Találatok: 7 hír

Zánka – Megünnepelték az idei szüretet

Balatontipp
-
  Tegnap 21:53 Utazás 

Közel három órát át járta Zánka utcáit a látványos szüreti menet szombaton délután. A bömbölő mulatós zenére vonuló társaságban reformkori dámákat, kiérdemesült kalózokat, deresedő hajú néptáncosokat, borrendi tagokat, kovbojokat, csikósokat és egyszerű zánkai viseletbe öltözött mulatozó helyieket egyaránt lehetett látni.

Gyenesdiás – Jó szezon, sikeres programok, Diáson 38 százalékkal több strandoló

Balatontipp
-
  17.10.14 08:22 Utazás 

Az idei szezon a megszokottnál kicsit lassabban indult Gyenesdiáson a Diási Játékstrandon zajló fejlesztési munkák miatt, a további része azonban annál jobban alakult, derült ki a helyi szakemberek összegzéséből.

Balatonföldvár – Jelentős fejlesztések és újabb fizetős strand a láthatáron

Balatontipp
-
  17.10.13 17:41 Utazás 

Nem volt vitáktól mentes az elmúlt év Balatonföldváron, és a jelek szerint hasonló folytatásra számíthatunk az idén is, miközben a város turisztikai eredményei minden területen javultak.

Az egész ország fényezésére költik az eredetileg csak a fővárosra szánt pénzt

Balatontipp
-
  17.10.12 10:11 Utazás 

Magyarország külföldi népszerűsítésére, az ország turisztikai marketingjének megújítására fordítják azt a pénzt, amit eredetileg egy Budapestet bemutató nemzetközi városmarketing kampány lefolytatására szántak - derül ki egy keddi kormányhatározatból.

Balatonfüred – Mikrosütőt kerestek, kábítószert is találtak a rendőrök

Balatontipp
-
  17.10.11 08:37 Utazás  Balatonfüred Drog

Egy lopás miatt indult gyors nyomozásban derítették fel a kábítószer-kereskedőket a balatonfüredi rendőrök - tájékoztatta szerkesztőségünket Szekeres Kornél címzetes rendőrőrnagy, a kapitányság munkatársa.

Balatonakali – Az idén is végigmulatták a falut

Balatontipp
-
  17.10.11 07:35 Utazás 

A korábbi években megszokottnál is nagyobb érdeklődés mellett és kiváló hangulatban zajlott a hagyományos balatonakali szüreti ünnep szombaton.

Tisztelgés Lichtneckert András emléke előtt

Balatontipp
-
  17.10.10 21:43 Utazás  Balaton Veszprém

Október 9-én a Veszprém Megyei Levéltár híradásából vált ismertté, hogy egy héttel korábban 66 évesen elhunyt dr. Lichtneckert András a Balaton múltjának kiemelkedő kutatója.