Találatok: 8 hír

Balatoni régió - Ünnepi programok az 1956-os forradalom évfordulóján

  Balatonberény Október 23., szerda Ünnepi megemlékezés 16.00 Koszorúzás az „56″-os emlékműnél a Balaton-parton 17.00 Ünnepi szentmise 18.00 Ünnepi műsor a művelődési házban – beszédet...

Balatoni programok a 2019. október 18-november 8. közötti időszakra

Balatontipp
-
  Ma 00:32 Utazás

Jellegzetes őszi programokkal várják ezen a hétvégén is a vendégeket a Balatonnál. Több más mellett Badacsonyban vezetett túrán erednek a hajnalmadár nyomába, Balatongyörökön a Bece-hegy boraival ismerkednek, Balatonszárszón irodalmi programokra és helytörténeti sétára, Keszthelyen ingyenes hangversenyekre, Siófokon…

Nivegy-völgy - Hatalmas érdeklődés mellett és sikerrel zajlott a szombati murci fesztivál

Balatontipp
-
  19.10.15 22:27 Utazás

A Nivegy-völgy lakóinak igazi közösségi ünnepe volt a meghatározóan civil szervezésben és finanszírozással megvalósult második murci fesztivál. Az előzetes várakozásokat és a tavalyi számokat is jóval felülmúlva, több mint ötszáz résztvevője volt a szombati programnak.

Elindult az utóbbi évtizedek legnagyobb Balatont szolgáló beruházása

Balatontipp
-
  19.10.11 21:21 Utazás

Siófok legnagyobb látványossága, találkozó, sétálóhelye lehet a meghatározóan uniós pénzből felújításra kerülő Sió-zsiliprendszer, amit az eddigi ipari terület helyett inkább közösségi térként képzelnek el a tervezők, derült ki a munka indítása kapcsán Siófokon tartott tájékoztatón szerdán. Persze az eredeti funkciók biztosítása mellett.

Balatoni vendégforgalom - tovább fogytak a külföldiek az év első nyolc hónapjában

Az idén augusztusban az egy évvel korábbinál nagyobb vendégforgalmat bonyolítottak a balatoni kereskedelmi szálláshelyek, de az év eleje óta jellemző visszaesést így sem tudták teljesen megállítani. Különösen a külföldi vendégéjszakák számában jelentős a csökkenés.

Balatoni programok a 2019. október 11-november 1. közötti időszakra

Balatontipp
-
  19.10.11 11:16 Utazás

A vasárnapi választás miatt a megszokottnál kicsit visszafogottabb lesz a programkínálat október második hetének végén, de szombaton így is kedvünkre válogathatunk. A Nivegy-völgyi községekben murci fesztivált, Kapolcson őszi vásárt rendeznek, Földváron töklámpásokat készítenek, a keszthelyi Festetics-kastélyban ingyenes koncertekre és…

Kapolcs - Őszi vásár állat- és gépbemutatóval, kulturális programokkal

Balatontipp
-
  19.10.11 10:07 Utazás

Egy igazán kihagyhatatlan program szombatra a falusi idillt keresőknek a Kapolcs és Taliándörögd közötti barátságos dombvidék szélén, várhatóan gyönyörű időben megrendezésre kerülő őszi vásár.

Óbudavár-Jakabfa-Csicsó-Antalfa-Tagyon - II. Nivegy-völgyi Murci Fesztivál

Balatontipp
-
  19.10.11 01:24 Utazás

A tavalyi tapasztalatok alapján nyugodtan megjósolható, hogy a Balaton-felvidék legnagyobb szüreti mulatságára készülhetünk szombaton délután a Nivegy-völgy községeiben.