Találatok: 15 hír

Napi horoszkóp 2021. április 15.: a jó, amit másnak okozunk, most visszaszáll ránk is

A boldogság titka most abban rejlik, minél többet tudunk adni, figyelmet, törődést. Napi horoszkóp következik csütörtökre.

Kérd és megadatik: a vonzás törvénye és a pozitív gondolkodás

Az ezoterikus világnézet egyik alappillére az a hit, hogy a tudatunk teremti a valóságot. Na de hogyan juthat érvényre ez a teremtő energia?

A Vénusz a Bika jegyébe lép, és sok romantikát hoz az életünkbe – szerelmi horoszkóp

Április 14-én a Vénusz, a szerelem, az életöröm bolygója az érzéki Bika jegyébe lép, ez mindannyiunk számára romantikus időszakot jelez. Szerelmi horoszkóp következik.

Napi horoszkóp 2021. április 14.: hagyjunk teret a spontaneitásnak

A sors most elrendezi helyettünk a dolgokat, csak hagyjunk teret a véletlen eseményeknek is. Napi horoszkóp következik szerdára!

Ez a 4 csillagjegy nehezen mutatja ki a valódi érzéseit

Ha kimutatjuk az érzéseinket, sebezhetővé, védtelenné válunk. A következő négy csillagjegyre jellemző, hogy fokozottan óvják érzékeny lelküket. Te köztük vagy?

Te melyik őselemhez tartozol?

A távol-keleti tanítás szerint mindenkihez tartozik egy őselem, amely a párkapcsolatára, hivatására, egészségére egyaránt hat. Mutatjuk, te melyikhez tartozol!

Napi horoszkóp 2021. április 13.: keressük meg az öröm forrásait az életünkben

Bár a mai nap is tartogat kihívásokat, ha arra fókuszálunk, amiért hálásak lehetünk, akkor könnyebben átvészeljük a nehézségeket. Napi horoszkóp következik keddre.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint! április 12-19.

Nemcsak a Kos újhold segít minket a héten: a Vénusz átlép a Bika jegyébe, ez a bolygóállás pedig az életöröm jelölője. Általános heti horoszkóp következik Ipacs Andrea asztrológustól.

Napi horoszkóp 2021. április 12.: az akadályok ellenére se adjuk fel az álmainkat!

A mai Kos-újhold a segítségünkre lesz abban is, hogy új fejezetet nyithassunk az életünkben. Napi horoszkóp következik hétfőre.

Heti horoszkóp 2021. április 12-18.: Új lehetőségeket hoz a Kos újhold

Új lehetőségeket hoz a Kos újhold ezen az áprilisi héten. Ráadásul már hétfőn elindul az új kezdet mindenkinél. Vajon mi mindenre számíthattok? A heti horoszkóp minden fontos részletet megmutat.

Napi horoszkóp 2021. április 11.: bevonzhatjuk a jót az életünkbe

A változás az élet része, és ha hiszünk a pozitív fejleményekben, annak előbb vagy utóbb, de meg fog nyilvánulni a teremtő ereje. Napi horoszkóp következik vasárnapra.

3 csillagjegynek szuper lehetőséget hoz a Kos újhold

A hétfői Kos-újhold mindannyiunk életében új fejezetet nyithat, de három csillagjegyre különleges erővel hat. Te köztük vagy?

Napi horoszkóp 2021. április 10.: döntéshelyzetben hallgassunk a szívünkre!

Ha ezenkívül a megérzéseinkre is támaszkodunk, ráérezhetünk a történésekre. Napi horoszkóp következik szombatra minden csillagjegynek.

A hétvége horoszkópja április második hetére

Izgalmas hétvége elé nézünk, amikor fontos, hogy a pozitív érzéseinkre fókuszáljunk. A hétvége horoszkópja következik Ipacs Andrea asztrológustól.

Napi horoszkóp 2021. április 9.: a Nyilas életében kibontakozhat a szerelem, az Ikrek ma igazi angyal

A Halak pedig jól teszi, ha nem veri nagydobra a terveit. Napi horoszkóp következik péntekre minden csillagjegynek.