Találatok: 60 hír

Olcsón elérhető közel-keleti úti célok Budapestről

AIRportal
-
  Ma 16:03 Utazás

Több közel-keleti úti célra is repülnek Budapestről a diszkont légitársaságok, így ha az ott-tartózkodás sok esetben nem olcsó, de az odajutás viszonylag kedvező árakon megoldható. 

Limitált kiadású kényelmi csomagot kínál a Qatar októberben

AIRportal
-
  Ma 14:37 Életmód

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja, ennek jegyében a Qatar különleges, limitált kiadású kényelmi csomagokat kínál a fedélzetén utazóknak.

A Qantas megrendelésén is múlik a 777-8 forgalomba állásának időpontja

AIRportal
-
  Ma 13:13 Cégvilág

A Qantas megrendelésén is múlik, hogy mikor állhat kereskedelmi forgalomba a Boeing ultrahosszú jártokat teljesíteni képes új gépe, a 777-8-as.

Belép az örmény piacra a Ryanair

2020. januártól Jereván és Milánó-Bergamo és Róma-Ciampino között, majd a jövő nyári menetrendben Jereván és Berlin-Schönefeld, valamint Gyumri és Memmingen között indít járatot a Ryanair.

Már hét A321neo repül a Wizz budapesti bázisán

A légitársaság által eddig átvett hét A321neo közül mindegyik a budapesti bázison teljesít szolgálatot, ezzel a Wizz Air hazai bázisán immár a flotta felét a modern és környezetbarát géptípus alkotja.

Összevonják a két legrégebbi orosz helikopter-tervezőirodát

AIRportal
-
  Ma 10:40 Gazdaság

A Russian Helicopters orosz helikoptergyártó holding vélhetően felsőbb utasításra összevonja két legrégebbi tervezőirodáját, a Kamovot és a Milt, létrehozva a Nemzeti Helikopterfejlesztési Központot.

IATA-felmérés: az utasok 72 százaléka elégedett

AIRportal
-
  Ma 09:25 Gazdaság

A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) friss felmérése szerint a megkérdezett utasok 72 százaléka elégedett volt a repülőtéri és légitársasági szolgáltatás színvonalával, a legkritikusabb pontok továbbra is az utasbiztonsági és a határellenőrzés, valamint a csomagkezelés volt.

November elején vonja ki végleg Jumbóit az El Al

AIRportal
-
  Ma 08:19 Cégvilág

Az izraeli nemzeti légitársaság színeiben utoljára november elején repül menetrend szerinti forgalomban a típus.

Értékesítő

AIRportal
-
  Ma 06:58 Karrier

Magyar Duty-Free Kft.

Divattanácsadó

AIRportal
-
  Ma 06:58 Karrier

Magyar Duty-Free Kft.

Részmunkaidős értékesítő

AIRportal
-
  Ma 06:58 Karrier

Magyar Duty-Free Kft.

Újra drón zavarta meg a budapesti repülőtér működését

Kedden este nyolc óra körül lezárták a budapesti repülőtér egyes (13R) futópályáját, majd negyed kilenc előtt pedig mindkét pályát le kellett zárni illegális drón-tevékenység miatt.

Újabb kamu Wizz-nyereményjáték terjed a neten

AIRportal
-
  Tegnap 20:19 Gazdaság

ÉS MÉG MINDIG VAN AKI BEVESZI: A fogyasztók megtévesztésére alkalmas, a Wizz Air arculatához hasonló, illetve azzal megegyező kinézetű weblap, illetve Facebook-oldal terjed a közösségi médiában.

Sullenberger kapitány szerint “halálcsapda” volt a Boeing 737 MAX rendszere

AIRportal
-
  Tegnap 19:07 Gazdaság

A Hudson folyóra kényszerleszállt világhírű kapitány miután szimulátoron többször megismételte a két 737 MAX-katasztrófához vezető utat, kijelentette: nem lehet a pilótákat hibáztatni, a típusváltozatot nem lett volna szabad forgalomba engedni ezzel az átesésvédelmi rendszerrel.

Azonnali átvizsgálást hajt végre A220-as flottáján a Swiss

AIRportal
-
  Tegnap 18:25 Cégvilág

Azonnali átvizsgálást hajt végre teljes Airbus A220-as flottáján a Swiss a sorozatos hajtóműhibák miatt, emiatt járattörlésekre kell számítani a légitársaság Európán belül hálózatában.