Találatok: 445 hír

Gáz van Észak-Koreában: már a lóversenyt is engedélyezik

ATV
-
  Ma 07:03 Külföld 

Engedélyezte a lóversenyfogadást Észak-Korea. Egészen mostanáig az országban 3 év kényszermunka járt a fogadáson kapott embereknek. Az enyhítés - feltételezések szerint - az erősödő nemzetközi szankcióknak köszönhető.

Kínai, vietnami, indonéz és pakisztáni vendégmunkások érkezhetnek Magyarországra

ATV
-
  Ma 06:49 Belföld  Kína Építőipar

Akár 3-5 éven belül reális opció lehet kínai, vietnami, indonéz és pakisztáni vendégmunkások szerződtetése, hogy megoldják a magyarországi építőipari cégek munkaerőhiányát - mondta Scheer Sándor, a Market Zrt. elnök-vezérigazgatója a csütörtöki Világgazdaságban.

Nem fogja elhinni, kik találkoznak Budapesten

ATV
-
  Ma 06:33 Belföld  Fesztiválok Hacker

Immáron 14. alkalommal gyűlnek össze az etikus hekkerek képviselői Budapesten, Közép-Kelet-Európa IT biztonsági fesztiválján, a Hacktivityn.

Zaklatások: az számít bántalmazásnak, amit az áldozat annak érez

ATV
-
  Ma 06:24 Baleset-bűnügy 

Ezek a legnehezebben bizonyítható helyzetek, hiszen általában négyszemközt történnek. Ráadásul az internetes hozzászólások is abban erősítik az áldozatokat, hogy ne lépjenek elő. A szexuális zaklatás megítélésével kapcsolatban nagyon rossz a helyzet, de van egy folyamatos javulás. Rónai Egon szakembereket kérdezett az Egyenes…

Nyílt levelet írt a brit miniszterelnök az angliai magyaroknak is

ATV
-
  Ma 06:21 Külföld  Theresa May

A brit miniszterelnök szerint a törvényesen Nagy-Britanniában élő külföldi EU-állampolgárok a Brexit, vagyis a brit EU-tagság megszűnése után könnyűszerrel regisztráltathatják majd magukat állandó nagy-britanniai lakosként.

Hollywood: az egykori gyereksztár szerint a pedofília a legnagyobb gond

ATV
-
  Ma 05:44 Baleset-bűnügy 

„Ez a hely, ahol a felnőttek közvetlenebb és kevésbé megfelelő kapcsolatban állnak a gyermekekkel, mint bárhol máshol a világon” – állítja Corey Feldman egykori gyermekszínész a szexuális zaklatások kapcsán a hollywoodi szórakoztatóiparról. Beszélt a kaliforniai jogi helyzetről is, ahol inkább őt büntetnék meg, ha előállna nevekkel.

Ilyen sem fordult elő sokszor: nagyon kiakadtak Matolcsyra

ATV
-
  Ma 05:10 Belföld  Buda Cash MNB

Példa nélküli eset fordult elő ma a Parlamentben a szocialisták szerint; Matolcsy György a Nemzeti Bankról szóló éves beszámolója után elhagyta az üléstermet. Az ellenzék szerint ez egy olyan gyáva viselkedés, amilyet még Polt Péter sem tesz. A jegybankelnök szerint egyébként nagyszerű évet zártak, az ellenzék viszont azt kifogásolta, hogy…

Újabb bíró függesztette fel Trump beutazási tilalmát

ATV
-
  Tegnap 21:56 Külföld  16 hír a témában

Egy marylandi szövetségi bíró is felfüggesztette Donald Trump elnöki rendeletét a beutazások korlátozásáról. Egy nappal korábban egy hawaii szövetségi bíró is erről hozott döntést.

"Az orosz Paris Hilton" Putyin kihívója

ATV
-
  Tegnap 21:36 Külföld  Vlagyimir Putyin

Kszenyija Szobcsak orosz televíziós személyiség az Instagramon szerdán közzétett videóban közölte, hogy jelöltetni akarja magát a jövő márciusi orosz elnökválasztáson.

Már 74-en haltak meg pestisben

ATV
-
  Tegnap 21:24 Külföld  Járvány Madagaszkár

Nem terjedt át a madagaszkári pestisjárvány a Seychelles-szigetekre - jelentette be szerdán az Egészségügyi Világszervezet (WHO) miután kiderült: negatív lett a Seychelles-szigeteken pestisgyanúval kezelt emberek tesztje.

Adótörvények miatt utalta át vagyona nagy részét Soros?

ATV
-
  Tegnap 21:13 Külföld  Soros György

A Bloomberg azt írja, Soros György azért adott 18 milliárd dollárt alapítványának, mert így akarta csökkenteni adóalapját.

Bejelentés az ATV-ben: nem lesz DK-per az MSZP ellen

ATV
-
  Tegnap 21:00 Belföld  MSZP Nyakó István

Gréczy Zsolt bocsánatkérésnek tekinti Molnár Gyula közleményét, így mégsem indítanak pert.

A szemekben rejtőzhet a diszlexia oka

ATV
-
  Tegnap 20:47 Külföld  5 hír a témában

Az emberi szemben lévő fényérzékelő sejtek elrendeződése lehet a felelős a diszlexiáért - vélik francia kutatók.

Gyurcsány: Tessék visszavenni az országot!

ATV
-
  Tegnap 20:22 Belföld  Baranya Gyurcsány Ferenc

"Tessék visszavenni az országot!" - biztatta hallgatóságát a Demokratikus Koalíció elnöke szerda este Komlón, lakossági fórumán.

Orbán: ellenállunk és védekezünk

ATV
-
  Tegnap 20:07 Belföld 

Orbán Viktor szerint létezik egy elképzelés arra vonatkozólag, hogy Európában kevert társadalmak jöjjenek létre. A miniszterelnök – több száz évvel ezelőtti történelmi példára hivatkozva – úgy vélte: ennek legnagyobb kárvallottai a Duna-völgyi népek lennének. Orbán Viktor szerint azonban mi ezt nem hagyjuk: ellenállunk és védekezünk. További…