Találatok: 62 hír

Villanyautóval jár Novak Djokovic

10perc.hu
-
 Tegnap 11:03Autó-motor

Azt nem tudjuk, mennyire környezettudatos ember az év első Grand Slam-tornájának győztese, Novak Djokovic, ám a szponzorjain keresztül kifelé ez sugallja.

Kopasz Bálint: az olimpiai aranyérem az álmom

10perc.hu
-
 Tegnap 10:54Sport

A világ- és kétszeres Európa-bajnok kajakos már nagyon várja, hogy májusban elkezdődjenek a versenyek.

Megtalálták az elveszett aranyvárost!

Egy egyiptomi régészeti misszió jelentette be az elmúlt évek legnagyobb régészeti eredményét, ami a második legjelentősebb felfedezés Tutanhamon sírjának megtalálása óta Luxorban.

Nézd meg Elon Musk alagútját, amiben 60 Tesla fog egyszerre közlekedni

Elon Musk cége most első ízben engedett be újságírókat a Loopba, hogy megmutassák nekik a kész alagutat.

Szinte mindenkit érdekel a bolygó jövője egy felmérés szerint

Meglepően sokan érdeklődnek a bolygó jövője, a környezetvédelem iránt és tudatosul bennük, hogy saját életükre és a következő generációk sorsára is hatással vannak a környezeti problémák - derül ki az Alteo energetikai csoport megbízásából készült felmérésből.

Küszöbön az orosz-ukrán háború?

Egyre több a haláleset a Donyec-medencében kiéleződött helyzet miatt, az ukrán erők és a kelet-ukrajnai orosz szakadárok immár folyamatosan lövik egymást, ráadásul a Kreml nyíltan megfenyegette Kijevet.

Folytatódhat az infláció gyorsulása

Márciusban a fogyasztói árak átlagosan 3,7 százalékkal magasabbak voltak az egy évvel korábbinál, míg az üzemanyagok ára 6,6 százalékkal lett magasabb, mint februárban volt és 17,7 százalékkal emelkedett tavaly március óta.

Elhunyt Fülöp herceg, II. Erzsébet férje

Életének századik évében elhunyt Fülöp edinburghi herceg, a brit történelem leghosszabb ideje uralkodó királynő házastársa.

Megfejtették a gorillák kommunikációjának titkait!

A mellkason való dobolással akarják kifejezni a gorillák, milyen erősek, és ezt a jelzést a hímeknek és nőstényeknek is küldik.

Dokumentumfilm-sorozat készül Fekete István életéről

A három részes, epizódonként 52 perces doku-reality forgatása jelenleg is tart, a tervek szerint nyár elejére készítik el a nyersanyagot.

Elment a legszerényebb olimpiai bajnokunk…

Életének 57. évében elhunyt Igaly Diána olimpiai, világ- és Európa-bajnok koronglövő, a Magyar Sportlövő Szövetség alelnöke.

Csak írásbeli érettségi lesz idén is (Frissítve!)

Amíg a tantermi oktatás bevezetését a középiskolákban május 10-re elhalasztották, addig az általános iskolák és az óvodák április 19-én nyitnak.

Van, akinek nem elég egy férj…

Előbb 2015-ben Írországban, majd 2018-ban Magyarországon is kimondta a boldogító (?) igent egy magyar nő.

BL: negyeddöntős a Veszprém

A Telekom Veszprém az idegenben megnyert odaváró után 39-30-ra győzött az északmacedón Vardar Szkopje ellen a nyolcaddöntő visszavágóján.

MLSZ: a lehető legtöbb szurkoló lehessen a Puskás Arénában

Az UEFA várhatóan pénteken közli, hogy a nyári Európa-bajnokságnak helyet adó 12 város stadionjában mekkora kapacitással számolnak.