Média Reklám Marketing

400 ezren az M4 Sport képernyői előtt

Mediainfo
-
20:06

A Forma-1 idei szezonja is magas nézettséggel fut a nemzeti sportcsatornán.

Hűvösre tette a hónaljas bandát az ACG és a Rexona

Médiapiac
-
17:33

Ellepték Budapest utcáit a hónaljas banda rabosítási fotói: Borzos „Kisbüdi” Alfonz, Potyka „Tócsa” Oszkár és Macskássy „Foltos” Félix a Rexona új termékének három legfontosabb termékelőnyére hívják fel a figyelmet.

Nézze meg, hol húzza meg a Facebook a határt

A Facebook frissített közösségi alapelvei mostantól tartalmazzák azokat a belső irányelveket is, melyek alapján a cég moderátorai eldöntik, milyen káros tartalmakat kell eltávolítani a közösségi oldalról.

Hol tart a magyar banki digitalizáció?

Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Különleges „bajkártyák” lepték el az országot

Médiapiac
-
17:06

A Baptista Szeretetszolgálat által indított különleges kampány célja, hogy felhívják a figyelmet a segélyszervezet sokrétű tevékenységére.

Zsűrizik a Geometry Group a D&AD kreatív versenyen

Médiapiac
-
16:51

Art direkció kategóriában zsűrizik a rangos D&AD kreatív versenyen Thuróczy Slinn Péter, a Geometry cégcsoporthoz tartozó Ogilvy Head of Artja.

Nehezebb és drágább a brandépítés a digitális média korában

Ma már szinte nincsen olyan márka, amelyik hosszú távon is biztonságban érezhetné magát a versenytársakkal szemben, ezért egyre fontosabbak a reputációt mérő módszerek Kun Miklós, a MediaCom stratégiai igazgatója…

Megvannak a friss adatok! Ki a piacvezető?

Médiapiac
-
16:20

2018-ban a Sláger FM a leghallgatottabb adó Budapesten és Pest megyében - közölte a rádió stábja a friss adatokra hivatkozva. Ezt viszont vitatja a Rádió1 és a Retro Rádió.

Kormányközelben a Haszon Magazin felületei

24
-
16:09

Krskó Tibor kormányközeli vállalkozó cége értékesíti ezentúl a 12 ezer példányban nyomott és 5-6 ezer példányban fogyó üzleti magazin reklámfelületeit.

A KOD Média értékesíti a Haszon Lapkiadó termékeit

Médiapiac
-
15:49

Ezáltal a reklámértékesítésre, lapkiadásra valamint konferenciaszervezésre szakosodott cég kínálata tovább bővült gazdasági és tematikus magazinokkal.

Kómában fekvő magyar lány lopott képével illusztrálta az Origo a nemi erőszakoló francia migránsról szóló cikké…

Azóta sem reagálnak az anya megkereséseire, aki négy éve ápolja otthon a lányát a barcsi panelban. De már talált önkéntes ügyvédet, így felveszik a harcot a kegyeletsértő hírhamisítókkal szemben.

Mi a közös a hokiban és a műholdakban?

A sportközvetítések evolúciója öt percben.

Nyitottságra hív az Auchan

Április 24-én almaosztással hívja fel a figyelmet az önkéntesség és az egészséges életmód fontosságára az Auchan áruházai környezetében.

Hűségesek a vásárlók a magyar Praktikerhez

Többszázezer törzsvásárlója van a Praktikernek, éves forgalmának közel ötödét adják a visszatérő és hűséges vásárlók, akik 50 százalékkal többet költenek, mint az átlagos vevők.

Júliusban indítja pályakezdő programját a Lufthansa

Idén 10-12 általános szoftverfejlesztői tudással rendelkező pályakezdő csatlakozhat a több száz légitársaság működését támogató csapathoz.

TOI TOI helyett itt a yoo!

A főként a hazai fesztiválok és az építőipar terén országosan ismertté vált TOITOI mobil illemhely szolgáltató cég a jövőben yoo! néven folytatja, illetve bővíti tevékenységét. A cég névváltozásával párhuzamosan a mobil WC szinonimájává…

Itt nézheted élőben a Kreatív sajtókerekasztalát

A kormánytól független sajtóról beszélgetünk élőben a 24, a 444, a Blikk, a Hír TV, az Index és a Magyar Nemzet szerkesztőivel. Kövesd te is!

Nagy tisztogatás a YouTube-on

Több mint nyolcmillió videót távolított el a YouTube tavaly az utolsó negyedévben a videomegosztó hivatalos blogján megjelent bejegyzés szerint. A törölt tartalmak nyolcmillió videó többsége spam volt, vagy úgynevezett felnőtt-tartalom. Az…

A LEGO 2025-re csak fenntartható csomagolást használna

A célok között szerepel, hogy lecserélik az egyszer használatos műanyag tasakokat, és újrahasznosított vagy fenntartható forrásból származó bio anyagokat alkalmaznak minden műanyag alapú csomagolás helyett.

Távozik a Jóban Rosszban Bezerédi dokija

Ma látható utoljára a képernyőn a Bezerédi doktort alakító Kedvek Richárd, a Jóban Rosszban egyik meghatározó szereplője.

Kockázat nélkül nincs üzlet

Médiapiac
-
12:18

Lehet mindig a nyerő ágon lenni? A Piac és Profit konferenciájából kiderül.

Reménytelen verseny a figyelemért – vagy mégsem?

