Találatok: 500 hír

Majdnem 29 fokosra melegedett a Balaton vize

Az Afrika felől érkező forró levegő hatására 28,9 Celsius-fokosra melegedett csütörtökre a Balaton vize - tájékoztatta a siófoki obszervatórium vezetője az MTI-t.

Stumpf István: nem ütközik az Alaptörvénnyel a pedofilellenes-törvény

ATV
-
 Tegnap 20:32Belföld

Schiffer András szerint több ponton is ütközik az Alaptörvénnyel a módosítói miatt melegellenesnek tartott pedofilellenes törvény. Stumpf András volt alkotmánybíró kijelentette, nem alkotmányellenes az elfogadott jogszabály.

Varga visszavágott: soha ne kelljen letérdelni “se Rutte nevű”, se más gyarmatosító előtt

“Rutte úr a régi gyarmatosító arrogancia hangján szólalt meg, amikor térdelésre szólította fel a magyarokat!” - posztolta Varga Judit igazságügyminiszter, a holland miniszterelnöknek üzenve.

Illegális migránsokat fogtak Budapesten

Az elmúlt 12 órában 2 illegális migránssal szemben intézkedtek a fővárosi rendőrök.

Avartűz miatt 30-60 percre leállította a vonatforgalmat a katasztrófavédelem

A dél-balatoni vonalon avartűz, a váci, a veresegyházi és a ceglédi vonalon pedig műszaki hiba okoz késéseket - közölte a Mávinform csütörtökön kora este a Facebook-oldalán.

Sokkoló: 250 rendbeli állatkínzást követett el bosszúból egy pilisi férfi

A monori nyomozók őrizetbe vették azt a 39 éves pilisi férfit, aki a gyanú szerint kirúgása miatt bosszúból megölte volt munkaadójának 214 galambját, 36 galambnak pedig szárnyát és lábát törte.

Szijjártó: A tizennyolc futballszurkolóból már tizenhatot elengedett a német rendőrség

Tizennyolc magyar futballszurkolóból tizenhatot elengedett már a német rendőrség - közölte a külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön a Debrecen TV-nek nyilatkozva.

Egyre rosszabb minőségűek a magyar utak

ATV
-
 Tegnap 19:29Belföld

Egyre rosszabb minőségűek a magyar utak. A 67-es főút egy-egy szakaszán már az aszfaltréteg is levált, pedig nemrégen javították. A hatos úton pedig a hatvanas években épített köves felület bukkant elő, mert eltűnt róla az aszfalt. A Magyar Közút közleménye szerint egyik baranyai főút felújítására sincs anyagi fedezet a közeljövőben. Az ATV…

Gyurcsány Ferencnek még a fideszesek sem tudják elrontani a kedvét

Gyurcsány Ferenc országjárásának legújabb állomása Dombóvár volt. A DK elnöke nagyon jól érezte magát a Tolna megyei városban, úgy fogalmazott: "senki és semmi elrontani a jókedvünket".

WHO: a magas kockázatnak kitett személyeket évente, másokat kétévente kellene újraoltani

Évente emlékeztető oltásra lesz szükségük a Covid-19-betegséggel szemben legsérülékenyebb embereknek, így az időseknek, hogy védve legyenek a különböző variánsokkal szemben - jelezte előre az Egészségügyi Világszervezet (WHO) belső dokumentumban, amelybe a Reuters hírügynökség betekintést nyert.

Friss Závecz-kutatás: nem mozdulnak a pártpreferenciák

Az elmúlt egy hónapban csak két párt támogatottsága változott, minimálisan. A Jobbik tavaly december óta tartó, folyamatos emelkedése megállt, most május és június között egy hajszállal, 1 százalékponttal kevesebb támogatója lett. A Demokratikus Koalíció viszont éppen ennyivel emelkedett, így most mindkét párt a választókorú népesség 12-12…

Minden második tűzoltó másodállást vállal az alacsony bére miatt

ATV
-
 Tegnap 18:47Belföld

Minden második tűzoltó másodállást vállal az alacsony bére miatt. Sokan a túlórákon túl vállalják a plusz munkákat. Az Egységes Tűzoltó Szakszervezet szerint a 160-170 ezer forintos nettó fizetésekből nem lehet eltartani egy családot. A Hivatalos Tűzoltók Független Szakszervezet úgy látja, a fiatalok körében sem túl népszerű a tűzoltó pálya, így so

"Ez egy nagyon elhamarkodott és veszélyes lépés" - Falus Ferenc a maszkeldobásról

5 és félmillió beoltott után nem lesz kötelező a maszk viselése beltérben sem - ezt Gulyás Gergely jelentette be a Kormányinfón. A miniszterelnökséget vezető miniszter elmondta: ezután a védettségi igazolvány nem lesz kötelező az éttermekben, a szállodákban és a fürdőkben sem. Falus Ferenc szerint ez még egy elhamarkodott lépés.…

Még Indiában is volt visszhangja a tegnapi német-magyar mérkőzésnek

ATV
-
 Tegnap 18:23Sport

A német-magyar mérkőzés világszerte nagy visszhangot váltott ki. Még olyan távoli helyeken is élőben közvetítették, mint India. Sokan szuperlativuszokban beszéltek a magyar csapatról. Az ATV Híradójának riportja.

Rossi: "A legmegindítóbb pillanatok a szurkolókhoz kötődnek"

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a csapat által a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon elért eredmények nem tükrözik az előrelépés valódi mértékét.