Találatok: 65 hír

Lekiscsajozta a kétfarkús alpolgármestert, most az Azonnalinak hála kér bocsánatot a ferencvárosi képviselő

Azonnali
-
  Tegnap 19:48 Vélemény

Bocsánatkérésében Deutsch László, ferencvárosi civil képviselő megjegyezte, neki ez a szavajárása.

Mennyi a valószínűsége, hogy nálunk is megjelenik a koronavírus?

Azonnali
-
  Tegnap 19:16 Vélemény

Volt valaki, aki tényleg kiszámolta, mennyi a valószínűsége, hogy nálunk is megjelenik a koronavírus? Én kiszámoltam, és szerintem nem olyan kicsi: a legoptimistább becsléssel számolva egy hónapon belül 11 százalék. Még akkor is, ha a fertőzöttség nem növekedne tovább Kínában. Csakhogy növekszik.

Győrben kiderült, hogy van két Fidesz – csak az egyiket 2002-ben kell keresni

A győri választási eredmény gyakorlatilag már a jelöltállításkor eldőlt: a Fidesz megtalálta az adott helyzetre a tökéletes jelöltet. De akad-e majd elég Dézsi Csaba András a pufimellényes fidelitasosok országában?

Leparasztozta az orbánista szlovén jobboldal, mert Orbán ellen szavazott az EP-ben

Azonnali
-
  Tegnap 17:05 Vélemény

Orbán miatt egymást üti a két szlovén jobboldali párt: egyikük mellette, másikuk ellene szavazott az Európai Parlamentben a magyar jogállamiságról.

Új főszerkesztőt kapott a Kisalföld. Elmondjuk, miért

Azonnali
-
  Tegnap 16:05 Vélemény

A Kisalföld új vezetője, Varga Ottó már Heves, Békés és Nógrád megyei napilapoknál is volt főszerkesztő.

Már Ferenc Józsefet is beelőzte II. Erzsébet

A brit királynő vasárnap óta már a Habsburg-császárnál is régebb óta uralkodik: már attól sincs messze, hogy megdöntse XIV. Lajos rekordját.

Tud-e a világ normálisan emlékezni Auschwitz felszabadulására?

Azonnali
-
  Tegnap 13:18 Vélemény

Január 27-én 75 éve, hogy felszabadították az auschwitzi haláltábort. A megemlékezés közben azért a diplomáciai és politikai csetepaték is mennek.

Lemondott a szlovén miniszterelnök, előrehozott választások jöhetnek

Azonnali
-
  Tegnap 11:59 Vélemény

Marjan Šarec miniszterelnök új választást akar, nem véletlenül: ezzel megduplázná pártja támogatottságát a legutóbbi, 2018-as voksoláshoz képest.

Az európai szociáldemokrácia feltámadása: vörös Burgenland utat mutat?

Azonnali
-
  Tegnap 11:01 Vélemény

Burgenlandban történelmi sikert ért el vasárnap a helyi szocdem tartományfőnök. Hans Peter Doskozil ma az SPÖ egyik legsikeresebb politikusaként határozhatja meg az irányt. Nézetei az egész európai szociáldemokráciának jelenthetnek kiutat.

Megállították Salvinit, az olasz baloldal véglegesen felállt a padlóról

Nem szerezte meg a mélyvörös Emilia-Romagna tartományt Matteo Salvini Legája. Az eredmény újabb lendületet adhat a római kormánynak és az olasz baloldal újraszerveződésének.

Minek köszönhető a Fidesz győri győzelme?

Nagyon sima győzelmet aratott az összellenzék jelöltje ellen Dézsi Csaba András. Sok elemzés született már róla, de mi megkérdezünk téged is. Szavazz!

Évente 11 ezer brit hal meg a szennyezett levegő miatt, és ez csak rosszabb lesz

Azonnali
-
  Tegnap 07:55 Vélemény

A British Heart Foundation szerint ebben az előttünk álló évtizedben 160 ezer embert veszt csak Nagy-Britannia a mérgező levegő miatt. Közben Szegeden hivatalosan is egészségtelen a levegő.

Nincs valós politikai akarat az EU-ban a 7-es cikkes eljárás végigvitelére – Jan-Werner Müller az Azonnalinak

Azonnali
-
  Tegnap 07:04 Vélemény

A populizmusról, majd az illiberalizmus és a kereszténydemokrácia összefüggéseiről is könyvet írt az Orbán elszánt liberális kritikusaként elkönyvelt Jan-Werner Müller. A német politikafilozófus azonban azokat a liberálisokat is bírálja, akik a populistákhoz hasonlóan leegyszerűsítik a világot, elmondja, miben jobb Orbán, mint Trump, és ad egy tipp

Voltak konfliktusok a Fideszen belül a győri kampányban – Dézsi Csaba András az Azonnalinak

A győri polgármesterré választott fideszes Dézsi Csaba András nem zárja ki a személyi változásokat a városházán. A bizottsági struktúrát, amelyet Borkaiék nélküle alakítottak ki, át fogja gondolni, és biztosan maga mellé vesz egy harmadik alpolgármestert. Villáminterjú!

Miért nem nyerhetett az ellenzék Győrben?

Azonnali
-
  20.01.26 20:27 Vélemény

Aki Győrben valaha nyerni akar, annak „az ördög ügyvédjének” kell lenni. Ha az a blog nincs, a mai nap még szomorúbb lenne. Borkai ma búcsúzott, a Balogh-Borkai-éra modelljei maradnak.