Találatok: 10 hír

Hyundai hibrid rally és elektromos ETCR túraautók

A Hyundai Motor Company bejelentette, hogy támogatja az FIA azon döntését, hogy 2022-től átvezetik a rali világbajnokságot (WRC) a hibrid technológia új korszakába, és ezzel megerősítette, hogy támogatja a motorsport fenntarthatóbbá tételét.

Hyundai Staria buszlimuzin kettő-tizenegy üléses kivitelben

A Hyundai Motor Company a mai napon egy digitális világpremier során hivatalosan is bemutatta az új Staria többcélú jármű (MPV) modellcsaládot, ezzel megteremtve a márka jövőbeli célirányosan fejlesztett típusainak üzleti modelljét.

Fej-fej mellett a JCW ihlette elektromos MINI és a római metró

A JCW-ihlette MINI Electric Pacesetter ellenfele ráadásul nem egy másik négykerekű, hanem az olasz főváros egyik elektromos metrószerelvénye volt. Vajon ki gurult át elsőként a célvonalon?

Police Rally csapat jelenik meg az OB-n a Ford támogatásával

Nagyszabású közös kampányban hívja fel a figyelmet a Hungaria Police Rally Team és Ford Magyarország a közlekedés biztonság fontosságára.

Új Európai gumiabroncs cimkék 2021. május 1-jétől

Autósfórum
-
 21.04.12 20:27Belföld

A 2021. május 1-jétől alkalmazandó megújult európai autó gimiabroncs címke az eddigieknél is átláthatóbb módon tájékoztat az autógumiklegfontosabb tulajdonságairól. Mi lesz a régi címkékkel? Hogyan kell értelmezni a színeket és a betűket?

Turán Friciék voltak a leggyorsabbak az orfűi tesztversenyen

Autósfórum
-
 21.04.12 20:27SportOrfű

Jó ómen lehet a jövő hétvégi I. Boldogkő Rallye előtt, hogy Turán Frici és Bagaméri Laci nyerték a vasárnapi Orfű Rallye teszt kategóriáját, ahol a Volkswagen Polo GTI R5-tel Grzegorz Grzyb-et és Hadik Andrást is megelőzték.

Bemutatták a Citroen új zászlóshajóját a C5 X-et

A Citroën ma leplezte le új zászlóshajóját, a C5 X-et, amely eredeti, a szedánok és a kombik szintéziseként leírható vonalvezetésével megújítja a felső-közép kategóriás autók világát; az úttörő megoldás ráadásul hű marad a nagy Citroën modellek hagyományaihoz.

Nemzetközi élmenőkkel szállnak harcba a bajnoki címért Turán Friciék

A Turán Motorsport összeszokott párosa, Turán Frici és Bagaméri Laci az idei, hétfutamosra tervezett rallye szezonban is az abszolút bajnoki címért hajtja a megújult Volkswagen Polo GTI R5-öt.

A megosztó örökség - BMW 4 coupe teszt

Autósfórum
-
 21.04.08 15:27Autó-motor

A BMW 4 kupé (F32) 2013-ban (teszt/bmw/3434-bmw-4-coupe-teszt.html) mutatkozott be, tavaly év végén jelent meg a második generációja a G22 (automarka/bmw/6844-oktoberben-erkezik-a-piacra-az-uj-bmw-4-kupe.html). Miközben alakja vagányabb és a 8-a coupéhoz lett hasonló az orrán lévő hatalmas hosszúkás…

Bemutatkozik a Toyota GR 86 amelyet a Subaruval közösen fejlesztettek

A Toyota befejezi a közkedvelt és elérhető árú GT86 gyártását, ám bánkódásra semmi ok: a japán autógyártó versenyistállója, a Toyota sportautók fejlesztéséért felelő, és a GR Suprát és a GR Yarist is jegyző Toyota Gazoo Racing az elődmodellhez hasonlóan a piaci versenytárs Subaruval közös fejlesztési projekt eredményeképp bemutatja az…