Találatok: 364 hír

Akadályozzák a törvényes tanársztrájkot, Strasbourgig viszi az ügyet a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete

Továbbra sem tud törvényes sztrájkot hirdetni a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete május 29-re, ugyanis az elégséges szolgáltatásokról nem tud megállapodni az iskolák üzemeltetőivel, vagyis az állammal - derült ki a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) csütörtöki közleményéből.

Tartálykocsiban fulladt meg két menekült a vajdasági Futakon

Tartálykocsiba rejtőzött menekülteket találtak két napja a vajdasági Futakon, közülük ketten meghaltak, további két embert pedig az újvidéki kórházban kezelnek - írja az MTI.

Jávor Benedek: Vannak, akik fideszes ráhatás nélkül is hülyék az ellenzékben

Kérdéses, hogy bejut-e a hétvégi európai parlamenti választásokat követően a Párbeszéd eddigi EP-képviselője, Jávor Benedek az új képviselő-testületbe, miután az MSZP-Párbeszéd közös listáján a harmadik, de bejutásra esélyes helyre került. Az MSZP-P legalább kettő, számukra szerencsésebb eredmény esetén 3 mandátumra…

Egy férfi a síneken állva állította meg a metrót a Bajcsy-Zsilinszky úti megállóban

Egy férfi ma délután az M1-es metró Bajcsy-Zsilinszky úti megállójánál lemászott a sínekhez – közölte a police.hu.

Migránsokkal rémisztgeti a romákat az EP-kampány finisében Farkas Flórián, de az egyenruhás légiósokat nem emlegett…

A Farkas Flórián vezette Lungo Drom roma érdekvédelmi szervezet is belevetette magát az EP-kampányba: levelet küldtek a roma nemzetiségi önkormányzatoknak, melyben azzal riogatnak: ha migránsok jönnek az országba, magukkal hozzák „a rasszizmust, a terrorizmust és a nőgyűlöletet” – írja az Azonnali.

Másodfokon pert nyert a TASZ a sorosozó pécsi önkormányzattal szemben

A pécsi önkormányzat még tavaly adott ki az Emberség Erejével Alapítványt célzó nyilatkozatot, amelyről most jogerősen megállapította a bíróság, hogy az sértette az alapítvány jóhírnevét. Alaptalanul vádolta a civil szervezetet azzal, hogy politikai befolyást akarna gyakorolni – jelentette be a Társaság a Szabadságjogokért.

Itt a titok: Berki Krisztián végre elárulta, hogy szerinte miért nem jutnak nagy vagyonhoz az értelmes, tanult emberek

Berki Krisztián a bíróságon az ügyész által közölt tényállást elismerte, a bíró kérdésére pedig közölte, hogy még az előkészítő ülés során vallomást kíván tenni és nyilatkozik, valamint válaszol a bíróság által feltett kérdésekre is.

Nyugdíjasokat, tinédzsereket és közmunkásokat is bevetne a munkaerő-hiány ellen Parragh László

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke szerint vannak még tartalékok a magyar munkaerőpiacban.

Ezen az interaktív térképen megnézheti, mennyi bűncselekmény és baleset történt a lakóhelyén

Megújult a bűnügyi és baleseti interaktív térképtár, a rendőrségi térképek csütörtöktől a terkep.police.hu oldaláról érhetők el, júliusig tesztüzemben.

Éhen halt egy anya és két lánya Bécsben, mentális problémák állhatnak a tragédia hátterében

Az osztrák rendőrség csütörtökön közölte, hogy a jelek szerint éhen halt az a nő és két lánya, akikre holtan bukkantak rá bécsi lakásukban a hét elején.

Medián: Szoros versenyben küzd egymással az ellenzék a Fidesz mögött, bejuthat a Momentum az EP-be

Az európai parlamenti választásokat megelőző utolsó közvélemény-kutatási adatokat közölte a Medián a hvg.hu számára, amely szerint a Fidesz egyértelmű, 52 százalékos győzelmet fog aratni a hétvégi választáson.

Szintet lépett a köztévé: egy brit szélsőjobbos, többszörösen elítélt bűnözőre hivatkozott a híradó, mert Orbánt méltatt…

Tegnap a köztévé Híradója újabb blokkban ecsetelte a migránsveszélyt. Ez önmagában megszokott, az azonban kevésbé, hogy az állami média a szélsőjobbos, többszörösen elítélt Tommy Robinsont idézte – vette észre a 444.hu.

Orbán Viktor elszámította magát, a páva tolla szép, de a hangja borzasztó

A kör bezárult: már senki előtt nem lehet kétséges, hogy Európát a szélsőjobboldali pártokon keresztül Oroszország gyengíti, s akárhogyan is, de Orbán Viktor e kör részévé vált.

A Fidesz-közeli médiaalapítvány egyik kiadójától érkezik a Blikk kiadójának új vezetője

Szeptember 1-étől Kovács Tibor vezeti a Ringier Axel Springer Magyarország kiadót (RAS) - írja a Marketing&Média online kiadása. A RAS a kiadója a legnagyobb példányszámú napilapnak, a Blikknek, továbbá több népszerű életmód-, női-, gasztro-, és rejtvénymagazinnak is.