Média Reklám Marketing

Hajós Balázs alelnökként folytatja

Mediainfo
-
19:28

Az AMC Networks International (AMCNI) -Central and Northern Europe terjesztésért felelős alelnökké nevezte ki Hajós Balázst.

Miben bízhatunk a hamis hírek, a dezinformáció korában?

Médiapiac
-
18:23

A bizalom a jövőbeli sikerek legfontosabb tényezőjévé vált annak ellenére, hogy a hagyományos média iránt még sosem volt ekkora a bizalmatlanság. A lapkiadókat nemzetközi szinten tömörítő World Association of Newspapers and News…

Az AMCNI CNE és az NBCUniversal megállapodtak

Mediainfo
-
17:02

Az AMC Networks International Central and Northern Europe és az NBCUniversal közti megállapodásnak köszönhetően a legjobb DreamWorks-ös animációs sorozatai, népszerű gyerektartalmak érkeznek a Minimax és a JimJam-re

Megújult a Vodafone

Mediainfo
-
16:09

A Vodafone bemutatta új márkastratégiáját, amelynek részeként változik a szlogen és a vállalat vizuális identitása is.

Visszanyal a fagyi

Magyar Idők
-
16:00

A fake news és a baloldal.

Az MTÜ belföldi főszezon-kampányának eredményei

Mediainfo
-
15:26

A felmérések szerint 4,3 millió honfitársunkat érte el az MTÜ 2017. július 17. és szeptember 10. között zajlott, belföldi utazást népszerűsítő, "Itt kell lenned, hogy elhidd!" kampánya.

ByeAlex színeváltozása: hogyan lett a hipszter-karikatúrából X-Faktor zsűritag?

Médiapiac
-
15:03

Napjaink egyeik legmegosztóbb médiaszereplője ByeAlex, aki pályája elején talán a kelleténél több kritikát kapott, feltehetően ezzel magyarázhatók az X-Faktorban és a jelenlegi zenei munkássága során hozott döntései.

Eljön az idő, amikor lesütött szemmel kell énekelni az Internacionálét

Index
-
14:51

Az új magyar történelmi tévéfilm legnagyobb erénye, hogy sikerült becsempészni az állami tévébe. Az Árulók igaz története bombajó, a feldolgozása kevésbé.

Módos Márton cége az InfoRádió új tulajdonosa

Mediainfo
-
14:33

Módos Márton, az eddigi ügyvezető igazgató, főszerkesztő cége vásárolta meg a Spéder Zoltán közvetett tulajdonában álló CEMP-X Online Zrt.-től az InfoRádió Kft. 100 százalékos tulajdonát.

Megkéselték a Kreml-kritikus rádióst Moszkvában

Index
-
14:17 Rádió

Tatyjana Felgengauert a rádió épületében támadták meg.

Szupersztár edzőzseni a BrandFestivalon

Mediainfo
-
13:53

A magyar közönség az október 26-27-én megrendezésre kerülő BrandFestivalon egy exkluzív motivációs előadás keretében, személyesen találkozhat a világ egyik legsikeresebb edzőjével.

Eltűnt az NKA-logó a ByeAlex-Majka klip elejéről

Médiapiac
-
13:36

Még az elmúlt héten is sokan cikkeztek a nagy port kavart u,u,u című számról, amelyet a Nemzeti Kulturális Alap támogatott, lehet ennek betudható, hogy lekerült a videóklip elejéről a szerv logója.

Baloldali hírportált indított a Kettős Mérce

24
-
17:39

Az egészségügy, az oktatás, a nők, a dolgozók és a szegények helyzete a közösségi adakozásból működő Mérce fő területe.

Az önök pénzéből elindult a Kettős Mérce hírportálja

Mármint azokéból, akik adakoztak: az új híroldal közösségi finanszírozásból tudott létrejönni.

Hihetetlen összeget fizetett a Fox News egy szexuális zaklatás eltussolásáért

Egyetlen nőnek majdnem háromszor annyit fizetett ki a csatorna Bill O’Reilly magatartása miatt, mint másik ötnek együttvéve.