A Facebook és a Google igen jól célozható hirdetési megoldásai ráirányították az ügynökségek és a hirdetők szemét arra, hogy van mit keresni a long tail-ben, ezért most a hazai kisebb tartalomgyártóknak is egyre nőnek a lehetőségei – véli…

Távozik a Telekomtól Christopher Mattheisen

A társaság új vezérigazgatója Rékasi Tibor lesz.

Ügynökséget választott a Bioderma

MMonline
-
11:13

A márkaépítésre specializálódott Style Communications nyerte a Bioderma 2018-as PR kommunikációs tenderét. A 40 éve működő, francia dermokozmetikai vállalat magyarországi PR kommunikációs kampányainak tervezését és…

Folytatódik a Budapest Bank kampánya

Ebben is vannak önjáró görkorcsolyák.

HiKOKI az új Hitachi

Médiapiac
-
11:06

2018 októberétől a Hitachi Koki által gyártott szerszámgépek márkaneve Hitachi-ról HiKOKI-ra (ejtsd: HaiKOKI) változik.

Új marketingvezető a Feminánál

A 11 éve működő Femina Média új pozíciót nyitott, összevonta a B2B és B2C marketingterületeket, az új marketing menedzser Bata Viktória lett. Bata Viktória az elmúlt négy évben a Femina Média sales-marketing munkatársaként…

Begyűrűzik Magyarországra a Retargeting.biz

A romániai székhelyű online kereskedő és marketing cég nem csak hazájában, hanem egész Kelet-Európában, így Magyarországon is, bevezeti új megoldását.

Visszahívja termékét az IKEA

A ELDSLÅGA gázfőlapok szén-monoxid kibocsátása meghaladja az EU-s szabályozásban megállapított mértéket.

Vizsgálja az Apple ügyletét az EB

Az Európai Bizottság vizsgálatot indított annak kiderítésére, hogy az okostelefonokra kifejlesztett zenefelismerő alkalmazás, a Shazam az Apple informatikai óriáscég által tervezett felvásárlása összeegyeztethető-e az Európai…

Újabb szerkesztőség szűnhet meg

24
-
09:26

Az Országos Roma Önkormányzat ügyeit is bemutató romnet.hu a megszűnés közelébe került. Most pénzt próbál kalapozni a túlélésért.

Távozik a Magyar Telekom vezérigazgatója

Július elsejei hatállyal lemond vezérigazgatói posztjáról és távozik a Magyar Telekomtól Christopher Mattheisen. A szakember 2006 decembere óta irányította a legnagyobb hazai távközlési céget, és a Marketing&Media magazin TOP50-es…

Kovács István

A Conversific ügyvezetője.

Szombaton az RTL, vasárnap a TV2 tarolt

MFor
-
05:46

Viszonylag csendesen zajlott a tévés nézettségi verseny, a hétköznapokon az RTL volt az erősebb, a hétvégén viszont megosztozott a két csatorna.

Ungár Péter is elengedi a Magyar Nemzetet

Az LMP-s elnökségi tag ma már irreálisnak nevezi az árat, amit Simicska Lajos kérne a bezárt napilapjáért. Ungár azt is mondja, vidéki médiahálózatot kellene szervezni.

A nagy duett és A tanár az élen

Ismét A nagy duett volt a hét legnézettebb műsora, de a 18-49 éveseknél nem maradt el sokkal tőle A tanár című sorozat. A Barátok közt hamvaiból támadt fel. A közmédia csatornái egyre látványosabban hidegen hagyják a fiatalabb…

Szigorú törvényekkel fenyegeti az egészségügyi miniszter a social media szolgáltatókat

Nagy-Britannia egészségügyi minisztere felemelte hangját a social media platformok ellen, mert szerinte a szolgáltatók egyszerűen “szemet hunynak” a közösségi média gyerekekre gyakorolt negatív hatásai felett. Jeremy Hunt ezért…

Véleményvezérek fesztiváloznak Budapesten

24
-
17:40

Szeptemberben Budapesten tartják az első hazai Influencer Fesztivált.

A német piacon is vetíteni fogják a Hohes C magyar reklámját

Amit a Bold készített a gyümölcslémárkának. 

Gazdát cserélt a népszerű képmegosztó

24
-
16:35

A valaha szebb napokat is látott képmegosztó szolgáltatás új tulajdonosa a fizetős fotószolgáltatást működtető SmugMug lett.

A kormánytól független sajtóról beszélgetünk, élőben nézheted

A 24, a 444, a Blikk, a Hír TV, az Index és a Magyar Nemzet szerkesztőivel rágjuk át kedden, hogyan dolgozott a sajtó az elmúlt négy évben, és mit tanulhat belőle.

Milos Forman előtt tiszteleg a nemzetközi filmfesztivál

A 86 éves korában, április 13-án elhunyt cseh származású amerikai rendező életműve előtt tiszteleg az idei nemzetközi filmfesztivál Karlovy Varyban - közölte Jirí Bartoska, a fesztivál elnöke.

Kereken 100 nevezés a Hipnózis döntőjében

A HPS, a Mito és az Artificial Group munkái kerültek legnagyobb számban a döntőbe.

Beszámolót tüntetett el a Hajdú Online?

Nyoma veszett a vasárnapi debreceni tüntetésről szóló tudósításnak a Heinrich Pecina tulajdonába került Hajdú Online-on.

Sokat érhet az okos konyha

Az európaiak közel fele (42 százaléka) hajlandó lenne akár 50 000 euróval is többet fizetni egy házért, ha az okos konyhával van felszerelve – derült ki a Samsung és a YouGo közös kutatásából. Közülük is az olaszok és a…

Toplista