Találatok: 8 hír

Ó, a Balaton, régi nyarakon - élménypályázat írással, képpel, videóval

Balatontipp
-
  Ma 00:26 Utazás

A Balatontipp szálláshelyek, vendéglátóhelyek, hajós vállalkozások és más szolgáltatók támogatásával pályázatot hirdet balatoni emlékek, élmények feldolgozásáram bemutatására.

Balatoni fotó totó - Képrejtvény a Balatonról értékes nyereményekért 1/1.

Balatontipp
-
  Tegnap 22:42 Utazás

Egy hetente jelentkező játékot indítunk balatoni szálláshelyek, strandok, vendéglátóhelyek, hajós vállalkozások és más szolgáltatók támogatásával. A feladat minden alkalommal csak annyi, hogy három-három lehetőségből választva meg kell adni, hogy az épp bemutatott tíz kép hol készült, vagy mit ábrázol.

Paloznak - Offline üzenővel is lassítanák a járvány terjedését

Balatontipp
-
  20.04.04 12:43 Utazás

A paloznaki önkormányzat a 2016 óta működő offline üzenőt is beveti a koronavírus járvánnyal kapcsolatos kommunikációban, hogy a falu állandó lakosait és az üdülőtulajdonosokat otthonmaradásra bírja.

Gyenesdiás - Home office Tourinform és virtuális turizmus

Balatontipp
-
  20.04.04 11:49 Utazás

A Gyenesdiási Turisztikai Egyesület munkatársai is home officeban látják el munkájukat március közepe óta. A folyamatban lévő feladatok ellátása nincs helyhez kötve, így zökkenőmentesen alkalmazkodtak a kialakult helyzethez.

Hévíz - Már május végére 350 milliós kiesés várható, de tartják az egyensúlyt

Balatontipp
-
  20.04.03 16:59 Utazás

Papp Gábor, Hévíz polgármestere csütörtökön rendkívüli sajtótájékoztatón mutatta be, mit is jelent a járvány miatti vészhelyzet egy, a turizmusra építő településnek, önkormányzatnak, és hogyan próbálják a jövőre is gondolva kezelni a válságot.

Ötmilliárd egyes balatoni kikötők fejlesztésére elektromos hajók fogadásához

Egy a napokban közzétett lista szerint Tihanyba, Füredre, Földvárra, Aligára, Kenesére jut azokból a milliárdokból, amiket a Magyar Turisztikai Ügynökség a "Balatoni e-kikötő fejlesztés" című pályázaton kiosztott. Volt, aki néhány tízezer híján kerek egymilliárdot kapott a magyarok adóiból.

Komoly pénzesőre számíthatnak az ötcsillagos szállodák - ha nyernek

Akár ötszázmillió forint támogatásra is pályázhatnak a hazai ötcsillagos szállodák egy április 1-én este nyilvánosságra hozott pályázati kiírás szerint. A támogatás rendkívül nagylelkű, mivel akár projekt nettó költségének 70 százalékát is kiválthatja.

Balaton - Mostantól hét hónapon át újra működik a viharjelzés

Balatontipp
-
  20.04.01 10:28 Utazás

Április elsején elindult és október végéig üzemel a viharjelzőrendszer a Balatonon, a Velencei-, a Fertő- és a Tisza-tavon - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság kedden az MTI-t.