Találatok: 10 hír

Az elektromos Volvo XC40 új Android alapú infotainment rendszert kap

Autósfórum
-
  19.10.13 15:48 Autó-motor

A Volvo Cars a hamarosan piacra lépő, tisztán elektromos Volvo XC40 modelljéhez alapjaiban gondolta újra annak infotainment funkcionalitását.

Ennyit keres kb a VI. kerületi Önkormányzat a parkolási díj vissza nem adásával kb 25 m-en

Autósfórum
-
  19.10.11 19:18 Autó-motor

A Budapest VI kerület Dessewffy utcában van egy szakasz ahol nem lehet parkolni, szabálysértési bírságot kapnak az autósok, a parkolási díj visszafizetésére Hassay Zsófia polgármester szerint „minden panaszt egyedileg kell megvizsgálni, az eset összes körülményét figyelembe véve”, azonban ezen ígéret nem válik valóra, a panaszt nem…

Megint botrány a Renault csoportnál Azonnali hatállyal rúgták ki a Renault vezérigazgatóját

Autósfórum
-
  19.10.11 17:15 Autó-motor

A mai napon a Renault sajtóoldalán egy rövid hírt tettek közzé, mely szerint azonnali hatállyal felfüggesztették Thierry Bolloré vezérigazgatói megbízását, ideiglenes vezetőt neveztek meg.

Így teszi zsebre a VI kerületi önkormányzat a jóhiszemű parkolók pénzét?

Autósfórum
-
  19.10.11 14:15 Autó-motor

A kérdés látszólag abszurd, hiszen a válasz is csak egyféle lehet, ahol tilos parkolni, ott nem szedhető parkolási díj, így nyilvánvalóan fizetni sem kell. Mi a teendő, ha valaki jóhiszeműen mégis fizetett a megállni tilos részre telepített parkolóautomatába, azaz hogyan kaphatja vissza a pénzét, amire a parkolási társaság nyilvánvalóan nem jogosul

MINI Pavillon nyílik München központjában

Autósfórum
-
  19.10.10 15:57 Autó-motor

A brit prémiumgyártó öt partnerrel közreműködve váltja valóra Bajorország fővárosában az exkluzív kereskedések, a nagyvárosi közösségi terek és az innovatív kikapcsolódás hangulatának harmonikus koncepcióját.

Michelisz Norbi és Kiss Norbi ugyanazon hétvégén és a Hungaroringen?

Vérbeli motorsport ünnepre készül a Hungaroring április utolsó hétvégéjén: a magyar szurkolók ugyanazon a hétvégén láthatják versenykörülmények között Michelisz Norbertet és Kiss Norbertet.

Megérkeztek a BMW X modellcsalád csúcsán elérhető BMW M Performance alkatrészek

Autósfórum
-
  19.10.09 18:30 Autó-motor

A megjelenés egyediségét és a teljesítmény intenzitását fokozó opciók a BMW X5 M, a BMW X6, a BMW X6 M és a BMW X7 modellek portfólióját színesítik tovább.

Drasztikusan csökkentek a Peugeot garanciális hibák

Autósfórum
-
  19.10.09 17:30 Autó-motor

Az elmúlt hat év során radikálisan visszaesett a garanciális hibabejelentések száma a Peugeot-nál. A minőség látványos javulása az új generációs padlólemezek bevezetésével egy időben kezdődött.

A Volvo Cars és a Geely össze kívánják vonni belső égésű erőforrás üzletágaikat

Autósfórum
-
  19.10.09 17:30 Autó-motor

A Volvo Cars és a Geely azt tervezi, hogy meglévő belső égésű erőforrás tevékenységeiket egy önálló üzleti egységben vonják össze, és ezzel egy olyan új, globális beszállítói hátteret hozzanak létre, amely új generációs belső égésű és hibrid hajtásláncok fejlesztésével fog foglalkozni.

Opel eladások drasztikus visszaesése miatt rövidített munkaidőt vezetnek be az Opel ...

Autósfórum
-
  19.10.09 15:30 Autó-motor

Rövidített munkaidőt vezetnek be az Opel fő németországi telephelyén, a rüsselsheimi gyárban - közölte kedden a francia PSA csoporthoz tartozó járműgyártó társaság. Az üzemi tanáccsal kötött megállapodás alapján hat hónapig szüneteltetik az esti műszakot, a mintegy 2600 munkavállaló így csak egy műszakban dolgozik.