Találatok: 240 hír

Biztos, hogy nálunk halnak meg a legtöbben a koronavírus miatt?

A koronavírus-járvány komoly veszteségeket okozott Magyarországon, de az biztosan kijelenthető, hogy nem a legtöbb haláleset elszenvedő országok sorába tartozik Európában, ahogy ez tévesen több helyütt is megjelent. Hogyan nem érdemes és hogyan kellene összehasonlítani egyes országok koronavírus-halálozási adatait? Ezzel kapcsolatban…

Elrendelte a tömeges oltást a vakcináció felgyorsítása érdekében Müller Cecília

A napokban 600 ezer Sinopharm-vakcina érkezik, ami lehetővé teszi, hogy az oltásra várakozók minél gyorsabb ütemben tudják felvenni a védőoltást – mondta az országos tiszti főorvos az operatív törzs pénteki online sajtótájékoztatóján.

Orbán Viktor üzent az ellenzéknek: Mindegyik vakcina egyformán hatékony!

Fontos, hogy az oltásellenesek hangját valahogy túlkiabáljuk – hangsúlyozta a miniszterelnök, hozzátéve, hogy az egész ellenzék, a teljes baloldal lényegében ide tartozik.

Elhunyt koronavírusban a DK dunaújvárosi képviselője

888.hu
-
 Ma 12:30Vélemény

Életét vesztette Utassy Éva, a DK dunaújvárosi önkormányzati képviselője. Vele is találkozott vírusos országjárásán Dobrev Klára.

A Párbeszéd politikusa hazudott, a Népszava megjelentette

888.hu
-
 Ma 12:00Vélemény

Valótlan híreket közölt Tiborcz István személyével kapcsolatban a Népszava – írta a Magyar Nemzet pénteken.

Valter Attila a magyar Tour után a franciát is célba vette

888.hu
-
 Ma 11:30Sport

Tavaly óta már nem csak a sportág elkötelezett hazai hívei ismerik Valter Attilát. A Tour de Hongrie országúti kerékpáros körverseny megnyerése után külföldön is jól cseng a neve. Annál is inkább, mert az idei katalán viadal zárószakaszán harmadikként ért célba.

Orbán Viktor: Négymillió beoltottnál folytatjuk

A magyar miniszterelnök a Kossuth rádió műsorában ma felsorolta, hogy az újabb mérföldkő elérése esetén milyen enyhítések jöhetnek.

Ha DK, akkor fizetős egészségügy

A Demokratikus Koalíció átalakítaná a társadalombiztosítás rendszerét. Gyurcsány Ferenc pártelnök szerint, aki hajlandó több járulékot fizetni, az kaphasson magasabb minőségű ellátást az állami rendszerben – olvasható a Magyar Nemzet oldalán pénteken.

Megnyílt az online oltási időpontfoglaló

Megnyílt az online időpontfoglaló. Mostantól minden érvényes regisztrációval rendelkező tud az interneten oltási időpontot foglalni – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) pénteken.

Szlovéniában csak egy oltást kapnak azok, akik átestek a fertőzésen

Csak egyetlen oltást kapnak Szlovéniában azok, akik átestek a koronavírus-fertőzésen, a vakcinát fél évvel a gyógyulás után kapják meg – közölte a szlovén oltási kampányért felelős tanácsadó testület a ljubljanai sajtó pénteki beszámolói szerint.

Segítségnyújtás helyett lefotóztak egy gödörbe esett férfit, aki később meghalt

A rendőrök keresnek egy férfit, aki Budafokon a gyanú szerint – ahelyett, hogy segítséget nyújtott volna – lefotózott egy gödörbe esett embert, aki azután belehalt a sérüléseibe.

Holnap nyithatnak a teraszok, a jövő héten pedig újabb lazítások lesznek

Kinyithatnak a színházak, a tánc- és zeneművészeti események, a cirkusz-, az edző- és fitnesztermek, a jégpályák, az állatkertek, a fürdők és uszodák, a játszóházak, a sportesemények, a kalandparkok, és kinyithatnak a szállodák, az éttermek belső helyiségei is azután, hogy elérjük a 4 milliós oltottsági számot. Előreláthatólag ez jövő…