Találatok: 62 hír

Mit kéne tennie Tiborcz Istvánnak, ahhoz hogy szimpatikusabb legyen?

Azonnali
-
  Ma 16:56 Vélemény

Egy 34 millió forintos adakozás még bőven nem elég, de nekünk van pár ötletünk arra, hogy mivel lágyíthatná meg Tiborcz a nemzet szívét!

Ez a könyv vasárnap este megnyerheti a fantasztikus irodalom legfontosabb díját

Azonnali
-
  Ma 10:19 Vélemény

A szovjetek már 1963-ban küldtek nőt az űrbe, de az USA csak húsz évvel később, 1983-ban lépte meg ezt. Mary Robinette Kowal tavalyi könyve egy olyan alternatív történelmet mutat be, ahol az amerikaiaknak a valós idővonalnál egy évtizeddel korábban muszáj elkezdenie az űrversenyt – de ezúttal nem a szovjetek ellen, hanem az emberiség…

Keresztény konditerembe ment volna a leghíresebb lengyel metálos, de kidobták

Azonnali
-
  Ma 09:00 Vélemény

A lengyel katolikusokkal is állandóan háborúzó Adam Darski nem mérte fel igazán, milyen helyre akar bemenni edzeni kicsit, ezért amikor kiderült, hogy nem követi Jézust, hazaküldték.

Az éjszakai nyitvatartás korlátozását és Airbnb-moratóriumot szeretne az LMP új budapesti elnöke

Azonnali
-
  Ma 08:10 Vélemény

Annak a pozíciónak, amiben 2014-ben volt az LMP, jelenleg nincsen tere a Fidesz választási rendszere miatt – mondja az összefogás kapcsán Heltai László, az LMP új budapesti elnöke. Az Azonnalinak adott interjújából kiderül az is, hogyan védené a budapestieket a buliturizmus káros hatásai ellen; mi a gátja annak, hogy a DK és a…

Durván lecsökkent a Spanyolországba irányuló irreguláris migráció

Azonnali
-
  Tegnap 20:21 Vélemény

A marokkóiak busás uniós pénzekért cserébe keményebben lépnek fel az illegális bevándorlókkal szemben, részben ez okozza a csökkenést.

Nincs magyar a világ ötszáz legjobb egyeteme között

Azonnali
-
  Tegnap 18:56 Vélemény

A cseheknek, a horvátoknak és a lengyeleknek már van top 500-as egyetemük, nekünk még nem jött össze. De ha lenne, melyik lenne az? Szavazz!

Ennyire akarja leváltani a Fideszt az MSZP és a DK meg a Jobbik

Azonnali
-
  Tegnap 17:18 Vélemény

Ha a nemfideszes, helyben népszerű polgármester felenged potyautasnak a listájára, akkor ő jó ellenzéki. Ha viszont nem enged fel, mi több, megdolgoztat azért az 1-2 képviselői helyért, rögtön indul az összefogásista hiszti.

Volt még egy sikeres előválasztás, de ettől még nem lesz több tartalma az ellenzéki politikának

Azonnali
-
  Tegnap 13:36 Vélemény

Miközben az ellenzék örömködik azon, hogy jé, milyen jól működik ez az előválasztásos dolog, abba nem gondolnak bele, hogy miért is találták ki ezt az intézményt első körben: arra, hogy egyetlen, koherens politikai közösségen belül teremtsen egységet, nem pedig arra, hogy egy fragmentált, heterogén politikai blokkot vezessen sikerre.

Bikaviadalon mulatott két francia miniszter, az állatvédelmi aktivisták kiakadtak rájuk

Dél-Franciaországban még máig legálisak a bikaviadalok, az egyiken az a mezőgazdasági miniszter is részt vett, aki alá elvileg az állatjogi kérdések is tartoznak.

„Soros gyermekeit” és vírusirtócéget sejt a szlovák ellenzék mögött Fico

Azonnali
-
  Tegnap 09:23 Vélemény

Az exminiszterelnök közvetlen kapcsolatban állhatott a Kuciak-gyilkosság állítólagos megrendelőjével, erre válaszul összehívott sajtótájékoztatóján szinte mindenkinek nekiment.

Ha valaki irigy is rám, annak is kívánom, hogy legyen sikeres!

Azonnali
-
  Tegnap 08:09 Vélemény

Hamarosan a harmincadik évfordulóját ünneplem annak, hogy életvitelszerűen diszkózok. Nehéz volt, de összegyűjtöttem azt a kilenc bulit, ami a legtöbbet jelentette eddig.

A német fiatalokat a klímaváltozás aggasztja leginkább

Azonnali
-
  19.08.16 19:46 Vélemény

A német környezetvédelmi minisztérium felmérése szerint a 14-22 év közöttiek szerint fontosabb a klímavédelem, mint a társadalmi igazságosság.

Európának egyáltalán nem a Napóleon-féle elnyomásra lenne most szüksége

Azonnali
-
  19.08.16 19:31 Vélemény

Napóleon zsarnoki, egységesítő uralma helyett manapság Európa országainak inkább a korai Egyesült Államok ideáit követve kéne együttműködnie.

Baranyi Krisztina nagyon elverte Jancsó Andreát Ferencvárosban, ő lesz a közös jelölt

Baranyi Krisztina nyerte az ellenzéki előválasztást Ferencvárosban, így ő lesz az ellenzék jelöltje a kerületben az őszi önkormányzati választáson a fideszes Bácskai János ellenében. Az előválasztáson 2030 ember vett részt, Baranyi a szavazatok 72 százalékát szerezte meg.

Kimaradt az ellenzéki együttműködésből, külön indul a zuglói civil egyesület

Azonnali
-
  19.08.16 15:32 Vélemény

„A helyieket kizárva a pártok szétosztották egymás közt a koncot, mint a haramiák” – mondja Várnai László, a CivilZugló Egyesület vezetője. A szocialisták zuglói polgármesterjelöltje, Horváth Csaba szerint viszont az ellenzéki pártok helyi szervezeti arról számoltak be: Várnaival nagyon nehéz volt együttműködni az elmúlt években, mert…