Találatok: 37 hír

Orbán: a felső tagozatosoknak marad a digitális oktatás

Várhatóan a jövő hét közepén nyithatnak a vendéglátóhelyek teraszai - jelentette be ma Orbán Viktor miniszterelnök. Arról is beszélt, hogy fokozatosan nyitnak az oktatási-nevelési intézmények.

Ismét hibaelhárítást végez a DRV a Kiszely utcában

Egy újabb szakaszon megsérült egy vízcső a Kiszely utcában, ezt a DRV holnap délelőtt fogja kijavítani. A munkálatok miatt a délutáni órákig nem lesz víz az utcában. A javítást követően néhány óráig zavaros lehet a víz.

Kaotikus, de folyik az oltás

AtádHír
-
 Ma 14:15Megyei

A magyarok 30,7%-a már kapott oltást. Nagyatádon az általunk megkérdezett háziorvosok 16-25% közötti arányról számoltak be, és arról, hogy továbbra is nagy a káosz. Somogyban jelentősen mérséklődött a fertőzés terjedése.

Ingyenes fertőtlenítést ajánlott fel egy helyi férfi az atádi szolgáltatóknak

Az nyitásban ad segítséget egy helybéli lakos azzal, hogy ózongenerátoros fertőtlenítést biztosít az újranyitó nagyatádi vállalkozóknak ingyen. A férfi maga is tudja, mekkora szükség van most mindenkinek a segítségre.

Ingyenes fertőtlenítést ajánlott fel egy helyi férfi az atádi a szolgáltatóknak

Az nyitásban ad segítséget egy helybéli lakos azzal, hogy ózongenerátoros fertőtlenítést biztosít az újranyitó nagyatádi vállalkozóknak ingyen. A férfi maga is tudja, mekkora szükség van most mindenkinek a segítségre.

Elégedetlenek a magyarok a vészhelyzet gazdasági kezelésével

AtádHír
-
 Ma 10:24Megyei

Rosszul teljesített a vészhelyzet gazdasági problémáinak kezelése terén a kormány egy felmérés szerint. Egy másikban a résztvevők 12,5%-ának mondtak fel egy éven belül. A bizonytalanság az emberek legnagyobb gondja.

Amire megtanított a Covid

AtádHír
-
 Tegnap 18:48Megyei

Egy éve szajkózzuk, hogy karanténba zárt minket, megbetegített, csökkent miatta a jövedelmünk, nem látogathatjuk a nagyit, nem járhatunk rendezvényekre, nem utazhatunk, egyszóval csakis azt, mit vett el tőlünk.

Összefogtak a bolhói tűzeset károsultjaiért

AtádHír
-
 Tegnap 13:56Megyei

Minden ingósága bennégett egy bolhói családnak a pénteki tűzesetben. A helyi magánszemélyek és szervezetek összefogtak, hogy segítséget nyújtsanak: bútorokat, ruhákat és még átmeneti szállást is biztosítottak.

Egy ember súlyosan megsérült a balesetben

AtádHír
-
 Tegnap 11:09Megyei

Egy személygépkocsi hajtott az árokba tegnap este Böhönye és Vése között. Mindkét utasa el tudta hagyni a járművet. Egyiküket súlyos, másikukat pedig könnyű sérülésekkel szállították kórházba a mentők.

Életre kelt szobrok

AtádHír
-
 Tegnap 08:42Megyei

Csodás tárlat látható a szoborpark látogatóközpontjának kiállítótermében. A járványhelyzet miatt egyelőre csak bekukucskálhatunk, de még ebből a perspektívából nézve is izgalmasak, különlegesek és szépek az alkotások.

Söröshordókon lógtak, forgó tüskéken kapaszkodtak az akadálypálya-futók

AtádHír
-
 21.04.12 17:54Megyei

Vasárnap tartották a 63. Bázis OCR verseny-szimulációs edzését, melyen az ország élsportolói mellett a nagyatádiak is rajtvonalhoz álltak. A sportág legjobbjai szerint az atádi terep különösen technikás és változatos.

Havas esővel tér vissza a tél

Mintegy 20-30 milliméter esőre, havas esőre számíthatunk ma estétől Nagyatád körzetében az előrejelzések szerint. Holnapra kiadta az elsőfokú figyelmeztetést a meteorológiai szolgálat Somogyra.

Versvadászatot szerveztek a nagyatádi fiatalok a költészet napján

AtádHír
-
 21.04.12 11:21Megyei

"Keresd a verset!" címmel a Nafigyelj! tagjai tegnap "elhagyták" kedvenc verseiket a város legforgalmasabb helyein, ezzel bátorítva az atádiakat arra, hogy kimozduljanak a szabadba és művelődjenek kicsit.

Elfagytak a barackok

AtádHír
-
 21.04.12 11:00Megyei

A kajszi mind odalett, többnyire az őszi is. Tavaly ugyanígy jártak, emiatt akkor sem volt baracktermés. Egyelőre a többi gyümölcs megúszta, persze, a fagyosszentek ideje még odébb van.

Csövet fektetett le a Claessens Group a Rinyához

AtádHír
-
 21.04.11 15:21Megyei

Egy 550 méter hosszú csövet fektettek le a Rinya és az épülő jánosmajori víztározót között. A helyszínen szerzett információk szerint vízátemelő szivattyút fognak építeni, de a cégcsoport ezt még nem erősítette meg.