Találatok: 22 hír

Az autó, amelyik érzelmileg kötődik tulajdonosához

Autóblog
-
  Tegnap 19:20 Autó-motor

A Toyota a 2019-es Tokiói Autószalonon egy olyan különleges tanulmányautó bemutatását tervezi, amely emocionális kötődést hoz létre az autó és a vezető között. A negyedik szintű önvezetésre képes Toyota LQ koncepcióautóban a fedélzeti mesterséges intelligencia Yui nevű asszisztense biztosítja a személyre szabott vezetési élményt.

A BMW, amiből az első M5 született

Autóblog
-
  Tegnap 18:15 Autó-motorBMW

A BMW Group Rosslyn-i gyárában október 8-án leplezték le az 1970-es években épült versenyautó-legenda, a BMW 530 Motorsport Limited Edition egyetlen fellelt közúti példányát, amelyet egy éven át újítottak fel.

Itt a belépő szintű Porsche Taycan

A Porsche első teljesen elektromos sportautója szeptemberben ünnepelhette világpremierjét. Most pedig a vállalat már be is mutatja a sportos négyajtós modell harmadik kiadását a Taycan 4S képében. Az új modell kétféle akkumulátorral elérhető: a Performance teleppel 530, míg a Performance Plus akkumulátorral 571 lóerő áll…

A nap képe: egy 27 éves Passat, amit ma is élnénk

Autóblog
-
  Tegnap 12:15 Autó-motor

A Volkswagen Passat sohasem volt egy feltűnő autó, de az első három generáció végképp beleolvadt a tömegbe. A harmadik nemzedék, vagyis a B3 érdekessége a régebbi modelleket idéző, hűtőmaszk nélküli frontrész volt, amiért nálunk ráragasztották a malac becenevet. A szóban forgó példány pedig igazi sleeper, ugyanis 2,8 literes VR6-os…

Melyik európai izom-SUV a leggyorsabb?

Autóblog
-
  19.10.13 14:40 Autó-motor

Nemrég érkezett meg a piacra a BMW X4 M, amely Competition verzióban is kapható, 510 lóerős motorral. A carwow csapata kíváncsi volt rá, hogy a bajor gép milyen gyors is valójában, ezért csatába küldte a Mercedes-AMG G 63, a Porsche Cayenne Coupe Turbo és a Bowler Bulldog ellen.

Parkolni akart, de végül felborította az autóját

Autóblog
-
  19.10.12 19:05 Autó-motor

Ilyet malőrt nem minden nap lát az ember. Egy kocsi hagyományos párhuzamos parkolást kísérel meg, de tolatás közben egyszer csak felhajt a járdára, nekimegy egy betongerendának és felborul. S mindezt egy Tesla Model 3 hátsó kamerájának szemszögéből nézhetjük végig.

Toyotából fogy a legtöbb a világon

Autóblog
-
  19.10.11 19:40 Autó-motor

Két Toyota a dobogón, három a Top 10-ben és négy a saját szegmense élén: az első félév globális újautó-eladásaiban dominált a japán márka, amely sikeresen dacolt gyakorlatilag az összes negatív piaci trenddel.

Megjött az új 1-es BMW

Autóblog
-
  19.10.11 19:00 Autó-motor

A héten debütált hazánkban a BMW 1-es sorozat és a BMW 3-as Touring új nemzedéke. A prémium kompakt harmadik generációja és a 32 évvel ezelőtt új kategóriát teremtő sportos ötajtós modell hatodik generációja egyaránt rengeteg újdonsággal csábít.

Nagyteljesítményű AMG-Mercedesek gyártása indult el Kecskeméten

A Mercedes-Benz kecskeméti gyárában legördültek a szalagról az első kompakt Mercedes-AMG modellek. Az A 45 4MATIC+, a CLA 45 4MATIC+ Coupé és a CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake modellek kizárólag Kecskeméten készülnek majd s S-verzióban is elérhetők lesznek, 421 lóerős motorral.

A nap képe: az új, megszépült Toyota Mirai

Autóblog
-
  19.10.11 17:35 Autó-motor

A Toyota megmutatta a hidrogénhajtású Toyota Mirai szedán második generációjának előfutárát, amely nagyságrendekkel jobban néz ki, már-már birtoklási vágyat ébreszt az emberben. Az új Mirai azonban nemcsak szebb lett, hanem a technikája is korszerűsödött, a Toyota állítása szerint 30 százalékkal nőtt a hatótávja. A sorozatgyártású változat a…

Megvadított BMW X7 a Lummától

Autóblog
-
  19.10.10 20:20 Autó-motor

Az immár több mint 30 éve tevékenykedő német Lumma Design prémiumautók átalakításával szerzett hírnevet magának. Kreációik igényesek és feltűnőek, közös jellemzőik a kiszélesített karosszéria, illetve az óriási méretű kerekek. Pontosan ezeket kapta ez a BMW X7 is.

Még exkluzívabb lett a Bentley limuzinja

Autóblog
-
  19.10.10 19:25 Autó-motor

A Bentley immár Blackline specifikációban is kínálja az új Flying Spur modellt, amely króm helyett fekete külső díszítőelemeivel még inkább tiszteletet parancsol, ha megjelenik.

Újabb Mustang sofőr produkálta magát, fejre állt

Autóblog
-
  19.10.10 18:50 Autó-motor

Az utóbbi években számtalan felvétel látott napvilágot, amelyen autós találkozókról elmenet Ford Mustangok törik össze magukat, mert a bámészkodó tömeg előtt menőznek. Most itt egy újabb eset, ahol emberünk nem csak leszédült az útról, még fel is borult. Szerencsére megúszta sérülés nélkül.

A nap képe: ilyen lesz az új Volkswagen Golf

Ha van olyan autó, amit az évtizedek bestsellerének lehet nevezni, akkor az a Golf, melyet világszerte a generációról generációra történő folyamatos fejlesztés alapozott meg. Két hét múlva, október 24-én a Volkswagen bemutatja az autó nyolcadik generációját a wolfsburgi világpremieren. Az autóban több digitalizációs és konnektivitási megoldás van,

Elektromos mobilitási szolgáltatóvá kíván válni az Audi

A négykarikás márka 2025-ig több mint 30 elektromos hajtásrendszerű modellel kíván megjelenni a piacon, amelyek akkor forgalmának már 40 százalékát tennék ki. Az Audi ezzel következetesen a hosszú távon fenntartható mobilitás útjára lép, s ennek megfelelően a beszerzés és a gyártás is mindinkább a hosszú távú fenntarthatóság kritériumai…