Találatok: 500 hír

Fidesz: Megdöbbentő az ellenzék viselkedése a járvány alatt

ATV
-
  Ma 17:46 Belföld

Egészen megdöbbentő az ellenzék viselkedése a koronavírus-járvány alatt - közölte a Fidesz hétfőn az MTI-vel.

Letartóztatták a 28-as villamoson elkövetett emberölés két gyanúsítottját

Letartóztatta a fővárosban a 28-as villamoson elkövetett emberölés két gyanúsítottját a Budai Központi Kerületi Bíróság - tudatta a Fővárosi Törvényszék közleményben hétfőn.

Palkovics tárcája felszámolta az orvosi gáz- és oxigénszállítás adminisztratív akadályait

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) soron kívül elfogadott többoldalú nemzetközi megállapodásokkal tette lehetővé az egészségügyben - például lélegeztetésre - használt oxigén, orvosi gázok zavartalan forgalmát, a hazai gyógyszer- és vegyipar folyamatos alapanyag-ellátását.

DK: a kormány adjon egyszeri nyugdíjkiegészítést!

Demokratikus Koalíció (DK) azt javasolja a kormánynak, hogy a koronavírus-járványra tekintettel adjon 10 és 50 ezer forintos egyszeri nyugdíjkiegészítést az öregségi nyugdíjban és szolgálati járadékban részesülőknek - mondta Varju László, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője hétfőn, a Facebookon közvetített online sajtótájékoztatóján.

56 ezer maszkot küldött Magyarországnak egy neves kínai egyetem

ATV
-
  Ma 16:55 Külföld

A kínai Fudan Egyetem által felajánlott 56 ezer maszk és 300 védőruha más adományokkal együtt egy Sanghajból indult repülőgépen jutott el ma hazánkba - írta az ITM.

A kormány fokozatosan visszaállítja a 13. havi nyugdíjat. Egyetért ezzel? Szavazzon!

ATV
-
  Ma 16:45 Belföld

A kormány fokozatosan visszaállítja a 13. havi nyugdíjat. Egyetért ezzel?

Felfüggesztette a parlament Kálló Gergely mentelmi jogát

ATV
-
  Ma 16:27 Belföld

Boldog István fideszes képviselő mellett Kálló Gergely mentelmi jogát is felfüggesztette a parlament.

Nincs több érdemjegy, sem buktatás Szlovákiában

ATV
-
  Ma 16:21 Külföld

A járványra való tekintettel és az online oktatás megkönnyítése érdekében hétfőtől szóbeli értékelésre állhatnak át a pedagógusok.

Felfüggesztették a fideszes Boldog István mentelmi jogát

A hétfői plenáris ülésen 186 igen szavazattal függesztették fel a fideszes képviselő mentelmi jogát.

Az ellenzék durván nekiment Orbán bejelentéseinek, Szabó Tímea megkérdezte: “Normálisak maguk?”

Gulyás Gergely szerint az ellenzék nem méri fel a helyzet komolyságát. Az ellenzéki képviselők a miniszterelnök bejelentéséről azt mondták: “az semmi”, a nyugdíjasokat, a munkanélkülieket az “út szélén hagyják”, az önkormányzatokat “kifosztják”. Kocsis Máté “bizonyította”: a gépkocsiadó az önkormányzati büdzsék egy nagyon kis százaléka.…

Áder János kinevezte az OBH új elnökhelyettesét

Erőss Mónika, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnökhelyettese átvette kinevezési okmányát Áder jános köztársasági elnöktől a Sándor-palotában. Korábban az Index írta meg, hogy Dr. Erőss Monika Varga Judit igazságügyi miniszter anyósa.

Koronavírus: Horvátországban és Szlovéniában enyhítenének a korlátozásokon

Szlovénia a miniszterelnök szerint két-három héten belül enyhíthet az egészségügyi helyzet miatt érvényben lévő korlátozásokon, Horvátország megnyitná a termelői piacokat húsvét előtt.

Karanténba helyeztek húszezer vendégmunkást Szingapúrban, tömeges fertőzésektől tartanak

Két hatalmas kollégiumban helyeztek karanténba Szingapúrban mintegy húszezer vendégmunkást, akik attól tartanak, hogy a szűkös és koszos szálláshelyük hamarosan a koronavírus-járvány melegágyává válik.

Színházbéke: Megállapodott a kormány Karácsonyékkal

Megállapodott a kormány a fővárossal a színházak működtetéséről - tudta meg az atv.hu. A dokumentum része az is, hogy a kormány 2024 év végéig kizárólag a főpolgármester egyetértésével nevez ki vezetőt a Vígszínház élére, míg a Főváros elfogadja: a Thália Színház, az Operettszínházhoz hasonlóan állami tulajdonú és fenntartású lesz - úgy, hogy…