Találatok: 9 hír

Drift bajnokság éjjeli futam hihetetlen izgalmakkal

Autósfórum
-
  Tegnap 09:03 SportGumi

Ez az idei drift szezon olyan volt, mint egy fura könyv: az eleje nagyon unalmas volt, de a végére úgy felpörögtek az események, hogy senki sem akarta, hogy véget érjen.

A Jaguar Land Rover repüléstechnikai eszközökkel fejleszt

A Jaguar Land Rover egy úttörő kutatási kísérletben vesz részt, hogy tesztelje a jövő járműveiben használni kívánt fejlett könnyűfémek és kompozitok képességeit.

A Peugeot motorok, robogók története

Autósfórum
-
  20.10.22 21:03 Autó-motor

A XX. század hajnalán a Peugeot már virágzó, sokoldalú vállalat.

Alonso és a Toyota a dokumentumfilmben

Autósfórum
-
  20.10.22 21:03 Forma1

Közel egy hónapja került fel az Amazon Prime Video oldalára egy ötrészes dokumentumfilm-sorozat Fernando Alonsóról amelyben az ’Autósport tripla koronájának’ megszerzésre is esélyes kétszeres F1 világbajnok Toyotával közös munkássága is hangsúlyos szerepet kap.

A Volvo a modern technológiák fejlesztésével segítené a figyelemvesztést az utakon

Az okostelefonok és a fedélzeti érintőképernyők széles körű elterjedésével párhuzamosan egyre hangosabb vita alakult ki az autóvezetők figyelmét elterelő jelenségek, illetve azok veszélyei körül.

Az új Kia Sorento kapja meg először a Kia másodlagosütközést elkerülő rendszerét

Autósfórum
-
  20.10.22 20:03 Autó-motor

Az új Sorento a Kia első modelljeként, másodlagosütközés-elkerülő rendszerrel érkezik. Az MCB (Multi-Collision Braking) egy esetleges első ütközés utáni továbbiakat hivatott megakadályozni baleset esetén.

Egy drámai szezon drámai befejezése!

Portugáliában, az estorili pályán zárta a 2020-as szezont a Supersport-vb mezőnye.

Különkiadások érkeznek a BMW X5 és X6 M Competition modellekből

A Sports Activity Vehicle és a Sports Activity Coupé szegmensek két nagyteljesítményű sportolójának magabiztos megjelenését harmonikusan összeállított stílusjegyek nyomatékosítják tovább.

A Toyota hidrogén üzemanyagcellás elektromos technológiája hajóban

A világ legzöldebb autógyártója, a részben vagy teljesen elektromos környezetbarát meghajtások vezető fejlesztőjének számító Toyota hidrogén üzemanyagcellás elektromos modulja már sikeresen üzemel az Energy Observer (EO) hajón, ami egy atlanti átkeléseket is magában foglaló, több mint 7000 tengeri mérföldes utat tett meg.