Találatok: 63 hír

„Új kormány és új toplista Sir Rodnak!”

Azonnali
-
  Tegnap 19:40 Vélemény

Rod Stewart nagyon örül Boris Johnson győzelmének, a korábban őt istenként tisztelő Celtic drukkereinek egy része viszont jelezte, hogy a továbbiakban nem szívesen látott vendég náluk.

Ilyen lenne egy lokálpatrióta országgyűlési képviselő?

Azonnali
-
  Tegnap 19:27 Vélemény

Helyben mindenki tudja, hogy Salgótarjánban elkelne egy normális belvárosi szálláshely, a városban lakó országgyűlési képviselő cége mégis Budapesten nyitott hotelt, de még azt is feketén.

Vasvillára felszúrni, máglyán elevenen elégetni, felakasztani: névtelen levelet kapott a győri ellenzéki jelölt

Pollreisz Balázs postaládájába valószínűleg Borkai Zsolt legnagyobb rajongója dobott be egy irodalmi igényű fenyegető levelet, ami miatt a politikus a rendőrséghez is fordult azóta.

Miért dobálnak diókat amerikai veteránok Belgiumban?

Azonnali
-
  Tegnap 17:43 Vélemény

És miért várja ezt hatalmas tömeg a bastogne-i városháza előtt a hidegben? A furcsa népszokásnak a második világháborúhoz van köze.

Milyen bort igyunk karácsonykor? Végigkérdeztük a borszakértőket!

Azonnali
-
  Tegnap 17:37 Vélemény

Már az elején lelőjük a poént: száraz vörösbort vagy egy jó tokaji aszút. De mihez mi illik? Az Azonnali az egyik legnagyobb szabású vidéki borkóstolón, a Pécsi Borozó által szervezett adventi borszalonon kérdezte végig a dél borszakértőit.

Eldőlt az FPÖ szakadása: megalakul a Strache-párt

Három bécsi FPÖ-s képviselő csütörtökön új frakciót és pártot alapított, másnap pedig kizárta az FPÖ Strachét. Az új párt alapítói teljesen ismeretlenek, de minden bizonnyal Heinz-Christian Strache egykori FPÖ-elnök új pártja született meg ezzel. Miben lesz más a Strache-párt, mint az FPÖ?

Nem ad kegyelmet a korruptaknak az egyik legkorruptabb diktatúra

Azonnali
-
  Tegnap 08:47 Vélemény

Türkmenisztán elnöke megunta, hogy a közvetlen beosztottjai bevallottan korrumpálódtak, ezért mostantól ő maga sem kegyelmezhet meg senkinek, akit elér a botrány.

Mi 1956-os képek szereplőin vitázunk, miközben Csehország sorozatban beszél a rendszerváltás valóságáról

Azonnali
-
  Tegnap 08:02 Vélemény

Az Eszmélet minden elemében nagyszerű sorozat, amit először csak még jobbá tesz, hogy ennyire ismerős a környezet, de később csak elszomorít, ha jobban belegondolunk, mint mond ez rólunk.

Boris Johnson eleve a Brexit Párt miatt lehetett miniszterelnök! Claire Fox kielemzi a brit választást az Azonnalinak

Hatalmas győzelmet aratott a brit Konzervatív Párt Boris Johnson miniszterelnök vezetésével a csütörtöki választáson azzal az ígérettel, hogy véghezviszi a brexitet. De mit szól ehhez a Brexit Párt? Nigel Farage pártjának baloldali (igen, ilyen is van!) EP-képviselőjét, Claire Foxot kérdeztük az eredményekről, a Brexit Párt szerepéről, és arról, ho

Világvége jön Johnson győzelmével? Nem biztos

Azonnali
-
  19.12.13 14:08 Vélemény

Johnson tárgyalási pozíciói minden eddigi brit tárgyalóénál erősebbek lettek. Vele nem lehet azt játszani, mint May-jel, vagy korábban magával Johnsonnal, hogy szívatják, mivel tudják, hogy nincsen hátországa. Most van hátországa.

Mi lesz most a brexittel?

Azonnali
-
  19.12.13 11:55 Vélemény

Végre kilépnek a britek? Vagy folytatódik a komédia? Esetleg az egész brexit csak egy kitűnő médiahekk volt arra, hogy végre figyeljen a britekre valaki? Ez a hét kérdése az Azonnalin!

Boris Johnson hatalmas győzelmének öt tanulsága

Azonnali
-
  19.12.13 10:30 Vélemény

Ha Európában eddig nem vették volna észre: a brexit körüli komédia nem más, mint maga a demokrácia. Boris Johnson győzelme után mindenesetre nemcsak az egyértelmű, hogy felesleges lenne második brexitnépszavazást tartani, hanem az is, hogy a jobboldal már megint sikeresen épített az identitásharcra, hogy megakadályozza a…

Egy éjszakába se telt, hogy levegyék az orosz képernyőkről az ukrán elnök sorozatát

Azonnali
-
  19.12.13 09:16 Vélemény

A Kreml tagadja, hogy bármi köze lenne a döntéshez.

Nyolc kérdés a karácsonyról, válaszol: Tarlós István

Azonnali
-
  19.12.13 07:37 Vélemény

Miért van műanyagból a volt főpolgármester karácsonyfája? Tarlós István az Azonnali karácsonyi körkérdésében!

Le fog mondani Jeremy Corbyn a Labour katasztrofális választási eredménye miatt

Azonnali
-
  19.12.13 07:15 Vélemény

A pártelnök azért lemondásával megvárja, amíg a Labour rendezi sorait.