Találatok: 6 hír

Mi az új a „New East”-ben és mi nem? A posztszovjet divat és az 1980-as évek

artportal
-
  Tegnap 12:05 Kultúra

A legnagyobb divatmárkák katalógusaiban is megjelent a posztszovjet esztétika. De van-e egyáltalán valami a New East címkéje mögött?

Sznobriadó extra: különkiadás a Design Hét végére!

artportal
-
  19.10.11 16:00 Kultúra

A hétvégére és a jövő hétre olyan kiállításokat válogattunk programajánlónkba, amelyekkel garantáltan beindul a kulturális áramlás. 5 + 1 tárlat: kezdődjön a flow-élmény!

Új szezon, új kurzus! Folytatódik az artportal : képző

artportal
-
  19.10.11 12:58 Kultúra

Az artportal folytatja kurzusait! Legutóbb kimaradtál, de hallottad, milyen jó volt? Vagy nem hallottad, de érdekel a kortárs művészet? Akár a műgyűjtés is? Akkor az artportal : képzőn a helyed!

Menjünk át a piroson! – Sznobriadó. Tájékoztatási fokozat

artportal
-
  19.10.11 08:33 Kultúra

Határátlépések, illetve mozgásterek a határokon belül. A jövő, amely egy szempillantás alatt szertefoszlik. Várjunk a zöld jelzésre, várjuk, amíg engedélyeket kapunk? Kiállítási ajánlatok a hétvégére!

Nemes Csaba munkája a Pompidou új gyűjteményi kiállításán szerepel

artportal
-
  19.10.08 20:35 Kultúra

A Belátható következmények című festmény a párizsi Centre Pompidou nemrég nyílt gyűjteményi kiállításán látható. Nem ez az első Nemes Csaba-mű, amely a múzeumba került.

“A nyomda és az irodalmár feleségem jelentették az inspirációt” – Csernik Attila, képzőművész

artportal
-
  19.10.08 07:17 Kultúra

Az út Vajdaságból az Egyesült Államokig és vissza. A szocialista idők Jugoszláviája. Újvidék mozgalmas művészeti színtere és a hétköznapok küzdelmei. Művek és emberek, Csernik Attilával.