Találatok: 40 hír

Hengerenkénti turbófeltöltés?

Autónavigátor
-
  Tegnap 18:06 Autó-motor 

Mindig van tovább, mindig lehet több és mindig fogyaszthat kevesebbet. Sokak szerint a belsőégésű motoroknak leáldozóban van, ám mégis vannak még lehetőségek. Három henger három turbóval jöhet?

Erősödnek a négyhengeres Porschék

Autónavigátor
-
  Tegnap 16:00 Autó-motor 

Tizenöt extra lóerővel, mechanikus hátsó diffivel, fekete részletekkel és alcantarába borított utastérrel debütált a Porsche 718 GTS család.

Bontatlan McLaren F1 eladó, és még sárga is

Autónavigátor
-
  Tegnap 12:57 Autó-motor 

McLaren F1-hez hozzájutni alapvetően is nehéz és drága mulatság, hát még egy keveset futotthoz. Most viszont előkerült ez a sárga szépség, bontatlanul.

A Ranger a terepen és a piacon sem viccel

Autónavigátor
-
  Tegnap 09:48 Autó-motor 

Tíz itthon eladott pickupból négy Ford Ranger, ezzel toronymagasan piacvezető a Ford, ahogyan Európában is a Ranger a szegmens vevőinek kedvence.

Váratlanul trendi az itthon is debütált XC40

Autónavigátor
-
  Tegnap 06:42 Autó-motor 

A hazai kereskedésekben már látható az új Volvo XC40. Stílusa volvós, mégis jóval fiatalosabb a többi modellnél, és még biztonságosabb is azoknál, ami nem egyszerű feladat.

Kettészakadt Lamborghiniből szálltak ki élve

Autónavigátor
-
  17.10.20 19:18 Autó-motor 

Brutálisan végződött egy vélhetően utcai verseny Miami Beachen. A Lamborghini sofőrje fának hajtott, ami kettévágta a sportkocsit, majd az lángba borult.

Mindenki nyugodjon le, nem lesz fronthajtású M-es BMW

Autónavigátor
-
  17.10.20 17:12 Autó-motor 

Néhány modelljénél már a BMW is fronthajtást alkalmaz, ám csak azoknál, ahol nem fontos a vezetési élmény. Ezekből nem is lesz M-es, de több minden is kiderült.

Vadítóan dögös lett az Audi új luxuskupéja

Autónavigátor
-
  17.10.20 14:03 Autó-motor 

Minden tekintetben modernebb, fejlettebb, biztonságosabb az új A7 Sportback, nem mellesleg magabiztosabb megjelenésű is a németek jachtja.

Már a Nordschleifén tesztelik a tágasabb Priust

Autónavigátor
-
  17.10.20 11:57 Autó-motor 

Hagyományos fivérének futurisztikus arcával, de a Lexus NX dögös hátsójával kapták le a következő Prius+ tesztautót, egyelőre álcázva.

Sztárok és hazai premierek a Budapest Auto Show-n

Autónavigátor
-
  17.10.20 08:51 Autó-motor 

Október utolsó hétvégéjén a hazai újautó-piac színe-java vonul fel a Millenárison.

Milyen egy Golf egymillió kilométer után? Megnéztük!

Autónavigátor
-
  17.10.20 05:48 Autó-motor 

Nincs egymillió kilométert mutató Golf IV. A kijelző megállt eggyel előtte, de a napi számláló és a tulajdonos szerint belement azóta is közel 120 ezer kilométer. Ilyen is lehet egy átlagéletkorú autó.

Bekamerázzák a Szentendrei utat

Kibővítik az országos VÉDA-rendszert, a következő kamera pedig a 11-es úton lesz. A tavalyi két halálos áldozatot követelő baleset hatására lépett az önkormányzat.

Nagykanizsán jártam, gyorstöltőt találtam / Blog

Autónavigátor
-
  17.10.19 17:24 Autó-motor 

Előzetes: holnapi használttesztünkhöz Nagykanizsára kellett leugrani. Egy sokat futott dízel próbájáért villanyautóval tettem meg bő 450 kilométert.

Hatszemélyes egyterű koncepció a Toyotától

Autónavigátor
-
  17.10.19 14:15 Autó-motor 

A Fine-Comfort Ride jó példa arra, hogy a Toyota még nem engedte el az egyterűzést, sem az üzemanyagcellás technológiákat. Mégis vonzó.

Versenyautót épít a Volkswagen, a hegyen indulnak

Autónavigátor
-
  17.10.19 11:06 Autó-motor 

Csupán pár fotót és egy videót közölt a Volkswagen, amit vehetünk a Pikes Peaken való indulásuk beharangozásának. Új versenyautót építenek, ami elég komolynak ígérkezik.