Találatok: 30 hír

Apáti Bence jogerősen is pert vesztett a Magyar Narancs című lappal szemben

A Magyar Nemzet publicistája és a Budapesti Operettszínház balettigazgatója arra hivatkozva indított helyreigazítási pert a lap ellen, hogy szerinte valótlan állítások jelentek meg a személyéről egy Szinetár Dórával készült interjú során.

Janisch Attila pert nyert az SZFE új, Hír TV-s tanára, Velkovics Vilmos ellen

A rendező valótlan tényállítás címén indított helyreigazítási pert.

Ordas nagyot hazudtak: kénytelen volt helyreigazítást leközölni a Fidesz TV

HírHugó
-
 21.01.18 16:35Vélemény

A Hír TV tévécsatorna Informátor című műsorában ordas nagy valótlanságot állított Pikó András józsefvárosi polgármesterről. Ezért a csatorna kénytelen volt helyreigazítani: Pikó András 60 lakás helyett valójában nullát vett el A Hír Tv honlapján az alábbi helyreigazítás jelent meg az Informátor című műsorról szóló cikk fölött. „A 2020. május 16. na

Apáti Bencének is tűrnie kell a róla szóló véleménynyilvánítást

Lapunk jogerősen pert nyert a Szinetár Dórával készült interjú miatt indított helyreigazítási perben.

Helyreigazítás

Gyöngyösi Károly rendőr ezredes, a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti főosztályvezetője az alábbi helyreigazítás közlését kérte.

Hivatalos: hazudott a csicskamédia Bíró Lászlóról

Ez a lényeg
-
 21.01.17 17:33Vélemény

A fideszes Magyar Nemzet egy roppantul mulatságos helyreigazítást volt kénytelen közzé tenni, amiért korábban hazudtak a borsod-abaúj-hegyaljai időközin induló Bíró Lászlóról.

A Jobbik végrehajtást indított a Magyar Nemzet ellen

A kormányközeli lap a jogerős bírósági ítélet ellenére sem közölt le egy helyreigazítást.

Végrehajtást indított a Jobbik a Magyar Nemzet ellen

Az ellenzéki párt azért kezdeményezett végrehajtói eljárást, mert a Fidesz-közeli napilap jogerős bírósági ítélet ellenére sem közölt helyreigazítást egy korábbi valótlansággal összefüggésben.

Helyreigazítás: valótlanságot híreszteltünk dr. Fahidi Gergely ügyvéddel kapcsolatban

HírTV
-
 21.01.15 15:43Vélemény

Cikkünkben valótlanul híreszteltük, hogy dr. Fahidi Gergely ügyvéd több mint félmilliárd forinttal részesedett a bűnözőknek ítélt kártérítési pénzekből.

Idén már nem trükközhet Ungár portálja a helyreigazítási kérelmek átvételével

Vaol
-
 21.01.15 11:03Megyei

Úgy tűnik, véget vetett a helyreigazítási kérelem postai átvételével kapcsolatos trükközéseknek a jogalkotó. Január 1-jével ugyanis módosult a polgári perrendtartás ide vonatkozó része, és a postára adás dátumát kell a helyreigazítási igény megküldésének időpontjaként tekinteni.

Jogerős: a Hír TV valótlanul állította, hogy Pikó elvett 60 közszolgálati lakást

Ittlakunk
-
 21.01.15 08:28Budapest 08. ker

Jogerőssé vált a júliusi első fokú ítélet, ami kimondta, hogy a Hír Tv valótlanul állította azt, hogy a járványidőszakban önkényes döntéssel közszolgálati dolgozóktól, például rendőröktől vagy egészségügyi dolgozóktól vett el lakásokat a józsefvárosi önkormányzat, a Hír Tv megjelentette a helyreigazítást - derül ki a polgármester a Facebook-oldalár

Várjuk a HírTV, a Mandiner és a 888.hu helyreigazítását

Hírklikk
-
 21.01.11 17:07Vélemény

Kénytelen volt formálisan is helyreigazítani saját korábbi cikkét a jobboldali The Washington Times, amely tudatta: korábban tévesen állította, hogy az XRVision arcfelismerő szoftver Antifa-aktivistákat azonosított be a Capitoliumot megostromlók soraiban. A Trump által is kedvelt lap a roham után közvetlenül írt arról, hogy az Antifa is részt vett

Újra jogerősen nyert a bíróságon a meghurcolt ellenzéki vezető Fideszék médiájával szemben

Még 2019-ben állította a Fidesz média Gráczy Zsolt DK-s képviselőről, hogy zaklatott egy nőt. A politikus időközben lemondott mandátumáról, hogy tisztázza a vádakat. Újra pert nyert Gréczy Zsolt a DK politikusa a Fidesz médiával szemben. A Fővárosi Ítélőtábla jóváhagyta az elsőfokú bíróság ítéletét, helyreigazításra kötelezve a Ripost című fideszes

Újabb jogerős ítélet: Gréczy Zsolt nem zaklatott, a Ripost hazudott

A Fővárosi Ítélőtábla jóváhagyta az elsőfokú bíróság ítéletét, helyreigazításra kötelezve a Ripost című fideszes médiaterméket.