Találatok: 19 hír

Tihany - Kevés virággal, gazos levendulással indult a levendulaszüret a nemzeti parknál

Balatontipp
-
  Ma 10:23 Utazás

A hétvégén megkezdődött a szüret a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkhoz tartozó tihanyi levendulásában. Ahogy korábban írtuk, az idén kicsit megkésett a fejlődés a várt tempóhoz képest, így a levendulavirág még kevés volt az aratás pénteki indulásakor. Igaz, a levendulást "színesítő" gyomnövényben nem volt hiány

Tihany - Levendula fesztivál vásárral, játékokkal, Muzsikással és más programokkal

Balatontipp
-
  19.06.18 02:19 Színpad

Három napon át különböző színpadi programramokkal, különleges játékparkokkal, szervezett túrákkal, esti táncos bulikkal, őstermelők, kézművesek folyamatosan zajló vásárával és levendulaszürettel várják az érdeklődőket a hétvégén a Tihanyi félszigetre.

Bringakör Bizonyítvány Sárvári Anita részére

Balatontipp
-
  19.06.15 11:33 Színes

Igazolás a Balatoni Bringakör letekeréséről és a Balatoni Bringakör Bizonyítványhoz szükséges igazoló fotók elkészítéséről

Bringakör Bizonyítvány Sebők Krisztina részére

Balatontipp
-
  19.06.15 11:32 Színes

Igazolás a Balatoni Bringakör letekeréséről és a Balatoni Bringakör Bizonyítványhoz szükséges igazoló fotók elkészítéséről

Balatoni bicikliút - Lassan ébrednek a kezelők, de a tomaji új csapda hatásosan működik

Balatontipp
-
  19.06.15 02:32 UtazásBalaton

Biciklisek elől lezárt bringaúttal, hatalmas gazzal, belógó ágakkal és rövidesen nyíló új illemhelyekkel kezdődik az idei biciklis főszezon a Balaton északkeleti részén, miközben Badacsonytomajon egy új csapda szedi az áldozatait.

Balatoni strandok - Magas szintű minőséggel és árakkal indult a szezon

Balatontipp
-
  19.06.15 00:29 UtazásBalatonStrand

Soha nem kezdődött még nyári szezon ennyi kiváló minőségű stranddal, mint az idén. A teljes nyilvánossággal működő fürdőhelyek közül kettő kivételével mindegyik a legjobb minősítést kapott.

Vonyarcvashegy - Izgalmas programokkal, bővülő járműparkkal várják a vendégeket a nyáron

Balatontipp
-
  19.06.14 19:45 Utazás

A Lido strandon kisebb fejlesztésekkel, a településen izgalmas programokkal és folyamatosan bővülő kölcsönözhető járműparkkal várják a vendégeket az idei szezonban Vonyarcvashegyen.

Hasznos tippek az M7-es autópályán közlekedőknek a nyári hónapokra

Pénteken vége a tanítási időszaknak, ezzel együtt beindul a nyári idegen- és közúti forgalom az M7-es autópályán hétvégenként. A torlódások és balesetek ilyenkor gyakoriak a Balatonra vezető gyorsforgalmi úton, az üzemeltető Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezért több hasznos tippel is szolgál a közlekedőknek, hogy az utazásuk kellemes és…

Balatonszárszó - Halászlék kiváló minőségben és számtalan stílusban

Balatontipp
-
  19.06.14 16:12 Utazás

Hatalmas érdeklődés mellett, 35 versenyző csapattal és sok éhes szájjal zajlott a 4. alkalommal megrendezett Szárszói Nemzetközi Halfőző Verseny a szombaton a Központi strandon.

Siófok - A kitüntetett szubrett ugrott be a dugó miatt távollévő fellépők helyett

Balatontipp
-
  19.06.14 13:10 Utazás

Az idén is a pünkösdi szezonnyitóhoz kapcsolódva emlékeztek meg a településhez kapcsolódó két fontos személyről, az 1882-ben Siófokon született, Kálmán Imre világhírű zeneszerzőről valamint a gyerekkorát és aktív időszakának jelentős részét az akkori községben töltő, 1991-ben elhunyt dr. Zákonyi Ferenc közigazgatási és turisztikai…

Badacsony - Ismét eljegyzési csúcs volt a hegyoldalban álló Rózsakőnél

Balatontipp
-
  19.06.14 10:56 Utazás

Tizenöt pár ígért örök hűséget vasárnap a hagyományos badacsonyi pünkösdi eljegyzésen a hegy oldalában található Rózsakőn ülve. A résztvevők között többen voltak olyanok, akik csak ráerősítettek a korábban már hivatalosan kimondott fogadalmukra.

Tihany - Indul a Levendula szedd magad! és egy hét múlva kezdődik a fesztivál is

Balatontipp
-
  19.06.13 23:27 Utazás

Tihanyban mindenki gőzerővel készül a levendula fesztiválra és a számtalan kapcsolódó programra. Talán csak a természet maradt le egy kicsit a tempóval, s a tavalyi május végi virágzó mező helyett most még június közepén is úgy kell összevadászni a leszedésre, fotózásra alkalmas bokrokat.

Hévíz - Szent Iván-éji varázslatok parázson járással az Egregyi Rendezvénytéren

Az idén is képzett sámán vezetésével zajló igazi pogány tűzszertartással, benne parázson járással és más érdekes programokkal köszöntik a nyári napfordulót Hévízen június 20-án, csütörtökön éjszaka az Egregyi Rendezvénytéren.

Tihany - Fekete Jenő és Horváth Misi duó a Tűzkertben

Balatontipp
-
  19.06.13 14:27 Utazás

Visszatérő vendégként a tizenhét éve együtt dolgozó Fekete Jenő és Horváth Misi blueszenét játszó duója nyitja az idei koncertszezont is a tihanyi Tűzkert Étteremben.

Balatoni programok a 2019. június 14-27. közötti időszakra

Balatontipp
-
  19.06.13 13:41 Utazás

Június második hetének végén a legütősebb attrakciónak a tihanyi levendulaszedés indulása ígérkezik, de ezenkívül is sok érdekes program közül válogathatunk. Több más mellett Balatongyörökön pincejárásra, Badacsonyban romantikus holdfénytúrára, Akaliban a Háromszék Táncegyüttes előadására, Paloznakon Alterock fesztiválra, Földváron…