Találatok: 260 hír

Hat halott és 55 újabb beteg egyetlen nap alatt a koronavírus-járvány következtében Magyarországon

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 678 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 6 krónikus beteg, közülük öten 77 év felettiek. 58 főre emelkedett a gyógyultak száma is.

Helikopterrel hoztak haza Boszniából egy koronavírus-fertőzött magyar katonát, egy másik honvéd tesztje negatív lett

A Magyar Honvédség egyik helikoptere kedden hazaszállított két katonát a boszniai Butmirból. A Honvédelmi Minisztérium oldala, a honvedelem.hu szerint kiderült, az egyikük igazoltan koronavírussal fertőzött, a másik katonánál a gyanú merült fel, de az elvégzett vizsgálatok szerint ez alaptalannak bizonyult - írta a hvg.hu.

A fideszes Boldog István szerint tiszta a lelkiismerete, maga kéri mentelmi joga felfüggesztését

Az én lelkiismeretem tiszta - mondta Boldog István fideszes országgyűlési képviselő pénteken az MTI-nek. Hozzátette: ezért maga kéri mentelmi joga felfüggesztését, hogy az igazságszolgáltatás előtt tisztázhassa magát.

Öten lettek koronavírus-fertőzöttek egy budapesti idősotthonban, további 13-an mutatnak fertőzésgyanús tüneteket

Sajnos megtörtént az, amitől mindannyian tartottunk: 5 idősotthonban élő embert fertőzött meg a koronavírus, további 13 lakó mutat a betegségre utaló tüneteket - jelentette be Facebook-oldalán Karácsony Gergely.

Az összes felhalmozott ételt ellopták Aranka házából, egy zacskó tésztát se hagytak a tolvajok a szerencsétlen asszony…

168 Óra Online
-
  Tegnap 19:18 Belföld

Kirámolták az étellel megrakott hűtőládámat is! – panaszolta a Ripostnak a Hevesi megyei Átányban élő, 52 éves Szántai Kis Csabáné Aranka.

Nincs tömegközlekedés, fegyveresek az utakon, kijárási tilalom, kötelező a maszk - beszigorított Ukrajna, Szerbia és Ho…

Bár Ausztriát leszámítva a Magyarországgal határos államokban viszonylag alacsony a koronavírussal megfertőzöttek száma, a szomszédok élenjárnak a szigorúságban, és sorra hozzák az újabb korlátozó intézkedéseket. Részben azért is, mert attól tartanak, az egészségügyi rendszer képtelen lenne nagyszámú beteg eredményes kezelésére -…

Remek hír a friss munkanélkülieknek: az Agrárminisztérium szerint a mezőgazdaságban bőven akad tennivaló

Sokan válnak munkanélkülivé a koronavírus-járvány miatt, az agráriumban viszont éppen munkaerőhiány van. Az Agrárminisztérium meglátta a lehetőséget, és indított egy munkakereső portált.

Reptéri dolgozóknak adja fizetése egy részét a Budapest Airport vezetése, pedig óriási a forgalomkiesés

Utasforgalmának 98 százalékát elvesztette március végére a ferihegyi reptér, a korábbi napi 150-200 járat helyett jelenleg napi 20 üzemel, amelyből csak néhány utasszállító, írja az Index. Egy éve március 31-én 45 ezer 700 utas fordult meg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, ez a szám 

Horror Gödöllőn: többször mellkason szúrta ágyhoz kötözött szeretőjét a férjezett nő

A Budakörnyéki Járásbíróság bírója távmeghallgatással megtartott ülésén április 3-án elrendelte annak a 39 éves nőnek a letartóztatását, aki szerda este tett bejelentést a rendőrségen, hogy megölte ismerősét Gödöllőn. R. Katalin egy késsel többször mellkastájékon szúrta a 42 éves férfit, majd magára hagyta. Órákkal később tért vissza a…

Kásler Miklós minisztériuma nem akarja elárulni, hol és mennyi koronavírus-tesztet végeztek el

168 Óra Online
-
  Tegnap 17:05 Belföld

Az eddig elvégzett tesztek számáról kérdezték meg Kásler Miklós emberi erőforrás minisztert szocialista képviselők, de nem jártak sikerrel, számol be a hvg.hu.

Dalt írt a koronavírusról Leslie Mandoki, alaposan kiosztja benne a spekulánsokat

„Hosszú és nehéz lesz ez az év, mivel egy sötét, félelemmel teli gödörbe zuhanunk épp” – énekli angol nyelven legújabb dalában Leslie Mandoki az Origo beszámolója szerint. A koronavírus-járvány ihlette dal címe „Köszönöm”, ami az emberekért dolgozó orvosoknak, nővéreknek, rendőröknek, hétköznapi hősöknek szól, a bolti…

Szijjártó Péter kínai delegációt fogadott Budapesten, könyökpacsizott is, de védőmaszkot nem viselt senki

A Wizz Air hat gépe nemrég landolt Pekingben, és szombaton több mint négymillió maszkot, valamint több százezer védőruhát szállít Budapestre - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteki Facebook-bejegyzésében.

Csak a 11. napon tesztelték először a külföldről hazatért fertőzött magyar úszókat, néhányan ezalatt is edzettek

A Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) korábban azt közölte, hogy a korábban külföldi edzőtáborban készülő úszóik hazaérkezésük után azonnal karanténba vonultak, ez azonban a Bors szerint nem teljesen igaz.

Nagyon megérintette, ezért áriát írt Győrfi Pál koronavírusos intelméből egy hódmezővásárhelyi kántor

Győrfi Pál rövid idő alatt a koronavírus-járvány elleni küzdelem központi alakjává nőtte ki magát. Egyik üzenete annyire megérintette Búza Andrást, hódmezővásárhelyi kántort és karnagyot is, hogy legott dalművet írt a szóvivő beszédéből.

Már aláírásokat gyűjtenek az Európai Parlamentben a Fidesz néppárti kizárásáért

Bár Orbán Viktornak nincs ideje vitatkozni a Európai Néppárt tagjaival, amikor „a világ a feje tetejére állt”, egyes konzervatív és kereszténydemokrata EP-képviselők már aláírásgyűjtésbe kezdtek a Fidesz képviselőinek kizárásáról – írja a Népszava. Mindezt egy levél miatt teszik, amelyet hétfőn terveznek elküldeni Manfred Weber…