Találatok: 6 hír

Balatonfüred - Mégsem lesz új strand az Aranyhíd sétánynál - ennek akár örülhetünk is

Ha akaratlanul is, de több alkalommal megtévesztő információt közöltem olvasóinkkal a Balatonfüred délkeleti részén készülő parkról a város hivatalos honlapján megjelent cikkek alapján. Mint most kiderült, valótlan volt, hogy új strand is lesz az Aranyhíd sétányról nyíló területen.

SZÉP kártya - A felhasználók nyerhetnek, a szálláshelyek veszthetnek az új szabályokkal

Sokaknak lehet nagy segítség a SZÉP-kártyájukon tárolt pénz hasznos felhasználásában a kormány csütörtöki rendelete, amelyik megnyitotta az átjárás lehetőségét a különböző alszámlát között. A szállásadók körében nem biztos, hogy ugyanilyen nagy lesz az öröm, mert ezzel egy időre megszűnik a kivételezett helyzetük.

Balatoni régió - A polgármesterek örülnének is, nem is a fekete-zöld izirájdereknek

A balatoni települések csak kemény feltételek teljesítése esetén hajlandók fogadni az idén a Lime Elektromos Roller Megosztó járműveit, mivel a múlt nyáron tartott rövid és szűk körű főpróba nagyon sok problémát vetett fel.

Hévíz - Megújult arculattal várja a nyitást város turisztikai, gyógyturisztikai kínálata

A turizmust sújtó nehéz időszakot Hévíz a kommunikáció megújítására használta fel, amihez sok éves szakmai tapasztalatai mellett egy kreatív ügynökség külsős nézőpontját is segítségül hívta.

Gyenesdiás - Tévés kalandreality a felhagyott dolombitbányában

A Media1 értesülése szerint a Ság-hegy és több Balaton-felvidéki védett terület lesz a forgatási helyszíne a TV2 Média Csoport legújabb kalandreality műsorának. A természetvédelmi engedély szerint a legfontosabb helyszín a Gyenesdiás határában lévő felhagyott dolomitbánya lesz, ahol több mint egy hónapra berendezkednek a műsor…

Balatonföldvár - A Miniszterelnökség vizsgálatot indít a kikötőépítés ügyében

Néhány hete számoltam be egy sikeres projektünkről, az aligai egykori úttörőtábor helyén tervezett gigatársasház építésének leállításáról. A tiltakozást akkor a kormányig közvetítő Witzmann Mihály kormánypárti országgyűlési képviselő most ismét egy olyan ügyben ért el eredményt, amit ugyancsak a Balatontippen indítottunk el négy hónapja.