Találatok: 19 hír

Citroen 100. születésnap Citroën parádé június 29

A CITROËN, amely kreativitásáról, úttörő megoldásairól és persze legendás kényelméről híres, idén ünnepli fennállásának századik évfordulóját, hiszen az első az alapító nevét viselő automobil, a CITROËN „Type A” 1919 júniusában gördült ki a Citroën-gyárból.

A BMW M jövőképe; Vision M NEXT tanulmányautó

A BMW Vision M NEXT tanulmányautó a BMW M divízió elképzelt jövőképébe enged idő előtti betekintést – egy lélegzetelállító formanyelvvel megáldott, hálózatról tölthető sportautó képében.

Bemutatkozott az új Iveco Daily

Autósfórum
-
  Tegnap 18:33 Autó-motor

Az új DAILY egyaránt új mércéül szolgálhat a fedélzeti munkakörülmények és a vezetés élménye tekintetében, jelentős lépést téve az önvezetés és a továbbfejlesztett biztonsági megoldások felé.

Jön az ezer lóerős utcai Hibrid Toyota

A Lexus környezetbarát prémium márkát is jegyző Toyota az elmúlt években bebizonyította, hogy bármilyen merésznek tűnő modellről is legyen szó, ha az abból készült tanulmányautó széles körben bemutatásra kerül, akkor bizony számíthatunk arra, hogy előbb, vagy utóbb ezt sorozatgyártott modell is követi.

A Nürburgringen mutatkozott be a MINI John Cooper Works GP, 3000 db készül csak belőle

A brit prémiumgyártó jövőre érkező élsportolójának prototípusa a nürburgringi 24-órás megmérettetés betétprogramjaként gurult ki a nagyközönség elé – most először.

Kamion EB 2019 Hungaroring összefoglaló

A magyar kamionversenyző Kiss Norbert a szombati első futamon hatodikként, a másodikon pedig ötödikként ért célba, a vasárnapi első versenyen harmadikként, a másodikon hatodikként ért célba.

Peugeot 508 SW - Fókuszban a stílus

Autósfórum
-
  19.06.22 20:33 Autó-motor

A Peugeot 508 figyelemfelkeltő jelenség, a kombi változat, azaz az SW megjelenése ezt csak fokozta. A japán turisták is alaposan megnézték a francia különlegességet.

Kamion EB és Fesztivál Hungaroring Programok 2019

Idén is Kamion EB futamok a Hungaroringen. A köztes programok igazi családi kikapcsolódásnak is nagyszerűek. A futamokon magyarként a Tankpool24 csapatában Kiss Norbi kétszeres EB bajnok vezeti a versenykamiont.

Az autóipar teljes átalakulására készül a Toyota

Autósfórum
-
  19.06.21 21:33 Autó-motorToyota

A világ legnagyobb, legzöldebb és leginnovatívabb autógyártója, a Toyota rendes évi közgyűlésén megerősítette, hogy a C.A.S.E. (Connected, Autonomous, Shared, Electric – azaz magyarul, összekapcsolt, önvezető, megosztott elektromos autók) közeljövőbeni térnyerésére, a teljes autóipart átalakító technológiai innovációkra, illetve az autó…

Brutál versenygépekkel készül a 2020/2021-es hosszútávú világbajnoksági szezonra a Toyota

A Toyota a múlt hétvégi Le Mans-i címvédésével és dupla dobogójával a konstruktőri versenyben és a pilóták kategóriájában is megszerezte a világbajnoki címet a Hosszútávú Világbajnokság (WEC) 2018/2019-es szezonjában.

Új Peugeot 2008 SUV - Next Gen SUV

Autósfórum
-
  19.06.19 22:33 Autó-motor

Mindazok örömére, akik az autózás terén valami új élményre vágynak, a Peugeot bemutatja az új 2008 SUV-ot.

Ezt tervezi együtt a Jaguar és a BMW

Autósfórum
-
  19.06.19 21:33 Autó-motor

A Jaguar Land Rover és a BMW közös erővel fejlesztenek új generációs elektromos hajtási rendszereket.

Hyundai mesterséges intelligencia alapú balesetelemzés

Autósfórum
-
  19.06.19 21:33 Autó-motor

A Hyundai Motor új generációs járműbiztonsági rendszerek feltérképezésével gondoskodik ügyfelei biztonságáról.

Átvette a vezetést a Rally világbajnokságban a Toyota pilótája, Ott Tänak

A Chile Rally és a Portugál Rally egymást követő megnyerése után a Toyota Gazoo Racing World Rally Team pilótájának, Ott Tänaknak minden esélye megvolt a múlt hétvégi Szardínia Rallyn, hogy megszerezze sorozatban harmadik és ezzel idei negyedik diadalát.

Elsöprő kettős győzelmet aratott a Toyota Le Mansban, ismét világbajnok Alonso

A Toyota Gazoo Racing egy drámai utolsó órát követően kettős győzelmet ért el a Circuit de la Sarthe pályán 87. alkalommal megrendezett 24 órás Le Mans futamon, ami a 2018-2019-es FIA Hosszútávú Világbajnoki (WEC) idény utolsó fordulója volt.