Magyar alkotás lett Európa legjobb tévéfilmje

Az Aranyélet vezető írójának Memo című filmjét a berlini Prix Europa fesztiválon díjazták.

Ennyi volt, lesz, amiért fizetni kell majd a Facebook-on

Mivel a Facebookot már egyre többen használják internet- és napilappótlékként, logikusnak tűnik az ötlet, hogy a Facebook előfizetési programot kínál a saját platformjához.

350 cég gondolja magáról, hogy szerethető

Médiapiac
-
16:39

A Szerethető Munkahely Díj célja, hogy összegyűjtse és bemutassa azokat a hazai kis- és középvállalkozásokat, ahol valóban jó dolgozni.

Új vezetővel erősít az EY

Idén szeptembertől Pellion Ágnes irányítja az EY Magyarország teljes körű kommunikációját. Az új brand, marketing és kommunikációs igazgató felelősségi körébe tartozik többek között a klasszikus brandépítési feladatok mellett kiemelt…

Lehet, hogy Simicska Lajos cezaromániás bunkó, de ez nem az ő plakátja

444
-
16:03

A manipulációnak létezik az a foka, amikor a dolog elmebajjá vagy tényleg művészetté válik: a Fidesz-lap nagy Fidesz-védelmezésében egy Fidesz-ellenes plakáttal támadja a Fidesz új ellenségét.

Új védelem a zsarolóvírusok ellen

Több millió számítógépet fertőztek már meg és titkosítottak a különböző zsarolóvírusok, és ezzel hatalmas károkat okoztak világszerte. A G DATA most egy olyan intelligens zsarolásvédelmi modult integrált termékeibe, amely kikapcsolt…

Hirdetők számára fontos bejelentést tett a Twitter

A Video Website Carddal a video alatt közvetlenül a saját oldalukra irányíthatják az érdeklődőket.

Október 20-án a csapból is pezsgő folyik

Bormagazin
-
14:59

Idén 8. alkalommal kerül – hivatalosan is – a világ figyelmének középpontjába az az ital, ami egyszerre a legelegánsabb és legszexibb mind közül: a Champagne. Ma a világ minden pontján ünneplik az eredeti francia…

Új lehetőségek a Telenornál

A Telenor új szerződéskötés esetén az összes lakossági díjcsomagjánál eltörli a hűségidőt. Emellett október 24-től biztosítják a lejárt szerződésű készülékek függetlenítését is.    

Ingyenes koncert lesz Budapesten

New Level Empire, Bagossy Brothers Company, Margaret Island és Irie Maffia a Szabadság napján, 2017. október 23-án a Millenárison. A koncertsorozat házigazdája Rókusfalvy Lili, az M2 Petőfi TV műsorvezetője.  

Nem is 120, hanem 170 millióra vágta meg a TV2 főnökét a bíróság

Dirk Gerkens két hónap alatt 5,5 milliós telefonszámlát csinált, de ez tényleg aprópénz a többi tételhez képest.

Az apró segítség idén is hatalmas öröm

BTL
-
14:05

Tavaly közel 9000 nehéz helyzetben élő gyermek mindenapjait tették boldogabbá, idén is segítenének: a Magyar Vöröskereszt, a Procter&Gamble és a SPAR Magyarország ismét elindítja jótékonysági programját.

A magyarok háromnegyede jótékonykodik

BTL
-
14:01

A magyarok háromnegyede adományozott az elmúlt évben, ami nemzetközi összevetésben is jó arány. A civilszervezetek támogatásakor a megkérdezettek szerint döntő szempont a szimpátia és maga a kérés, hogy adományozzunk,…

Elégedettek vagyunk a portfólió eredményeivel – Fischer Gábor interjú

MMonline
-
13:57

Gundelt én igazoltam, Liptai Claudia új szerződését is már én tárgyaltam, a Ninja Warrior hétfői sugárzása szintén az én ötletem volt – sorolja a nyári kinevezése után hozott első döntéseit Fischer Gábor. A TV2 Csoport programigazgatója a…

Várni kell a Válótársakra

24
-
13:52

A szokottnál később, csak jövő év elején érkezik a Válótársak 3. évada az RTL Klubra.

