos kamat nem terheli tartozást.

Már a Budapest Banknál is elérhető az Apple Pay

A Budapest Bank 2021. április 20-tól elérhetővé teszi ügyfelei számára az Apple Pay fizetési lehetőséget, így biztonságosan és érintésmentesen fizethetnek anélkül, hogy bankkártyájukat átadnák másnak, fizikai gombokkal érintkeznének vagy készpénzt cserélnének.

Hogyan tudok most utasbiztosítást kötni?

Bank360 blog
-
 21.04.21 06:05Gazdaság

Ha utánajártunk minden kérdésnek, az utazás előtt még egy fontos feladat hátra van: az utasbiztosítás megkötése. Cikkünkben összefoglaltuk az erre vonatkozó feltételeket.

Kiknek lehet jó a jövedelembiztosítás?

Bank360 blog
-
 21.04.20 07:05Gazdaság

Munkanélküliségre vagy keresőképtelenségre alkalmazható biztosítás nem ismeretlen az emberek számára. Egy kutatásból az is kiderül, hogy kik érdeklődnek a jövedelembiztosítások iránt.

Ezzel a módszerrel teheted vállalkozásod pénzügyeit járványállóvá

Bank360 blog
-
 21.04.20 06:05Gazdaság

Mik egy vállalkozás lehetőségei a már egy éve tartó gazdasági megpróbáltatások közepette? Moratórium és hitelezési kedv, alternatív pénzügyi megoldások.

Változnak a csok és a lakásfelújítási támogatás feltételei

Az is felveheti a lakásfelújítási támogatást a saját lakására, aki szolgálati lakásban él, emellett bővült az elszámolható munkálatok köre is - derült ki Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter pénteken közzétett videójából. Emellett a Magyar Közlöny pénteki számában a csokkal kapcsolatban is jelentek meg új információk. Összegyűj

5 lényeges kérdés a hitel igénylése előtt: most mindenre választ kaphatsz

Bank360 blog
-
 21.04.19 06:30Gazdaság

Számtalan személyi kölcsön konstrukcióból választhatunk, ha pénzre van szükségünk. A feltételek meglehetősen különbözőek, jó hír viszont, hogy a Magyar Nemzeti Bank (MNB) fogyasztóbarát minősítése megbízható sorvezetőt nyújt e hitelek útvesztőjében. Összegyűjtöttük a legfontosabb kérdéseket és válaszokat, hogy a számodra legkedvezőbb…

Miben segíthet a koronavírus idején egy jövedelembiztosítás?

Bank360 blog
-
 21.04.19 06:05Gazdaság

A koronavírus egy éve befolyásolja az életvitelünket, a munkánkat és az anyagi helyzetünket is. A Ilyen és ehhez hasonló váratlan helyzetek bármikor adódhatnak, a vírustól függetlenül is, ez pedig pénzügyi kockázatot rejt magában: a Bank360.hu szakértői annak jártak utána, hogy milyen lépéseket tehetünk azért, hogy a bizonytalan időkben is…

A használt lakás az új favorit? A statisztika elárulja, milyen lakások kelendőek

A folyósított lakáshitelek összege még a 2020-as koronavírussal terhelt év során is növekedni tudott, és bár 2021 januárjában alacsony szintre süllyedt a volumen, az év eleji gödör csak átmeneti megingásnak tűnik a februári folyósítás tükrében. Az év második hónapjában folyósított 68,7 milliárd forintnyi lakáshitel ugyanis 16,9 százalékkal múlta fe

Lecsengőben a válság? Márciusban sem csökkent a magyarok hiteléhsége

Bank360 blog
-
 21.04.17 06:05Gazdaság

A Bank360 kalkulátorainak adatai alapján mutatjuk, milyen fogyasztási hiteleket kerestek a felhasználók 2021 márciusában.

Változás a Szép-kártyánál: mutatjuk a részleteket

Változott a Szép-kártya alzsebeiben lévő összegek felhasználhatósága - derül ki a csütörtökön közzétett Magyar Közlönyből. December 31-ig szabad lesz az átjárás a három alszámla között.

Biztatóak az adatok: végre kifelé tartunk a válságból?

Bank360 blog
-
 21.04.16 06:05Gazdaság

Ugyan a személyi kölcsönök kapták a legnagyobb ütést a válság során, de idén februárban már megkezdték lassú felzárkózásukat. Az MNB által közölt adatok szerint 30,3 milliárd forint összegben folyósítottak a bankok személyi kölcsönöket az év második hónapjában, ami tavaly március óta a legmagasabb havi érték. A növekedésben szerepet…