Találatok: 16 hír

Balatongyörök - Györöki Szüret és XVII. Halászléfőző Fesztivál

Balatontipp
-
  Ma 13:01 Utazás

Györökön nem bíznak semmit a véletlenre, a hallevesek, halászlék mellé bort is társítanak a nyarat záró rendezvényükön, hogy a halaknak biztosan legyen miben úszni.

Balatoni programok a 2019. augusztus 22-szeptember 6. közötti időszakra

Balatontipp
-
  Ma 11:45 Utazás

A tervezett rendezvények szerint nem fejeződött be a nyár augusztus 20-án.   Összeállításunk most is két hétre szól, így a jövőhét végére, sőt az azt...

Balatonszentgyörgy - Balatoni nyárbúcsúztató rendezvény

Balatontipp
-
  Ma 01:37 Utazás

Honvéd és huszár hagyományőrző bemutatókkal, vidám, táncos interaktív betyármesével és rockkoncertekkel várják az érdeklődőket az utolsó augusztusi szombat délutánján a Csillagvár utca 2. alatt található Millenniumi parkban Balatonszentgyörgyön.

Tihany - A Lilienn és Kónyai Tibor Duó játszik a Tűzkert szezonzáró koncertjén

Balatontipp
-
  Ma 00:34 Színpad

Lilienn és Kónyai Tibor Duó a lélek derűjét viszi színpadra. A felemelő és örömébresztő előadásukban jazz standardek, jazzesített különböző műfajok, magyar dalok, saját szerzemények és energikus latin dallamok szólalnak meg - írják műsorukról.

Vonyarcvashegy - Ponty így jó! - VIII. Vonyarcvashegyi Pontyfesztivál

Nem igaz, hogy vége a nyárnak, bizonyítják a Balaton északnyugati végén Vonyarcvashegyen. Hisz alig fejeződött be hétfőn a Bor- és Csemegeszőlő fesztivál, csütörtökön már újra nyitnak a vendéglátók a tréfás, Ponty így jó! felcímű pontyfesztiválra a Kossuth utca végén lévő rendezvénytéren.

Gyenesdiás - Kettős hazai győzelem a Festetics-vágta vasárnapi döntőjében

Balatontipp
-
  19.08.20 14:29 Utazás

A Festetics Vágta vasárnap késő délután tartott döntőjén kemény küzdelemben dőlt el, hogy a hazai versenyző, Nánássy Ákos nyeri az idei kupát. A gyenesi csapat győzelmét hozta a rendezvényen megtartott hagyományos kocsitoló verseny is.

Balatonudvari - Rendkívül látványos tűzijátékkal köszöntötték az ünnepet a strandon

Balatontipp
-
  19.08.19 16:45 Utazás

A balatoni régióban Balatonudvariban kezdődött az idén is az augusztus 20-ához kapcsolódó tűzijáték sorozat két nappal az ünnep előtt. A strandon több százan csodálták meg a mintegy 10 percen át gyors ütemben egymást követő petárdák, rakéták gyönyörű fényjátékát.

Keszthely - Huszárokat toboroztak, és kocsikázni is lehetett a Festetics-kastély parkjában

Az európai uniós támogatással készült új postakocsi az egyik főszereplője annak a három napos történelmi lovasfesztiválnak, ami a keszthelyi Festetics-kastély parkjában zajlik az augusztus 20-ai ünnep hosszú hétvégéjén.

Alsóörs - Az idén is szambázó lányokkal csábították a vendégeket a nyárbúcsúztatóra

Balatontipp
-
  19.08.17 17:25 Utazás

Pénteken este a brazil karneválokat idéző toborzó felvonulással elkezdődött az alsóörsiek hagyományos nyárbúcsúztató, vendégmarasztaló fesztiválja.

A Balatonra tervezett jetskik ügyében ne számítsunk a Balatoni Szövetség kiállására

Balatontipp
-
  19.08.16 14:53 Utazás

A régió önkormányzatainak ebben az önkormányzati ciklusban már biztosan nem lesz közös véleménye a Balatonra tervezett elektromos hajtású gyors járművek elterjesztéséről, valószínűsíthető a Balatoni Szövetségtől kapott válaszból.

Tűzijátékok a Balatonnál az augusztusi ünnepen

Balatontipp
-
  19.08.16 13:43 Utazás

Összegyűjtöttük a balatoni régióban a hosszú hétvégén tervezett ünnepi tűzijátékok időpontját, helyét és a tűzijátékokat közvetlenül megelőző illetve azokat követő programokat, hogy könnyebb legyen a választás. Jó szórakozást!

Balatoni programok a 2019. augusztus 16-29. közötti időszakra

Balatontipp
-
  19.08.16 13:27 Utazás

Gazdag programkínálattal zárul a hagyományos balatoni főszezon. Ahogy Alsóörsön a nyárbúcsúztató címében is jelzik, vendégmarasztalónak szánják a sok rendezvényt, hisz a nyárnak valójában még nincs vége. A legnagyobb durranás a települések többségén valószínűleg a tűzijáték lesz, de sok más érdekességgel is készülnek.

Programok a nemzeti ünnep alkalmából a balatoni régióban

Balatontipp
-
  19.08.16 12:56 Utazás

    Alsóörs Augusztus 20., kedd 20.00 – Sirály park Megemlékezés, Sirály-népdalkör Ábrahámhegy Augusztus 19., hétfő 19:00 – Községi strand Szent István ünnep Ünnepi beszéd,...

Örvényes - Falunapok

Balatontipp
-
  19.08.16 09:24 Utazás

A strand felújítása miatt az idén a Faluház melletti téren, de a röplabdakupa kivételével a korábban bevált programokkal rendezik a község hagyományos augusztusi rendezvényét.

Egy rendkívüli programlehetőség az ünnepre, ingyenesen a múzeumokba!

Egy ritkán visszatérő lehetőséget használhatunk ki augusztus 20-án, ingyenesen megnézhetjük a balatoni régió muzeális intézményeinek állandó kiállításait. A kínálat hatalmas, így érdemes előre megtervezni, hová is megyünk.