Találatok: 7 hír

Online szalont nyitott a Toyota

Az idei évben a piac legszélesebb környezetbarát öntöltő hibrid elektromos portfóliójának köszönhetően a kivonásokkal tisztított magyarországi újautó piacon a vezető pozíciót átvevő Toyota a koronavírus járvány jelentette biztonsági kockázatokra reagálva útjára indította az Online Toyota Autószalont.

Jönnek az autóeladási visszaesések számai, íme a Volvoé

Autósfórum
-
  20.04.02 17:27 Autó-motor

Volvo Cars 2020. első negyedévében 131 889 új Volvo személygépkocsit értékesített, és ez 18,2%-kal alacsonyabb a tavalyi hasonló időszak statisztikáinál.

Így fertőtlenítsd az autódat! Tanácsok

Európa-szerte szigorú intézkedésekkel próbálunk védekezni a COVID-19 vírus ellen, ám ezek főképp a személyes higiéniára és a tömegközlekedésre vonatkoznak. De mi a helyzet az autóinkkal?

Red Dot díjas a Kia XCeed

Autósfórum
-
  20.03.31 19:09 Autó-motorMazda

A Kia XCeed Red Dot díjat nyert a ‘Termékdizájn’ kategóriájában, s ezzel immár a Ceed- család valamennyi tagja Red Dot győztes.

Három Red Dot díjat kapott a Honda

Rendkívüli elismerésben részesült a Honda e, a kompakt elektromos autó ugyanis elhódította a legjobbak legjobbjának járó „Red Dot: Best of the Best 2020” díjat.

Ilyen lesz a BMW hidrogén hajtású autója, az iNext

Autósfórum
-
  20.03.30 18:24 Autó-motorBMW

A hidrogén-meghajtású üzemanyagcella-technológia, a nagyteljesítményű akkumulátor és az elektromos motor együttműködése a BMW által fémjelzett, legendás vezetési élményt ígéri.

Az új Ford Puma a vírusviharban érkezett; Csinos, fürge és ügyes - Teszt

Autósfórum
-
  20.03.28 11:36 Autó-motor

Kalandosan érkeztek meg az új Ford Pumák. Már a második kijelölt sajtóbemutató napokat kellett a Fordnak az egészségünk érdekében elhalasztania, azonban nem adták fel. A sajtótájékoztatót online tartották, az ország részére megszerzett tesztautókat pedig ózongenerátorral fertőtlenítették és két körben adják ki, a sajtó részére. Hozzánk…