Kolosi Péter: bőven van még tartalék a tehetségkutatókban

MMonline
-
13:31

Nyilván élesebb a verseny, de nem is számítottunk másra – nyilatkozta a TV2-vel vívott csatájukról a Marketing&Media magazinnak Kolosi Péter. Az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója azt is elárulta,…

A Sager Pharma két gyógyszere számára készült reklám

A Pharmatex fogmazásgátlóhoz és az Imorevin hasmenés elleni szerhez.

Új műsort kap Erdélyi Mónika

A Cukrászok után Erdélyi Mónika újabb gasztronómiai műsorral jelentkezik a Chili TV műsorán. Az október 23-án induló Süti suli Mónikával epizódjaiban neves cukrászok és bloggerek érkeznek a stúdióba, hogy a műsorvezetővel közösen…

A „bányászó” botnetek visszatértek

Mediainfo
-
12:48

A Kaspersky Lab két új botnetet detektált, amely olyan kártékony programmal fertőzi a számítógépeket, amely képes észrevétlenül installálni magát a gépeken azért, hogy digitális pénzt "bányásszon" a bűnözőknek.

Leporolják a véreshurka reklámot?

A Médiaunió 2018-as országos társadalmi célú kampánytémája az „Az vagy, amit megeszel!″ – Rajtad is múlik! Válassz minőségi magyar terméket!

Víziók és tervek a tévés piacon

MMonline
-
12:01

Mit mérnek az USA-ban, amit még nálunk nem, hogyan hódít az online tévézés és miért az ősz a legizgalmasabb évszak a tévézésben – többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk a BrandMania legújabb adásából. A műsorból…

Így készültek az 1992-es barcelonai olimpiára a magyar sportolólányok

Sportról, esélyekről alig esett szó. A Kiskegyed körkérdésében Egerszegi Krisztináék sminkről, frizuráról, palacsintáról és persze fiúkról beszéltek.

Rádiós döntések a Médiatanács ülésén

Mediainfo
-
11:24

Öt rádiós pályázati eljárásban hozott döntéseket e heti ülésén a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa, két pályázatban alaki, háromban tartalmi vizsgálatok tárgyában.

Új megoldást kínál a kiadóknak a Facebook

MMonline
-
11:14

Eddig tíz kiadóval állapodott meg az új teszt projektje kapcsán a Facebook. A kezdeményezés lényege, hogy a közösségi oldal mobilalkalmazását használók bizonyos számú, egyébként fizetős anyaghoz ingyen jutnának hozzá, majd ezt…

Újabb médiaműhelyt nyitott az NMHH

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen (BME) adta át Karas Monika, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke a hatóság tizedik médiaműhelyét. A diákok a legmodernebb szoftvereken és csúcsminőségű…

Fenntarthatósági díjat kapott a Provident

MMonline
-
10:18

A Provident Pénzügyi Zrt. „Global Sustainability Leadership” (Globális Fenntarthatósági Példakép) elismerésben részesült az október 11-12-én Dubaiban megrendezett Fenntarthatósági Világkongresszuson. A nemzetközi…

Már 200 ezer Telekomos 4G hangon beszél

Mediainfo
-
10:10

A Telekomnál dinamikusan halad a 4G Hang tömeges aktiválása az arra alkalmas készülékkel rendelkező ügyfelek számára, október első hetére már több, mint 200 ezren élvezhetik a 4G Hang előnyeit.

Juszt Lászlót cáfolja az orosz hírtévé

Az RT azt állítja, soha nem tervezett magyar adást, pedig a tévés arra hivatkozva pereli az Átlátszót, hogy ő lehetett volna a műsorvezető.

Díjazták a K&H programját

MMonline
-
09:51

Egy aranyat és egy különdíjat is nyert a K&H: üzletet ide! program a Kreatív B2B Awardon. A Kreatív szaklap által másodszor meghirdetetett kommunikációs versenyen a tavalyi év legjobb B2B kommunikációs kampányait ismerték el.  

Vakolvasás az okoskesztyűvel?

Vakoknak adja vissza az olvasás élményét magyar egyetemisták találmánya.

Toplista