Találatok: 9 hír

7 milliós bírságbombára ülnek fel a csokosok, ha a semmire vállalnak be 3 gyereket

Az emelkedő kamatok ráadásul még növelhetik is a visszafizetendő összeget.

Milyen balesetbiztosítási elemek vannak az utasbiztosításokban?

Ha a baleset légi katasztrófa miatt következett be, a biztosítók sok esetben kiegészítést fizetnek a baleseti biztosításon felül.

Nem a kamatemelési ciklus törhet borsot a babavárót elbukó házaspárok orra alá

Bank360 blog
-
 Tegnap 06:05Gazdaság

A büntetés mértékét meghatározó ügyleti kamat ugyanis nem kötődik az MNB által meghatározott legfontosabb kamatszinthez.

Kivel nyaralunk szívesebben: családdal vagy barátokkal?

Bank360 blog
-
 21.07.25 19:05Gazdaság

A Bank360 megrendelésére az Opinio reprezentatív felmérést készített a magyarok idei nyaralási terveiről. A kutatásból többek között az is kiderül, hogy milyen úti célokat preferálnak azok, akik a barátaikkal, illetve azok, akik a családjukkal mennek nyaralni.

Mennyi a törlesztője egy 25 millió forintos lakáshitelnek?

A Magyar Nemzeti Bank júniusban kamatemelési ciklusba kezdett, ami a hitelek drágulását hozza majd magával, így még fontosabbá vált, hogy alaposan végiggondolják a hiteligénylők, hogy milyen kamatperiódussal vesznek fel hitelt. Két összegre, 10 és 25 millió forintra vizsgáltuk meg, hogy milyen különbségek vannak az ötéves…

Hova utaznak a magyarok idén nyáron?

Bank360 blog
-
 21.07.23 06:05Gazdaság

Korosztálytól függetlenül egyértelműen Horvátország a legnépszerűbb úticél a magyarok körében.

Vajon melyik a magyarok kedvenc közlekedési eszköze, ha nyaralni indulnak?

Bank360 blog
-
 21.07.22 06:05Gazdaság

A Bank360 megrendelésére az Opinio készített reprezentatív felmérést a magyarok idei nyaralási terveiről. A kutatásból többek között az is kiderül, hogy a három legnépesebb generáció tagjai, az X (1965-1980 között születettek), az Y (1981-1996 között születettek) és a Z (1997-2012 között születettek) generációsok mivel utaznak nyaralni az idén.

Mennyi a törlesztője egy 1 millió forintos személyi kölcsönnek?

Megvizsgáltuk a júliusi személyi hitel ajánlatokat, hogy milyen feltételekkel lehet felvenni 1, illetve 1,5 millió forintot.

Rosszul járhatnak a moratóriumos adósok, ha tovább halogatják a kilépést

Júniusban kamatot emelt az MNB, ez pedig a kamatrögzítés nélküli hiteleknél szinte azonnal magasabb havi törlesztést idéz elő. Nincs ez másképp a moratóriumba belépett hitelek esetében sem: hiába nem nőhet a moratórium miatt a törlesztő, a változó kamatozás miatt így is megemelkedhet a havonta fizetendő összeg.